Potpis !Dirk je napisao/la:Onog ne znam kako da ga nazovem jos uvijek nije sramota pricati lose o najvecem igracu covjeku koji je dao srce Liverpoolu STEVENU GERRARDU !!!
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Nadam se da je ovo opomena bila Kennyu i Henryu da moraju nesto uloziti na zimu i to sto ranije jer ovako ne moze.. 

Nad nama nebo ima da gori!
- Liverpool8
- Kontakt:
Bolje da nista ne ulazu, neka meni daju pare ja cu bolja pojacanja naci ako treba.
@Rizah
Ako zelis da imamo ikakve sanse u borbi za 4 mjesto, moli Boga da se Gerrard ne povrijedi opet, i da Suarezu skinu kaznu, jer bez njih dvojice od nas nema nista, Adam i Hendo ne mogu Gerrardu ni kopacke cistiti...
Ako zelis da imamo ikakve sanse u borbi za 4 mjesto, moli Boga da se Gerrard ne povrijedi opet, i da Suarezu skinu kaznu, jer bez njih dvojice od nas nema nista, Adam i Hendo ne mogu Gerrardu ni kopacke cistiti...
ako ce dovoditi britance, bolje je da ne ulazu...Rolex312 je napisao/la:Nadam se da je ovo opomena bila Kennyu i Henryu da moraju nesto uloziti na zimu i to sto ranije jer ovako ne moze..
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Šta sam to rekao ružno za Gerarda? Naravno igra mora biti bolja nego noćas, jer umalo ne primismo gol njegovom krivicom. Pričam o umišljenosti naših igrača. Njegova je zadnja u klubu izgleda, svojom reakcijom kod izmjene Torresa za Ngoga je otpustio Beniteza, njegovim promašenim penalom protiv Blackburna je otpušten Roy a prethodno su on i Carra bili vodeći zagovornici njegovog dolaska itd. itd. Previše se uživio u ulogu da Liverpool ne može bez njega. To je ista bolest od koje je bolovao i Torres, a sada izgleda i Suarez.YNWA je napisao/la:@Rizah
ako ce dovoditi britance, bolje je da ne ulazu...Rolex312 je napisao/la:Nadam se da je ovo opomena bila Kennyu i Henryu da moraju nesto uloziti na zimu i to sto ranije jer ovako ne moze..
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Rafa nije otjeran zbog toga, nego zbog toga sto nije izborio LP...Roy je vec bio bivsi prije tog penala, i samo se cekala kap koja ce preliti casu...Pa realno gledajuci i ne moze, i oni kao najbolji igraci normalno je da ce biti vođe na terenu, pa danas si vidio koliko je razlika bila kad je Gerrard usao, i bez Suareza bi bilo isto, jer oni su igraci koji prave razliku....ja sam prvi bio protiv dolaska suareza, jer mrzim igrace koji se ponasaju kao on, ali mora mu se priznati da je on vođa na terenu, da je on taj koji svojim potezima pravi razliku, Carrol to nije i nikad nece biti, i oni suarez se nikad nece moci porediti, obojica trebaju da igraju, obojica znaju sta im je posao, i danas ni jedan ni drugi nisu bili nesto, iako me raduje sto je Carrol pokazao znakove zivota, i da je imao malo srece danas dao bi gol, i iskreno se nadam da ga KK nece opet staviti na klupu...Rizah je napisao/la:Šta sam to rekao ružno za Gerarda? Naravno igra mora biti bolja nego noćas, jer umalo ne primismo gol njegovom krivicom. Pričam o umišljenosti naših igrača. Njegova je zadnja u klubu izgleda, svojom reakcijom kod izmjene Torresa za Ngoga je otpustio Beniteza, njegovim promašenim penalom protiv Blackburna je otpušten Roy a prethodno su on i Carra bili vodeći zagovornici njegovog dolaska itd. itd. Previše se uživio u ulogu da Liverpool ne može bez njega. To je ista bolest od koje je bolovao i Torres, a sada izgleda i Suarez.YNWA je napisao/la:@Rizah
Sarajevo i Liverpool
Gerrard je javno priznao da je namjerno propustio penal protiv Blackburna da bi se Roy otjerao, jer u LFC je uvijek vazila ona kad igrac promasi penal odmah se trener tjera
Treba biti lik pa uopste u isti kos staviti Torresa i Suareza sa Gerrardom ... nevjerovatno sta sve necu cuti, covjek koji nam je donio dosta toga, je na kraju za sve kriv, pa ta izmjena kad je Noga ulazio umjesto Torresa je svima bila zalosna a ne samo Gerrardu. LFC bez Gerrarda ne moze to je sada cinjenica a i vremenom cemo tesko naci takvog vodju.
P.S. Mnogo godina poslije , mnogi ce shvatiti da je Torres radio ono sto ce tesko bilo koji napadac ponoviti u dresu LFC!!!

Treba biti lik pa uopste u isti kos staviti Torresa i Suareza sa Gerrardom ... nevjerovatno sta sve necu cuti, covjek koji nam je donio dosta toga, je na kraju za sve kriv, pa ta izmjena kad je Noga ulazio umjesto Torresa je svima bila zalosna a ne samo Gerrardu. LFC bez Gerrarda ne moze to je sada cinjenica a i vremenom cemo tesko naci takvog vodju.
P.S. Mnogo godina poslije , mnogi ce shvatiti da je Torres radio ono sto ce tesko bilo koji napadac ponoviti u dresu LFC!!!
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Prvo uzmi bukvar u ruke pa nauči slova, čitanje kasnije dolazi postepeno. Valjda ti vezivanje dviju ili više rečenica u jedan post neće praviti problema Elvire.Dirk je napisao/la:Gerrard je javno priznao da je namjerno propustio penal protiv Blackburna da bi se Roy otjerao, jer u LFC je uvijek vazila ona kad igrac promasi penal odmah se trener tjera![]()
Ko je uopšte spomenuo da je Gerard kriv za bilo šta? Čitaj onako kako piše, a piše da imamo tim sa puno igrača koji su sebični i koji smatraju da ne može ništa proći bez njih. Jesam li ja igdje napisao da je Gerard kriv što smo 6. na tabeli? Nisam, ali svaki ovaj igrač na terenu više voli solirati nego dodati loptu igraču koji je u boljoj prilici za postizanje gola.
Naravno, kada je Gerard ušao na teren svaki korner i faul je izveo. Tako će uvijek biti i dok god on igra, bićemo tim Gerard a ne Liverpool. Teško je to objasniti nepismenom čovjeku.
apsolutno tacnoYNWA je napisao/la:@Rizah

za 55mil funti mogao se puno bolje osvjezit ovaj tim i to je po meni glavni razlog trenutnog stanja u liverpulu, sa dko je kriv ne znam, a ko god da je tako je (dal keni, dal uprava...)
igra na terenu je dosta bolja i to se mora odati priznanje menadjeru, al pita se ne moze napraviti od govana
koliko je newcastle platio dembu ba, ustvari jel uopste išta koštao???
nema potpisa
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Veznom redu su potrebni Španci i Portugalci, kakve samo one majstore sredine terena izbacuju.
Ovi Englezi su prenapuhani.
Ovi Englezi su prenapuhani.
- peppo_owen
- Kontakt:
Mislil ko okriviti KK za ove rezultate il su samo Suarez,Gerard,Carrol itd glavni krivci?Kolka god legenda KK bio,ako ne izborimo LP,msm da bi trebo biti smijenjen .
Jbt sta se sve nece ovdje procitat, Carrol bolji(korisniji) od Suareza,Adam novi Alonso,a po Gerardu se pljuje ko da nish za klub nije uradio..Strasno
Jbt sta se sve nece ovdje procitat, Carrol bolji(korisniji) od Suareza,Adam novi Alonso,a po Gerardu se pljuje ko da nish za klub nije uradio..Strasno

ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
Gerrard uopste nije sebican, covjek je koji svake godine ima najvise asistencija u nasoj ekipi, i normalno da takav sa najboljim pasom i svim ostalim izvodi kornere i sve ostalo.Rizah je napisao/la:Prvo uzmi bukvar u ruke pa nauči slova, čitanje kasnije dolazi postepeno. Valjda ti vezivanje dviju ili više rečenica u jedan post neće praviti problema Elvire.Dirk je napisao/la:Gerrard je javno priznao da je namjerno propustio penal protiv Blackburna da bi se Roy otjerao, jer u LFC je uvijek vazila ona kad igrac promasi penal odmah se trener tjera![]()
Ko je uopšte spomenuo da je Gerard kriv za bilo šta? Čitaj onako kako piše, a piše da imamo tim sa puno igrača koji su sebični i koji smatraju da ne može ništa proći bez njih. Jesam li ja igdje napisao da je Gerard kriv što smo 6. na tabeli? Nisam, ali svaki ovaj igrač na terenu više voli solirati nego dodati loptu igraču koji je u boljoj prilici za postizanje gola.
Naravno, kada je Gerard ušao na teren svaki korner i faul je izveo. Tako će uvijek biti i dok god on igra, bićemo tim Gerard a ne Liverpool. Teško je to objasniti nepismenom čovjeku.
P.S. Adam je namjeno promasio penal protiv Wigana jer zeli da smjeni KK !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Da, baš je zato Adam pogledao prije izvđenja penala u Kinga a potom i nakon što je promašio. Šta ti znači ovo namjeno promašio penal?
Nisi ti gledo utakmicu dobro, nit je Gerrard bio sebican, nit je izvodio svaki korner(iako je trebo).Rizah je napisao/la:Naravno, kada je Gerard ušao na teren svaki korner i faul je izveo. Tako će uvijek biti i dok god on igra, bićemo tim Gerard a ne Liverpool. Teško je to objasniti nepismenom čovjeku.
Walk on, with hope in your hearts.
To je to. Može on biti takva veličina od čovjeka i legenda, možemo ga cijeniti, poštovati i voljeti koliko god, ali ako ne bude rezultata i uspjeha (Liga Prvaka) treba da ide. Liverpool je veliki klub i on uvijek puca visoko, tako da bez trofeja i Lige Prvaka navijači nisu zadovoljni, a valjda se zbog njih igra fudbal i automatski KK bi trebao da ode.peppo_owen je napisao/la:Mislil ko okriviti KK za ove rezultate il su samo Suarez,Gerard,Carrol itd glavni krivci?Kolka god legenda KK bio,ako ne izborimo LP,msm da bi trebo biti smijenjen .
Eh sada, sezona je duga ima još dosta da se igra. Vidjećemo šta će biti od svega toga.
Rizo, pricas gluposti. Pricas o nekoj sebicnosti jednog od najvecih igraca ovog tima u istoriji. Onog koji gine na terenu i u odbrani u napadu. A bez ikakvog osnova. Cuj on sebican. Kad je mogao opaliti loptu sa 17-18 metara i gurnuo je Stjuartu?! Jako sebicno. Korner je izvodio Belami.
Dirk, slazem se sa tobom.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
Ma ja mislim da se rano otvorila ova tema "tko je kriv",po meni jos ne vidim razloga da se nesh tolko raspravljate jer mi zaostajemo 3 boda za 4 mjestom ili 4 u slucaju da arsenal dobije.Pa Boas govori da ce tek sad biti tesko osvojiti titulu,pazite znaci sta on napada,znaci bodovnu razliku od 11 bodova a vi se nesh sad oko 3 4 poceli hvatati za vratove.Da znam i sam moglo je biti dosta bolje jer smo stvarno skoro uvijek bili dominantnija ekipa na terenu iskljucivsi 2 max 3 utakmice po meni.Uz neko pojacanje u januaru sve dosta toga moze popraviti,realizacija moze skociti strasno isto kako je i pala,gerrard se vratio odlicno,carroll neka udje u formu i suarez,malo manje sebicnosti i tako.Dosta smo prokockali ali ja mislim da nije kasno jos.
"You'll Never Walk Alone"
Hajde bas da vidim da li sam pogodio sa svojim glasom na pollu na pocetku sezone. 

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
enrique = sebičan (dva puta šutirao, a imao je oba puta slobodnog igrača na drugoj strani), puno melja, pelja loptu što mi se nikako ne sviđa.
adam = odavno je poznato koliko je sebičan još od utakmice sa stokeom, a uz to otkinuo nam je 4 boda u zadnja dva kola
suarez = ne trebamo diskutovati o njegovoj sebičnosti i bacanju po terenu, te mahanjem rukama. jeste dobar igrač, ali treba se uozbiljiti i ne padati konstantno.
adam = odavno je poznato koliko je sebičan još od utakmice sa stokeom, a uz to otkinuo nam je 4 boda u zadnja dva kola
suarez = ne trebamo diskutovati o njegovoj sebičnosti i bacanju po terenu, te mahanjem rukama. jeste dobar igrač, ali treba se uozbiljiti i ne padati konstantno.
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 26 dec 2011, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Gerard nije sebičan u asistencijama, ali je sebičan jer takav djeluje na terenu po ostale igrače. Sve oči su uperene u njega i sve se očekuje od njega. Niko nesmije dotaći loptu ili započeti napad bez njega i veliki je teret za mlade igrače. Izveo je dva slobodna udarca sa desne strane od kojih naravno nije bilo ništa.IgorBL je napisao/la:Rizo, pricas gluposti. Pricas o nekoj sebicnosti jednog od najvecih igraca ovog tima u istoriji. Onog koji gine na terenu i u odbrani u napadu. A bez ikakvog osnova. Cuj on sebican. Kad je mogao opaliti loptu sa 17-18 metara i gurnuo je Stjuartu?! Jako sebicno. Korner je izvodio Belami.
Još prije šest sedam godina jedan naš veliki trener je rekao da nećemo osvojiti titule sve dok je tu Gerard, do sada je u pravu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.