Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Pipita je par godina unazad vazio za jednog od najboljih napadaca svijeta,u to nema nikakve sumnje.
Ali kljucna rijec u recenici iznad je vazio,proslo vrijeme.
Danas je fakat zalosno sta lik fula,svaku utakmicu kad ga vidim u prvoj postavi kontam:"danas ce dobro odigrat,danas ce zabit neki gol koji ce ga trznuti iz ove letargije",a na kraju utakmice golova bude ali ih da Ronaldo ili neko drugi.
Ne znam zaista sta se desava sa tim likom,ocigledno nesto slicno kao i sa Torresom.
Njegova zelja i zalaganje su ne upitni,ali realizacija je da te Bog sacuva.
Dugo je u klubu,drag mi je igrac,ali ne znam da li se Real smije upustiti u narednu sezonu oslanjajuci se samo na njeg.
Ni Benz nije nista bolji ove godine.
Neki napadac ce doci na ljeto,to je skoro pa sigurno.Kao sto je sigurno i da ce Pipita ili Benzema napustiti Madrid.
Neko mora.
Ali kljucna rijec u recenici iznad je vazio,proslo vrijeme.
Danas je fakat zalosno sta lik fula,svaku utakmicu kad ga vidim u prvoj postavi kontam:"danas ce dobro odigrat,danas ce zabit neki gol koji ce ga trznuti iz ove letargije",a na kraju utakmice golova bude ali ih da Ronaldo ili neko drugi.
Ne znam zaista sta se desava sa tim likom,ocigledno nesto slicno kao i sa Torresom.
Njegova zelja i zalaganje su ne upitni,ali realizacija je da te Bog sacuva.
Dugo je u klubu,drag mi je igrac,ali ne znam da li se Real smije upustiti u narednu sezonu oslanjajuci se samo na njeg.
Ni Benz nije nista bolji ove godine.
Neki napadac ce doci na ljeto,to je skoro pa sigurno.Kao sto je sigurno i da ce Pipita ili Benzema napustiti Madrid.
Neko mora.
inace ovakav sastav bi volio vidit veceras:
----------------lopez------------------
arbeloa-------varane------ramos------marcelo
--------------khedira----modrić--------
callejon-----------kaka--------------ronaldo
---------------morata-----------------
----------------lopez------------------
arbeloa-------varane------ramos------marcelo
--------------khedira----modrić--------
callejon-----------kaka--------------ronaldo
---------------morata-----------------
Pa Villa ima 30,a Gonzalo 25 polako druzeM4kaveli je napisao/la:Jesu sto se tice igrackih sposobnosti, ali Villa je killer kakav Higuain nikad nece biti.emir18 je napisao/la:Svak ima svoje misljenje, Higuain i Villa se mogu porediti jer su jako slicniM4kaveli je napisao/la:Higuaina je sramotno i porediti sa Villom.
Jedan od najboljih napadaca u zadnjih 10 godina.

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
ja ih tjeram obojicuBonus je napisao/la:vala Andro, ni Benz nije u nekoj formi ove sezoneandro234 je napisao/la:jbt. kad se sjetim Higuaina prije 3-4 godine mislio sam da ce postat najbolji napadac svijeta (tad je imao samo 20-ak godina)
moguce da je to zbog one ozljede ali brat bratu imao je i previse vremena da se vrati...ako ne i gori od Higia, pa niko francuza ne tjera

- Cautinho
- Kontakt:
Ovi stali Higuaina i Villu porediti.
Pa stvarno vam nema kraja.
Jos ce rec da je Arbeloa Lahma ucio igrat nogomet

Jos ce rec da je Arbeloa Lahma ucio igrat nogomet

Keep walking.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma treba prodati i Higuina i Benzemu, dok još možemo dobiti para za njih. Iduće sezone ak neki ostane, apsolutno nikad neće igrati, možda u kup utakmica protiv trećeligaša. Mislim, govoriti da je Higuain dobar je van svake pameti, lik je panj, lik ne zna ništa s loptom. Jednostavno nesposoban je i treba biti realan.
Sta se brinete ?
Kupit ce Perez na ljeto Balea i Cavanija.
Higuain/Benzema i Di Maria vjerovatno napustaju Bernabeu.
Prije bi rekao da ce Gonzalo biti taj koji ce otici ..
Kupit ce Perez na ljeto Balea i Cavanija.
Higuain/Benzema i Di Maria vjerovatno napustaju Bernabeu.
Prije bi rekao da ce Gonzalo biti taj koji ce otici ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ne brine se niko. Izbori ove godine, svako zna da će biti veliki shopping. Mora Pero zamazati oči ljudima. 

Ja bi Muniaina volio vidjeti u nasem dresu al tesko ce se to desiti.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Reći da je villa jedan od najboljih napadača u zadnjih 10 godina je blasfemija, kao i to da je Higuain dobar igrač.
naprijed rejal
Treba samo vidjeti ko je napisao post,sadržaj posta onda postane jasniji.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Ne moram ja nista reci!
Ovo sve govori 180 utakmica(100) golova za Madrid.Veoma LOS IGRAC

Zadnja izmjena: emir18, dana/u 16 mar 2013, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
I najmrze mi je na kraju kad kazu da real unistava igrace(da ne nabrajam sad).Imamo trenutno situaciju sa benzom npr koji je dosao u real kao relativno izgradjen igrac,i sad,nakon ove velike krize,recimo bude prodan u neki klub itd...sjebe se,real ga sjebo.
A bice takva prica..........ja samo nezz sta je real tu ucinio,dao mu je bruku vremena da se dokaze,da igra,pa koga ima iza svojih ledja treba da je najbolji strijelac svijeta,al ajd,nema veze,real je kriv sto on igra lose.
Kaka,takodje ga real "unistio"...pa taj ima takav kredit i kod nasih trenera i kod navijaca,i na kraju svega,imo je vremena,imo je minutazu,al nista,,,real opet kriv.
Opet velim da ne nabrajam dzabe koji su igraci u pitanju,svaki do zadnjeg su imali priliku na najsvetijem stadionu,pred najboljim navijacima,sa najboljim igracima i trenerom,al nista,cast pojedincima.
Svaki klub bi,a pogotovo onaj koji cilja visoko,u ovakvoj situaciji trazio smjenu u napadu,tj prodaju trenutnog i dovodjenje novog napadaca,al eto ,samo real "unistava" igrace.
Villa trenutno nije nista bolji od nasih pečajiza.
Volio bi da veceras zaigraju od prve morata(realno,koji god napadac da igra,zna se ko ce rijesiti tekmu),kaka i modric(umjesto khedire jer nam nece trebati veceras,valjda).
Samo da konacno damo vise od 2 gola u ligi.
5-0
A bice takva prica..........ja samo nezz sta je real tu ucinio,dao mu je bruku vremena da se dokaze,da igra,pa koga ima iza svojih ledja treba da je najbolji strijelac svijeta,al ajd,nema veze,real je kriv sto on igra lose.
Kaka,takodje ga real "unistio"...pa taj ima takav kredit i kod nasih trenera i kod navijaca,i na kraju svega,imo je vremena,imo je minutazu,al nista,,,real opet kriv.
Opet velim da ne nabrajam dzabe koji su igraci u pitanju,svaki do zadnjeg su imali priliku na najsvetijem stadionu,pred najboljim navijacima,sa najboljim igracima i trenerom,al nista,cast pojedincima.
Svaki klub bi,a pogotovo onaj koji cilja visoko,u ovakvoj situaciji trazio smjenu u napadu,tj prodaju trenutnog i dovodjenje novog napadaca,al eto ,samo real "unistava" igrace.
Volio bi da veceras zaigraju od prve morata(realno,koji god napadac da igra,zna se ko ce rijesiti tekmu),kaka i modric(umjesto khedire jer nam nece trebati veceras,valjda).
5-0

Sretno zmajevi!!
budimo realni, čovjek koji onakve zicere promašuje unazad dvije sezone ne može biti dobar igrač. Ispao je iz forme, a od stare slave se u madridu ne živi, i to ti je pokazao i murinjo stavljanjem ikera na klupu.emir18 je napisao/la:Nemoram ja nista reci!
naprijed rejal
Ma najlošijiemir18 je napisao/la:Ne moram ja nista reci!

Al dobro većina ih nije navijala za Real dok Jose i/ili Ronaldo nisu došli tu

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
hajd ne kukajte BogatiMARCELO je napisao/la:I najmrze mi je na kraju kad kazu da real unistava igrace(da ne nabrajam sad).Imamo trenutno situaciju sa benzom npr koji je dosao u real kao relativno izgradjen igrac,i sad,nakon ove velike krize,recimo bude prodan u neki klub itd...sjebe se,real ga sjebo.
5-0

Kaka placen 70 miliona, nije opravdao ni desetinu - ali Realu se može ponoviti i 10 Kaka....za te pare neko dovodi 5 sezona pojacanja.
Ne serite puno i ne kukajte dok vas Pero vodi

López, Varane, Pepe, Ramos, Coentrão, Ronaldo, Kaká, Arbeloa, Modrić, Higuaín i Morata.
Edit:Ne odnosi se ono konkretno na trosenje milki,vec na to sto real biva redovno prozivan kao killer igraca, a stvar je u samim njima,sto ne podnose pritisak,ili sto se prerano odluce za dolazak u real,ili sto jednostavno nemaju tu kvalitetu.A prilike dobiju,to je sigurno.
Edit:Ne odnosi se ono konkretno na trosenje milki,vec na to sto real biva redovno prozivan kao killer igraca, a stvar je u samim njima,sto ne podnose pritisak,ili sto se prerano odluce za dolazak u real,ili sto jednostavno nemaju tu kvalitetu.A prilike dobiju,to je sigurno.
Zadnja izmjena: MARCELO, dana/u 16 mar 2013, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
Sretno zmajevi!!
pepe izgleda zadnji vezni 

A ubacivanjem Adana od kojeg je Iker s jednom rukom bolji.Sveti je napisao/la:budimo realni, čovjek koji onakve zicere promašuje unazad dvije sezone ne može biti dobar igrač. Ispao je iz forme, a od stare slave se u madridu ne živi, i to ti je pokazao i murinjo stavljanjem ikera na klupu.emir18 je napisao/la:Nemoram ja nista reci!
Kaka zivi bas fino od stare slave vec godinama u Madridu.
Osim ako mislis da je 10 miliona malo ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
ja navijam za Real od 2002 i pamtim onu sezonu 06-07 kad je Higuain zabio za pobjedu protiv Espanyola kao i Espanyolovih 2-2 na Nou Campu i tad sam ga smatrao buducnosti Reala ali stvarno je zalosno sto radi zadnje 2 sezone,daj mi jedan razlog zbog cega bi on trebao ostatLBJ MVP je napisao/la:Ma najlošijiemir18 je napisao/la:Ne moram ja nista reci!
Ovo sve govori 180 utakmica(100) golova za Madrid.Veoma LOS IGRAC![]()
Al dobro većina ih nije navijala za Real dok Jose i/ili Ronaldo nisu došli tu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.