Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

NoName
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la NoName » 05 okt 2013, 14:37

Edin apsolutno mora mijenjati svoj pristup ili se naviknuti na klupu. Iako mozda on ovim hoce da isprovocira prodaju i ako mu je to cilj onda je na dobrom putu

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 05 okt 2013, 14:38

trsn000@ sto ti eres covjece ako neces sta pametno napisati osim pljuvanja i vrijedanja Dzeke razguli majke ti peres totalno :arrow:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 05 okt 2013, 14:38

trsn000 je napisao/la:Zasluzio je Edin ovaj veliki latinski samar, jer gdje god on krece kaze da nikad nije mislio da ide iz kluba. Taman mu onda, dabogda Negredo i Aguero zabiju 20+ golova, mozda ce tek onda shvatit, takodjer i Jovetic ispred Dzeke. Zato on nikad ne moze zamijenit Spahica kao kapitena reprezentacije, samo Pjanic ili Begovic. Spaha primjeti kad ga neko ponizava.. cim su ga nepravdeno bacili na klupi za onog kloca Ewerthona on je pakovao kufere i krenuo prema Bundesligi. Ali Edin nikad... naivan je do bola, to u zivotu nisam vido. Odsad se radujem kao dijete kad god dadnu Negredo ili Aguero gol, znaci Dzeko je blizi odlaska iz ovog smeceta zvanog mancester shitty.. kad Jovetic dadne gol necu se radovat, jer znam da se Dzeko raduje i da ce objavit sliku zajedno sa Joveticem posle meca i postavit na njegov instagram i blamirat se.

Edine moj, pogledaj koji kloc ti ukr'o slavu

slika
ja mislim da si ti zaluto na ovaj portal..sto neides medju svoje...tvoja mrznja curi na sve strane :oops:

trsn000
Kontakt:

Post Postao/la trsn000 » 05 okt 2013, 14:38

trsn000 je napisao/la:
ZgemboAdislic je napisao/la:
trsn000 je napisao/la: Edine moj, pogledaj koji kloc ti ukr'o slavu
Edinova odluka da ne predje u Bayern ljeta 2012. je najgluplja odluka igraca BiH IKAD.

Sve zato jer je htio para. Sta urade pare od covjeka. Mrzim dat kredit ovim novim reperima ali izgleda da ima puno istine u ovome citatu:

"If money hasn't changed you, you just haven't made enough." - 50 Cent
Nije on jedini krivac. Cujem da najzasluznji sto Edin nije otisao u Bajern je OVO GOVNO:

slika

SVINJ
Mamu mu jebem odravtnu. Platio bi 1000 eura iz dzepa da mu puknem jednu veliku saku u nos, kako bi majstor10 reko, na sandzacki rusilacki nacin. (izvini moderatoru, necu opet)

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 05 okt 2013, 14:39

NoName je napisao/la:Gledajuci usporeni, ono je vise autogol golmana nego gol Negreda. Mislim da lopta nije isla u gol.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
izvini prijatelju, al duuugo se nisam ovako nasmijao :)
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 05 okt 2013, 14:39

trsn000 je napisao/la:
Edinova odluka da ne predje u Bayern ljeta 2012. je najgluplja odluka igraca BiH IKAD.

Sve zato jer je htio para. Sta urade pare od covjeka. Mrzim dat kredit ovim novim reperima ali izgleda da ima puno istine u ovome citatu:

Nije on jedini krivac. Cujem da najzasluznji sto Edin nije otisao u Bajern je OVO GOVNO:

slika

SVINJ
Moze biti, ali na kraju je opet Edin kriv sto ga se nije otarasio. Ne mogu se vjecito drugi krivit za Edina: Mancini, Pellegrini, Tevez, Silva, Aguero, menadzer...

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 05 okt 2013, 14:39

trsn000 je napisao/la:

slika

to je to, Irfan je sjebo tu stvar. A Edin je budala sto njema daje povjerenje... :roll:
SVINJ

MT3
Kontakt:

Post Postao/la MT3 » 05 okt 2013, 14:40

Yucca je napisao/la:Opet dezurni kriticari izasli :oops: polako vratice vas Dzeko tamo gdje vam je mjesto :D
ma gdje ce nas vratiti :?: :?: :? u ovoj zemlji ne smijes nista ni napisati ako nije EDIN JE IGRACINA.............
on je sam sebe sje*ao skroz kad je presao u ovaj city a mozda i nije jer su je PARE tu.....
Zadnja izmjena: MT3, dana/u 05 okt 2013, 14:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 okt 2013, 14:40

ubi ih siti :mrgreen:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 05 okt 2013, 14:42

darker10 je napisao/la:I tako nam Dzeko ponovo postade klupadzija.
Bolje i taj nadimak klupadzija nego ono kako su ga neki prostaci zvali k..c. :(

Ma izvuci ce se nas dijamant iz krize pa ce ponovo davati maksimum.. :? :D

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 okt 2013, 14:43

Da kriv je menadžer ali nije Džeko jer menadžer je htio novac tj produženje ugovora sa Wolfsburgom ali Džeko nije htio ni čuti. :lol:

Kakve sve gluposti ovdje neću pročitati.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 05 okt 2013, 14:43

Iskreno : Negredo je trenutno igracina za Edina. :?

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 05 okt 2013, 14:45

Nadam se samo da mu nece karijera uvenuti poput Torres-ove :?
Ja i dalje mislim, koliko ima do igre City-a, toliko ima i do Dzeke. Ruku na srce, ali pogriesi i on kao i svako, nekad izgleda nezainteresovan, a sad kakvi su to razlozi, to on zna. Ja zelim ipak da bude onaj pravi kao sto zna bit, pun elana kao u tekmi protiv kokoski kad je zabio 4 gola.
Dzabe njemu i Bayern i BVB ako nece dati svoj dio, a po svemu sudeci, najbolje bi mu dosla promjena sredine, mozda grijesim. Sretno Edine!
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 05 okt 2013, 14:46

Opet nas mentalitet- vise volim tudje zlo nego svoje dobro. Po milioniti put ponavljam kakav smo narod i nacija, mi nismo zasluzili nista ali bas nista dobro da nam se desi. A zasto nam se desava sami Bog zna. Dzeko je covjek koji je sebi napravio ime i karijeru a najveca stvar koju ce vecina vas napraviti u svojim zivotima je to sto cete pljuvati njegovo ime. Eh moj Bosnjo nikad ti nauciti neces. Taman da te na glavu posade.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

trsn000
Kontakt:

Post Postao/la trsn000 » 05 okt 2013, 14:47

MT3 je napisao/la:
Yucca je napisao/la:Opet dezurni kriticari izasli :oops: polako vratice vas Dzeko tamo gdje vam je mjesto :D
ma gdje ce nas vratiti :?: :?: :? u ovoj zemlji ne smijes nista ni napisati ako nije EDIN JE IGRACINA.............
on je sam sebe sje*ao skroz kad je presao u ovaj city a mozda i nije jer su je PARE tu.....
Ma grijesi gdje god krene.

Umjesto da rijesi govneta zvanog Irfana Redzepagica on ga dalje ima pored sebe.
Umjesto da je sutnuo Amru nogom u guzicu kad je bio u Los Angeles on se zaljubio sa njom.
Umjesto da je presao u Bajern kad je imao sansu ili makar sad da izbrise iz Man SHITTY i da kaze cisto i glasno u javnost da SHITTY je najvece smece od kluba na svijetu i da su pokusavali da mu srusu karijeru on govori kako nikad u svom zivotu nije mislio da ide iz tog kluba, ko da ga rodio taj klub.
Umjesto da krivi patuljka Aguera sto mu ne daje loptu on ga hvali duboko kad mu asistira.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 05 okt 2013, 14:48

Negredo trazi duele sa Dzekom i ima vise zelje da se dokaze da je drugi napadac pored Aguera. Edinu ovaj stil igre sa ovim patuljcima na sredini terena ne odgovara nikako. Dzeko je zvijer ako se zna iskoristiti na pravi nacin, Mancini to nije znao, izgleda da ni ovaj nece da forsira igru koja je prilagodjena na Edina i tako dobijes ovo sto dobijes.

Dzeko je rodjen za Njemacke ekipe dje je teamwork ispred individualne igracke kvalitete, jer realno City vec godinama rijesava utakmice na individualizam. Dortmund ili Bayern su ekipe za Edina, dje bi mozda bio jedan od najboljih napadaca svijeta.

Treba se rijesiti sto brze i Arapa i ovih latinaca i preci u zdraviju sredinu.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 05 okt 2013, 14:49

trsn000 je napisao/la:
MT3 je napisao/la:
Ma grijesi gdje god krene.

Umjesto da rijesi govneta zvanog Irfana Redzepagica on ga dalje ima pored sebe.
Umjesto da je sutnuo Amru nogom u guzicu kad je bio u Los Angeles on se zaljubio sa njom.
Umjesto da je presao u Bajern kad je imao sansu ili makar sad da izbrise iz Man SHITTY i da kaze cisto i glasno u javnost da SHITTY je najvece smece od kluba na svijetu i da su pokusavali da mu srusu karijeru on govori kako nikad u svom zivotu nije mislio da ide iz tog kluba, ko da ga rodio taj klub.
Umjesto da krivi patuljka Aguera sto mu ne daje loptu on ga hvali duboko kad mu asistira.
Tebi ako je vise od 9 godina a imas ovakvo razmisljanje, hitno posjeti doktora.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

trsn000
Kontakt:

Post Postao/la trsn000 » 05 okt 2013, 14:51

soccerfan je napisao/la:Opet nas mentalitet- vise volim tudje zlo nego svoje dobro. Po milioniti put ponavljam kakav smo narod i nacija, mi nismo zasluzili nista ali bas nista dobro da nam se desi. A zasto nam se desava sami Bog zna. Dzeko je covjek koji je sebi napravio ime i karijeru a najveca stvar koju ce vecina vas napraviti u svojim zivotima je to sto cete pljuvati njegovo ime. Eh moj Bosnjo nikad ti nauciti neces. Taman da te na glavu posade.
Ti si cisti primjer "naivnog Bosanca".. znaci uvijek mora bit Dzeko upravu uvijek je on igracina. Znam da necemo ni jedan ovdje biti uspjesni kao on ali makar kada ima sansu nek ga iskoristi kao sto ga koristi svoj bivsi saigrac Mandzukic koji je najveci kloc koji je ikada igrao za Bajern.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 okt 2013, 14:51

DonCorleone je napisao/la:Dortmund ili Bayern su ekipe za Edina, dje bi mozda bio jedan od najboljih napadaca svijeta.

Treba se rijesiti sto brze i Arapa i ovih latinaca i preci u zdraviju sredinu.
Dortmund i Bayern će baš uzeti napadača koji po utakmici pretrči 2km, očigledno nisi gledao Mandžukića i njegov radijus kretanja ili Lewandowskog.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 05 okt 2013, 14:52

Opet misevi iz rupica. Joj jedva docekaju da Dzeko ode na klupu, jer samo tad pacovcici imaju sta da pisu :lol:

Poslijednje 3 utakmice Dzeko je bio starter i zabi 2 gola. Sta je problem misevi? :mrgreen:
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 05 okt 2013, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google [Bot], hansbosna i 17 gostiju.