Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
podsjetilo me na pas Pjanica protiv Francuskeschweinsteiger je napisao/la: Onaj volej-pas u pm![]()
Haha i mene jeBosniacum Lilium je napisao/la:podsjetilo me na pas Pjanica protiv Francuskeschweinsteiger je napisao/la: Onaj volej-pas u pm![]()
No, no, mangupe.autogol je napisao/la: Na kraju ne treba nikog izdvajati,neki su bili manje,neki vise uspjesni ali su svi dali svoj maximum.
autogol je napisao/la:Kad ste vi toliki mangupi da konstantno pljujete Shaq-a,ja cu biti jos veci pa popljuvat igru Ribery-a u 1 poluvremenu(inace kandidata za zlatnu loptu),za mene danas definitivno najslabiji pojedinac Bayerna![]()
Đerdan je upao u prvu postavu "preko veze" odnosno silom prilika. Kako koristi tu šansu - sasvim slabo.autogol je napisao/la: Shaq odlicno odradio poluvrijeme,sto je najbitnije ne gubi lopte kao pojedinciJos kad uzmemo u obzir da niko od igraca Bayerna ne moze zamjeniti Robbena,ovo je sasvim dovoljno..
Bas danas gledam utakmicu i razmisljam kako sada nesto izmjeniti i naci pozicije za Schweinsteigera i Martineza, koji su vrhunski vezni igraci. Stvarno se jako puno opcija otvara i tesko je reci koji je to sastav onaj pravi, spisak igraca koje ima Bayern je nevjerovatan. Nije lud bio Pep kad je izabro da trenira Bayern.Omerbavarac je napisao/la:Inace, Thaigo je danas postavio novi rekord lige kada su u pitanju dodiri sa loptom, a brojao je do 185.
Malac ce biti paklen igrac i to vrlo brzo s obzirom koliko mu Pep daje prostora za igru.
Svi se rotiraju samo Thiago ne.
I on će oca mu očinskog.Omerbavarac je napisao/la: Svi se rotiraju samo Thiago ne.
Ko zna kad cemo ponovo da gledamo Martineza i Svajnstajgera zajedno na terenu.moustapha je napisao/la:Bas danas gledam utakmicu i razmisljam kako sada nesto izmjeniti i naci pozicije za Schweinsteigera i Martineza, koji su vrhunski vezni igraci. Stvarno se jako puno opcija otvara i tesko je reci koji je to sastav onaj pravi, spisak igraca koje ima Bayern je nevjerovatan. Nije lud bio Pep kad je izabro da trenira Bayern.Omerbavarac je napisao/la:Inace, Thaigo je danas postavio novi rekord lige kada su u pitanju dodiri sa loptom, a brojao je do 185.
Malac ce biti paklen igrac i to vrlo brzo s obzirom koliko mu Pep daje prostora za igru.
Svi se rotiraju samo Thiago ne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.