AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muha milanez
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muha milanez » 31 jul 2015, 10:58

Svakako da su ocigledne neke stvari, prije svega mislim da je novi trener donio disciplinu u svlacionici, postavio stvari na svoje mjesto sto se toga tice. Takodzer se vidi da smo dobili novu dimenziju u napadu, Adriano i Bacca su pokazali da ce bit odlicna pojacanja. Niang se posebno trudi, mislim da nam ne treba vise napadaca, ne treba zaboraviti ni Meneza.

Odbrana juce na zavidnom nivou, skoro bez greske odigrase. Posebno me iznenadio Antonelli, mislim da je on sasvim ok igrac za lijevog beka. De Sciglia prodat prvom ko posalje ponudu.

Jos ostaje dosta do kraja mercata, ima vremena da se nadje rjesenje za veznog igraca i eventualno stopera. Nadam se da ce jos neki igraci oici do kraja, najprije Matri i Cerci a ima tu jos potencijalnih igraca. Za sad je dobro, mada treba bit i puno bolje. Forza Milan. :thumbup:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 31 jul 2015, 12:13

Sta je reci za Bertolaccia vidim da je bilo medju tri najlosije ocjenjena uz Cercia i Montoliva??

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 31 jul 2015, 13:21

Nemoj ga, on je novi Markizio. :lolno: :lolno: :lolno: :lolno:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 31 jul 2015, 15:10

Ely i Zapata :tokralju: Auu kakav bi mogao biti defanzivac ovaj prvi, samo ako ga se isforsira. Zapata takodjer zna svoj posao, nikad mu nije ni manjkalo pozrtvovanosti.
Cerci i Montolivo :urnebes: prejadno i prezalosno, Cercia u ovoj formaciji ne vidim cak ni u zamjenama, nemas ga gdje staviti. Monto mozda jos ovu sezonu na klupi, ako uhvati neke forme pa da pripomogne, ali daj Boze. Mauri takodjer prelos izgledao.
Polli gine na terenu, dosta se popravio pred kraj sezone, a evo i u pripremnim pruza odlicne partije, nisam vjerovao da cu ovo ikada napisati. :mrgreen:
Adrianu jos noge teske, valjda udje u formu, dok Bacca je zvijer i to smo i znali, samo sad cekati na golove.
Ovo ostalo manje vise se sve zna, klasika. Cak se gotovo pa zna i startnih 11.

Sta je sa Menezom?
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

muxa
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 31 jul 2015, 18:13

rope11 je napisao/la:Nemoj ga, on je novi Markizio. :lolno: :lolno: :lolno: :lolno:
Imat ces kad kajati za svoje rijeci ;)
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 31 jul 2015, 18:27

Nemam se ja jarane sta kajati, nije otislo 20 miliona iz mog dzepa pa da mi bude zao sto je flopnuo niti ce mi biti zao ako se ispostavi da je top igrac, a sto bi? Pa jos bolje po nas. :zzz:

Koliko sam ja dosad upratio, malcice se svojim igrama izdvaja iznad svih hadalja u sredini, ali i dalje stojim da on nije ono sto nam je trebalo i da nije skoro nikakav upgrade jer vec imamo slicnog igraca u vidu Jacka koji nije mnogo gori od njega. Za te pare (plus jos nekih desetak miliona) se mogao dovesti wc igrac, koji bi donosio prevagu na terenu svojim potezima, neku novu dimenziju, a ne ovog koji ne donosi skoro nista novo sto vec dosad nismo vidjeli od Montoliva/Ginkela/Jacka/Boatenga i inih tipova.

FORZA MILAN !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 01 avg 2015, 09:56

Ma polako ljudi ba ako se bude u top 3 elhamdulila. Treba biti realan. Što kaže Miha kreće se od nule, novi trener i pomoćnici, nove taktike, novi igrači, Mr. Bee sa kapitalom itd. Mora se tu puno toga složiti da bude sve kako treba. Ove prijateljske što neko kaže nisu neko mjerilo. Lijepo je vidjeti da se trude više ali rezultati su baš nebitni. Pa Real je prošlo ljeto ako se dobro sjećam 4 komada primio kad je El Sha briljirao pa nikom ništa.
Isto tako ja bih sačekao još sa ocjenama jel Bertolacci ili neki drugi igrač flop na osnovu 2-3 lagane prijateljske utakmice. I ja bih volio da je došao neko za 30m na sredini neki kreativac ali treba biti malo i realan nije danas lako dovesti igrače i kad imaš nešto para jer niko ne da dobrog igrača samo tako.
According to #Mediaset Ibrahimovic will play his last game for PSG tonight against Lyon, as his future lies in Milan.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 01 avg 2015, 13:47

rope11 je napisao/la:Nemoj ga, on je novi Markizio. :lolno: :lolno: :lolno: :lolno:
Jasta nego. Gdje je bio Marchisio s 24 godine :?: Bio tek jedan prosjecan igrac u Juventusu. Nakon sto je Conte preuzeo Juve postepeno pocinje i njegov nagli razvoj i to znaci od 25-e godine.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 01 avg 2015, 19:05

Pozdrav drugovima rosonerima, malo sam odmorio od raznih tračeva, gluposti vezanih za Milan kao i od utakmica. Pratio sam malo šta pišete da bih ostao u toku. Valjda nam krene malo na bolje, očekujem još pojačanja pa da se može komentirati prelazni rok.
Forza Milan!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 avg 2015, 00:57

Rekao je Mihajlovic da se moze ocekivati jos igraca.

Ibrahimovic izjavio da je ovo MOZDA njegova zadnja utakmica u PSG i da ce naredna destinacija biti iznenadjenje, bas me zanima da li blefira ili se samo igra sa novinarima na svoj nacin :mrgreen:
vodjeni nekom logikom, to onda ne bi trebao biti milan, al' haj znaj kakve on igrice igra.

Oko Witsela i Romagnolija nista novo osim sto se malo povecala ponuda... izgleda da cemo opet cekati kraj avgusta da kompletiramo ekipu, od toga ne mozemo pobjeci haman, cak ni sad kad imamo para :zzz:

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 02 avg 2015, 01:07

Onda je izaslo poslije da je ta Ibrina izjava fejk :D
Ali ja i dalje vjerujem da ce se nama vratiti ;)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 avg 2015, 01:21

Ovo jest, ali istinito je ono da je prije par dana izjavio da ce na kraju biti iznenadjenje. :mrgreen:

Eh sad, sta to znaci, ne znam. Ili ce ostati sa PSG-om ili ce u Real/Mancester, a nekako je najizglednije da ce ovim zadnjim, kod njih se vec nesto dugo kuha oko dolaska napadaca, a jos ce bi mogla pasti neka zamjena za Di Mariu. Nesto sumnjam da ce kod nas iskreno, ne vidim nijedan razuman razlog za to (tu neku ljubav prema Milanu okacite o rep, nema toga kod njega). :mrgreen:

Meni iskreno svejedno, dosao ne dosao, prvo nek' rijese onu dvojicu pa tek onda ovo ostalo. Ali s obzirom da je otisao Saravi, da su ona trojica odron na ofanzivnom veznom, onda vise nisam protiv njegovog dolaska kao sto sam na pocetku bio, bolji je kreator od one trojice skupa.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 02 avg 2015, 07:50

Ma Ibra ce doci, poprilično sam siguran, koliko zbog igrackih kvaliteta,toliko zbog marketinga. On je trenutno najdostupniji "superstar" cije ime moze prodavati dresove, prije svega na azijskom trzistu,obzirom da su takvi planovi najavljivani. Nije to ni Bacca, ni Witsel a nije ni Romagnoli. Mozda jedino Bertolacci :P
Il Club più titolato al mondo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 02 avg 2015, 09:00

Mene strah samo da se od nekud Bonera ne pojavi :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 avg 2015, 13:16

Bojim se da cemo mi ostati popisani na kraju kad ne dodje Ibrahimovic, pa sigurno je jedno 90% fanova ubjedjeno da ce doci. :mrgreen:
Ja iskreno nesto sumnjam iako bih volio da nas iznenade, ali kazem vam, nema nijedan validan razlog zasto bi se vratio nazad kad ima mnogo boljih ponuda po finansijskom i fudbalskom aspektu. Pa i da ostane u PSG-u, bolje je, nismo mi yebiga jos uvijek privlacna destinacija za top igrace.

to je ta stamenita sredina :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: haj, ovu dvojicu smo uzeli bespaltno, pa im i nije zamjeriti, bar nas niko nije levatio ko roma :zzz:

slika

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 avg 2015, 13:53

Ima dosta prećih pozicija za popunjavanje od napadača al' eto ako je u pitanju Ibra ne treba nešto puno negodovati :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 02 avg 2015, 14:26

Ne znam koji će im qrac Ibra, imamo napadača kamaru a sreda i odbrana raspad sistema. Vjerovatno kosooki ima fetiš na Ibru pa ga želi dovesti kao poklon za sebe, gluposti.
Forza Milan!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 avg 2015, 14:45

Zna se ko ima fetis na njega, a kosooki je samo tu da plati. :P

Ma ni sto se mene tice ne mora doci, al' s obzirom da im nije u planu dovoditi jos jednog stopera ili ofanzivnog veznog koji bi nam daleko bolje sjeo nego jos jedan napadac, onda bolje da uz Witsela i Romagnolija dovedu Ibrahimovica nego da ga ne dovedu, jasna je tu logika. Ipak je on neki novi nivo, univerzum naspram ostalih, koliko god ga covjek (ne)volio. :zzz:

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 02 avg 2015, 15:19

Sta je ovo,opet igramo onaj Audi Cup,u Utorak protiv Bayerna u 20:45.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 02 avg 2015, 15:22

Silvio Berlusconi has officially signed a contract to sell 48% of #ACMilan to Bee Taechaubol, closing by Sep 30
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: celikmilan, galia95 i 2 gosta.