Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
pjanic nije u prvoj postavi LYONA onaj CORCUF umjesto njega bojim se da ce kod PUELA imati prednost ovaj CORCUF umjesto PJANICA ne svida mi se ovo al daj boze da ga samo odmara poslije repke 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
nikad_izvini je napisao/la:Debilu, mami kući se tako ponašajkurdt je napisao/la:
I ti i ovaj el saik ste ubjedljivo najgluplji forumasi ubaciti protiv francuza Cocalica umjesto Pjanica mogu samo rijetkiMožda je tvoj stari bio glup pa te nije izdrko
A mislim tvoje ponasanje je na nivou

Nekad je bolje presutjet' nesto.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Vidim Antic ce bit slobodan...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Evo ga opet,mikrovalna haman ''proradila''

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
To se zove inspiracijaharishp je napisao/la:Evo ga opet,mikrovalna haman ''proradila''![]()

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Probisvjet
- Kontakt:
Jel predao radnu knjizicu na biro Pape! Ako nije neka pozuri! 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Nije mahnit....Sad ce tebi Harishp hapisati cinjenicno stanje i defakto fakte kako ti nisi u pravu, kako si sam o trenutno isfrustriran a sve je ok i sve za pet...Veze ti nemas o cemu pricasProbisvjet je napisao/la:Jel predao radnu knjizicu na biro Pape! Ako nije neka pozuri!

PAPE OSTANI!!!!
@harishp
Jesu li dosle vuvuzele majstore?? Ja sam rekao, dvije najjace samo za Hareta

Il baksuzni treneri ili momčad jel ovo baš je rub svega.
Neznam šta se dešava ali nemože se samo i treneri mijenjat ,mislim da s momčadi,igračima treba RADIT.
A ne dva dana okupljanje trening i to je to.
nešto u programu priprema ne valja!!!!!!
Neznam šta se dešava ali nemože se samo i treneri mijenjat ,mislim da s momčadi,igračima treba RADIT.
A ne dva dana okupljanje trening i to je to.

jesmo li mi ikad odradili pripreme ????? neke kao sto se Njemacka repka jednom godisnje sastaje,,, samo za pripreme i uigravanje,, neznam tacno ali mislim 4-6 dana,bambina je napisao/la:Il baksuzni treneri ili momčad jel ovo baš je rub svega.
A ne dva dana okupljanje trening i to je to.nešto u programu priprema ne valja!!!!!!
cijenim safeta kao covjeka ali nakon ovog svega treba je dati otkaz,,,,nama treba Vaha ili cak Bajevic,,,a mozda i Barbarez,,,i ako sam i kod Barbe skeptican jer nije nikog trenirao,,,on poznaje nasu repku,,i mislim da bi klima bila puno bolja,, i motivacija,,ali sta je tu je ,,nadati se je!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
A nije ni skup 100000 eura mu je samo plata.Cartman je napisao/la:Vidim Antic ce bit slobodan...

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Valja vuvuzat jos cjele kvalifikacije u slucaju pozitivnog rezultata u Aljbaniji .A vjerovatno i u slucaju loseg rezultata.jer niko nije budala da mu za sicu od plate narod nakon mjesec dana spominje uzu familiju.carina je napisao/la:Nije mahnit....Sad ce tebi Harishp hapisati cinjenicno stanje i defakto fakte kako ti nisi u pravu, kako si sam o trenutno isfrustriran a sve je ok i sve za pet...Veze ti nemas o cemu pricasProbisvjet je napisao/la:Jel predao radnu knjizicu na biro Pape! Ako nije neka pozuri!...Kako imamo milion problema i kako je on najbolje rjesenje
Blago Papetu sa nama ovakvima....A nismo bolje nista od njega ni zasluzili...
PAPE OSTANI!!!!
@harishp
Jesu li dosle vuvuzele majstore?? Ja sam rekao, dvije najjace samo za HaretaOva druga, za svaki slucaj...
Do tada uzivajte.
P.S Sto bi komso rekao''svi ste u pravu'',a kad su poceli odobravati onda nastavio ''a ko je u pravu dobije......Dorino cokoladu''

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mogu li ja raditi za tu siću od plate? evo , molim vas
Sa AK47 činim izvrstan tandem pun autoriteta.

Rezultati manje vise ce doci sami po sebi.To jest zbog ulivenog ''autoriteta''.sombrero je napisao/la:Mogu li ja raditi za tu siću od plate? evo , molim vas![]()
![]()
A na pres konferenciju moze i sa PAM-om
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
@harishp
Heheh, jasta nego vuvuzati
Dobra ti parola, svaka cast....
Gledao sam Vladavica sinoc, samo da znas, cuvaj me se za koji dan dok budem imao vremena za post...Ne mogu mu Lulic, Mujdza i ostali Papetabisi cipela cistit..probija one neke "bezvezne" igrace sinoc ko da ih bog nije nikad dao..Samo da je Dzeko naprijed bio, uhh...
Heheh, jasta nego vuvuzati

Gledao sam Vladavica sinoc, samo da znas, cuvaj me se za koji dan dok budem imao vremena za post...Ne mogu mu Lulic, Mujdza i ostali Papetabisi cipela cistit..probija one neke "bezvezne" igrace sinoc ko da ih bog nije nikad dao..Samo da je Dzeko naprijed bio, uhh...
Kod Slovaka i Ceha moze i za dvije ''CHRVENE"carina je napisao/la:@harishp
Heheh, jasta nego vuvuzatiDobra ti parola, svaka cast....

P.S Vladavic je tipican primjer ''mahalskog majstora u komunistickom sistemu''.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
upravoharishp je napisao/la:Kod Slovaka i Ceha moze i za dvije ''CHRVENE"carina je napisao/la:@harishp
Gledao sam Vladavica sinoc, samo da znas, cuvaj me se za koji dan dok budem imao vremena za post...Ne mogu mu Lulic, Mujdza i ostali Papetabisi cipela cistit..probija one neke "bezvezne" igrace sinoc ko da ih bog nije nikad dao..Samo da je Dzeko naprijed bio, uhh...![]()
P.S Vladavic je tipican primjer ''mahalskog majstora u komunistickom sistemu''.
vladavic nije igrao za salzburg, pa mi je sa te strane logicno sto ga susic nije pozivao! ali, s obzirom da je i neke druge pozivao, a koji nisu igrali ili ne igraju (ovdje sad nije bitno trebaju li nam ili ne takvi igraci), vladavic je slucaj br. 1 na kojem se susic pao jer nemamo nijednog igraca tipa vladavic, a sa druge strane na pojedinim pozicijama se igraci gomilaju, da bi im se onda trazilo mjesto u ekipi..carina je napisao/la:@harishp
Volim te Bosno!!!
Nisam siguran da bi i jedan trener na svijetu pozvao,a ne uveo u igru igraca koji najmanje godinu dana nije odigrao utakmicu,sta odigrao,da je bar bio na klupi. Ali ima forumasa koji bi to uradili,ali zato i jesu forumasi,a ne treneri....
Tip Vladavic je onaj koji u ofanzivi pravi dar mar,ali ga zato u defazivi mozes komotno za.......boraviti.
Ne da imamo takvih vec ih vrije.
Bas sam sebe pobijas sa tim gomilanjem,kad bi se sa Vladavicem bas ofanziva nagomilala do bola.
Pa jel iko na ovom svijetu konta da je odbrana jaka ili defanziva kljuc pobijede.A kod nas na prste jedne ruke takve mozes nabrojati.
Haman niko.
Ne da imamo takvih vec ih vrije.
Bas sam sebe pobijas sa tim gomilanjem,kad bi se sa Vladavicem bas ofanziva nagomilala do bola.
Pa jel iko na ovom svijetu konta da je odbrana jaka ili defanziva kljuc pobijede.A kod nas na prste jedne ruke takve mozes nabrojati.
Haman niko.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
A sta kazes onda za trenera Ziline koji ga je odma ubacio u sastav? Otkad je dosao u Zilinu odigrao je obje utakmice po 90 minuta. Nema veze sto nije u red bulu bio u prvom sastavu, barem je treniro. Dok je susic vamo neke pozivo tipa Berberovic koji uopste nisu kluba imali a kamoli treniraliDenizmare je napisao/la:Nisam siguran da bi i jedan trener na svijetu pozvao,a ne uveo u igru igraca koji najmanje godinu dana nije odigrao utakmicu,sta odigrao,da je bar bio na klupi. Ali ima forumasa koji bi to uradili,ali zato i jesu forumasi,a ne treneri....

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.