MocMahale444 je napisao/la: ↑01 avg 2023, 00:32
Pririsak je napisao/la: ↑31 jul 2023, 21:10
Nodi je u pravu kada mi ne bismo bili Bosna i kada manijaci ne bi vodili klub tj direktno aminovali odluke uprave. Posto je sve obrnuto onda je i logicno da bude ovako kako jeste.
Nego, svidja mi se sto smo ranije otisli tamo i sto ce igraci imati vremena da se naviknu i oporave od puta. Ako ih prodjemo ovako oslabljeni onda stvarno nemam rijeci.
Kako to da Bosna pises velikim pocetnim slovom a Manijaci pises malim pocetnim slovom?
Jesi i ti ostao bez karte pa ljut
@nodi opusteno neke stvari nisu za foruma.
Hajde ici ces u Tursku aBd.
Hvala na ispravci, Manijaci. Ustati pa reci za dosta stvari. Ali da se tu radi o talovima i mnogo cemu znamo svi ali nit me zanima nit ja treba o tome da vodim racuna.
Ja pricam o Zeljeznicaru i da smo normalan klub svaki simpatizer bi imao priliku kuputi kartu. Ako i u europi vazi 5% za goste to je 550 karti min na njihovom stadionu. Ja znam da je tesko izvodivo ako bi se svi ti ostali koji nisu u prvoj ekipi nasli u organizovanom prevozu pa te presretne neka navijacka grupa. Sad ne govorimo o huliganizmu i ultra pokretima nego o ljudima koji bi voljeli pogledati mec uzivo. A ti ako hoces ovo shvatiti napad na nekog ili spustanje grupe, to je onda do tebe, svako normalan ko imalo razmislja onda mu je jasno da bi i gostujuce europske utakmice trebale imati transparentnost oko karti, eto taj grupi rezervisan broj karti a ovo ostalo pusti fanovima i mirna Bosna (ne smijem grijesiti u velikim i malim slovima jer ovdje imamo i lingvistu).
Sve me strah ovo izgovoriti ali nesto kako se blizi sve bolji osjecaj imam al haj vidjrt cemo sve, hvala im i za ovo kako god. Nek se potuku pa sta bude