Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Head
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Head » 28 maj 2015, 18:50

Cartman je napisao/la:Slazem se sa spiskom Heada, i to je spisak koji bi svako normalan i objavio.

Osim za Subica, nisam ga nikad gledao, pa necu nista govorit. Cuo sam da je dobar.
Moderan lijevi bek, prema naprijed je zvijer.

[youtube][/youtube]

1:27
1946

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 28 maj 2015, 18:56

Zelio bih viditi ovako nesto:

--------------Hadzic
------Pjanic--------Besic

Meni je Prcica i sl. pun ****, a ak' se i nadju na spisku, klupa. Prikazana sredina je spoj defanzive, trke i odlicnih ofanzivnih progiravanja, a ovim bi se Besic rasteretio, iako je igrac iz kojeg ne mozes izbiti tu pozrtvovanost bilo kakvom taktickom odlukom. Krila Lula i Hajra, te Edin u vrhu.

Hadzic je naveden kao jedna od mogucih opcija.
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 28 maj 2015, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.
- Ed Woodward for Prime Minister !

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 maj 2015, 18:57

Neki dan sam rekao da se bojim ovoga. I sada ta moja tvrdnja izlazi na svijetlo dana na najgori moguci nacin. Puno zuji malo meda daje. Mesa mi sve vise slici na Safeta pod extasijem. Nema se tu sta puno dodavati ako je njemu Avdija nakon cijelog drugog dijela prvenstva dovoljno pokazao za poziv izgleda da sam se grdno prevario reterirajuci moje misljenje tokom izbora za selektora. Ne znam sta bi vise dodao nego da sam jako razocaran. Cini mi se da i nije neki upgrade u odnosu na Susica. Neka nam je bog na pomoci ako je trebao toliko obilaziti i gledati a ovo mu rezultat toga. E moj Mesa...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 28 maj 2015, 19:00

A eto koga bi pozvao umjesto Vršajevića?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 maj 2015, 19:02

FaraonTM je napisao/la:A eto koga bi pozvao umjesto Vršajevića?
Nikoga i ne bi nista izgubili imali bi igraca vise.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 maj 2015, 19:03

Zasto bi trebao pozvat bilo koga umjesto njega? Imamo dva desna beka u Mujdzi i Vranjesu. Kome treba Avdija?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 28 maj 2015, 19:04

Avdija je igrac vise al protivniku.On kad igra reprezentacija ima 10 igraca.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 28 maj 2015, 19:07

dubrovnik je napisao/la:
Nikoga i ne bi nista izgubili imali bi igraca vise.
On je i onako tu radi broja igrača, inače je bitan u repki kao i ja. A da je pozvao malo igrača kao što je onomad Papke radio opet bi nastao problem što se nije zvalo još igrača.

@Cartman

Ma kakav Vranješ i desni bek...

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 28 maj 2015, 19:10

Taj poziv je za transfera. Nece ga Mesa nogirati pred transfer rok, nakon vise od dvije godine slepanja u reprezentaciji, tim prije jer nema ni blizu adekvatnu zamjene (Mujdzi, ne Avdiji) . Shvatite to, bez obzira sta mislili o Avdiji, Mesa ce postupiti korektno, ponavljam, ionako nema opcije na toj poziciji.

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 28 maj 2015, 19:13

SjeverniVjetar je napisao/la:Taj poziv je za transfera. Nece ga Mesa nogirati pred transfer rok, nakon vise od dvije godine slepanja u reprezentaciji, tim prije jer nema ni blizu adekvatnu zamjene (Mujdzi, ne Avdiji) . Shvatite to, bez obzira sta mislili o Avdiji, Mesa ce postupiti korektno, ponavljam, ionako nema opcije na toj poziciji.
Cime je Tinkcek zaradio poziv?
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 maj 2015, 19:15

SjeverniVjetar je napisao/la:Taj poziv je za transfera. Nece ga Mesa nogirati pred transfer rok, nakon vise od dvije godine slepanja u reprezentaciji, tim prije jer nema ni blizu adekvatnu zamjene (Mujdzi, ne Avdiji) . Shvatite to, bez obzira sta mislili o Avdiji, Mesa ce postupiti korektno, ponavljam, ionako nema opcije na toj poziciji.
Znaci korektno je nekoga pozvat u reprezentaciju da bi se taj prodao? :facepalm:

Vranjes pola karijere igra beka i to ce odradit 20 puta bolje od Avdije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 28 maj 2015, 19:17

adoo11 je napisao/la:
Nemoj da ja branim Tinceka molim te, taj nije zasluzio da bude u istoj recenici sa reprezentacijom :roll:
Govorim o Mesi, da nece igracima koji su tu godinama, zalupiti vrata pred transfer rok, a i nema neke opcije koje realno zasluzuju pozive.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 28 maj 2015, 19:18

adoo11 je napisao/la:
A možda isto drug zbog nekog transfera i da ga skine sa qurca. Sa druge strane jedini on i Pjanić od centralnih veznjaka igraju redovno možda Meša i to gleda. A dobro znamo i ja i ti da ni Tino ni Avdo neće vjerovatno dobiti ni minute protiv Izraela (možda Tinkec uđe sa klupe).

@Cartman

Vranješ je na početku karijere igrao beka, Vranješ već 3,4 godine ne igra beka i kad god je igrao beka za repku bio je loš.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 28 maj 2015, 19:20

slika

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 maj 2015, 19:21

Pocelo se opravdavati na neke stare nacine. Cuj radi transfera Vjetre jesi li to ozbiljno rekao? Sto ne Subica radi transfera ako nista mladji je.
Ima i Zeljeznicar Memiju mogao je i on radi transfera. Onda treba i Cimirota radi transfera, pa Bajica. Ovaj put ni Tino nije zasluzio poziv o Hadzicu necu ni govoriti. Ovo je samar svima nama koji smo ga docekali kao spas u zadnji momenat. Nevidjena bruka i sramota. Safetovi potezi u novom ruhu. Ovo nije potez koji se moze braniti bilo kakvim teorijama jer zasto smo onda napadali one koji su Safeta branili radi slicnih stvari. Ovo je po meni nepotizam slican Safetovom jer su ovo pozivi po prijateljskoj liniji. Ili Mesa ima nikakvo znanje ako mu je Avdo dovoljno dobar.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 28 maj 2015, 19:21

Spisak jos nije ni izasao a vi ces poceli pljuvat po Mesi, pa vama Bog ne moze ugoditi, de probajte razumit Mesu i situaciju u kojoj se nalazi, pa kako ce se ostali reprezentativci osjecat ako im odstranite odma pola ekipe, dovedete pola drugih ? Ipak su oni svi godinama zajedno i kao obitelj su, izostavljanje naglo moze samo narusiti atmosferu u reprezentaciji... Sacekajte jos, ima vremena, doci ce i novi igraci...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 28 maj 2015, 19:23

Cartman je napisao/la:
Znaci korektno je nekoga pozvat u reprezentaciju da bi se taj prodao? :facepalm:

Vranjes pola karijere igra beka i to ce odradit 20 puta bolje od Avdije.
Nemoj tako, Avdija je tu dvije i vise godina.Treba razumjeti i Mesu , nece ga nogirati pred transfer rok, jer mu se i ne pruzaju neke opcije na toj poziciji. Sto se Vranjesa tice, dobice poziv ,standardni je reprzentativac .
A Avdija je nevidjena taraba i nije nikada trebao biti tu, da nije onog nesretnika iz Pariza.

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 28 maj 2015, 19:24

Brzi ste da pljujete covjeka. K'o jedva cekali.

Nek dodju, pa kad licno vidi da su k*ta nadam se da vise nece zvati.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 maj 2015, 19:26

DevilsAdvocate je napisao/la:Spisak jos nije ni izasao a vi ces poceli pljuvat po Mesi, pa vama Bog ne moze ugoditi, de probajte razumit Mesu i situaciju u kojoj se nalazi, pa kako ce se ostali reprezentativci osjecat ako im odstranite odma pola ekipe, dovedete pola drugih ? Ipak su oni svi godinama zajedno i kao obitelj su, izostavljanje naglo moze samo narusiti atmosferu u reprezentaciji... Sacekajte jos, ima vremena, doci ce i novi igraci...
Da, sto ce reci Ibisevic? Poznata prica.
Ako ovo amenuju navijaci na pocetku broj Avdija ce samo rasti. Hajdukov dvojac je pozvan.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 28 maj 2015, 19:26

dubrovnik je napisao/la:Pocelo se opravdavati na neke stare nacine. Cuj radi transfera Vjetre jesi li to ozbiljno rekao? Sto ne Subica radi transfera ako nista mladji je.
Ima i Zeljeznicar Memiju mogao je i on radi transfera. Onda treba i Cimirota radi transfera, pa Bajica. Ovaj put ni Tino nije zasluzio poziv o Hadzicu necu ni govoriti. Ovo je samar svima nama koji smo ga docekali kao spas u zadnji momenat. Nevidjena bruka i sramota. Safetovi potezi u novom ruhu. Ovo nije potez koji se moze braniti bilo kakvim teorijama jer zasto smo onda napadali one koji su Safeta branili radi slicnih stvari. Ovo je po meni nepotizam slican Safetovom jer su ovo pozivi po prijateljskoj liniji. Ili Mesa ima nikakvo znanje ako mu je Avdo dovoljno dobar.
Ne pravdam, samo necu Mesu da osudjujem za stvari koje su mu servirane i da trazim da lomi preko koljena. Dacu mu vremena da poslozi stvari i pokusacu da ga razumijem. Dva okupljanja su prelazni period, prilagodjavanje, upoznavanje. Treba biri fer i dati covjeku sansu, cak i ako ne radi bas sve kako mi se svidja, ali radi dosta stvari dobro.
Od septembra , sto se mene tice, vise nece biti kredita.
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 28 maj 2015, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.