Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Tribalian
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Tribalian » 30 jun 2013, 15:23

marconato je napisao/la:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Al' ga zavuce :mrgreen:

Vladimir Rankovic debitovao kod Gvardiole i postigao pogodak za Bajern u pobedi nad nekim amaterskim klubom od 15 : 1 :mrgreen:

" onclick="window.open(this.href);return false;
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 30 jun 2013, 15:29

Ko je ovaj Rankovic i koju poziciju igra?? Neki gastos, prosao njihovu skolu?! :)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 jun 2013, 15:38

marconato je napisao/la:Ko je ovaj Rankovic i koju poziciju igra?? Neki gastos, prosao njihovu skolu?! :)
Tako nekekako,ima 20 godina,prosao njihovu skolu ,igrao za sve selekcije Nemacke reprezentacije , tj. do U19 i mladje.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 30 jun 2013, 16:02

Nasi iz saveza pretpostavljam nisu ni culi za njega... :roll:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 jun 2013, 16:05

marconato je napisao/la:Nasi iz saveza pretpostavljam nisu ni culi za njega... :roll:
Juce sam kontao da napisem neka imena nasih " za koje savez nije cuo " :mrgreen: napravio je jedan portal ceo serijal o njima , mozda i objavim to kasnije ovde . :mrgreen:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 30 jun 2013, 16:08

Kladim se da svaki prosjecni navijac Srbije zna vise nasih igraca po inostranstvu nego cijeli "strucni stab" zajedno, na celu sa mister Sinisom... ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 jun 2013, 16:25

marconato je napisao/la:Kladim se da svaki prosjecni navijac Srbije zna vise nasih igraca po inostranstvu nego cijeli "strucni stab" zajedno, na celu sa mister Sinisom... ;)

Otprilike :lol:

A neki od njih su : David Vrankovic ( 19) , clan mlade reprezentacije Australije i ako sam dobro video od ove sezone novi igrac Stutgarta.Mile Svilar , golman U15 selekcije belgijskog Anderlehta ( postoji mogucnost da ovaj zaigra za nasu reprezentaciju ukoliko ovi do tad cuju za njega),David Belić (18), clan Fejnorda,defanzivni vezni .Petar Stošković(20), golman holandskog Den Boša... a ima ih jos ko zna koliko.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 jun 2013, 16:51

Za sad se oko Stankovicevog statusa jos ne zna nista , da li ce preci u Fiorentinu ili ne , ili se seli u Lazio ili u USA .

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 03 jul 2013, 12:38

Ispratio sam malo vrijednost nasih igraca prema transfermartktu i evo kako oni to trenutno vide (vrijednost u eurima):

1. Ivanovic - 22 000 000
2. Matic - 22 000 000
3. Nastasic - 21 000 000
4. Subotic - 20 000 000
5. Vidic - 15 000 000
6. Ljajic - 12 000 000
7. Kolarov - 11 000 000
8. Tadic - 10 000 000
9. Basta - 8 000 000
10. Djuricic - 7 000 000
11. Markovic - 7 000 000
...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 05 jul 2013, 14:37

Koja smo sila, najbolji igrac portugalskog prvenstva nema mjesta ni medju 23... :mrgreen: :roll:
Matić izabran za najboljeg igrača portugalske lige!

Nemanja Matić je izabran za najboljeg fudbalera u sezoni 2012/13. u portugalskom prvenstvu. Srpski vezista i član Benfike najbolji je igrač, dok je priznanje u konkurenciji trenera pripalo Vitoru Pereiri iz Portoa. Kako prenosi A Bola, nagradu je dobio i najbolji strelac lige Džekson Martinez iz Portoa. Najbolji golman je Elton iz Portoa. Za Matića se interesuju najveći evropski klubovi, ali ga selektor Siniša Mihajlović i dalje ne poziva u nacionalni tim Srbije. Mihajlović je rekao da je Matić taj koji prvi mora da pozove. Kao što je rečeno, Matić je najbolji igrač prve portugalske lige, a Migel Rosa iz Benfike B najbolji u nižem rangu. Najbolji trener u drugoj ligi Portugalije je Van der Gag iz Belenenšeša.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 jul 2013, 14:46

Kad ne odgovara sistemu koji preferira Siniša :lol:

Ne mogu vjerovati da je moguće da se ovo dešava u 21 vijeku :)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 05 jul 2013, 15:05

Sve je moguce na brdovitom Balkanu... ;)

Jos lik (Mihajlovic) neki dan 'ladno izjavi: "Imam ja bolje igrace na toj poziciji i neka on mene pozove ako zeli da igra.." :lol:

P.S. Rambo Petkovic je svojevremeno bio ponajbolji igrac brazilskog prvenstva, ali zbog nesuglasica sa savezom nije igrao na SP 2006. Na pitanje novinara u Brazilu, ko je favorit na SP, mnogi anketirani su odgovorili SICG, jer koliko je jaka ta ekipa u kojoj nema mjesta ni medju 23 za Petkovica (koji inace u Brazilu ima status zvijezde)... :mrgreen:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 jul 2013, 21:16

Veljko Simić strijelac za Bazel u prijateljskoj protiv Fortune Dizeldorf.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 10 jul 2013, 12:25

Drulović objavio spisak, sporan samo Ninković

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije učestvovaće na Evropskom prvenstvu u Litvaniji, a u grupi će se takmičiti sa Francuskom, Turskom i Gruzijom. Selektor "orlića" Ljubinko Drulović objavio je spisak igrača na koje računa za kontinentalni šampionat, a u Sportskom centru u Staroj Pazovi okupiće se u sredu. Među njima su i Nikola Ninković i Aleksandar Mitrović, igrači Partizana. I dok Mitroviću u Humskoj neće praviti problem da se pridruži nacionalnom timu, između Fudbalskog saveza Srbije i crno-belih vodiće se pregovori o Ninkoviću. U Partizanu tvrde da im je Ninković neophodan u kvalifikacijama za Ligu šampiona i ostaje da se vidi da li će biti pronađen zajednički jezik. Takođe, Ninkovića je FSS suspendovao zbog incidenata u Kruševcu (protiv selekcije Engleske), a u sredu će biti doneta odluka o eventualnom ublaženju kazne.

Na spisku selektora Drulovića nalaze se:

golmani: Predrag Rajković i Stefan Čupić

defanzivci: Petar Golubović, Slobodan Urošević, Nikola Antić, Aleksandar Filipović i Miloš Veljković

igrači veznog reda: Marko Pavlovski, Andrija Luković, Sergej Milinković-Savić, Milan Vojvodić, Dejan Meleg, Nemanja Maksimović i Nikola Ninković

napadači: Aleksandar Mitrović, Uroš Đurđević, Aleksandar Čavrić i Ognjen Ožegović Prvenstvo u Litvaniji počeće 20. jula i završiti 1. avgusta, a poslednja provera biće protiv Bežanije u Staroj Pazovi 15. jula.
Na ovom spisku su mogli i trebali da se nadju Vukan Savicevic i Stefan Mihajlovic (svakako prije Ozegovica)... ;)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 jul 2013, 11:45

Djuricic 2 asistencije, Sulejmani 2 gola :)
[youtube][/youtube]

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 16 jul 2013, 23:36

Benfica dobila Sion 3-2. Markovic 2 gola, Sulejmani asistencija... ;) Markec ih prolazi ko cunjeve :)

[youtube][/youtube]

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 18 jul 2013, 14:45

Boško Janković prešao u Veronu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 20 jul 2013, 13:05

Danas pocinje EP za U19 reprezentacije!

U grupi A se nalaze: Litvanija, Holandija, Spanija i Portugal.
U B grupi su: Gruzija, Turska, SRBIJA i Francuska.

Srbija prvi mec igra danas u 16 h protiv Turske.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 20 jul 2013, 13:45

Srećno momcima!
Hoće biti prenosi na eurosportu?
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 20 jul 2013, 14:14

Sad sam gledao, izgleda samo Francuze prenose... :( Valja nam ganjat kakav dobar stream ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.