La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
A kakve je komplekse Messi nabio ciganima, Arnold ga morao otpratiti na instagramu. 

Kakav jadnik.
-
- Kontakt:
Likovi na ovom sportskom forumu prate ko koga prati na instagramu.
Opasni nehljebari su u pitanju.
Arnoldu sretno u Realu, svakako da ce vise toga ostvariti nego u Luzerpulu. A kataloncima je krivo naravno, jos jedan mladi igrac nakon Bellinghama iz Engleske ide pravac najveceg kluba u Spanjolskoj, dok njih fuckin Tah odbija.

Arnoldu sretno u Realu, svakako da ce vise toga ostvariti nego u Luzerpulu. A kataloncima je krivo naravno, jos jedan mladi igrac nakon Bellinghama iz Engleske ide pravac najveceg kluba u Spanjolskoj, dok njih fuckin Tah odbija.

Još jedan flop u nastanku.
Daj nek neko odgovori gohecki. Jadan satra se al ga niko ne jebbe ni 1 posto. Troši nam resurse kreiranjem novih profila.
Daj nek neko odgovori gohecki. Jadan satra se al ga niko ne jebbe ni 1 posto. Troši nam resurse kreiranjem novih profila.
Strasno,jesu u Realu znali za ovaj tweet 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ništa neobično. Njima je i najtrofejniji igrač u historiji kluba navijač Barcelone. 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Meni je drago da se Real pojacava. Gledati utakmice protiv njih proslu sezonu bila je ziva komedija. Nisam osjetio onaj el klasiko naboj,pritisak,strah od poraza. Vise sam se bojao meceva protiv Getafea,Rayo Valecana,bilo je neizvjesnije malo.
-
- Kontakt:
Zato vas je Internazionale propisno ispisao.TommyHilfiger je napisao/la: ↑12 jun 2025, 19:28Vama dolazi TAA, onaj mladi stoper a katalonci zaganjali gerijatricara Perisica.![]()

Pa kako drugacije,cak im je Perez poklonio i 10 miliona eura.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
-
- Kontakt:
Kako su jaki ovi culesi, imali jednu uspjesnu sezonu nakon 10 godina,a prica im je kao da haraju europom deceniju 

Jos jedan panj u odbrani, mogo bi real primiti i 6 komada u iducem el clasicu.
Ma dobro mladost ludost, i ja sam kao klinjo nosio dres Ronaldinja pa kako sam sazrijevao vise mi je Real srcu prirastao, a i cinjenica je da je za Real potpisao i tu sva prica zavrsava.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.