gdje ste vi prije davali 3 ??theprodigy je napisao/la:hajmo sutra ove debile namlatiti, digli su se previse ovi iz hrasnog i grbavice, jedna trica u mrezi guse, najbolji poklon za osvojenu titulu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa vi nemozete Gosk na kosevu uzeti a hocete da zabijete tricu sampionima.theprodigy je napisao/la:hajmo sutra ove debile namlatiti, digli su se previse ovi iz hrasnog i grbavice, jedna trica u mrezi guse, najbolji poklon za osvojenu titulu

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Pa vi nemozete Gosk na kosevu uzeti a hocete da zabijete tricu sampionima.BLU SKY je napisao/la:theprodigy je napisao/la:hajmo sutra ove debile namlatiti, digli su se previse ovi iz hrasnog i grbavice, jedna trica u mrezi guse, najbolji poklon za osvojenu titulu

ne seri ,protiv kozare su sekunde odlučivale za treči

- plava grbavica
- Kontakt:
stvarno bi bio red da kao prave fine komšije aplauzom, ovacijama i čestitkama dočekate šampione države.
- theprodigy
- Kontakt:
naravno i kojim golom u vasoj mrezi, ipak smo mi nasi, pa japlava grbavica je napisao/la:stvarno bi bio red da kao prave fine komšije aplauzom, ovacijama i čestitkama dočekate šampione države.

kaže meni danas jaran što navija za sarajevo ,sutra će vas razvaliti stanio i olio (HUSEINOVIĆ I SULJIĆ)plava grbavica je napisao/la:stvarno bi bio red da kao prave fine komšije aplauzom, ovacijama i čestitkama dočekate šampione države.

- theprodigy
- Kontakt:
znaci vi ne slavite praznikenime_tm87 je napisao/la:
Kratko, e sad jel vam jasno hmmmm ipak su to pitari

e evo ija iz banovica ev cugam sa mrtvim piutaro i mojim jaranom tako ce mo do ujtru i onda na derbi e tako se oriprema za derbi a ne ko vi papci samo se svađate al ipak je zeljo sampion
slazem se sa nekim tko je napisao da bi trebali popustit malene na miru....sutra,poslije utakmnice ce biti puno vise materijala za podjebavanje 

http://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hph ... 0919_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
''Sve ciljane provokacije i vrijeđanja, spam, trollovanje, uništavanje tema... biće sankcionisane.''
A ko smijem podsjetiti...
I da... sutra 2:1 za Sarajevo...
A ko smijem podsjetiti...

I da... sutra 2:1 za Sarajevo...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
može li se spavati ,bez sekiracije niste vi nama svako 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Samo da ne bude 0:0 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
neće 100% , : zabiće željo sam 2-3Sarajlijc@ je napisao/la:Samo da ne bude 0:0

nidi je napisao/la:kaže meni danas jaran što navija za sarajevo ,sutra će vas razvaliti stanio i olio (HUSEINOVIĆ I SULJIĆ)plava grbavica je napisao/la:stvarno bi bio red da kao prave fine komšije aplauzom, ovacijama i čestitkama dočekate šampione države.![]()
![]()

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- theprodigy
- Kontakt:
Samo bez povreda,molimo igrace danasnjeg derbija. 

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jel ovaj radio radi samo privremeno ili uvjek, juce sam ga gotovo citav dan slusao, evo sad udjoh necuje se nista
http://www.ustream.tv/channel/radio-fk-sarajevo

http://www.ustream.tv/channel/radio-fk-sarajevo
[youtube][/youtube]
Pitari, sta je ovo? Promocija derbija ili promocija HZ!

FORZAA ZELJOOOO!!!
Pitari, sta je ovo? Promocija derbija ili promocija HZ!

FORZAA ZELJOOOO!!!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, jurisicduska, PeppermintSA, zagorski i 32 gosta.