FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 feb 2014, 18:53

slika
slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 02 feb 2014, 18:57

schweinsteiger je napisao/la: Onaj volej-pas u pm :shock: :shock:
podsjetilo me na pas Pjanica protiv Francuske :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 02 feb 2014, 19:21

Bosniacum Lilium je napisao/la:
schweinsteiger je napisao/la: Onaj volej-pas u pm :shock: :shock:
podsjetilo me na pas Pjanica protiv Francuske :D
Haha i mene je :D
Samo sto je Pjanic nanisanio u prsa nekome :D

E moj Kroos,hoces ti da se zaj'ebavas...

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 feb 2014, 19:24

Mandzukic tatamata!Cao Lewa!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 02 feb 2014, 19:26

Fantasticna utakmica Bayerna, ocekivao sam da ce Bayo natrpati Frankfurta i to se i desilo. Nadam se da je Kroos uvidio neke stvari. Thiago je fantasticno odigrao utakmicu i puno bolje izgleda bez Kroosa. Mandzo odlican, svi su odigrali za 10. Svaka cast momci 8-)
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

sudac92
Kontakt:

Post Postao/la sudac92 » 02 feb 2014, 19:27

Dominacija. 8-)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 feb 2014, 19:28

Petarda sa pola snage, da nije bilo Trappa mogli su doživiti sudbinu Hamburga iz prošle sezone.

Thiago maestralan,dijeli lopte ko rukom,Mandžo je zaslužio ovaj gol,među najboljim danas.
Gotze gol i asistencija plaho plaho. :)

Robben is back bitches. 8-)

Super Bayern on the road again.!!!
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 feb 2014, 19:32

5 golova i 5 razlicitih strijelaca. 8-)
Rapsodija!

Sjajan mec sa Bayernove strane, dosta agilan pristup i puno stvorenih sansi od kojih je samo jedan dio iskoristen.
Jos uvijek se trazi da maksimalna preciznost.

Mandzo :!: 8-)
Kako ga samo elegantno uvalja.

Robben je takodjer pokazao o kakvom se igracu radi. Tamo gdje je stao prije povrede nastavlja poslije iste. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 02 feb 2014, 19:33

Nas Bayern nam je ponovo po ko zna koji put utoplio srca ovom pobjedom protiv Frankfurta, i uljepsao nekad sumornu i sivu nedjelju :)

Hvala momci na ovoj petardi, svi su bili odlicni.. Samo da nas povrede zaobidju, ali Bayern ima toliko tih formacija i opcija koje moze igrati, ta sredina kad pogledam, pa kad igramo tipa Javi-Svajni-Ribery-Robben, pa gdje onda ubacit Thiaga-Lahm-Kroos-Muller .. pa da ne idem dalje uglavnom, toliko opcija.

A Mandzo se borio kao lav, i zasluzio itekako ovaj gol, njegov 11, iskreno volio bi da ostane, no vidjecemoo.

Vidim da se Shaq od svih igraca nekako ponajvise kritikuje ne racunajuci Kroosovu reakciju, ali nema potrebe sigurno, imao je finu sansu za gol, a i sto kaze jedan forumas ne gubi lopte puno bar ne u ovoj tekmi, Robben je ipak prije njega u ekipi, a kad uzmes u obzir da mu ovaj bude zamjena ... to je idealno, a momak je mlad i veliki borac takodjer, i mora se samo borit.

SuPA BAYOO SUPA BAYOO :D
FC Bayern !!!!!

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 02 feb 2014, 19:34

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 4401_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; 8-)

5 komada s pola snage :lol: dajte nam vise taj arsenal 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 02 feb 2014, 19:34

To je taj Bayern kojeg svi zelimo gledati,trpaj mrezu protivnika bez imalo milosti :twisted:
Igra sa spicem je svakako bolja opcija i Mandzo je to danas na najbolji nacin dokazao ;)
Na kraju ne treba nikog izdvajati,neki su bili manje,neki vise uspjesni ali su svi dali svoj maximum.

slika

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 02 feb 2014, 19:41

Lewa je u behutu kad vidi ovakvog Mandžu, kakva prodaja kakvi bakrači, jednostavno mašina. Tiago je novi Iniesta svegam', dominira. Najveća briga mi je šta ćemo sa Švajnijem i Javijem kad se vrate, mogli bi na Otok na posudbu nekoj od internacionalnih holding kompanija, čisto da ne griju klupu 8-) . Neki bi prodavali Arjena :D .Onaj Draxler ovom Robenu ni adidaske ne moRe čistit' 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 feb 2014, 19:42

Inace, Thaigo je danas postavio novi rekord lige kada su u pitanju dodiri sa loptom, a brojao je do 185.
Malac ce biti paklen igrac i to vrlo brzo s obzirom koliko mu Pep daje prostora za igru.
Svi se rotiraju samo Thiago ne. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 02 feb 2014, 19:43

Danas nisam mogao gledati utakmicu i vidim da sam propustio pravu fudbalsku "ljepoticu", barem sa nase strane. Ako je vjerovati ovima sa rezultata danas su Robben, Ribery, Mandzukic i Gotze imali po gol i asistenciju :roll:

Posjed lopte skoro 70%, preko 20 suteva u okvir gola protivnika, 12 kornera...

Ne smijem ni zamisliti kakva ce to ekipa biti kada svi budu tu :o
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 feb 2014, 19:45

autogol je napisao/la: Na kraju ne treba nikog izdvajati,neki su bili manje,neki vise uspjesni ali su svi dali svoj maximum.
No, no, mangupe. :)
autogol je napisao/la:Kad ste vi toliki mangupi da konstantno pljujete Shaq-a,ja cu biti jos veci pa popljuvat igru Ribery-a u 1 poluvremenu(inace kandidata za zlatnu loptu),za mene danas definitivno najslabiji pojedinac Bayerna :!:
:o :lol:
Ribery se tek vratio i namah povukao ostale da prave kanonadu ka protivničkom golu. To su haman uočili i ovi dječaci što skupljaju lopte pa su ga ponekad trpali sa 3-4 komada. :)
autogol je napisao/la: Shaq odlicno odradio poluvrijeme,sto je najbitnije ne gubi lopte kao pojedinci ;) Jos kad uzmemo u obzir da niko od igraca Bayerna ne moze zamjeniti Robbena,ovo je sasvim dovoljno..
Đerdan je upao u prvu postavu "preko veze" odnosno silom prilika. Kako koristi tu šansu - sasvim slabo.
Centaršutevi grozota, dodavanja ziheraška ili nesigurna, prodora nema, realizacija tanka...
Ništa, biće on dobar za frtalj poluvremena, kako je inače i naučio.
Vom Jäger zum Gejagten

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 02 feb 2014, 19:48

Omerbavarac je napisao/la:Inace, Thaigo je danas postavio novi rekord lige kada su u pitanju dodiri sa loptom, a brojao je do 185.
Malac ce biti paklen igrac i to vrlo brzo s obzirom koliko mu Pep daje prostora za igru.
Bas danas gledam utakmicu i razmisljam kako sada nesto izmjeniti i naci pozicije za Schweinsteigera i Martineza, koji su vrhunski vezni igraci. Stvarno se jako puno opcija otvara i tesko je reci koji je to sastav onaj pravi, spisak igraca koje ima Bayern je nevjerovatan. Nije lud bio Pep kad je izabro da trenira Bayern. :mrgreen:
#divovi

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 feb 2014, 19:52

Omerbavarac je napisao/la: Svi se rotiraju samo Thiago ne. :mrgreen:
I on će oca mu očinskog. :mrgreen: Čekaj da se Basti i Riki vrnu. Kad Mulija može na klupu, vala može svak'. :lol:

Fina partija našeg pridošlice, fino on to povezuje, vreba priliku za upošljavanje, nije sebičan...
Danas je i protivnik bio katastrofalan, pa je sve to bajno izgledalo.

Trapp (njega bi Gladbach trebao hapiti) ponovo protiv Bayerna briljira. Baš mi je žao ako je ozbiljnije povrijeđen. Još da Robben bude uzrok tome.
Vom Jäger zum Gejagten

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 02 feb 2014, 19:53

moustapha je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Inace, Thaigo je danas postavio novi rekord lige kada su u pitanju dodiri sa loptom, a brojao je do 185.
Bas danas gledam utakmicu i razmisljam kako sada nesto izmjeniti i naci pozicije za Schweinsteigera i Martineza, koji su vrhunski vezni igraci. Stvarno se jako puno opcija otvara i tesko je reci koji je to sastav onaj pravi, spisak igraca koje ima Bayern je nevjerovatan. Nije lud bio Pep kad je izabro da trenira Bayern. :mrgreen:
Ko zna kad cemo ponovo da gledamo Martineza i Svajnstajgera zajedno na terenu.
To jedino da ovaj igra stopera, a ovaj u vezi, mada se Havi nije bas najbolje pokazao na toj poziciji, tako da je slaba vajda.

Koliko samo Gece igra bolje kad nije na krilu.
Saciri se kao trudio, ali ga nesto nije islo, **** kad je zdepast k'o Ozren Soldatovic. Imao dosta gresaka u predaji lopte, u povoljnim pozicijama i situacijama.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 feb 2014, 19:53

Mjesto ce se naci za svakog igraca, naravno u rotaciji. :mrgreen:

Sta bi sa Danteom? Kakve su ono gestikulacije nakon postizanja gola?

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 feb 2014, 19:57

slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.