BH klubovi u Europi 23/24
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BiHSportman
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Kako ćeš znati historiju (ne samo svoju, nego i tudju) kad ne citas, kad se ne obrazujes?
Pa sam karadzic se bunio jer je rekao da je I on bosnjak.
Pa sam karadzic se bunio jer je rekao da je I on bosnjak.

Zadnja izmjena: Kobayashi, dana/u 31 jul 2023, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
Rasprava cija je nacija starija je isto kao rasprava o vjeri i religiji, zamisli dodje ti neko i kaze, ej vi muslimani, pravoslavci i kataloci ste smijesni, religije su vam nastale prije 1500-2000 godina, a ljudi na planeti postoje desetinama hiljada godina ranije.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑31 jul 2023, 20:14Pa dali su vam identitet '92.
Kakve ima veze ako je neciji identitet uspostavljen/obnovljen sada, '92, prije 1000 godina ili prije milijardu godine, sta je poenta takvog komentara?!
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Nevjerovatno je da svaku politicku raspravu zapocne debil Virtual, sad je prvi poceo pisati o fasizmu pa su se svi nakacili, ukucajte stranicu 212, prosli cetvrtak, isto je sve od njega pocelo. Kozojeb crnogorski lojavi.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Drzi se teme

Rat,zlocinci,nacije,90-e
Treba te banirat

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Slazem se s tobom, ovakav off topic je za trajnog bana.Antipolitika3 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 20:46Drzi se teme![]()
Rat,zlocinci,nacije,90-e
Treba te banirat![]()
Ljudi vec nakucali skoro 3 stranice kvalitetne rasprave, a on nesto svoje ubacuje

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Zaista nema razloga za vrijeđanje.
Fašizam je pošast 20-og, a evo i 21-og vijeka i svi se trebamo boriti protiv njega. Deda ti je nekad nosio petokraku, isto očekujem i od tebe.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kad toliko volite kosovo zasto se niste iselili svi tamo dok ste mogli? Zasto ste prije rata masovno odseljavali sa Kosova kad su vam siptari( planski) nudili duple pare za imovinu? Kad albanci ponude pare tad kosovo prestaje biti svetinja.. sutra cak I da se kosovo vrati u okvir srbije niko vas puskom nebi mogao natjerati da idete dole zivjeti, toliko vsm je sveto .. tj 99.9 posto vas koji kmecite za kosovom nikad zanocili dole nebi cak I kad bi se svi albanci iselili..ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑31 jul 2023, 17:22Necemo vise polemisati na ovu temu, ne ocekujem od tebe stvarno neku evoluciju.Virtu4l je napisao/la: ↑31 jul 2023, 17:13Kakvi crni kompleksi o čemu pričaš. Nema skupa na kojem je više od pet Srba da se ne brani Kosovo i veličaju ratni zločinci. To je činjenica i ne znam zašto je to tako, kako normalna raja nema snage da odupre toj pošasti.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑31 jul 2023, 17:02Pa vi kao da imate instrukcije za botovanje ( slicno Vucicu u Srbiji). Na svaki pomen Borca neko vam rekao da morate pomenuti i fasizam. A spajas rijec fasizam sa narodom koji je procentualno najvise izginuo na svijetu u borbi protiv tog istog fasizma.
Ubise vas kompleksi druze. Izadji iz svoje avlije malo, obuj cipele majku mu...ja se mogu kladiti da sam vise proputovao kroz tu istu BiH nego ti, iako se ti kunes u nju.
Apsolutno se slažem sa tim procentom poginulih o kojem govoriš, zato mi je danas još manje jasno šta se desilo sa tim narodom pa je tako zastranio.
Dovoljno si rekao o sebi kad ti smeta sto Srbi smatraju Kosovo svojim od pamtivjeka. Ocito si sa istorijom na Vi. Sta vise pricati s tobom...
Drzi se sporta i uzivaj.
-
- Kontakt:
Svi se trebamo boriti protiv zlocinaca koji autom udare nekog i pobjegnu sa lica mjesta, umjesto da stanu i toj istoj osobi pruze pomoc i spase zivot, i sad umjesto da zbog tog zlocina leze u zatvoru, kriju se po crnoj gori, jer ne smiju prismrditi voljenoj bih!
Znam da padaš na nebuloze koje se pišu po ovom forumu, i da želiš da vjeruješ u njih, ali to neće promijeniti činjenice, a one su da braniš ratne zločince i ljude koji su počinili genocid. Ne samo da ih braniš, nego skandiraš njihova imena i smatraš ih herojima. To je, onako, žalosno.exFighter1926 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 21:24Svi se trebamo boriti protiv zlocinaca koji autom udare nekog i pobjegnu sa lica mjesta, umjesto da stanu i toj istoj osobi pruze pomoc i spase zivot, i sad umjesto da zbog tog zlocina leze u zatvoru, kriju se po crnoj gori, jer ne smiju prismrditi voljenoj bih!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
No no, ti prije milijardu godina su isto bili srbi, servi, nebeski narod, a od njih su nastale sve ostale rase, nacije i vjerec, pa dinosauri takodje, dnk fosila to potvrdjuje, pitajte elona maska i on je eresovac.Argentina je napisao/la: ↑31 jul 2023, 20:42Rasprava cija je nacija starija je isto kao rasprava o vjeri i religiji, zamisli dodje ti neko i kaze, ej vi muslimani, pravoslavci i kataloci ste smijesni, religije su vam nastale prije 1500-2000 godina, a ljudi na planeti postoje desetinama hiljada godina ranije.
Kakve ima veze ako je neciji identitet uspostavljen/obnovljen sada, '92, prije 1000 godina ili prije milijardu godine, sta je poenta takvog komentara?!
- LegendaIvica
- Kontakt:
Lik sa 70 posta pise ovakve stvariexFighter1926 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 21:24Svi se trebamo boriti protiv zlocinaca koji autom udare nekog i pobjegnu sa lica mjesta, umjesto da stanu i toj istoj osobi pruze pomoc i spase zivot, i sad umjesto da zbog tog zlocina leze u zatvoru, kriju se po crnoj gori, jer ne smiju prismrditi voljenoj bih!

Znam ja da ste vi bolesni, ali da svalite nekom krivicno djelo i to toliko cesto ponavljate da cak sami pocnete vjerovati u te lazi je i tuzno i komicno kao i sve oko vas. Inace virto je neki dan bio u Sarajevu pa eto niko da ga uhapsi. Javit treba SIPI neko od vas kad Virto opet bude tu pa kad vas pitaju sta je Virto ucinio vi mu samo pokazite ovaj forum i ima da ga odma uhapse

-
- Kontakt:
Skidani ste goli u oborcima, 10 godina vam trebalo da napadnete i to pod punom opremom od kaciga, suzavaca, maceta...
Pitaj drugare koliko im je nadjeno utoka kada su krenuli za bl
Fear of the maniacs

-
- Kontakt:
Nacionalizam je tema za one do 300 evra prihoda mesečno. Njima se servira ta priča. Kada plata pređe 500 evra, onda počinje razgovor o garderobi i kafićima. Kada pređe 1.000, onda je top-tema zdrava hrana, letovanja i zimovanja, a kada se popne na više od 3.000 onda prestaje svako palamuđenje. Ljudi onda pričaju o vremenskoj prognozi i ljubavi“, kaže Rambo.
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Ma nebitan je Virto, zamisli da postoje ljudi koji veličaju one koji su izvršili ovo ispod, a da skandiraju ime onoga koji je to naredio,LegendaIvica je napisao/la: ↑31 jul 2023, 21:41Znam ja da ste vi bolesni, ali da svalite nekom krivicno djelo i to toliko cesto ponavljate da cak sami pocnete vjerovati u te lazi je i tuzno i komicno kao i sve oko vas. Inace virto je neki dan bio u Sarajevu pa eto niko da ga uhapsi. Javit treba SIPI neko od vas kad Virto opet bude tu pa kad vas pitaju sta je Virto ucinio vi mu samo pokazite ovaj forum i ima da ga odma uhapse![]()
![]()
kakvi bolesnici jbt bog zna sta cete sutra svaliti na mene.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Podrzavaju oni I velicaju vec decenijama one koji su 42ge pravili jos gore od ovoga jer ih tako vec nekoliko vijekova programira spc. Meni fakat vi potomci bosnjaka niste jasni , kako je moguce da vas to cudi..sutra bi oni jos gore napravili samo da mogu.. jedini nacin da im stanes u kraj Je da im uzvratis istom mjerom ili da budes gori od njih... uci od hrvata I albanaca..a oni sa sobom zive veoma spokojno I sretno I sanjaju da im se opet ukaze prilika da ponove isto..99 posto ih isto misli a ako mislis da nije tako , otidzi I zivi medzu njima par mjeseci I uvjeri se..Virtu4l je napisao/la: ↑31 jul 2023, 21:44Ma nebitan je Virto, zamisli da postoje ljudi koji veličaju one koji su izvršili ovo ispod, a da skandiraju ime onoga koji je to naredio,LegendaIvica je napisao/la: ↑31 jul 2023, 21:41Znam ja da ste vi bolesni, ali da svalite nekom krivicno djelo i to toliko cesto ponavljate da cak sami pocnete vjerovati u te lazi je i tuzno i komicno kao i sve oko vas. Inace virto je neki dan bio u Sarajevu pa eto niko da ga uhapsi. Javit treba SIPI neko od vas kad Virto opet bude tu pa kad vas pitaju sta je Virto ucinio vi mu samo pokazite ovaj forum i ima da ga odma uhapse![]()
![]()
kakvi bolesnici jbt bog zna sta cete sutra svaliti na mene.
Valja živjeti sa sobom. Uf.
Takodjer sjekire i signalne nisu vam stran pojamexFighter1926 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 21:42Skidani ste goli u oborcima, 10 godina vam trebalo da napadnete i to pod punom opremom od kaciga, suzavaca, maceta...
Fear of the maniacs![]()

MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sreca nisu pronasli 3 bazuke 17 koktela i onih par snapjera.exFighter1926 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 21:42Skidani ste goli u oborcima, 10 godina vam trebalo da napadnete i to pod punom opremom od kaciga, suzavaca, maceta...
Fear of the maniacs![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.