AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

milanist
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la milanist » 02 avg 2015, 16:32

Taechaubol: "We have signed an agreement that will allow our investors to work for Milan very soon."

Taechaubol: "We want to make Milan grow on an even greater scale in the whole world."

Taechaubol: "You will soon see me more often at San Siro along with president Berlusconi, hopefully to win together."

:clap: :clap: :clap:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 02 avg 2015, 17:39

Napokon da se i ovo zavrsi pa valjda sad dodju ta pojacanja da se uigraju koliko toliko do pocetka sezone.
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 02 avg 2015, 17:48

Evo gledam Chelsea Arsenal, kako mi je drago sto nije Falcao dosao, pa lik se ne moze sastaviti s loptom, bas ga je van Gal unistio...

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 03 avg 2015, 00:10

Zato se čeka Ibra ajmooooooo

Milan are getting closer to Ibrahimovic, who will meet PSG's president this week. Meanwhile Blanc has given the go ahead to sell Ibra. #GdS
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 03 avg 2015, 00:14

Ibra je kornjaca, sta ce vam :P
embrace the chaos

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 03 avg 2015, 00:19

Svoj ti poso ;)

Krepat ma ne molat!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 avg 2015, 00:19

meskalin je napisao/la:Evo gledam Chelsea Arsenal, kako mi je drago sto nije Falcao dosao, pa lik se ne moze sastaviti s loptom, bas ga je van Gal unistio...
njega je uništila teška povreda, a ne Van Gaal ;) čovjek poslije toga jednostavno nije isti, tako je prošao i naš Vedo, jer ko zna gdje bi danas bio i kakvu karijeru bi ostvario :zviz:

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 03 avg 2015, 00:22

Chinaglia je napisao/la:
meskalin je napisao/la:Evo gledam Chelsea Arsenal, kako mi je drago sto nije Falcao dosao, pa lik se ne moze sastaviti s loptom, bas ga je van Gal unistio...
njega je uništila teška povreda, a ne Van Gaal ;) čovjek poslije toga jednostavno nije isti, tako je prošao i naš Vedo, jer ko zna gdje bi danas bio i kakvu karijeru bi ostvario :zviz:

Ja mislim da mu je davao šansu da igra da se mogao vraiti makar u pribliznu formu, jer nema nista gore kad je igrač ozljedjen i kad se oporavi trener mu ne da šansu da igra....bilo je jos igraca koji su imali ozljede pa su se vratili...danas se nije mogao s loptom sastaviti :shock:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 avg 2015, 00:29

dobro, nije pravilo da igrač poslije teške povrede drastično padne, neki se oporave i vrate na prijašnji nivo, neki ne, Falcao očigledno nije, ali da, slažem se, Van Gaal otkad je došao u Man Utd, vrši neke eksperimente :shock: malo igra s tri igrača pozadi, malo Rooney i Di Maria u veznom redu, pa onda vrati Younga, ljudi zaboravili da postoji :lol: elem, on je gotov igrač, a žalosno jebga, sjeba ga povreda dok je bio među tri najbolja napadača na svijetu

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 03 avg 2015, 00:36

Denno je napisao/la:Ibra je kornjaca, sta ce vam :P
To vas vec strah za posljedice ako dodje :mrgreen: :kafa:

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 03 avg 2015, 01:03

Ma ozb ako cemo dignut ce Vas maksimalno, Ibraka voli da pobjeduje i to i cini. Isto bi radio i kod vas.
embrace the chaos

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 03 avg 2015, 01:05

Reci ti nama hoceli Dzekson u Romu?

Krepat ma ne molat!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 03 avg 2015, 01:25

Dzeko ako ima imalo mozga mora preci u Romu,ali doduse ne pita se on sve tu.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 03 avg 2015, 01:29

Kazu da je sve gotovo, pon/uto navecer je u Rimu, ugl cuce se, zna se kako mi docekujemo igrace.
embrace the chaos

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 03 avg 2015, 02:28

Posljednjih par sedmica se samo vrte 3 imena, Ibra-Witsel-Romanjoli, kao da ne postoji neki drugi fudbaler. Pa do sad bih ga izmislio za 30 miliona eura, majka mu stara.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 avg 2015, 02:42

Na kraju ćemo izvisiti za svu trojicu :lol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 03 avg 2015, 02:54

To i mene brine. Samo nijh trojicu spominju i kad na kraju niko od njh ne dođe šta onda. Jedino da imaju nekoga u planu a neće da ga spominju. Kad se spominjalo da je Perez poklonio tortu Gallianiu za rođendan isto tako mu je mogao pokloniti Isca. Kad su već u dobrim odnosima sa njima kako se govori ako ne računaju toliko na njega počnite pregovore kako bi došao igrač koji bi nam pravo sjeo.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 avg 2015, 12:07

Cim rade ovako u tisini, to ce biti ocekuj neocekivano na kraju. :mrgreen:

Ne znam, tesko je reci sta smjeraju osim sto se stvarno zagrizlo za Romagnolija i njega bi navodno trebali dovesti vrlo brzo, Roma je valjda prihvatila ponudu.

Sta ovo sad i Juventus ganja Witsela jer traze zamjenu za Khediru? To nije dobro, svako ce prije izabrati njih prije nas. :facepalm: Nadam se da makar imaju alternativu (a da to nije Soriano) u slucaju da ga izgubimo ili da jos jace zapnu, pa ga sto brze dovedu, ne smijemo se sad pred pocetak sezone zajebavati i gubiti igrace.
Je li previse optimisticno reci da je juvetu previse dati 30 miliona i da mozda nemaju, s obzirom da im nije bas o glavu zapelo dovesti ga? :hmmmm: :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 03 avg 2015, 12:26

rope11 je napisao/la:Cim rade ovako u tisini, to ce biti ocekuj neocekivano na kraju. :mrgreen:

Ne znam, tesko je reci sta smjeraju osim sto se stvarno zagrizlo za Romagnolija i njega bi navodno trebali dovesti vrlo brzo, Roma je valjda prihvatila ponudu.

Sta ovo sad i Juventus ganja Witsela jer traze zamjenu za Khediru? To nije dobro, svako ce prije izabrati njih prije nas. :facepalm: Nadam se da makar imaju alternativu (a da to nije Soriano) u slucaju da ga izgubimo ili da jos jace zapnu, pa ga sto brze dovedu, ne smijemo se sad pred pocetak sezone zajebavati i gubiti igrace.
Je li previse optimisticno reci da je juvetu previse dati 30 miliona i da mozda nemaju, s obzirom da im nije bas o glavu zapelo dovesti ga? :hmmmm: :mrgreen:
ovim nasim budalama izgleda nije dovoljno sto su radi odugovlacenja ispusili Kondogbiu i Martineza, pa i da izgube Witsela ne bi mi bilo zao zbog ovakvog nacina rada...Khedira je povrijedjen na mjesec dana tako da propustit ce 1-2 eventualno 3 utakmice tako da ne vjerujem da ce dati tolike novce za zamjenu, a imaju igraca koji mogu pokriti tih par utakmica.. sto se tice tih 30 miliona pa nije im previse dati jer oni imaju te pare od prodaje Vidala, a dobili su odbijenicu od Salkea za Draxlera... mislim da je ovo suplja al ne bi mi bilo ni sec. zao da izgube igraca radi svog pristupa i odugovlacenja
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 avg 2015, 12:57

Meni bi bilo zao, taman smo fino krenuli u ovim prijateljskim utakmicama i sad da izgubimo jednog vrlo vaznog igraca pred novu sezonu... ne djasvi mi se ta ideja. :mrgreen:
Prva zamjena je Soriano, pa ti vidi...

Vidjet cemo s obzirom da rade u tajnosti vec 2 mjeseca, valjda znaju sta rade. Mislim, nisu se nesto proslavili dosad :zzz: al' ocekujem mister x na kraju, ako ga je bilo kad smo fukare bili, e onda mora biti i sad kad imamo para.

ako je istina da je juventus odustao od ofanzivca i da traze zamjenu za khediru, e yebaji ga onda :zzz: zato treba uletit sto prije i uzeti ga, dok nije doslo drugih ozbiljnih ponuda.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.