Za koga ti navijas,koji klinac
Ja Liverpool,Juventus,Wolf/Hoff,Lyon,Sevilla eto tako
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Dobro si. A znamo svi da Edin ovako voli da se zabavi pa i da zapjeva ovako kad je kakav dernek ili praznik.harishp je napisao/la:Ebo Englesku.
Malo malo pa pola tima fali zbog povreda.
Tamo je mesara ziva.
Drugo milion utakmica nemas se kad pocesati po gujci kup ovoga,kup onoga.Tako da bi repka tu 100% popusila.
U Englesku ni za zivu glavu.Nebi cak ni Hrgovicu preporucio
Ma ebo drzavu gdje se hladna kahva i mlako pivo pijeAdinjo je napisao/la:Dobro si. A znamo svi da Edin ovako voli da se zabavi pa i da zapjeva ovako kad je kakav dernek ili praznik.harishp je napisao/la:Ebo Englesku.
Tamo je mesara ziva.
Drugo milion utakmica nemas se kad pocesati po gujci kup ovoga,kup onoga.Tako da bi repka tu 100% popusila.
A toga neJma u Eng, tako da bi se tesko uklopio.
Adinjo je napisao/la:Dobro si. A znamo svi da Edin ovako voli da se zabavi pa i da zapjeva ovako kad je kakav dernek ili praznik.harishp je napisao/la:Ebo Englesku.
Tamo je mesara ziva.
A toga neJma u Eng, tako da bi se tesko uklopio.
Ma bio sam i vjeruj mi da mi se par puta ogadilo.Pa sto mislis sto su onako nenormalni a svi para ko pljeve.rob do bagro je napisao/la:E moj Hare...da ti jednom udjes u njihov pub ne bi vise nikad izasao iz njeg
jelde pa ja...kolko ljudi vole popit to nije normalnoharishp je napisao/la:Ma bio sam i vjeruj mi da mi se par puta ogadilo.Pa sto mislis sto su onako nenormalni a svi para ko pljeve.rob do bagro je napisao/la:E moj Hare...da ti jednom udjes u njihov pub ne bi vise nikad izasao iz njeg
Dva vruca piva i tri dana behutu![]()
Jok iskreno nisam,ali volim kvalitetnorob do bagro je napisao/la:Ma Pivopija si ti![]()
Sad se vratimo Rubinu nasem ups Dijamantu...bolje mu je da dodje u Celik jelde da je![]()
Ma ne znam jarane,ne znam sta da ti kazem gdje mu je najbolje,gdje god da ode ja mislim da ce se pokazat u dobrom svjetlu,jer je on zaista dobar napadac koji ce se jos Regenerisat u jos jaceg Super Dzeku...pa ces vidjet kako ce ih valjat po terenu ISTO PANTU PITU![]()
Nisam Tita miMinistaR je napisao/la:Vas dvojica, da napomenem, imate i opciju slanja privatnih poruka...
MinistaR je napisao/la:Vas dvojica, da napomenem, imate i opciju slanja privatnih poruka...
harishp je napisao/la:Jest jos da sa mudonjama i asikujem.Taman posla.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 16 gostiju.