RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rodjenisa
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjenisa » 26 apr 2015, 17:26

Dosta dobro izgledamo nakon prvih 45 min.Nemogu se oteti utisku da cemo im zabiti jos barem jedan,Maleta i Skahic ih prolaze kao da su u rangu amatera :clap: Treba ostat pribran prvih 15 min nastavka kad ocekujem njihovu agresiju i pokusaj da se vrate u igru
Sretno rodjeni moji u nastavku :bih:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 26 apr 2015, 18:23

Steta...
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 26 apr 2015, 18:30

Jbg,opet nam nafakaski gol zabise u nadoknadi
Prava muska i borbena utakmica,realan je ovaj remi na kraju koliko god ja zelio da smo pobjedili,nismo ih zavrsili sredinom drugog poluvremena i zato smo kaznjeni.
Za borbenost cista 10 svima
Mostar u srcu Velez do groba

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 26 apr 2015, 18:42

Svaa cast momci za danasnju borbu. Hebibovic napravio par redanih losih izbora vidi se da je dobro opao.

Bobic, Skahic, Zolj pravo dobri . ima ovdje puno materijala ..

Inace je sudija po meni unakazio ovu tekmu i iskljucivi krivac zasto je bilo toliko situacija na terenu ... Uz sudjenje u korist gostiju.
Imali smo dvije situacije za penal i jos na kraju ona igra rukom na 16 metara od gola.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 apr 2015, 18:52

ZVONIĆ igrač manje, glavni krivac za gol, jer nije bio u stanju ući u blok onom levatu iz Zrinjskog. Bobić :thumbup: Postaje ozbiljan golman. Za trud nemam zamjerki.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 26 apr 2015, 19:03

Kako je izgledalo na televizij onaj duel Maletica i stopera njihovog, je li bio penal ?? ja sam na tribini bio po meni jeste iz mog ugla gdje sam sjedio
#musvdg

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 26 apr 2015, 19:12

Danas sam na tribini vidio i Skaljica u novoj opremi Veleza sa igracima nasim,znaci odlaskom feje vratio se on :thumbup:
#musvdg

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 26 apr 2015, 19:13

1922VFC1981 je napisao/la:Kako je izgledalo na televizij onaj duel Maletica i stopera njihovog, je li bio penal ?? ja sam na tribini bio po meni jeste iz mog ugla gdje sam sjedio
Tesko je procjeniti na osnovu snimka ,ali recimo pred sami kraj je bila ocigledna ruka jednog njihovog na rubu 16.Sudija je bio jako los ali je realno ovo najteza utakmica za suditi.
Nakon svega sto se zadnjih dana desavalo u nasem taboru ovo se cak moze smatrati i uspjehom.Nadam se da cemo se dozvati i svi ko jedan stati u isti stroj za boje naseg Veleza .Jos jednom cestitke za veliku borbenost a ovi bodovi ce nam se sigurno negdje vratiti ako nastivimo u ovom tempu
Forza Velez
PS slave kone ko da su mancesteru bod uzeli

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 apr 2015, 19:14

1922VFC1981 je napisao/la:Danas sam na tribini vidio i Skaljica u novoj opremi Veleza sa igracima nasim,znaci odlaskom feje vratio se on :thumbup:
I ja sam vidio Škaljića sa još par ljudi i sa direktorom Tanovićem. Jesi li primjetio da su u društvu predsjednika Čevre i Nikšića bili neki nepoznati ljudi? Da li neko zna nešto više i ako zna šaljite na pp, jer ne želim da lešinari šnjuhaju šta mi pišemo. :twisted:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 apr 2015, 19:17

rodjenisa je napisao/la:
1922VFC1981 je napisao/la:Kako je izgledalo na televizij onaj duel Maletica i stopera njihovog, je li bio penal ?? ja sam na tribini bio po meni jeste iz mog ugla gdje sam sjedio
Tesko je procjeniti na osnovu snimka ,ali recimo pred sami kraj je bila ocigledna ruka jednog njihovog na rubu 16.Sudija je bio jako los ali je realno ovo najteza utakmica za suditi.
Nakon svega sto se zadnjih dana desavalo u nasem taboru ovo se cak moze smatrati i uspjehom.Nadam se da cemo se dozvati i svi ko jedan stati u isti stroj za boje naseg Veleza .Jos jednom cestitke za veliku borbenost a ovi bodovi ce nam se sigurno negdje vratiti ako nastivimo u ovom tempu
Forza Velez
PS slave kone ko da su mancesteru bod uzeli
Nemoj ih spominjati na našem PDF-u, gade mi se. Što manje ih spominjemo, to bolje za sve nas. Naplatit ćemo im sve s kamatama, samo polahko drug, vrijeme radi za nas... ;)

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 26 apr 2015, 19:21

Ma sa onakvom igrom nece sigurno osvojit titulu,sudija je imao gresaka ali realno trebali smo u prvom poluvremenu dati drugi gol jer smo imali sansa dosta ali nista im se ne moze zamjeri osima ZVONICA kojeg gura ja vise ne znam ko,ko ga drzi vise u klubu pa frajer sam sebi podapinje
#musvdg

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 apr 2015, 19:25

1922VFC1981 je napisao/la:Ma sa onakvom igrom nece sigurno osvojit titulu,sudija je imao gresaka ali realno trebali smo u prvom poluvremenu dati drugi gol jer smo imali sansa dosta ali nista im se ne moze zamjeri osima ZVONICA kojeg gura ja vise ne znam ko,ko ga drzi vise u klubu pa frajer sam sebi podapinje
Slijedeće sezone on neće imati mjesta u pojačanom VELEŽU. ;)

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 26 apr 2015, 19:30

Bravo moji Rođeni! :bih:
Pokazali smo,ne samo danas,već i ranije u prvenstvu da ne skidamo gaće iako bi po položaju na tabeli mogli igrati kao da nas boli quratz.Ruku na srce,neriješeno jeste realno ali gol u 90 i nekoj,moglo je biti i drugačije.
Još jednom je na vidjelo izašlo da je fudbalski klub zrinski samo produžena ruka jedne mračne političke ideologije,i to je više nego jasno.Skandiranje 'zovi samo samo zovi...'jedan je zapadni Mostar'...'yebemo Sarajvo,yebemo Želju,yebemo Veleža i Bosnu cijelu'...to govori više od bilo čega.To nisu navijači zrinskog,to su navijači Hajduka,Dinama,Hrvatske reprezentacije,kojima je inn biti ultra i ko fol navijati za jedan klub.
Inače,većina medija je prenijela kako su tzv. ultrasi napali planinare :lol: :lol: :lol:
Nakon napada na dječiji vrtić u Mahali,ovo im je najveći podhvat.
Još jednom,bravo moji Rođeni,tako se bori za svoj klub!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 26 apr 2015, 19:35

tepsija je napisao/la:Bravo moji Rođeni! :bih:
Pokazali smo,ne samo danas,već i ranije u prvenstvu da ne skidamo gaće iako bi po položaju na tabeli mogli igrati kao da nas boli quratz.Ruku na srce,neriješeno jeste realno ali gol u 90 i nekoj,moglo je biti i drugačije.
Još jednom je na vidjelo izašlo da je fudbalski klub zrinski samo produžena ruka jedne mračne političke ideologije,i to je više nego jasno.Skandiranje 'zovi samo samo zovi...'jedan je zapadni Mostar'...'yebemo Sarajvo,yebemo Želju,yebemo Veleža i Bosnu cijelu'...to govori više od bilo čega.To nisu navijači zrinskog,to su navijači Hajduka,Dinama,Hrvatske reprezentacije,kojima je inn biti ultra i ko fol navijati za jedan klub.
Inače,većina medija je prenijela kako su tzv. ultrasi napali planinare :lol: :lol: :lol:
Nije realan rezultat,nismo imali srece da damo drugi gol prilike su se redale samo tako pred njihovim golom.
#musvdg

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 apr 2015, 19:37

1922VFC1981 je napisao/la:
tepsija je napisao/la:Bravo moji Rođeni! :bih:
Nije realan rezultat,nismo imali srece da damo drugi gol prilike su se redale samo tako pred njihovim golom.
a onaj njihov smiješi trener kaže zaslužili bod? :facepalm: ne zan se ko je luđi u tom klubu, igrači, treneri ili navijači... :puke:

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 26 apr 2015, 19:42

No dobro,bilo kako bilo.
Prošle godine smo POŠTENIM pristupom igri njima donijeli titulu,ove godine smo POŠTENIM pristupom istima oduzeli tituli.
To naše zalaganje i nepuštanje nikome me veseli više od boda ili bodova koji nam u ovom trenutku ništa ne znače.
Da je više klubova u ovoj ligi kao što je Velež,koji ne ne gledaju ni na šta,na neke tzv. bratske odnose i sve ostalo,liga bi ličila na nešto i bila mnogo kvalitetnija.Mi smo mogli pustiti Želji prošle sezone,Širokom,Sarajevu,zrinskom ove...i to je ono što me najviše veseli.Yebeš namještenu Evropu,titulu...
Bolje i sedmi pošteno,nego preko štele igrati u Luxemburgu.Samo polako,evidento je da se vraćamo.Fali nam 2-3 igrača a ovakvim pristupom definitivno ćemo vratiti publiku na stadion.
Velež je div!
Vječno u našim srcima.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 apr 2015, 19:47

tepsija je napisao/la:No dobro,bilo kako bilo.
Prošle godine smo POŠTENIM pristupom igri njima donijeli titulu,ove godine smo POŠTENIM pristupom istima oduzeli tituli.
To naše zalaganje i nepuštanje nikome me veseli više od boda ili bodova koji nam u ovom trenutku ništa ne znače.
Da je više klubova u ovoj ligi kao što je Velež,koji ne ne gledaju ni na šta,na neke tzv. bratske odnose i sve ostalo,liga bi ličila na nešto i bila mnogo kvalitetnija.Mi smo mogli pustiti Želji prošle sezone,Širokom,Sarajevu,zrinskom ove...i to je ono što me najviše veseli.Yebeš namještenu Evropu,titulu...
Bolje i sedmi pošteno,nego preko štele igrati u Luxemburgu.Samo polako,evidento je da se vraćamo.Fali nam 2-3 igrača a ovakvim pristupom definitivno ćemo vratiti publiku na stadion.
Velež je div!
Škaljić se vratio u VELEŽ, što nam je pojačanje za odbranu, tako da nam fale još tri igrača, i to bek, vezni i centafor.. ;)

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 26 apr 2015, 19:49

Peja odradi svoje u odbrani ali definitivno nam fale oni prodori Letica na lijevoj strani,Maletic odradi svoj posao dosta dobro i naprijed i nazad ali Pejic naprijed nista stvarno nista..
#musvdg

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 26 apr 2015, 19:50

Imam neki osjećaj da ćemo u narednoj sezoni biti hit...da će ligu napustiti mnogi napuhani klubovi.
Eto,citiram se za godinu.
Vječno u našim srcima.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 apr 2015, 19:51

1922VFC1981 je napisao/la:Peja odradi svoje u odbrani ali definitivno nam fale oni prodori Letica na lijevoj strani,Maletic odradi svoj posao dosta dobro i naprijed i nazad ali Pejic naprijed nista stvarno nista..
Brato pošto si bio na tribini znaš li one ljude koji su bili sa Nikšićem i Čevrom? može i pp

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.