Safet Sušić - Pape

Adnan89
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Adnan89 » 10 sep 2014, 13:12

@miki_92

100% slazem za sve sta si rekao, moje misljenje isto o utakmici sinoc.
Neki pisu nemamo para za boljeg, pa i da nemamo bolje je stavti nekog jeftinijeg ili bez iskustva nego Papka koji svakako neradi svoj poso od skautinga do pratenje drugi ekipa pa do taktike, mogo nam je i Barbarez koji nije nikog trenirao reci " Dobro momci dajte loptu Avdiji i Luli da ubacuju pa sta bude neka bude "

i ja se slazem za Lichenstein, bolje je odigrati 90minuta izmedzu repke 22/23 igraca 11 vs 11 je veci test nego Lichenstein. Podcjenio je Kipar, mozda on nisu kvalitetna repka ali znaju izvuci pojene u tezim utakmicama.
Zadnja izmjena: Adnan89, dana/u 10 sep 2014, 13:16, ukupno mijenjano 2 puta.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 10 sep 2014, 13:12

Dobro,ako Avdo Avdic,Hasic,Spaho imaju javni servis a ostala žgadija ostale medije da pljuju kapitena Spahica,Misketa,Dzeku...imam i ja forum da vam yebem milu majku onu prodanu,korumpiranu,taldžijsku,hinjsku....
Fuj bagro prodana.

PS:I Vahidu Halilhodzicu isto.

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 10 sep 2014, 13:14

SEMIR ŠTILIĆ!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 10 sep 2014, 13:17

Neće ga mediji linčovati, pa kad se radi o važnijim stvarima od fudbala, kad su protesti bili, mediji nisu ništa smjeli pisati, mislite da će se neki portalćići pobuniti. Nije vrijedno to besplatnog ulaza na utakmicu ba, al kad opadne rejting repki i BP opet bude poluprazno kao nekad, onda će se oni pobuniti, al biće kasno.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 10 sep 2014, 13:24

wobly92 je napisao/la:Neće ga mediji linčovati, pa kad se radi o važnijim stvarima od fudbala, kad su protesti bili, mediji nisu ništa smjeli pisati, mislite da će se neki portalćići pobuniti. Nije vrijedno to besplatnog ulaza na utakmicu ba, al kad opadne rejting repki i BP opet bude poluprazno kao nekad, onda će se oni pobuniti, al biće kasno.
Sinoc se vidjelo podosta praznih mjesta. Posto ce nas Belgija sravniti sa zemljom u sljedecoj domacoj utakmici, vec tamo protiv Izraela bi mogao biti poluprazan stadion.

Vidjet ces kako onda radi guza kriminalcima iz saveza, kad nema para od preprodaje ulaznica.

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 10 sep 2014, 13:28

Drago mi je kad vidim da ima optimističnih momaka ovdje, koji vjeruju da ćemo se, unatoč Papetu, plasirati na Euro.
Ja se bojim da nam je i treće mjesto ugroženo s ovakvom neznalicom na klupi, selektor strateg valjda ima cilj da pojača ekipu, da bude dodatna snaga, pa ako ni to, da bar izvede najbolju moguću ekipu, postavi formaciju i poreda igrače na odgovarajuće mjesto, a on ni to ne zna. Znači mi smo u startu u banani, još kad glavni igrači zakažu, plus nedostatak sreće i dobijemo poraz.
Nijednu utakmicu nismo pobijedili Safetovu zaslugom, plasirali smo se na Sp zbog lahke grupe i kvaliteta igrača, čak nas ni Safet nije mogao zaustaviti iako je bio blizu.
DD

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 sep 2014, 13:29

slika

Zadnjih 15 utakmica:

8 pobjeda:
Slovacka- ne znamo ni mi kako
Lihtenstajn
Litvanija - jedva
Obala Bjelokosti - dobra predstava
Meksiko - dobra predstava
Santos
Iran - jedina ekipa bez kampa u Brazilu, prijateljska tekma
Lihtenstajn

7 poraza:
SAD - 2:0 nam ljudi okrenuli
Slovacka - 'nisam gled'o kasetu'
Argentina - rutinski
Egipat - samaranje od Salaha i anonimusa
Argentina - rutinski
Nigerija - takticko samaranje
Cipar - kap koja je prelila casu

Dakle, ne racunajuci Liht i Santos, od zadnjih 15 utakmica, dvije smo odigrali dobro, obje pripremne.

I onda se neko nadje da prigovara nam koji hocemo ostavku ublehe :roll:

PAPE! :tokralju:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 10 sep 2014, 13:30

Vrati se Ćiro, sve ti je oprošteno. :mrgreen:
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 10 sep 2014, 13:32

Consigliere je napisao/la:slika

Zadnjih 15 utakmica:

8 pobjeda:
Slovacka- ne znamo ni mi kako
Lihtenstajn
Litvanija - jedva
Obala Bjelokosti - dobra predstava
Meksiko - dobra predstava
Santos
Iran - jedina ekipa bez kampa u Brazilu, prijateljska tekma
Lihtenstajn

7 poraza:
SAD - 2:0 nam ljudi okrenuli
Slovacka - 'nisam gled'o kasetu'
Argentina - rutinski
Egipat - samaranje od Salaha i anonimusa
Argentina - rutinski
Nigerija - takticko samaranje
Cipar - kap koja je prelila casu

Dakle, ne racunajuci Liht i Santos, od zadnjih 15 utakmica, dvije smo odigrali dobro, obje pripremne.

I onda se neko nadje da prigovara nam koji hocemo ostavku ublehe :roll:

PAPE! :tokralju:
Ajde što ovoliku frku dižeš zbog jedne utakmice?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 sep 2014, 13:34

nema on obraza da bi podnio ostavku, za njega je to ispod časti, radije bi ostao do kraja kvala, pa makar se i ne plasirali na EP ;) smrad!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 10 sep 2014, 13:34

padamo,padamo i past cemo skroz ako ubleha ne ode sto prije

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 10 sep 2014, 13:37

Evo pocele su analize.

Placenici sa onog ublehaskog sporta nedvosmisleno su zakljucili da su glavni igraci podbacili, Papeta tek usput spomenuse, da je bio u pravu kad je rekao da necemo pobjediti Kipar ako budemo igrali kao protiv bankara.

U kakvoj ja drzavi zivim.

Obama baci jednu hidrogensku, da se ne patimo vise.

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 10 sep 2014, 13:39

Stvarno ne mogu da vjerujem da se niko od medija nije udostojio uputiti kritiku na vođenje repke onoj amebi na nasoj klupi. Vjerovatno je lični interes ispred interesa reprezentacije i države. To je samo dokaz da se sa reprezentacijom može igrati ko i kako hoće. Sve se to svodi na izvještaje aktera poslije utakmice. Bitno je da se piše o svjetskim dešavanjima u fudbalu,dok nam trener reprezentaciju vuče u ponor.
On vjerovatno vjeruje da radi dobar posao i da su mediji i javnost uz njega a i kako ne bi uzimajući u obzir letargičnost medija i skandiranje Safetu u Tuzli zahvajujući "razbijanju" Lihtenštajna.
Mislim da bi se bar navjači na utakmicama trebali malo probuditi i tražiti ili od saveza ili od Sušića da podnese ostavku,da se da do znanja da narod nije slijep. Ako čekamo da savez napravi korak bojim se da ćemo se načekati,jer da žele napredak ovoj reprezentaciji ne bi sa njim produživali ugovor poslije SP.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 10 sep 2014, 13:40

Sto ce otici kad ima podrsku sjetite se Tusnja i skandiranja, samo je falilo nesto slicno i sinoc :crazy:
Ko mu god nesto kaze on ima argument da ga podrzavaju ljudi koji dolaze na utakmice i pored svega toga imamo savez kakvog niko nema daju mu punu podrsku, sve same amebe i bakterije sa ponekim virusom. :mrgreen:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 10 sep 2014, 13:41

Koji su to poltroni :puke: :pinokio:

I onda im krivo što im igrači ne daju izjave.

Treba g.ovna bojkotovat ko što je i Spaha radio pa nek i dalje teletu ližu pakaš

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 10 sep 2014, 13:47

Safete, mame ti se sjetim za dobro jutro.

Ostalim sabahajrula!
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 10 sep 2014, 13:55

Poceli su se Susicevi trabanti pomalo pojavljivat. Kako sam i pretpostavljao neki od njih optuzuju igrace, neki los dan i hudu srecu. Bosnjak sam i kad vidim stanje svijesti novinara a i navijaca koji tupku drze odstupnicu puno mi je jasnije zasto je nasa maticna drzava najjadnija u Evropi. Zasto nam je ista ekipa na vlasti od rata na ovamo. Zasto se ova djeca ne odricu zapadnoevropskih pasosa da bi igrali za nas. Neko je predlozio Prosineckog za novog selektora i pogodio pravo u sridu. Ali takav trener nikad nece voditi neku od ex yu repki jer je preposten i ne trpi olos kojeg su lokalni savezi prepuni. Nigdje kao u Bosni narod nije ogranicen i podrzava stetocine samo sto nose neko tkzv. slavno ime. Susic je bio dobar nogometas, ali glup. Glup je i takav ce i ostati. Takav je rodjen i takav ce i umrijeti. Jos kad mu se i doda balkanska tvrdoglavost dobije se formula unistenja. Protjerat cemo ga kukom i motikom ali kako stvari idu prekasno. Mislim da mu je Spaha postao zahebaniji sad kad ga nema nego dok je bio tu. To sam znao da ce se dogoditi i neka je. Kusaj seljacino sto si zamijesio a i vi sa njim koji ga podrzavate. Zao mi je sto i grupa ljudi koja voli ovu repku i bori se protiv kuge kusa taj grah ni kriva ni duzna.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 sep 2014, 13:58

anonymousHD je napisao/la:Pape pre utakmice igračima ne govori puno, samo im kaže: "Momci, lopta je okrugla, izigrajte se".

Čoveče, izašli u drugom poluvremenu, mrtvi ba, ko da ih je neko g.uzio u svlačionici. Nemaju nikakvog motiva, nema one želje da se odmah povede, da se zabije gol, da bude lakše. Ništa nema.

Biće kasno za sve, kada ovaj konj od trenera ode. :(
Ovako dobra generacija, sa ovakvim dobrim igračima jednostavno zaslužuje boljeg trenera, trenera koji će ih motivisati, koji će imati autoritet i koji će poznati ono osnovno, taktiku ove igre.
Pape nije htio da preuzme reprezentaciju prije a puno puta su ga zeljeli. Cekao je da ona ojaca i da igraci kao sto su Begovic, Spahic, Pjanic i Dzeko ( kostur tima ) budu u najboljim godinama i dobrim klubovima. Tek tada je preuzeo skoro 80% gotov proizvod od Cire i selektora prije njega i on ga je samo malo doradio. Uz to je jos i dodao igrace kao sto su Kolasinac, Besic, Hajrovic i jos poneke. Na nasu veliku srecu u drugom ciklusu smo izvukli laganu grupu sto nam je olaksalo put na SP. Na zalost ova sadasnja grupa je puno teza a Pape previse samouvjeren.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 sep 2014, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 10 sep 2014, 14:04

Nevjerovatno kako demotivirajuce djeluje samo pogledat ga na klupi, mogu mislit kako je igracima, pa onaj trener Kipra je sinoc za utakmicu potrosio vise kalorija nego ubleha od kad je doso na kormilo. Ubio mi je covjek volju da gledam fudbal, pa poslije osnivanja repke, prvi put da se ne nerviram sinoc nikako, jer sam ocekivo tako nesto, mozda ne bas u prvoj utakmici, ali logican slijed dogadjaja je potpuni krah u ovim kvalama.
Otidji sam, budi covjek bar jednom!
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 10 sep 2014, 14:04

SIPA treba uhapsiti braću Sušić,Begića,Bakovića,sve clanove Izvrsnog Odbora i nemali broj novinara kao organiziranu kriminalnu grupu zbog zloupotrebe polozaja ili ovlasti.Teretiti ih da su:prodavali igrace preko reprezentacije,sklapali nezakonite ugovore,nezakonito uzimali novac iz kase NFSBiH ,falsifikovali fakture i troskove puta,smjestaja,osiguranja utakmica fudbalske reprezentacije..,a sve u cilju stjecanja protupravne imovinske koristi.

Neke novinare optuziti direktno za ucestvovanje u organiziranoj kriminalnoj grupi a neke za prikrivanje krivicnih djela i za saucesnistvo.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.