Bez imalo dileme, najlošiji igrač koji je ikad igrao za Bayern. Ottl je bio bolji od njega, jer on bio ko neki prosjek. A Lell je baš bio loš....BadrHari je napisao/la:Ako je ikad losiji igrac od Lella igrao ...![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Bez imalo dileme, najlošiji igrač koji je ikad igrao za Bayern. Ottl je bio bolji od njega, jer on bio ko neki prosjek. A Lell je baš bio loš....BadrHari je napisao/la:Ako je ikad losiji igrac od Lella igrao ...![]()
Jedino Massimo Oddo....BadrHari je napisao/la:Ako je ikad losiji igrac od Lella igrao ...![]()
Oddo je Lahm za sirovinu Lellaphily je napisao/la:Jedino Massimo Oddo....
A stara oyebina Gorlitz, kad se samo sjetim kako je ekipa bila losa poslijee WC2006, kad je Bayern u 1/4 finala u gostima kod Milana izvukao 2:2, a onda u revansu i Lell i Gorlitz u prvoj, cak mislim da je jedan od njih tu tekmu igrao na krilu. Ta mi je noc bila posebno tamnaBadrHari je napisao/la:Ako je ikad losiji igrac od Lella igrao ...![]()
Vjerovatno nisi zapamtio ove gore nabrojane bisere. Contento je Franc za njihanelbavarac je napisao/la:A nas napolitanac Contento?![]()
Dajte da se ne lazemo,u zadnjih 10 godina najgori igrac koji je nosio sveti dres.
Nemoj mi Gorlitza diratAstren je napisao/la:A stara oyebina Gorlitz, kad se samo sjetim kako je ekipa bila losa poslijee WC2006, kad je Bayern u 1/4 finala u gostima kod Milana izvukao 2:2, a onda u revansu i Lell i Gorlitz u prvoj, cak mislim da je jedan od njih tu tekmu igrao na krilu. Ta mi je noc bila posebno tamnaBadrHari je napisao/la:Ako je ikad losiji igrac od Lella igrao ...![]()
Ma Vahid je bio tu samo da ispuni potrebnu kvotu iranaca u ekipi nakon Ali Daei-a(koji mi je bio skroz gotivan, valjda mi je malo slicio na Freddie Mercuryarob do bagro je napisao/la:A Hashemian, Slaudraf.
Dobro, oni se nisu baš ni naigrali. Šlaudraf je makar "eksplodirao" u Hanofi, gdje mi se jako dopao u onim utakmicama u EL, što je Slomkina ekipa pokazala.rob do bagro je napisao/la:A Hashemian, Slaudraf.
Bio je rovit ali je tokom sedmice trenirao sa ekipom. Vidio sam jutrosnju sliku sa treninga koju je Boateng postavio na fb profil i na istoj je takodjer Javi, tako da ga ja ocekujem sutra u kadru.geronimo je napisao/la: Xavi definitivno izostaje. Zna li neko podrobnije šta se dešava sa njim. Još uvijek rovit ili ga Pepun baš ne haje.
Ništa od toga. Sad ga ja nazv'o i frajer mi prizna da on nije bio Pepova želja i da mu valja trpiti.Omerbavarac je napisao/la: tako da ga ja ocekujem sutra u kadru.
Dakle, tek protiv Nurnberga.Bayerns Coach berichtete. "Ich hoffe, es dauert nur noch wenige Tage, vielleicht eine Woche, bis er zurück ist", sagte Guardiola
koji dominator.Centre forward je napisao/la:Ovo oko Krosa smara, zaista. Ev' sad haman rek'o on bi malo u CSKA London (stariji poznavaoci nižih liga na Otoku prepoznaće da se radi o Čelziju)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.