Bosco je napisao/la:Ne znam zašto, ali Vedo mi je milion puta draži od Džeke. Stvar ukusa jbg. Ove sezone kralj sigurno ide između 10 i 15 golova, a ako bude sve kako treba realno je očekivati 15 do 20 komada.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Bosco je napisao/la:Ne znam zašto, ali Vedo mi je milion puta draži od Džeke. Stvar ukusa jbg. Ove sezone kralj sigurno ide između 10 i 15 golova, a ako bude sve kako treba realno je očekivati 15 do 20 komada.
analiticar_ je napisao/la:Ma on moze samo da zabija golove nekom Karinaheimu....Tim ekipama protiv kojih Vedad daje golove bi svaki napadac koji imalo trenira nogomet pravio dar mar u odbrani.....
O kakvom guranju ti pričaš. Kvalitet uvijek ispliva, da si znao, prošao bi...analiticar_ je napisao/la:Jarane moj ja i igram po takvim ligama jer nisam imao srece u zivotu da me neko progura dalje...Od profesionalnog igranja sam zbog toga davno odustao i igram sada za svoju dusu i cejf i nista ne ocekujem od toga....A noge se lome svugdje, i u prvim ligama, no uglavnom noge lome levatima koji se ne znaju graditi ili koji nemaju autoriteta....
E pa jedan takav mesar je rastragao nogu naseg Vedada i vjeruj da izgubis onaj osjecaj od prije, jer sam imao istu povredu i izgubio sam odraz kolko tolko. Tako da ne osudjujes Vedada za njegove partije vec se zahvali Bogu sto Bosna ima ovakve napadace kao Dzeko i Vedo.analiticar_ je napisao/la:Jarane moj ja i igram po takvim ligama jer nisam imao srece u zivotu da me neko progura dalje...Od profesionalnog igranja sam zbog toga davno odustao i igram sada za svoju dusu i cejf i nista ne ocekujem od toga....A noge se lome svugdje, i u prvim ligama, no uglavnom noge lome levatima koji se ne znaju graditi ili koji nemaju autoriteta....
analiticar_ je napisao/la:Nemam ja protiv Vedada nista licno kao sto neki sticu dojam. Volim ja njega kao i sve ostale reprezentativce,a li mislim da ne zasluzuje mjesto medju prvih 11 a pored toga mislim da nije fer kada dobije to mjesto i prihvati ga a zna da nije spreman za njega..Trebao je biti fer i korektan i prepustiti to mjesto Muslimovicu u nekim utakmicama..trebao je reci treneru, izvinite, nisam saad 100% spreman, sretan sam i na klupi ali kad budem onaj pravi zelim da mi se mjesto vrati ako ga zasluzim naravno.....
Haveru izvini ali ovo je prica vecine vas propaliteta od igraca...istu pricu imas ko prije moja raja koja su propala ko zeton...ili ko raja od mladjeg mi brata koji su isto tako propali ko zeton..prvo pola vas uopste nije proporcijonalno gradjena za sport...ili vam je glava veca od tijela,ili ste grbavi,ili pak ako vec jeste gradjeni normalno onda ganjate trebe po gradu do neka doba...ili cugas sa rajom. E sada fino tipkaj tu i ti i ostali koje nije niko imao da "gura"...ti da si valjo igro bi ti lopte...zato knjigu u urkue i uci ,to ti je jedini spas.A Vedu,Dzeku i ostale koji su radili 100x vise od tebe pusti da zardjuju milione.analiticar_ je napisao/la:Jarane moj ja i igram po takvim ligama jer nisam imao srece u zivotu da me neko progura dalje...Od profesionalnog igranja sam zbog toga davno odustao i igram sada za svoju dusu i cejf i nista ne ocekujem od toga....A noge se lome svugdje, i u prvim ligama, no uglavnom noge lome levatima koji se ne znaju graditi ili koji nemaju autoriteta....
pa kako bolan pojma nemaanaliticar_ je napisao/la:Joj sto se lik provaljiva, pise neke tekstove i poruke kao da je Ronaldinho..Ko da ima 5 miliona registriranih funova.....E jadnik.....pojma ti nemas...
ti si jarane isfrustriran petardamaanaliticar_ je napisao/la:Joj sto se lik provaljiva, pise neke tekstove i poruke kao da je Ronaldinho..Ko da ima 5 miliona registriranih funova.....E jadnik.....pojma ti nemas...
Tebi je krivo sto Vedi nemozes ni kopacke cistitanaliticar_ je napisao/la:Joj sto se lik provaljiva, pise neke tekstove i poruke kao da je Ronaldinho..Ko da ima 5 miliona registriranih funova.....E jadnik.....pojma ti nemas...
analiticar_ je napisao/la:Imal ko kakvog dobrog psihologa za preporuciti?
Samo potvrda dobre forme.soko je napisao/la:Evo zabio Vedo protiv Antalyaspora
Trenutno korisnika/ca: Dinhooo, Google Adsense [Bot], katalinski, lumani, torbica i 20 gostiju.