FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la effe_sa » 01 feb 2014, 11:28

BadrHari je napisao/la:Ako je ikad losiji igrac od Lella igrao ... :roll: :mrgreen:
Bez imalo dileme, najlošiji igrač koji je ikad igrao za Bayern. Ottl je bio bolji od njega, jer on bio ko neki prosjek. A Lell je baš bio loš.... :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 01 feb 2014, 11:49

BadrHari je napisao/la:Ako je ikad losiji igrac od Lella igrao ... :roll: :mrgreen:
Jedino Massimo Oddo.... :D
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 01 feb 2014, 12:11

phily je napisao/la:Jedino Massimo Oddo....
Oddo je Lahm za sirovinu Lella :mrgreen:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 01 feb 2014, 12:29

[youtube][/youtube]
:lol: :lol:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 01 feb 2014, 13:18

Thomas Müller - Fußballgott

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 01 feb 2014, 13:28

A stara oyebina Gorlitz, kad se samo sjetim kako je ekipa bila losa poslijee WC2006, kad je Bayern u 1/4 finala u gostima kod Milana izvukao 2:2, a onda u revansu i Lell i Gorlitz u prvoj, cak mislim da je jedan od njih tu tekmu igrao na krilu. Ta mi je noc bila posebno tamna :D

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 01 feb 2014, 14:00

A nas napolitanac Contento? :lol:
Dajte da se ne lazemo,u zadnjih 10 godina najgori igrac koji je nosio sveti dres.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 01 feb 2014, 14:06

anelbavarac je napisao/la:A nas napolitanac Contento? :lol:
Dajte da se ne lazemo,u zadnjih 10 godina najgori igrac koji je nosio sveti dres.
Vjerovatno nisi zapamtio ove gore nabrojane bisere. Contento je Franc za njih :mrgreen:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 01 feb 2014, 14:08

slika

Ma lelu niko papuce ne moze okrenuti

Cisti cojk kopacke :lol: :lol: :lol:
Thomas Müller - Fußballgott

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 01 feb 2014, 14:08

A Hashemian, Slaudraf. :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 01 feb 2014, 14:27

Astren je napisao/la:
A stara oyebina Gorlitz, kad se samo sjetim kako je ekipa bila losa poslijee WC2006, kad je Bayern u 1/4 finala u gostima kod Milana izvukao 2:2, a onda u revansu i Lell i Gorlitz u prvoj, cak mislim da je jedan od njih tu tekmu igrao na krilu. Ta mi je noc bila posebno tamna :D
Nemoj mi Gorlitza dirat :twisted: :)

ANDREAS GORLITZ snimio je pjesmu podrške Bayernu u finalu Lige prvaka. Pjesma se zove Go to Bernabeu. Gorlitz će u subotu iz svega srca navijati za Bavarce, a nada se da će se i njegova pjesma čuti nakon što svladaju Inter i podignu pehar pobjednika.28-godišnji Gorlitz je igrač Bayerna koji je već tri godine na posudbi u Karlsruheu. Osim što igra nogomet, svira gitaru u bendu Room77 s kojim je snimio pjesmu Go to Bernabeu. Za sebe kaže da je netipični nogometaš čije je veliko postignuće izdavanje CD-a budući da prije pet godina nije znao uhvatiti ni jedan akord na gitari. Omiljeni bendovi su mu Green Day, U2 i Foo Fightersi.
" onclick="window.open(this.href);return false; 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 01 feb 2014, 14:30

rob do bagro je napisao/la:A Hashemian, Slaudraf. :mrgreen:
Ma Vahid je bio tu samo da ispuni potrebnu kvotu iranaca u ekipi nakon Ali Daei-a(koji mi je bio skroz gotivan, valjda mi je malo slicio na Freddie Mercurya :D ), a Slauf je doveden samo da mu se za kaznu upropasti godina karijere, zato sto je izbacio Bayern iz kupa. Uglavnom oni su tu bilo kratko u odnosu na ove gore pobrojane legende :)

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 01 feb 2014, 14:40

Kad vidim rezultat ove ankete i kada se sjetim prica i diskusija poslije izgubljenog finala od Chelsea-a umirem od smjeha, TAKORECI!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Stern des Südens

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 01 feb 2014, 14:42

rob do bagro je napisao/la:A Hashemian, Slaudraf. :mrgreen:
Dobro, oni se nisu baš ni naigrali. Šlaudraf je makar "eksplodirao" u Hanofi, gdje mi se jako dopao u onim utakmicama u EL, što je Slomkina ekipa pokazala.
Meni su flopovi bili i M. Schupp kao i M. Sternkopf. Toliko pominjani Lellko je dobio pedalu u Levanteu...

Iako su mnogima bili idoli iliti miljenici, ja nikako nisam mogao svariti Lothara i Ballacka. :?

Veh čuva Rode-a (4 žuta kartona) i misli da će mu biti potrebniji u narednom kolu protiv istoimenog fenjeraša.
Xavi definitivno izostaje. Zna li neko podrobnije šta se dešava sa njim. Još uvijek rovit ili ga Pepun baš ne haje. :?
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 feb 2014, 14:43

A Boumjohann, Sosa, onda onaj Dos Santos, Karimi? :mrgreen:
Vecinom su svi bili talenti ali lose skautirani od strane Bayerna, pogotovo kad je u pitanju Sosa. Preplacen mladic, ta njegove tadasnje godine.
Kasnije se nesto popravio i dogurao je do Atletika.
Brenu necu spominjati, on je imao nekoliko dobrih partija, pogotovo prije one povrede u Nurnbergu. Kasnije je historija. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 feb 2014, 14:45

geronimo je napisao/la: Xavi definitivno izostaje. Zna li neko podrobnije šta se dešava sa njim. Još uvijek rovit ili ga Pepun baš ne haje. :?
Bio je rovit ali je tokom sedmice trenirao sa ekipom. Vidio sam jutrosnju sliku sa treninga koju je Boateng postavio na fb profil i na istoj je takodjer Javi, tako da ga ja ocekujem sutra u kadru.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 01 feb 2014, 14:48

Breno je jedan od najvecih promasaja u historiji Bayerna.
Osim skromnih partija na terenu, proslavio se paljenjem sopstvene kuce,da bi izvukao jos para od osiguranja :oops:

To picka tesko da ce vise rodi't. :lol:

Bilo ne ponovilo se.. :mrgreen:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 01 feb 2014, 15:30

Omerbavarac je napisao/la: tako da ga ja ocekujem sutra u kadru.
Ništa od toga. Sad ga ja nazv'o i frajer mi prizna da on nije bio Pepova želja i da mu valja trpiti. :mrgreen:
Nego, stvarno ga neće biti:
Bayerns Coach berichtete. "Ich hoffe, es dauert nur noch wenige Tage, vielleicht eine Woche, bis er zurück ist", sagte Guardiola
Dakle, tek protiv Nurnberga.

Sad je izašlo na vidjelo zbog čega je Bayern ovako uspješan. Zar se prestupnik Ribery morao ponovo žrtvovati zarad kolektivne sramote. :oops:
svi su oni peederi :lol: :lol:
Satira nije baš na nivou @Analitičara. :mrgreen:

Sklep'o sam novu anketu, ne sjeti se bolje.
Vom Jäger zum Gejagten

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 01 feb 2014, 15:37

Centre forward je napisao/la:Ovo oko Krosa smara, zaista. Ev' sad haman rek'o on bi malo u CSKA London (stariji poznavaoci nižih liga na Otoku prepoznaće da se radi o Čelziju)
koji dominator. 8-)

sto se tice tekme protiv ibisevica, insan nemre a da se ne osvrne na tijagovu partiju.
paklen igrac, nema sta. treba biti realan i reci da u bayi nikada nije igrao tehnicki jaci igrac sredine terena.
da loma popravi igru u odbrani, bio bi najbolji na svijetu.

a krosonja... njega bismo, drugovi i drugarice, tribali prodat. i njega i sacirija.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 01 feb 2014, 15:48

ko je postavljo anketu? gdje je opcija da bayo SIGURNO prekucava ligu bez poraza te uzima klempu :?: :mrgreen:
trenutno smo najjci tim u univerzumu, tak da je realan svak ko kaze da bayo trenutno nema konkurenciju.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.