FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Centre forward
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Nije Šaćiri toliko loš kol'ko ga se ovdje pravi. Jednostavno, previše je kvalitete na jednom mjestu da bi on pokaz'o sav svoj kvalitet, nadam se da će proradit'. On bi recimo u svakoj ekipi EPL im'o zagarantovano mjesto, siguran sam.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- farinelli123
- Kontakt:
Ma nije los, ali je prisutan nevidjeni nedostatak samopouzdanja i grc u kojem igra. Kao ja.Centre forward je napisao/la:Nije Šaćiri toliko loš kol'ko ga se ovdje pravi. Jednostavno, previše je kvalitete na jednom mjestu da bi on pokaz'o sav svoj kvalitet, nadam se da će proradit'. On bi recimo u svakoj ekipi EPL im'o zagarantovano mjesto, siguran sam.

Ne ulazi u driblinge, a kad udje, najcesce mu oduzmu loptu, sto neko rece, pomalo ziheraski.
•
- gerdmuller
- Kontakt:
Paul Breitner über die Aussagen von Watzke: "Wenn Herr Watzke davon spricht, 51 Millionen Euro verdient zu haben, sollte er nicht weinen, dass Lewandowski geht. Sondern das Geld lieber ausgeben und in die Mannschaft stecken. Herr Watzke hat vergessen, dass wir letztes Jahr mit 25 Punkten Vorsprung auf Dortmund Meister wurden. Da haben Mario Götze und Robert Lewandowski noch in Dortmund gespielt. Was sollen wir ausschalten? Wen sollen wir vernichten? Herr Watzke macht einen großen Fehler, er versucht zu hetzen und den Leuten etwas zu erzählen, was völlig an der Wahrheit vorbeigeht." 

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Kakav je Gotze majstor, zaista ne vjerujem. Prije kad vidim Mandžu ma nikad čovjek da uđe u dribling sa štoperom, a danas Boga mi, izbaci ga maestralno, pa prošlu tekmu kad petom izbaci dvojicu, popravlja Mandža i taj segment igre. Također Claudio je odigrao fino, šteta što ne zabi pred kraj, Robben sem gola ništa posebno, al' drago mi je vidjeti ćelu pored aut linije. PS kad sam u jednom trenutku vidjeo kako Lahm prozuja kraj RObbena po desnoj strani a ovaj ne izdade
Zaista nedostaje Lahm tu i jedva čekam povratak đenerala.

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- rob do bagro
- Kontakt:
Jeste li primjetili kad je Mandzo dao gol, da su svi saigraci odletili ka njemu da cestitaju, sem Nojera i komentator je to spomenuo, uglavnom fina scena bila za vidjeti.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
To se stvarno čeka. Naš Fićo nije loš ni na ovoj poziciji, ali nekako se ne ističe, ne izvlači se iz njega maksimum i nije mu mjesto tu, što jest jest. Može Pep ostavljati svoj pečat i rukopis na više mjesta, ali ako sa Lahmom i dalje bude planirao ovo što trenutno radi, mislim da griješi. To misli većina, osim možda malog Rafice.GazijaKalesija je napisao/la: kad sam u jednom trenutku vidjeo kako Lahm prozuja kraj RObbena po desnoj strani a ovaj ne izdadeZaista nedostaje Lahm tu i jedva čekam povratak đenerala.

Ma kod nas je sloga ba, svi sve vole.rob do bagro je napisao/la:Jeste li primjetili kad je Mandzo dao gol, da su svi saigraci odletili ka njemu da cestitaju, sem Nojera i komentator je to spomenuo, uglavnom fina scena bila za vidjeti.

Nego, jedva se Mandžo odbrani od "čestitki", koje su mahom upućene ka ozleđenoj tintari.

Vom Jäger zum Gejagten
- anelbavarac
- Kontakt:
S pola snage
Mandzo masina, totalno drugi Bayern kada je on u igri,prodaja ne dolazi u obzir,to je jasno
Vidi se da ni Ribery ni Robben nisu 100% spremni,ali i takvi prave razliku bez problema.
Mali carobnjak Gotze pokazuje sav svoj raskosni talenat, dobili smo klasu od igraca u narednih 10 godina

Mandzo masina, totalno drugi Bayern kada je on u igri,prodaja ne dolazi u obzir,to je jasno

Vidi se da ni Ribery ni Robben nisu 100% spremni,ali i takvi prave razliku bez problema.
Mali carobnjak Gotze pokazuje sav svoj raskosni talenat, dobili smo klasu od igraca u narednih 10 godina

Ma ne znam ko ga dovede,cuj iz Basela dovest igraca za 13 mil. koji izgleda kao burence,centarsutevi su mu grozota,dodavanja ziheraska a uz to i nesigurna,prodora uopste nema a realizacija tanka...skup je on i za klupe,treba ga prodatgeronimo je napisao/la:Đerdan je upao u prvu postavu "preko veze" odnosno silom prilika. Kako koristi tu šansu - sasvim slabo.autogol je napisao/la: Shaq odlicno odradio poluvrijeme,sto je najbitnije ne gubi lopte kao pojedinciJos kad uzmemo u obzir da niko od igraca Bayerna ne moze zamjeniti Robbena,ovo je sasvim dovoljno..
Centaršutevi grozota, dodavanja ziheraška ili nesigurna, prodora nema, realizacija tanka...
Ništa, biće on dobar za frtalj poluvremena, kako je inače i naučio.

Sva sreća pa su mu primanja mala (kruže priče da je cifra oko miliona) pa se može trpiti.
Idealan za klupe, šuti, radi i vreba šansu iz prikrajka.
Ja mislim da jedva čeka da uđe u igru. U drugom poluvremenu svakako.
Idealan za klupe, šuti, radi i vreba šansu iz prikrajka.

Ja mislim da jedva čeka da uđe u igru. U drugom poluvremenu svakako.
Vom Jäger zum Gejagten
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Ma hajd, ne treba sad drvlje i kamenje prema " Shaq Attacku " kako ga neki nazvaše ovdje...
U svakom slučaju, mijenjao bih ga za Kokea
U svakom slučaju, mijenjao bih ga za Kokea

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Ako nek ima snimak tekme da pogledam, bio bih jaaako zahvalan. Jbg. nisam imo cajta.
Sto se tice sakirija, mogli bi ga poslat u gelzenkirhen.
Sto se tice sakirija, mogli bi ga poslat u gelzenkirhen.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Ribery namjerno opali čvoku Mandži baš u mjesto gdje ga je Trapp lupio.

Mario Gotze dragulj sa Nila.

Mandžinator.

Mario Gotze dragulj sa Nila.

Mandžinator.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Lahm ko da nije ni igrao utakmicu.
Mislio sam da ima neku destruktivnu ulogu, ali s obzirom da nam kontre po strani pucaju, i nije od neke koristi na zadnjem veznom.
Dok je Riki rodjen za to i moze pokriti 3 puta vise terena.
Strah me da ne dobijemo po usima od neke ozbiljnije ekipe, pa da tek onda Pep vrati Šwajtinez bedem na sredinu.
Thiago jeste dobar ali po meni nedovoljno za prve postave kad svi spremni budu.
Za jedno dva-tri mjeseca, kad sezona bude na vrhuncu desavanja, mislim da bi ovo najjaci sastav Bayerna trebao biti :
------------------Neuer................
...........Boa--------Dante...........
Lahm..........................Alaba--
..............Javi Martinez...........
...........Schweinie..................
Robben...................Ribery......
-------------Muller--------------------
...........Mandzo....................

Mislio sam da ima neku destruktivnu ulogu, ali s obzirom da nam kontre po strani pucaju, i nije od neke koristi na zadnjem veznom.
Dok je Riki rodjen za to i moze pokriti 3 puta vise terena.
Strah me da ne dobijemo po usima od neke ozbiljnije ekipe, pa da tek onda Pep vrati Šwajtinez bedem na sredinu.
Thiago jeste dobar ali po meni nedovoljno za prve postave kad svi spremni budu.
Za jedno dva-tri mjeseca, kad sezona bude na vrhuncu desavanja, mislim da bi ovo najjaci sastav Bayerna trebao biti :
------------------Neuer................
...........Boa--------Dante...........
Lahm..........................Alaba--
..............Javi Martinez...........
...........Schweinie..................
Robben...................Ribery......
-------------Muller--------------------
...........Mandzo....................
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Da li vas brine nekoga ona situacija s Mandzukicem?
Cijelu utakmicu,ali bas cijelu svi su trazili Mandzukica na terenu da zabije gol.
Pretpostavljam da ce mnogi reci ovi se zatvarali,ovako onako,ali su bas silom isli da Mandzukic da gol.
I na kraju utakmice Pep je samo otisao u svlacionicu,mislim da se rukovao samo s Vehom.
Nekako kao da nesto ne stima bas u odnosu igraca s trenerom.
Thiago postavio novi rekord po broju dodira s loptom u Bundesligi,cak 177,prije niko nije imao vise od 160.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
Cijelu utakmicu,ali bas cijelu svi su trazili Mandzukica na terenu da zabije gol.
Pretpostavljam da ce mnogi reci ovi se zatvarali,ovako onako,ali su bas silom isli da Mandzukic da gol.
I na kraju utakmice Pep je samo otisao u svlacionicu,mislim da se rukovao samo s Vehom.
Nekako kao da nesto ne stima bas u odnosu igraca s trenerom.
Thiago postavio novi rekord po broju dodira s loptom u Bundesligi,cak 177,prije niko nije imao vise od 160.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
Za Šaćira sam neki dan govorio da nikako da pravo eksplodira, imao je dobrih utakmica, ali opet nekako u kontinuitetu nema prave eksplozije. Protiv Stuttgarta je bio više loš nego dobar, posebno za svoje prilike. Međutim, danas je on bio solidan, bilo je tu par dobrih akcija, ali postoji još malo nesigurnosti. Ipak razmišljam nije mu lako, jer imao je tu povredu a bori se za mjesto u toliko jakom kadru.
@BadrHari: Kako ti uspije Thiagu mane naći?
Ma to je čarobnjak kojeg trenutno ne mogu zamislit izvan prve postave, šta sve radi s loptom, pa onaj pas punim iz prve... Uff kakva tehnika. Ljepota ga gledat.
A naravno da će se u pojedinim utakmicama morati igrati sigurnije, mislim na veću sigurnost. Nadam se zato skorom oporavku i potpunom vraćanju Javija na teren, jer znamo šta nam je prošle sezone značio. Ove sezone nikako da na noge pravo stane.
Mandžo je danas odigrao sjajnu utakmicu. Ja stalno govorim da se ne smije ovakav igrač pustiti da ode. Dobro da su ovdje i neki koji su ga htjeli prodat, skontali koliko je on vrijedan za ekipu...
@BadrHari: Kako ti uspije Thiagu mane naći?

A naravno da će se u pojedinim utakmicama morati igrati sigurnije, mislim na veću sigurnost. Nadam se zato skorom oporavku i potpunom vraćanju Javija na teren, jer znamo šta nam je prošle sezone značio. Ove sezone nikako da na noge pravo stane.
Mandžo je danas odigrao sjajnu utakmicu. Ja stalno govorim da se ne smije ovakav igrač pustiti da ode. Dobro da su ovdje i neki koji su ga htjeli prodat, skontali koliko je on vrijedan za ekipu...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la:podsjetilo me na pas Pjanica protiv Francuskeschweinsteiger je napisao/la: Onaj volej-pas u pm![]()

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- brzitesanj
- Kontakt:
Stari Bayern je tu !
5 komada onako ko s qurca.
Drago mi je što se Mandžo vratio i što je igrao svih 90 minuta uz gol i asistenciju, za dušmane za Lewu. Thiago jedan od boljih iako nije bio toliko primjetan i ofanzivan ko u srijedu. Lijepo je vidjeti Riberya i Robbena i ako nisu još totalno fit, al su uspjeli uvaljat po loptu u gol.
Kapiten će se mislim vratiti na svoju staru poziciju desno kad se vrate Javi i Bastian, to je najrealnija opcija jer nije Rafinha baš najbolja opcija za krilo.
5 komada onako ko s qurca.
Drago mi je što se Mandžo vratio i što je igrao svih 90 minuta uz gol i asistenciju, za dušmane za Lewu. Thiago jedan od boljih iako nije bio toliko primjetan i ofanzivan ko u srijedu. Lijepo je vidjeti Riberya i Robbena i ako nisu još totalno fit, al su uspjeli uvaljat po loptu u gol.
Kapiten će se mislim vratiti na svoju staru poziciju desno kad se vrate Javi i Bastian, to je najrealnija opcija jer nije Rafinha baš najbolja opcija za krilo.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Šaćir je mnogo bolje igrao prošle sezone, u ovoj nikako da pruži neku kvalitetnu partiju.Pred golom dosta izgleda smušeno ali mu borbenost ne manjka.Daleko od toga da se treba prodati, on je i dalje sjajan backup.
Nadam se da će ovaj experiment sa Lahmom završiti,uskoro idu jake utakmice i želim kapitena vidjeti na njegovoj poziciji a Rafka na klupi.Martinez se mora vratiti na poziciju na kojoj je doktorirao prošle sezone.
@BadrHari je izbacio dobitnu formaciju, samo je kod mene dvojba Muller-Gotze.
Nadam se da će ovaj experiment sa Lahmom završiti,uskoro idu jake utakmice i želim kapitena vidjeti na njegovoj poziciji a Rafka na klupi.Martinez se mora vratiti na poziciju na kojoj je doktorirao prošle sezone.
@BadrHari je izbacio dobitnu formaciju, samo je kod mene dvojba Muller-Gotze.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anelbavarac
- Kontakt:
Do promjena u ekipi povratkom Javia i Bastiana ce sigurno doci.
Ovde je jasno da Pep svakog igraca rotira,osim svog ljubimca Thiaga,ne bi bilo lose da i njeg malo odmori pred LP.
Nisam siguran da ce Pep odustati od svoje formacije 4-1-4-1, tako da od tog dvojca na sredini Basti/Javi,vjerovatno nema nista.
Ostavljanjem nervoznog Kroosa,i nevidljivog Mullera na klupi,se pokazao kao odlican potez trenera
Ovde je jasno da Pep svakog igraca rotira,osim svog ljubimca Thiaga,ne bi bilo lose da i njeg malo odmori pred LP.
Nisam siguran da ce Pep odustati od svoje formacije 4-1-4-1, tako da od tog dvojca na sredini Basti/Javi,vjerovatno nema nista.
Ostavljanjem nervoznog Kroosa,i nevidljivog Mullera na klupi,se pokazao kao odlican potez trenera

- Omerbavarac
- Kontakt:
http://www.****.com/vesti/kako- ... erna/69978" onclick="window.open(this.href);return false;
Vrijedi procitati.
Ima tu i pohvala i malo kritika ali bit je u tome da se prikaze koliko je danasnji Bayern mocna sila i kakva ga samo buducnost ocekuje.
Vrijedi procitati.
Ima tu i pohvala i malo kritika ali bit je u tome da se prikaze koliko je danasnji Bayern mocna sila i kakva ga samo buducnost ocekuje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.