Taechaubol: "We want to make Milan grow on an even greater scale in the whole world."
Taechaubol: "You will soon see me more often at San Siro along with president Berlusconi, hopefully to win together."

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
njega je uništila teška povreda, a ne Van Gaalmeskalin je napisao/la:Evo gledam Chelsea Arsenal, kako mi je drago sto nije Falcao dosao, pa lik se ne moze sastaviti s loptom, bas ga je van Gal unistio...
Chinaglia je napisao/la:njega je uništila teška povreda, a ne Van Gaalmeskalin je napisao/la:Evo gledam Chelsea Arsenal, kako mi je drago sto nije Falcao dosao, pa lik se ne moze sastaviti s loptom, bas ga je van Gal unistio...čovjek poslije toga jednostavno nije isti, tako je prošao i naš Vedo, jer ko zna gdje bi danas bio i kakvu karijeru bi ostvario
To vas vec strah za posljedice ako dodjeDenno je napisao/la:Ibra je kornjaca, sta ce vam
ovim nasim budalama izgleda nije dovoljno sto su radi odugovlacenja ispusili Kondogbiu i Martineza, pa i da izgube Witsela ne bi mi bilo zao zbog ovakvog nacina rada...Khedira je povrijedjen na mjesec dana tako da propustit ce 1-2 eventualno 3 utakmice tako da ne vjerujem da ce dati tolike novce za zamjenu, a imaju igraca koji mogu pokriti tih par utakmica.. sto se tice tih 30 miliona pa nije im previse dati jer oni imaju te pare od prodaje Vidala, a dobili su odbijenicu od Salkea za Draxlera... mislim da je ovo suplja al ne bi mi bilo ni sec. zao da izgube igraca radi svog pristupa i odugovlacenjarope11 je napisao/la:Cim rade ovako u tisini, to ce biti ocekuj neocekivano na kraju.![]()
Ne znam, tesko je reci sta smjeraju osim sto se stvarno zagrizlo za Romagnolija i njega bi navodno trebali dovesti vrlo brzo, Roma je valjda prihvatila ponudu.
Sta ovo sad i Juventus ganja Witsela jer traze zamjenu za Khediru? To nije dobro, svako ce prije izabrati njih prije nas.Nadam se da makar imaju alternativu (a da to nije Soriano) u slucaju da ga izgubimo ili da jos jace zapnu, pa ga sto brze dovedu, ne smijemo se sad pred pocetak sezone zajebavati i gubiti igrace.
Je li previse optimisticno reci da je juvetu previse dati 30 miliona i da mozda nemaju, s obzirom da im nije bas o glavu zapelo dovesti ga?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.