sta su ti turci skriviliSamo F.K.S !! je napisao/la:Dino lj lupa gluposti 99 % navijaca Sarajeva ne bi podrzalo ovu idejuUostalom moje misljene kao i ostalih navijaca Sarajeva i gradjana Sarajeva je sljedece 0:54

sta su ti turci skriviliSamo F.K.S !! je napisao/la:Dino lj lupa gluposti 99 % navijaca Sarajeva ne bi podrzalo ovu idejuUostalom moje misljene kao i ostalih navijaca Sarajeva i gradjana Sarajeva je sljedece 0:54
Išli bi vi u tom slučaju..ŠB.TRN je napisao/la:Kad bi Široki bio 4 a Željo osvojio kup,bi li mi isli u europu??????????????????????????????????Jer imamo dobar raspored do kraja skroz,zato ne vidim razlog da ne budemo 4!!!
da,ide 4 ako Zeljo uzme kup!!! tako da Siroki ima dosta dobre sanse!ŠB.TRN je napisao/la:Moze se i brodom do Italije,iako sam tu bio,pa se i ja prikljucujem zeljama za Portugal!!!
Ozbiljno da nema suspenzije,ide li 4 ako Željo uzme kup!!!Bile su neke promjene,cini mi se da ti finale ne osigurava izlazak za Sloveniju!!!Kad nas u EU cekaju europske velesile u gospodarstvu, Rumunjska i Bugarska,zamisli jos da i mi uđemo.KAOS...
Slazem se,kakva Srbija,Hrvatska,u gorim problemima nego mi.Imamo dobar raspored i mislim da 4 mjesto ne bi trebalo biti upitno!!Samo i da ga osvojimo,uz uvijet da Zeljo uzme kup,ne idemo vjerojatno nigdje.Spominjala se neka prinudna uprava al nema ti od toga nista.Ostaju nam mjesne zajednice u 7 i 8 mjesecu!!!york je napisao/la:ma bit cemo 4., sad slijedeće kolo dobijemo zelju na grbavici, onda 2 kući, mislim da nam dolazi "eu sloboda" i leotar i eto ga 9 bodova
![]()
kad vec naglabate, i ja bi u spanjolsku![]()
, ma kakva hrvatska, srbija i sl. di ces s konja na magarca
dobro slazem se,ne mozes ti nekom debilu zabraniti da vice,ali to ne smije biti organizovani ispad grupe navijaca,ja bi ih se odrekao pa makar stadion bio prazan kao u Olimpica...Barney Stinson je napisao/la:Ne možes ti kontrolirati 20 ljudi koji dođu na Želju, Sarajevo, i eventualno Čelik... A za ostale utakmice ne znaju ni da se igra... Sta bi ja ili netko drugi kad ga cujem da pjeva to trebao ici njemu i reci "Ej to ti je ruzno, nemoj to"... Da je pametan ne bi to ni pjevao, bolje receno ne bi ni dolazio na stadion... I meni smeta, ali sto ja tu mogu zatucanim ljudima, ili sto ti mozes kada na Grbavici netko huce Diogu ili neznam ni ja sto vise... Uostalom to je vec napisano mali milijun puta...
vidiš npr. košarkaška publika je to prevazišla već..čak je par utakmica došlo par padobranaca (koji samo dođu na utakmica sa Bosnom itd) i likovi pođu nakon nekog vremena pjevat gazi balije..međutim ostale tribine ništa..samo se ušutiše ko popišani...baš mi drago bi tada i drago mi je što je to tako..Bosna j u finalu Kupa čak ispraćena aplauzom..to je pravo i sportski i jedino tako, zdravo, mora biti...bosnas_ je napisao/la:dobro slazem se,ne mozes ti nekom debilu zabraniti da vice,ali to ne smije biti organizovani ispad grupe navijaca,ja bi ih se odrekao pa makar stadion bio prazan kao u Olimpica...Barney Stinson je napisao/la:Ne možes ti kontrolirati 20 ljudi koji dođu na Želju, Sarajevo, i eventualno Čelik... A za ostale utakmice ne znaju ni da se igra... Sta bi ja ili netko drugi kad ga cujem da pjeva to trebao ici njemu i reci "Ej to ti je ruzno, nemoj to"... Da je pametan ne bi to ni pjevao, bolje receno ne bi ni dolazio na stadion... I meni smeta, ali sto ja tu mogu zatucanim ljudima, ili sto ti mozes kada na Grbavici netko huce Diogu ili neznam ni ja sto vise... Uostalom to je vec napisano mali milijun puta...
Ja se osobno nadam da je dosao kraj.Mi glumimo neku finocu a gdje god odes kradu te.Ovdje mogu staviti par linkova gdje nas suci kradu do iznemoglosti,tko je na Pecari ikada pokraden.I jucer je bilo suđenje za gosta!!!nick je napisao/la:mah ja se ne osvrcem na to, meni je vise zasmetalo kad obezbjedjenje udara sudiju, e to je dno dna... onom nije mjesto ondje ni u kom slucaju i sta ocekivat dalje? svaki sudija ce pazit sta svira, mislim da je doso kraj dobrim uslovima u sirokom ali et vidjet cemo...
Što se tiče onog iz obezbjeđenja/osiguranja taj je poznat kao nabildani kreten,koji jedva čeka situaciju da namlati nekoga....i kojem se čitav život vrti oko toga....a što se tiče one situacije,da je sudac odmah svirao penal,apsolutno ništa se ne bi dogodilo....jer kada je on otišao do pomoćnog,većina navijača je mislilo da je u pitanju bilo zaleđe,pa da je ovaj otišao s njim konzultirati oko toga,zato je onaka reakcija bila,eto možete i na našim portalima pročitati gdje većina ljudi prizna da smo zasluženo ispali,i da je sve bilo do nas,a ne do sudaca,Želje....nick je napisao/la:mah ja se ne osvrcem na to, meni je vise zasmetalo kad obezbjedjenje udara sudiju, e to je dno dna... onom nije mjesto ondje ni u kom slucaju i sta ocekivat dalje? svaki sudija ce pazit sta svira, mislim da je doso kraj dobrim uslovima u sirokom ali et vidjet cemo...
Ma nije to bolan organizirani ispad grupe navijaca, nego organizirani ispit par kretena i onih koji ne znaju bolje i nakace se na njih. Ti likovi, ja ih u dusu znam, ovaj vodi jedno, onaj sa strane stalno ma 'ebi im mater, i pocne nesto po svom, ovaj do njega nastavi, par likova tako, i kad vidi kako ga pogleda prva ekipa, sam izadje vani, gdje mu je i mjesto. Doduse, ja shvacam odredjene stvari, ti ne kuzis da je ta grupa npr. se rijesila brojnih takvih silom, i umanjila sama sebi broj tri puta, ali je i digla kvalitet, no djecje neke bolesti se uvijek tu i tamo dese, no i to je razumljivo, ali nije za javnu raspravu, ako te sta zanima, imas pm, slobodno te pitaj, pojasnim na sta sam mislio.bosnas_ je napisao/la:dobro slazem se,ne mozes ti nekom debilu zabraniti da vice,ali to ne smije biti organizovani ispad grupe navijaca,ja bi ih se odrekao pa makar stadion bio prazan kao u Olimpica...Barney Stinson je napisao/la:Ne možes ti kontrolirati 20 ljudi koji dođu na Želju, Sarajevo, i eventualno Čelik... A za ostale utakmice ne znaju ni da se igra... Sta bi ja ili netko drugi kad ga cujem da pjeva to trebao ici njemu i reci "Ej to ti je ruzno, nemoj to"... Da je pametan ne bi to ni pjevao, bolje receno ne bi ni dolazio na stadion... I meni smeta, ali sto ja tu mogu zatucanim ljudima, ili sto ti mozes kada na Grbavici netko huce Diogu ili neznam ni ja sto vise... Uostalom to je vec napisano mali milijun puta...
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, tutankamon1905 i 20 gostiju.