Pa eto ne mora ni biti od Brona, ali od KD i prce jeste sigurno. Malom oduzmes tricu i mos ga poslat u svlacionicu, bez trica nema impakta.Epidaurus je napisao/la:Lik fakat ubjedjen da je bradata prevara bolja ofanzivno od LeBrona, ne vjerujem majke mi
NBA Playoffs 2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs 2018.
De ohladi malo, idi izadji napolje, zapali cigaru. Shvatili smo sta hoces da kazes pa sad istrazujes po internetu da pokusas naci neki dokaz da si u pravu.josipmusa je napisao/la:
ma nije, gdje bi on
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
RollsRoyce
- Kontakt:
Stvarno neozbiljno stavljati ovakve stvari ovdje.
-
RollsRoyce
- Kontakt:
Od KD-a nije ni u ludilu.alemsa je napisao/la:Pa eto ne mora ni biti od Brona, ali od KD i prce jeste sigurno. Malom oduzmes tricu i mos ga poslat u svlacionicu, bez trica nema impakta.Epidaurus je napisao/la:Lik fakat ubjedjen da je bradata prevara bolja ofanzivno od LeBrona, ne vjerujem majke mi
Hardenu oduzmes poklonjena slobodna bacanja i pretvori se u Korvera 
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Sta? Ukupno ofanzivno? Pa nije bolji scorer, ali nije toliko ni losiji koliko je bolji playmaker od KD (najmanje 60 puta). Top 3 je scorer lige Brada sigurno, i dodas da je elitni playmaker, dobijes vecu raznovrsnost ofanzivno od KD sigurno.RollsRoyce je napisao/la:Od KD-a nije ni u ludilu.alemsa je napisao/la:Pa eto ne mora ni biti od Brona, ali od KD i prce jeste sigurno. Malom oduzmes tricu i mos ga poslat u svlacionicu, bez trica nema impakta.Epidaurus je napisao/la:Lik fakat ubjedjen da je bradata prevara bolja ofanzivno od LeBrona, ne vjerujem majke mi
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 26 maj 2018, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
Defanzivno bar na nivou klaya
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
-
RollsRoyce
- Kontakt:
Aleme, scoring je vazniji od playmakinga u ovoj evaluaciji valjda.
P.s. znam sta hoces da kazes, ali nije ni KD bas bezopasan kao playmaker ima i on tu svojih kvaliteta, plus je centar koji igra i suta kao bek. Nema sanse.
P.s. znam sta hoces da kazes, ali nije ni KD bas bezopasan kao playmaker ima i on tu svojih kvaliteta, plus je centar koji igra i suta kao bek. Nema sanse.
Sarmelino je napisao/la:Hardenu oduzmes poklonjena slobodna bacanja i pretvori se u Korvera
aaaauuuuu
Ma pusti alema filipe, nije mu dobrofilip13 je napisao/la:Clutch je napisao/la:raznovrsniji =/= bolji
Iako nisam siguran da je raznovrsniji, al uopste.
@alemsa me uputi na tebe
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
ok ako ti tako kazesClutch je napisao/la:Ma pusti alema filipe, nije mu dobrofilip13 je napisao/la:Clutch je napisao/la:raznovrsniji =/= bolji
@alemsa me uputi na tebe
Filip je trollmaster.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Svi protiv alema. I onda kad ga nema par dana svima fali... 
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- PaskalHens
- Kontakt:
Andre Iguodala (knee) again out for Game 6
A nea kontra argumenata jebgaClutch je napisao/la:Ma pusti alema filipe, nije mu dobrofilip13 je napisao/la:Clutch je napisao/la:raznovrsniji =/= bolji
@alemsa me uputi na tebe
I kazu slusaj ove debile
Hardenove suterske brojke su kompromitovane zbog velikog broja teskih suteva koje uzimaalemsa je napisao/la:A nea kontra argumenata jebga
James Harden je bolji suter od LeBrona.
Ne znam kad sam tvrdio suprotno al ajd.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Sto nije u dva, valja izdrzat jos sat vremena
Durant i Harden 40+,GSWu game 6.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Prica oko Hardena kao boljeg scorera od KD-a i Lebrona prestaje cim se sjetim proslogodisnje serije Houstona sa Spursima gdje je Harden u dvije biitnee utakmice dao nekih 10ak poena , cak je skoroo pa uspio imati 10 izgubljenih.
Realno , kad se utakmica lomi i kad je svaki posjed bitan, vise vjerujem KDu i Lebronu nego Hardenu i to je to.
Realno , kad se utakmica lomi i kad je svaki posjed bitan, vise vjerujem KDu i Lebronu nego Hardenu i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.