Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ajd malo i da odmorimo od te goat price, uzivajte u tenisu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ljudi se ponasaju kao da je gotov mec

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ovo je samo dokaz koliko te potroši i mentalno i fizički pobjeda nad onom budalom na RG-u. Soderling, pa Novak prvi puta, a evo i drugi puta, vazda neko treći profitira.
Raznosi Grk snagom, energijom i šampionskim stavom. Forhend mu je jači od Novakovog, bolje servira a iz bekenda pametno miksa, čas spin čas slajs, ne može Novak od takvih loptica ništa napravit. A i ovi dnevni uslovi odgovaraju više Cicipasu nego Đokoviću.
Raznosi Grk snagom, energijom i šampionskim stavom. Forhend mu je jači od Novakovog, bolje servira a iz bekenda pametno miksa, čas spin čas slajs, ne može Novak od takvih loptica ništa napravit. A i ovi dnevni uslovi odgovaraju više Cicipasu nego Đokoviću.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Jakobsen91
- Kontakt:
Odlcni drugi servisi Tsitsipasa, odavno neko nije ovako drugim ponistio Djokovica.Novak je njegov drugi cekao blizu linije, a ovaj nadje super rotaciju da se ne moze napasti. Break loptu je jednu u prvom setu spasio dobrim drugim, a i na set loptu za Djokovica odlican je bio drugi koliko se sjecam.
Hajde Novak mozes jedan set uzeti za mene 

- Jakobsen91
- Kontakt:
Da li je Tsitsipas igrac kojeg je najteze brejknuti kad imas bp? Jos sjecam Fedovih 0/12 i 1/12 sa AO i iz Londona
Ma ne vjerujem da je do umora. Covjek jedan od najspremnijih sportosta ikad i da padne nakon sata.
Haj da uzme jedan set pa da vidimo kako se to mijenja za 180 stepeni.
Haj da uzme jedan set pa da vidimo kako se to mijenja za 180 stepeni.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Tsitsipas od ove nove garde izgleda najbolje. Kompletan, pametno igra, psihicki vec sad jak, pokazao tokom ovog turnira vise puta. Evo i u finalu se vracao par puta. Kao sto si rekao miksa suteve uvijek, a Nole to ne prati. Iscijedjen je nakon onog meca, nisam ocekivao bas da tolike posljedice ima jer je izgledao prespremno.bodi123 je napisao/la: ↑13 jun 2021, 17:13Ovo je samo dokaz koliko te potroši i mentalno i fizički pobjeda nad onom budalom na RG-u. Soderling, pa Novak prvi puta, a evo i drugi puta, vazda neko treći profitira.
Svaka cast Tsitsipas na ovim vracanjima.

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Pritisnuo ga Nolo,samo da ne bude raspad sad 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
E moj Stefanose.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Nek tankuje ovaj set Cicipas, mislim da bi mu pametnije bilo
To je taj gejm koji moze odluciti...
Dobije li u ovom setu uzeće ga na kraju
-
- Kontakt:
Nole se pretvorio u starog, totalno drugačiji i agresivan u setu
Sad da je pametan saltat ga do kraja seta, lijevo desno, drop sot, sto vise ga i onako umornog umoriti. I u cetvrtom u atake i rijesit ga. To bi trebao uraditi Grk.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ja ne znam kako ovaj komentantor i na osnovu cega zadrzava svoju poziciju na ESu? Osim sto je covjek ocigledno jako subjektivan, ekstremno je nezanimljiv i los komentator. Pa ovako ne komentarisu fudbalski komentatori ni utakmice sopstvenih reprezentacija na nacionalnim tv postajama, dok ovaj to konstantno radi na medjunarodnoj. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.