FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tatatatatatatatar
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Razmišlja o Celticu i golu koji im je zabio

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Ovo će biti prelomna sezona u kojem ćemo vidjeti u kojem smjeru idemo. Baš nešto imam pozitivan osjećaj, nakon prošle sezone da se dignemo i svakom smislu, samo treba svima pružit podršku.
FK Sarajevo danas je predstavio Ivana Ikića kao svoje prvo pojačanje ljetnog prelaznog roka, a već u narednim danima treba očekivati još dolazaka na Koševo.
Dvadesetosmogodišnji Benjamin Tatar mogao bi se vratiti na Koševo, gdje je sa dosta uspjeha nastupao tri godine. Tatar je trenutno član Qadsia SC iz Kuvajta, ali bi u skorijem periodu mogao raskinuti ugovor sa ovim klubom, čime bi bile otklonjene sve prepreke za Tatara u potrazi za novim klubom.
Kako saznaje naš portal, Tatar ima ponude iz nekoliko evropskih liga, a podsjetimo da je interes za ovog igrača pokazao i FK Borac.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- JavierBosnia
- Kontakt:
Furam vas za Tatara slika od prosle god 
Frane je vjerovatno nas novi igrac

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Znaci tatar i novi stadion po vama 
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Znamo tebra, ko bi zamijenio kuvajtski dinar za našu markuJavierBosnia je napisao/la: ↑08 jun 2022, 21:56Furam vas za Tatara slika od prosle god
KO TI NE DA LJUBAVI
- JavierBosnia
- Kontakt:
proslogodisnja slika
Sve mi znamo.
Oj Nasere beretku nakrivi
Jesil to došao sebi kad si saznao da je Frane novi igrač Sarajeva?

Hamagara je napisao/la: ↑08 jun 2022, 21:28Njima njihovo, nama nase. Uvijek smo bili "gospoda" za njih, ali generalno ta pozitivna atmosfera igraca, borba zelja.... To nama fali, taj HAJP, moral i želja, onaj naboj pred utakmicu...
Gogalic Svjetla obraza sad moze bolje odigrati 30 min od Hebiba ili Krste
, kao i kod njih Bulent ili Muharemovic ( jest da su mi vazda mrski bili )
FKS❤️1946
djokica je napisao/la: ↑08 jun 2022, 22:36Hamagara je napisao/la: ↑08 jun 2022, 21:28Njima njihovo, nama nase. Uvijek smo bili "gospoda" za njih, ali generalno ta pozitivna atmosfera igraca, borba zelja.... To nama fali, taj HAJP, moral i želja, onaj naboj pred utakmicu...
Gogalic Svjetla obraza sad moze bolje odigrati 30 min od Hebiba ili Krste
, kao i kod njih Bulent ili Muharemovic ( jest da su mi vazda mrski bili )
Gledam Hosu kako izgleda na terenu, I sad bi bio prvi izbor za stopera
FKS❤️1946
Nisam baš za ovog Ikića, mada mi je drago što su neki forumaši pojeli svoja vnago. 

-
- Kontakt:
Fin pokušajNirton je napisao/la: ↑08 jun 2022, 21:52FK Sarajevo danas je predstavio Ivana Ikića kao svoje prvo pojačanje ljetnog prelaznog roka, a već u narednim danima treba očekivati još dolazaka na Koševo.
Dvadesetosmogodišnji Benjamin Tatar mogao bi se vratiti na Koševo, gdje je sa dosta uspjeha nastupao tri godine. Tatar je trenutno član Qadsia SC iz Kuvajta, ali bi u skorijem periodu mogao raskinuti ugovor sa ovim klubom, čime bi bile otklonjene sve prepreke za Tatara u potrazi za novim klubom.
Kako saznaje naš portal, Tatar ima ponude iz nekoliko evropskih liga, a podsjetimo da je interes za ovog igrača pokazao i FK Borac.

Bacih ovo na gugl, izleti mi samo tekst sa Oslobođenja o Čirjaku u kojem je ista prva rečenica, a ostalo si promijenio

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, napoleon72 i 31 gost.