NBA sezona 2010\2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

dema
Kontakt:

Re: NBA sezona 2010\2011

Post Postao/la dema » 31 jan 2011, 00:40

BIHfan je napisao/la:Alfa gori si od 100 krpelja jbt-e. De malo ohladi, idi piski malo imam osjecaj da ti je mrsko ici kakit kad ti zagusti. :roll:

@kakavdanakneiskustvu

Mrsko mi je sad trazit postove druze u kojima ima provokacije, ali svakako je provokacija ovaj klip koji si demi stavio u kojem si htjeo da pokazes da su situacije iz utakmice Jamesa i Jordana iste, a nisu nimalo slicne.
ma nije to prvi put ali nebitno stavim na opciju gdje ne citam te postove i sve 5,kad se Noah vrati bice tezak protivnik svakom Bullsi,jer mi smo nenadano dobili pojacanje u vidu Thomasa jer niko nije ocekivao da on bude ovoliko dobar s 39g.
Imaju mozda uz Boston najbolju klupu na istoku,ova 3 beka sutera kad skupa ubace 20 i vise poena to je pobjeda Bullsa.Tesko mogu dobit Boston ali kazem s obzirom na starost te ekipe i uvijek mogucnost neke povrede onda je sve moguce.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 31 jan 2011, 00:41

adriano_leite je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
bear grylls je napisao/la:slazem se sa bih fan boston najaci na istoku ( mozda i u ligi ) s tim da ih miami moze izbaciti cisto zbog igraca koje imaju i odbranu koju mogu odigrat ali mislit da je njihova najveca slabost trener a chikago zbog odbrane i rosa uglavnom bice jako interesantno toliko dobrih ekipa bice sjajan plej off
Miami ima dobre igrace druze, al pod kosem nema niko extra kvaliteta osim Bosha a pogledaj Bostonovu centarsku liniju. Pa silovat ce ih, strah ce me biti gledat to. Miami treba jos da nadogradi svoju ekipu jer tesko ce oni do finala konferencije bez potrebne rotacije. Ali ipak Miami moze puno puno da namuci Bostona.

Bullsi imaju jedini veliku rotaciju na unutrasnjim pozicijama uz Boston na istoku.
Ali Chicago je tanak na bekovskoj poziciji, pogledas koliko je Miami slab na centarskim pozicijama (C i PF) tako je i Chicago slab na PG i SG, naravno imaju Rosea kao PG, ali onaj C.J. Watson veze nema, a o SG da i ne pricam, Bogans tanjez, Korver solidan, ali kad ga ne ide trica, potpuno nepotreban igrac na parketu, covjek zivi i umire od trice, dok Brewer je po meni vise krilo nego SG.
To si upravu, ali Bullsima nije potreban SG koji pogadja da bi dobili Boston, vec koji igra odbranu. Bogans svakako zna igrat dobru odbranu, Brewer vrhunsku, Deng vrhunsku, CJ je solidan u odbrani i jako zahvalan igrac samo sto on nije za back-up igraca. U tom je razlika, on kad je startao covjece dao 33 poena Denveru. Ja prosto nisam mogao vjerovat kako siluje odbranu Nuggetsa. Uglavnom za citavu vanjsku poziciju igra Derrick Rose. Ne vidim nikog ko bi ga mogao zaustaviti kad krene u seriju, a ako si gledao tekme protiv LA i Bostona mogao si vidjet da kad je inspirisan da je neumoljiv. Ja nikad nisam vidio igraca koji ima brzu promjenu smjera od Rose-a. Ja ipak mislim da ce Bullsi dovesti SG nekim trade-om, mozda Gibsona iz Cavsa koji je odlican za Bullse, ili kad bi nekako C. Lee-a uspjeli isceprkat od Rocketsa.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 31 jan 2011, 00:42

LBJ MVP je napisao/la:5 sati vrhunske košarke možel bolje?Odlične tekme nemam riječi osim da se zahvalim onom ko izmisli košarku i svakako satelitsku :D
mislis dzejmsu nejsmitu :lol: :lol:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 31 jan 2011, 00:46

BIHfan, treba brate njima i suter, jer kad stane Rosea, kad Korver nista ne ubaci, mora neko da donese prevagu, jer znas i sam Denga kad stane, covjek ne moze u bunar da ubaci loptu, a kamoli u kos, tako isto i Korver, a Brewer i ne suta toliko, on ide na polaganja i zakucavanja ili ako je bas sam na otvorenom sutu, ali istina je i da su Deng i Brewer odlicni u odbrani, pa i Bogans isto tako, medjutim, kad stane sut Rosea, kad ga zatvore, kad zatvore Boozera, neko ce morati potegnuti da razbije odbranu, a Brewer, Korver, Deng, Bogans, nisu bas neki dobitni izbor (naravno u slucaju da nemaju ludu noc kakvu znaju da imaju), ali svakako im treba jos jedan igrac ili dva, jer samo tako ce da budu rame uz rame Bostonu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 31 jan 2011, 00:49

Van Gundy je lijepo opisao Rose-a

“First of all, he’s got an incredible combination of speed and quickness with great strength,” Magic coach Stan Van Gundy said after his team completed its shootaround at United Center a short while ago.

“Those guys are always very tough to play. If he gets half a step on you, he’s so strong going to the basket and so explosive. I think just watching him from the outside and being with him for two days at the All-Star Game last year, I just think his approach and his attitude is above and beyond most people. I think he’s a very serious, focused guy, very committed to winning.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 31 jan 2011, 00:53

adriano_leite je napisao/la:BIHfan, treba brate njima i suter, jer kad stane Rosea, kad Korver nista ne ubaci, mora neko da donese prevagu, jer znas i sam Denga kad stane, covjek ne moze u bunar da ubaci loptu, a kamoli u kos, tako isto i Korver, a Brewer i ne suta toliko, on ide na polaganja i zakucavanja ili ako je bas sam na otvorenom sutu, ali istina je i da su Deng i Brewer odlicni u odbrani, pa i Bogans isto tako, medjutim, kad stane sut Rosea, kad ga zatvore, kad zatvore Boozera, neko ce morati potegnuti da razbije odbranu, a Brewer, Korver, Deng, Bogans, nisu bas neki dobitni izbor (naravno u slucaju da nemaju ludu noc kakvu znaju da imaju), ali svakako im treba jos jedan igrac ili dva, jer samo tako ce da budu rame uz rame Bostonu.
Brate problem je sto dosad niko nije zaustavio Rose-a. :) Njega ne mozes zaustaviti, isto kao sto Wade-a, Kobe-a itd je ne moguce zaustavit. Istina je upravu si treba ima SG, ali oni i bez tog SG-a mogu izmucit Boston a dovodjenjem sutera i izbacit. Bullsi mogu zaustavit svakog igraca Bostona osim Garnetta. Brewer na Allenu, Deng na Piercu, jedino sto Booz je slabiji u odbrani al ima Gibson i opet nije dovoljno da se zautavi KG. Ima se i rotacija na centru da se suprostavi Bostonu. Imamo na PG prednost jer je Rondo beskoristan u napadu osim organizacije napada. Vidjecemo, ostaje nam Bogme dobre kosarke do pocetka ljeta.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 31 jan 2011, 00:54

adriano_leite je napisao/la:BIHfan, treba brate njima i suter, jer kad stane Rosea, kad Korver nista ne ubaci, mora neko da donese prevagu, jer znas i sam Denga kad stane, covjek ne moze u bunar da ubaci loptu, a kamoli u kos, tako isto i Korver, a Brewer i ne suta toliko, on ide na polaganja i zakucavanja ili ako je bas sam na otvorenom sutu, ali istina je i da su Deng i Brewer odlicni u odbrani, pa i Bogans isto tako, medjutim, kad stane sut Rosea, kad ga zatvore, kad zatvore Boozera, neko ce morati potegnuti da razbije odbranu, a Brewer, Korver, Deng, Bogans, nisu bas neki dobitni izbor (naravno u slucaju da nemaju ludu noc kakvu znaju da imaju), ali svakako im treba jos jedan igrac ili dva, jer samo tako ce da budu rame uz rame Bostonu.
ma bullsima treba jedan dobar bek da bi jurisali na titulu.Bek koji moze vezati 5,6 suteva zaredom... za sada nijedan od bekovske linije to nemoze...Rose nema sut kojim moze vezati 5,6 pogodaka to jest 10,12 poena,korver nema konstantnost,bogents,deng takodje

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 31 jan 2011, 00:59

alfarouqaminu je napisao/la:
ma bullsima treba jedan dobar bek da bi jurisali na titulu.Bek koji moze vezati 5,6 suteva zaredom... za sada nijedan od bekovske linije to nemoze...Rose nema sut kojim moze vezati 5,6 pogodaka to jest 10,12 poena,korver nema konstantnost,bogents,deng takodje
De evo skini posljednu utakmicu Bullsa protiv Pacersa i gledaj 3 cetvrtinu da se razuvjeris za ovo boldano.

http://bt.davka.info/
FK DELFIN NEUM

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 31 jan 2011, 01:01

BIHfan je napisao/la:
De evo skini posljednu utakmicu Bullsa protiv Pacersa i gledaj 3 cetvrtinu da se razuvjeris za ovo boldano.

http://bt.davka.info/
sut buraz,bez poena iz prodora...msm na sut sa distance tu negde oko trice :roll:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 31 jan 2011, 01:05

sut buraz,bez poena iz prodora...msm na sut sa distance tu negde oko trice :roll:
Pa ja sut sa distance, eto pogledaj utakmicu pa ces se uvjerit. ;)
FK DELFIN NEUM

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 31 jan 2011, 01:15

BIHfan je napisao/la:
Brate problem je sto dosad niko nije zaustavio Rose-a. :) Njega ne mozes zaustaviti, isto kao sto Wade-a, Kobe-a itd je ne moguce zaustavit. Istina je upravu si treba ima SG, ali oni i bez tog SG-a mogu izmucit Boston a dovodjenjem sutera i izbacit. Bullsi mogu zaustavit svakog igraca Bostona osim Garnetta. Brewer na Allenu, Deng na Piercu, jedino sto Booz je slabiji u odbrani al ima Gibson i opet nije dovoljno da se zautavi KG. Ima se i rotacija na centru da se suprostavi Bostonu. Imamo na PG prednost jer je Rondo beskoristan u napadu osim organizacije napada. Vidjecemo, ostaje nam Bogme dobre kosarke do pocetka ljeta.
noah je u prvoj garneta namucio a ubacio mu 26p,tako da ga on moze preuzet a ostavis boozera na shaqu i obrnuto

aminu ima rose sut ne brini ti za njeg

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 31 jan 2011, 01:17

dema je napisao/la:
aminu ima rose sut ne brini ti za njeg
:roll:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 31 jan 2011, 01:18

rondo meets his mortal enemy, the open jump shot.

kakav airball veceras :lol:

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 31 jan 2011, 01:21

Donnie Darko je napisao/la:rondo meets his mortal enemy, the open jump shot.

pa dobro i kobe je imao airballove na pocetku karijere pa pogledaj ga sad laf :lol: :lol:

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 31 jan 2011, 01:23

to je velika nepravda ostavot ga samog,onda se mora sramotit,inace su mu opale i asistencije zadnjih nekoliko utakmica

wolivy kobe nikad nije imao los sut ,nikad sjecam ga se ko rookia to vise nikad da nisi pisao,jer nije ni blizu istini

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 31 jan 2011, 01:30

Na stranu losa igra lakersa ali ronda odlicno koriste....svaki put idu na udvajanje igraci koji cuvaju ronda a ovaj ni ne pomislja na sut...samo je jednom probao i to kako si i napisao airball veliki

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 31 jan 2011, 01:30

dema je napisao/la: wolivy kobe nikad nije imao los sut ,nikad sjecam ga se ko rookia to vise nikad da nisi pisao,jer nije ni blizu istini
cekaj ba, ne razumijem :lol:

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 31 jan 2011, 01:33

Donnie Darko je napisao/la:
dema je napisao/la: wolivy kobe nikad nije imao los sut ,nikad sjecam ga se ko rookia to vise nikad da nisi pisao,jer nije ni blizu istini
e brate izvini to je za alfu bilo,e nemoj mi zamjerit dugo sam veceras na forumu sorry

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 31 jan 2011, 01:36

dema je napisao/la:
e brate izvini to je za alfu bilo,e nemoj mi zamjerit dugo sam veceras na forumu sorry
dema pogledaj,vidi se da slabo pratis NBA, a sve vise sumnjam u tvoje godine :roll:
[youtube][/youtube]

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 31 jan 2011, 01:40

dema je napisao/la:

hehe nema veze :)

alfa nije to isto kao kad te neko ostavi na poludistanci i ti roknes airball.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.