Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bavarian_bk
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la bavarian_bk » 23 jul 2010, 10:25

Bosco je napisao/la:Ne znam zašto, ali Vedo mi je milion puta draži od Džeke. Stvar ukusa jbg. Ove sezone kralj sigurno ide između 10 i 15 golova, a ako bude sve kako treba realno je očekivati 15 do 20 komada.
;) ;) ;)

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 23 jul 2010, 10:34

Ma on moze samo da zabija golove nekom Karinaheimu....Tim ekipama protiv kojih Vedad daje golove bi svaki napadac koji imalo trenira nogomet pravio dar mar u odbrani.....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 23 jul 2010, 10:43

pricajte sta hocete, Vedo je imao opasnu povredu i sva sreca pa jos ganja onu loptu pored silnih miliona..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 23 jul 2010, 13:00

analiticar_ je napisao/la:Ma on moze samo da zabija golove nekom Karinaheimu....Tim ekipama protiv kojih Vedad daje golove bi svaki napadac koji imalo trenira nogomet pravio dar mar u odbrani.....

E frajeru dodji u Jagomir pa igraj sa Jagomircima fudbala, oni tamo lome noge i kad ti slome nogu onda pokusaj dati golove tim Njemackim petoligasima pa ces znati sta znaci rjec '' povreda ligamenata '' , normalno da sad ne znas kad samo cuclas se po kuci i drpas jaja.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 23 jul 2010, 13:19

Jarane moj ja i igram po takvim ligama jer nisam imao srece u zivotu da me neko progura dalje...Od profesionalnog igranja sam zbog toga davno odustao i igram sada za svoju dusu i cejf i nista ne ocekujem od toga....A noge se lome svugdje, i u prvim ligama, no uglavnom noge lome levatima koji se ne znaju graditi ili koji nemaju autoriteta....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jul 2010, 13:23

analiticar_ je napisao/la:Jarane moj ja i igram po takvim ligama jer nisam imao srece u zivotu da me neko progura dalje...Od profesionalnog igranja sam zbog toga davno odustao i igram sada za svoju dusu i cejf i nista ne ocekujem od toga....A noge se lome svugdje, i u prvim ligama, no uglavnom noge lome levatima koji se ne znaju graditi ili koji nemaju autoriteta....
O kakvom guranju ti pričaš. Kvalitet uvijek ispliva, da si znao, prošao bi...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 23 jul 2010, 13:23

analiticar_ je napisao/la:Jarane moj ja i igram po takvim ligama jer nisam imao srece u zivotu da me neko progura dalje...Od profesionalnog igranja sam zbog toga davno odustao i igram sada za svoju dusu i cejf i nista ne ocekujem od toga....A noge se lome svugdje, i u prvim ligama, no uglavnom noge lome levatima koji se ne znaju graditi ili koji nemaju autoriteta....
E pa jedan takav mesar je rastragao nogu naseg Vedada i vjeruj da izgubis onaj osjecaj od prije, jer sam imao istu povredu i izgubio sam odraz kolko tolko. Tako da ne osudjujes Vedada za njegove partije vec se zahvali Bogu sto Bosna ima ovakve napadace kao Dzeko i Vedo.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 23 jul 2010, 13:56

Nemam ja protiv Vedada nista licno kao sto neki sticu dojam. Volim ja njega kao i sve ostale reprezentativce,a li mislim da ne zasluzuje mjesto medju prvih 11 a pored toga mislim da nije fer kada dobije to mjesto i prihvati ga a zna da nije spreman za njega..Trebao je biti fer i korektan i prepustiti to mjesto Muslimovicu u nekim utakmicama..trebao je reci treneru, izvinite, nisam saad 100% spreman, sretan sam i na klupi ali kad budem onaj pravi zelim da mi se mjesto vrati ako ga zasluzim naravno.....

PaTroN
Kontakt:

Post Postao/la PaTroN » 23 jul 2010, 14:18

analiticar_ je napisao/la:Nemam ja protiv Vedada nista licno kao sto neki sticu dojam. Volim ja njega kao i sve ostale reprezentativce,a li mislim da ne zasluzuje mjesto medju prvih 11 a pored toga mislim da nije fer kada dobije to mjesto i prihvati ga a zna da nije spreman za njega..Trebao je biti fer i korektan i prepustiti to mjesto Muslimovicu u nekim utakmicama..trebao je reci treneru, izvinite, nisam saad 100% spreman, sretan sam i na klupi ali kad budem onaj pravi zelim da mi se mjesto vrati ako ga zasluzim naravno.....

Vedo i kad je 50% fit bolji je od Muslimovića...A i ako trener misli da je dovoljno fit da moze igrat u prvih 11 tu nema sta Vedo da daje svoju procjenu!

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 23 jul 2010, 15:46

Haveru izvini ali ovo je prica vecine vas propaliteta od igraca...istu pricu imas ko prije moja raja koja su propala ko zeton...ili ko raja od mladjeg mi brata koji su isto tako propali ko zeton..prvo pola vas uopste nije proporcijonalno gradjena za sport...ili vam je glava veca od tijela,ili ste grbavi,ili pak ako vec jeste gradjeni normalno onda ganjate trebe po gradu do neka doba...ili cugas sa rajom. E sada fino tipkaj tu i ti i ostali koje nije niko imao da "gura"...ti da si valjo igro bi ti lopte...zato knjigu u urkue i uci ,to ti je jedini spas.A Vedu,Dzeku i ostale koji su radili 100x vise od tebe pusti da zardjuju milione.
Ako hoces zvat cu te na termin da vidis kakav sam ja igrac trebao biti sa svojih 192....**** Dzeku i Ibrahimovica zajedno!! :lol:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 25 jul 2010, 14:00

Navijaci Hoffenheima koji prate njihove pripreme za Bundesligu, i koji su isli na pripremne utakmice, su odusevljeni i kazu da je citava ekipa nenormalno dobro pripremljena i u jednoj jakoj formi. To jest sto se tice fizicke spreme, agresivnosti, motivacije. Kazu da je Salihovic nekoliko kila omrsavio, i da kao Vedo i ostali, puca od snage.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jul 2010, 16:32

Second training camp is going amazingly

Hi guys,

I'm right now in the second training camp of TSG's pre-season preparation with my teammates. Before we flew to Leogong, Austria we played another very successful test match against VfB Rauenberg. We won the match 26:0 and I scored five goals in 28 minutes.

In this training camp we gonna concentrate on our tactical coordination, although our fitness exercises are not undersized of course. Yesterday, we already had the chance to practise a few moves in a match against Hapoel Ramat Gan, an israelan first division team. We won the match 5:0. Among the regular training sessions we did a lot of fun stuff, for example we tried cliff diving last Thursday, that really rocked!

Personally, I have a really good feeling towards the whole preparation period, the team goes along with it amazingly and everyone looks forward to the next season. Certainly, there is still some room for improvement and things that could work properly but I'm absolutely sure that we will have a succesful start. As part of our training camp we will have another two matches, the first one on Wednesday against the turkish team Antalyaspor and on Saturday against the german second divison team Greuther Fürth.

Keep your fingers cross for me!

Vedo

slika
slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 28 jul 2010, 08:13

Joj sto se lik provaljiva, pise neke tekstove i poruke kao da je Ronaldinho..Ko da ima 5 miliona registriranih funova.....E jadnik.....pojma ti nemas...

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 28 jul 2010, 13:16

analiticar_ je napisao/la:Joj sto se lik provaljiva, pise neke tekstove i poruke kao da je Ronaldinho..Ko da ima 5 miliona registriranih funova.....E jadnik.....pojma ti nemas...
pa kako bolan pojma nema :D covjek zaradjuje milioncice godisnje, a ti, kladim se i sad dobijas dzeparac od roditelja i ti imas pojma :lol: dje si bio sutra :D
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 28 jul 2010, 13:23

analiticar_ je napisao/la:Joj sto se lik provaljiva, pise neke tekstove i poruke kao da je Ronaldinho..Ko da ima 5 miliona registriranih funova.....E jadnik.....pojma ti nemas...
ti si jarane isfrustriran petardama
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 28 jul 2010, 15:11

Tebi je krivo sto Vedi nemozes ni kopacke cistit :P

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 28 jul 2010, 15:16

Vi se palite na lika koji postavi ovakvo pitanje na pdf. Help.
analiticar_ je napisao/la:Imal ko kakvog dobrog psihologa za preporuciti?
:lol: :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 28 jul 2010, 15:23

Vedo majstore,hihihi vidi sto ima ljubomornih,18-ti,18-ti,18-ti rekao bih sad Marjan :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 28 jul 2010, 18:56

Evo zabio Vedo protiv Antalyaspora

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 jul 2010, 18:59

soko je napisao/la:Evo zabio Vedo protiv Antalyaspora
Samo potvrda dobre forme.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Dinhooo, Google Adsense [Bot], katalinski, lumani, torbica i 20 gostiju.