Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
mah realno nije trener za Milan zato su mnogi osporavali i to je cinjenica, ali tako nas zadesilo i nadam se da ce nas i sreca malo posluziti naredne sezone i da izborimo LP posto cemo imati jaci sastav nego prethodnih sezona a i atmosfera je mnogo boljamarconato je napisao/la:Miha uopste nije los strucnjak kakvim ga neki ovde predstavljaju i zele predstaviti!
Svoje misljenje pretezno baziraju na rezultatskom neuspjehu u kvalifikacijama za SP sa Srbijom, medjutim, Srbija je pod Mihom igrala najljepsi fudbal u poslednjih 5-6 god! Druga je stvar sto se on utalio sa menadzerima i na taj nacin degradirao sam sebe i dozivio neuspjeh...![]()
Srbija je sa Mihajlovićem dobijala Čile 3-1, Japan 2-0, remizirala sa Rusima 1-1, utrpala Welsu 9 komada u 2 meca, dobila Škote 2-0, Makedonce 5-1 itd itd, a tada je igracki bila slabija nego sada...
To cemo tek da vidimo, vrijeme ce pokazati...Champion1 je napisao/la: mah realno nije trener za Milan zato su mnogi osporavali i to je cinjenica, ali tako nas zadesilo i nadam se da ce nas i sreca malo posluziti naredne sezone i da izborimo LP posto cemo imati jaci sastav nego prethodnih sezona a i atmosfera je mnogo bolja
Sve je receno ovim boldiranim.. Ljudi moji ovo su pripremne utakmice i nisu nikakvo mjerilo.. prve utakmice su bile protiv nekih žnj ekipa, prva ozbiljna utakmica Lyon nas dobio i tu se pokazalo da nema kreativnosti(izgleda brzo zaboravljamo), pobjeda protiv Intera kod koga su igrali neki klinci tek u drugom uslo je par standardnih igraca, ista prica sa Realom gdje se glavne zvijezde nisu trudile ni 50% . Ne kazem da nema pomaka, naprotiv ima ga u vidu pozrtvovanosti, ali izostaje onaj drugi dio kreativnost i akcije.... Zato ove pripremne utakmice ne mogu biti mjerilo ni za ocjenu pojacanja niti trenera, to mozemo uraditi na kraju sezone.. Sa par pojacanja slozio bih se sa tobom da cemo voditi borbu za LP ali ciljanih pojacanja, a ne bacanja na kamaru samo nek smo doveli.amstaff je napisao/la:Iz dana u dan sam sve vise siguran da imamo pravog treneta(na stranu on kao covjek). Ono sto se i u pripremnim utakmicama vidi je pozrtvovanost i disciplina. Uz ovakav pristup i jos par pojacanja mi smo kandidat za vrh. Ove godine ce liga biti mnogo zanimljva, mozda i najzanimljivija od liga petice. Za LP, ce se osim Juventusa, boriti Milan, Inter, Roma, Lazio, Napoli... A samo dva mjesta vode u LP.
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk