Za Velez inace u nas dole malo tko navija

....drago mi je da je tako...ako jesteBabilon je napisao/la:Ultrasi imaju visenacionalnu skupinu al naravno da prednjace masovno hrvati .
Nemoj zajebavat, nemozete se porediti brojnoscu sa Rodjenima, ima ih 3 puta vise nego vas...Babilon je napisao/la:Ultrasi imaju visenacionalnu skupinu al naravno da prednjace masovno hrvati .
sta rece i osta' zivPirke_TM87 je napisao/la:Nemoj zajebavat, nemozete se porediti brojnoscu sa Rodjenima, ima ih 3 puta vise nego vas...Babilon je napisao/la:Ultrasi imaju visenacionalnu skupinu al naravno da prednjace masovno hrvati .
Ma lapsus,oprostit cemo mu!plemic1 je napisao/la:sta rece i osta' zivPirke_TM87 je napisao/la:Nemoj zajebavat, nemozete se porediti brojnoscu sa Rodjenima, ima ih 3 puta vise nego vas...Babilon je napisao/la:Ultrasi imaju visenacionalnu skupinu al naravno da prednjace masovno hrvati .
Za Velez inace u nas dole malo tko navija![]()
![]()
![]()
moj pirke ti onda stvarno pojma nemas kakva je situacija u mostaru...veleza skoro pa nema,cijeli grad dise i zivi za Zrinju..
Joj nesto mi se ne raspravlja sa tobom, jer si mi nekako najdrazi navijac Zrinjskog na ovom forumu, a razlog tome sto si najobjektivniji i sto nisi onaj zatucani nacionalista, a to izuzetno cjenim pa necu da me pogresno shvatis i da ne posumnjas da se svadjam sa tobom. Ja imam prijatelja u sarajevu koji studira samnom i momak navija za Zrinjski, i nemoj boga ti gluposti pisati o nekim sigurnim i nesigurnim gostovanjima. Realni da budemo Vrapcici, i stadion u Vrapcicima nije u Mostaru, ako nije tacno ispravi me, nego ima dosta do Vrapcica, tako da svim tim navijacima Veleza, odnosno Rodjenima ta "domaca" utakmica dodje jednako kao gostovanje, dok je vama do Bijelog Brijega samo presetati ulicu, i u tome lezi odgovor na pitanje, a opet ih na stadionu bude po 5-6 hiljada... sto znaci da 60 % navijaca Veleza utakmice nije vidjelo bog te pitao od kada...Druga stvar tacno je da Velez ne stoji finansijski dobro, a Zrinjski gura vec godinama Aluminij, a ja ti garantujem neka se kod ovih Velezovih zvijezda, tipa Salihamidzic, Barbarez, Bajevic probudi inat, a blizu je toga naci ce se sponzori i pare za Velez e onda ce nastati haos, jer si i sam svjedok da su ove godine dosli do nesto malo para od procenta Vladaviceve prodaje i odmah su napravili pometnju sa mladom ekipom... Budi mi pozdravljen a ne uvrijedjen... Ima Rodjenih i vise nego sto mislis, budi siguran u to...Babilon je napisao/la:Proslost cemo ostaviti iza sebe,realno Velez je nastao u vremenu kad je bio podoban ,kad vise nije bio podoban ljudi su mu okrenili leđa,rat,migracije,sranja kojekava su to ucinila da Velez danas zivi na starim pricama i tako ce jos jako dugo ostati jer svi dobro znamo da je Velez svoje financije dobro prije rata crpio oz cijele hercegovine dok su mu sad u hercegovini ostala mjesta tipa Konjic,Jablacnica i sl. tj ona mjesta u kojima industrija ne postoji te tako niti jedan firma,lako je prije rata bilo kad je citava regija jedan klub sponzorirala,plemic ti je napiso da ti ne poznajes stanje trenutno u mostaru a ono je takvo da svatko ima svoj klub i skoro pa indenticnu posjetu na domacim utakmicama dok RA ima jaca gostovanja samo u Sarajevu jer ima mnogo mostarskih studenata a ruku na srce tu im je i najsigurnije otici isto kao navijacima Zrinjskog u Siroki,zato su ta gostovanja i brojna,Ultrasi ne pamtim kad su zadnji put propustili gostovanje a odlaze svake godine u sve vecem br. dok ra stagnira.
Ma u jesenjem dijelu je na utakmici bilo 5.5 hiljada ljudi, sad ne znam kako i na kojoj utakmici ali je bilo i na pregledu se dosta dobro moglo vidjeti, ali opet skontaj sam a stadion pod Bijelim Brijegom su punili Bog te pitao koliko puta...PozdravBabilon je napisao/la:U vrapcicima ne moze nikako biti 5,6 tisuca ljudi jer stadion prima svega 4,500 tisuce.
Hahaha ma ne znam, ali opet je van grada... A jesi li ti siguran da cijeli zapadni Mostar navija za Zrinjski ???Babilon je napisao/la:U vrapcicima ne moze nikako biti 5,6 tisuca ljudi jer stadion prima svega 4,500 tisuce.
PS: Voznja u vrapcice iz mostar je 3,4 min autom,lakse je njima otici nego "nasim " iz rodoca,ilica,cima
jok ti siPirke_TM87 je napisao/la:Hahaha ma ne znam, ali opet je van grada... A jesi li ti siguran da cijeli zapadni Mostar navija za Zrinjski ???Babilon je napisao/la:U vrapcicima ne moze nikako biti 5,6 tisuca ljudi jer stadion prima svega 4,500 tisuce.
PS: Voznja u vrapcice iz mostar je 3,4 min autom,lakse je njima otici nego "nasim " iz rodoca,ilica,cima
Normalno da nije,isto kao sto nije ni cijela istocna strana samo za Velez,veliki plus zrinjskog je taj sto sve vise navijaca ima po okolnim gradovima,ono sto nije uspijelo sirokom uspijelo je zrinjskom i to bez ikakvog strateskog marketinga a to je da mlade momke mozes vidjeti u dresu s lentom po capljini ,citluku,neumu i sl, manjim mjestima.Pirke_TM87 je napisao/la:Hahaha ma ne znam, ali opet je van grada... A jesi li ti siguran da cijeli zapadni Mostar navija za Zrinjski ???Babilon je napisao/la:U vrapcicima ne moze nikako biti 5,6 tisuca ljudi jer stadion prima svega 4,500 tisuce.
Imas ti navijaca Veleza koji zbog svoje sigurnosti ne idu na utakmice Veleza jer zive u zapadnom dijelu mostara, a kad pogledas, **** te to, to je obicno sranje, 10 puta bi bilo bolje da je stadion pod bijelim brijegom i vas i velezov, da vam za derby bude pun stadion... a ne ovako ko rat u gradu... Kod nas ima potezanja, kacenja, ali to je minimalno... jbgBabilon je napisao/la:Normalno da nije,isto kao sto nije ni cijela istocna strana samo za Velez,veliki plus zrinjskog je taj sto sve vise navijaca ima po okolnim gradovima,ono sto nije uspijelo sirokom uspijelo je zrinjskom i to bez ikakvog strateskog marketinga a to je da mlade momke mozes vidjeti u dresu s lentom po capljini ,citluku,neumu i sl, manjim mjestima.Pirke_TM87 je napisao/la:Hahaha ma ne znam, ali opet je van grada... A jesi li ti siguran da cijeli zapadni Mostar navija za Zrinjski ???Babilon je napisao/la:U vrapcicima ne moze nikako biti 5,6 tisuca ljudi jer stadion prima svega 4,500 tisuce.
Ovaj je dijasporac vide se da čovjek blage veze nema ni o čemu. Ipak hvala na mahanju jer to i rade ima već 15 godina.cunami je napisao/la:Ne postoji covijek iz,kako vi kazete,ISTOCNOG Mostara koji navija za Zrinjski i to ti mora biti jasno.
Veleza gleda svaku utakmicu najmanje 500 ljudi a stadion je 5 km km od grada a Zrinjski gleda jedva 300 ljudi a stadion im pred nosom i najvise navijaca ima kad igra Velez i zato...svi sve znaju o Velezu i gdje god dodjes,Velez se voli,gotivi a vi se samo gotivite po Posusju,Listici i sl.mjestima
Budite mi pozdravljeni susjedi a kako ste krenuli,poceli ste se raspadat polako ali sigurno i gubite financije u svakom smislu.
Mostar je mal grad u kojem se sve zna pa tako se zna da stojite lose financijski i da vam nije bajno kao sto neki govore.
Imate mahanje...
ja evo crkavam od smijeha... možda si iz Mostara, ali ajde malo se informiši pa napiši koji smislenu...cunami je napisao/la:Ali reci da neko sa Carine,Luke,Mahale,Tekije,Zalika,Cernice,Vrapcica,Bijelo polja navija za Zrinjski je smijesno i ne treba vise kometarisat o ovoj temi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.