FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la effe_sa » 30 jan 2014, 22:20

Thiago je sve u svemu sinoć bio najbolji igrač. Asistirao je za prvi gol, a onda zabio onu golčinu za pobjedu. Još jedna potvrda da se radi o paklenom igraču.
Što se Šaćira tiče moram se s pojedinincima (pa sad skoro ispade i da je većina :D ) složit da jednostavno nekako nema kod njega tog pravog iskoraka. U par utakmica je pokazao da ima ogroman potencijal i talenat, ali u nekim utakmicama, pogotovo kada starta, nema ga opšte. Nema kod njega te eksplozije. Sve se više čini da momak stvarno ima neku blokadu. Igrač koji posjeduje toliki potencijal, trebao bi mnogo toga više pokazati na terenu. Sve mu je manje vremena ostalo da bljesne, vrijeme mu curi i lako bi se moglo desiti da onda napusti klub.
U tom slučaju bi mu bila utjeha što je ipak sve osvojio, ali šteta što se ne uspjeva probiti na pravi način u našem timu. Vidjet ćemo dalji razvoj, ali nisam više kod njega toliko optimističan.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 30 jan 2014, 23:16

Nasi kosarkasi dozivjeli novi debakl u Euroligi, poraz od CSKA 25 razlike.
Trebace vremena i vremena da se stvori jedna respektabilna ekipa,koja moza parirati ozbiljnim timovima,ocigledno da nismo dorasli za takmicenje u najjacem Evropskom takmicenju.

Odlicne vijesti sto se tice fudbalske ekipe, Javi,Arjen, i Ribery odradili danasnje treninge,i trebali bi biti spremni za mec protiv Frankfurta :)

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 30 jan 2014, 23:46

anelbavarac je napisao/la:Nasi kosarkasi dozivjeli novi debakl u Euroligi, poraz od CSKA 25 razlike.
Trebace vremena i vremena da se stvori jedna respektabilna ekipa,koja moza parirati ozbiljnim timovima,ocigledno da nismo dorasli za takmicenje u najjacem Evropskom takmicenju.

Odlicne vijesti sto se tice fudbalske ekipe, Javi,Arjen, i Ribery odradili danasnje treninge,i trebali bi biti spremni za mec protiv Frankfurta :)
Ove sezone je ostvaren cilj u Euroligi,iduce sezone je cilj 1/4.U prvenstvu je naravno cilj samo jedan-titula a poprilicno sam siguran da cemo do nje doci.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 31 jan 2014, 00:02

gerdmuller je napisao/la: Ove sezone je ostvaren cilj u Euroligi,iduce sezone je cilj 1/4.U prvenstvu je naravno cilj samo jedan-titula a poprilicno sam siguran da cemo do nje doci.
Upravo tako, prolazak prvog kruga i dolazak do ove faze takmičenja i to u prvom nastupu u Euroligi je ogroman uspjeh. A još nisu izgubljene šanse ni za četvrtfinale, samo bit će teško.
A ako bi se uzela titula u domaćem prvenstvu, sezona bi bila izvrsna.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 31 jan 2014, 01:21

Mozda Pep zamislja tandem Lahm -Tiago = Xavi Iniesta nesto na taj fazon uz pomoc Svajnija,gore napred Ribery,Gotze (messi), Roben.Znam da se cini smijesno ali sa Pepom se nikad ne zna.
Kasno kahvu pio pa ne mogu spavati lete mi ideje kroz glavu,kako nece kad stalno nesto citam ili gledam o Bayernu sam sam sebi dosadio :)
VOLIM BAYERN

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 jan 2014, 11:27

DORTMUND-BOSS WATZKE
„Die Bayern wollten uns zerstören“

Stalno kmeče.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 jan 2014, 13:34

Saurman je napisao/la:DORTMUND-BOSS WATZKE
Da nismo poslali ponudu za Hummelsa? :lol:
"Kada me je trener izmjenio, nisam nikako racunao na to i zato one moje emocije. Naravno da to nije uredu i ja sam se vec izvinio. U tom svemu, meni je najgore bilo sto smo gubili a ja sam htio svojoj ekipi pomoci. Kako god, rijesena stvar."
Kako se mis vadi. 8-)
Treba tebi u nedjelju dati malo oduska na klupi, da vidis kako je lijepo gledati suigrace bez tebe. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 31 jan 2014, 13:36

http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 38558.html

ovaj novi u žutaljima iz dumuza naš navijač :lol: :lol: ako se pokaže kao Gece i Lewa možda ga u budućnosti maznemo :mrgreen:

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 31 jan 2014, 14:32

Ne shvatam hejtanje Tonia na pdfu.
Samo zato sto nije kalibar Gotzea ili Mullera, odmah bi ga se olako rijesili.
Brzo se zaboravilo kako je igrao 2012 / 13, i ovu sezonu sve dosad.

Hem je nase dijete, hem je dokazan kao prvotimac u nasem najjacem kolektivu svih vremena, mlad je i ima potencijala.
Kad se vrate Schweinie i Martinez, siguran sam da ce on ponovo biti desetka ekipe. ( Nazalost racunam na povredu ili Riberya ili Robbena, koji bi otvorili mjesto i Gotzeu ).

Guardioli je ocigledno drag igrac, pored tehnike kakvu zahtjeva Španac ima impozantnu tjelesnu gradju ( 1.82 m ).
To daje Švapski štih ovom stilu igre jer zajedno sa Schweiniem i Javiom, ne samo da su tehnicki nego i fizicki / trkacki superiorni na ostatak veznih redova u svijetu fudbala.

Protiv Stuttgarta je citava ekipa izgledala bezidejno vecinu utakmice, od lutanja Gotzea i Shaqiria, do nepreciznosti Thiaga i izbijanja Boatenga ... Samo je Muller nesto pokusavao.
Naravno da Kroos nije bio izuzetak i odigrao je lose kao i ostali.

effe_sa je napisao/la:Po pitanju lažne devetke se ekipa traži još. Goetze zna na toj lažnoj devetci da odigra sjajno, a zna i zakazati (sinoć to bio slučaj) ista je stvar i s Mullerom.
Slazem se. Thomas je jedno vrijeme bolno lose se snalazio, a onda poceo briljirati i biti po ko zna koji put overall najkorisniji igrac tima.
Gotze je s druge strane vise puta lose odigrao, nego dobro.
I nadam se protiv jacih odbrana da cemo igrati s Mandzom naprijed, jer konstantno dobar i pravi napadac 8-) a to je Bayern uvijek imao, i misljenja sam da treba imati i sad.
Kakve lazne devetke, trpaj Njemacki, nemilosrdno !

Evo malo za kraj, u inat hejterima :lol:
slika
Garantujem da ce momak ponovo pojesti Arsenalovu sredinu terena. :mrgreen:
slika
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 31 jan 2014, 14:45

Ne zovu dzaba njega Sniper :) On ima fin projektil u nogama, samo kad ga ide, a naravno kao i svaki igrac, kad mu nije dan dzaba ga forsirat.

Ostat ce on u Bayernu, a vrijeme ce ga oblikovat, bice tu i lose forme, i super golova, i griznje savjesti i bacanja rukavica, al na kraju ce recept za uspjeh biti, njegova vrckava inteligencija hehe, i naravno mora uvijek naci neku motivaciju kao i svi ostali.

Eto vec veceras pocinje novo kolo gdje Dortmund ima sansu da smanji tu prednost, al samo do nedjelje :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
FC Bayern !!!!!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 31 jan 2014, 16:47

Imam osjecaj da ce Frankfurt dobiti veliku porciju u nedjelju 8-)
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 jan 2014, 17:31

Omerbavarac je napisao/la:
Saurman je napisao/la:DORTMUND-BOSS WATZKE
Da nismo poslali ponudu za Hummelsa? :lol: )
Čovjek ima traume od Bayerna. :lol:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 31 jan 2014, 17:55

Bundesliga je napisao/la:Imam osjecaj da ce Frankfurt dobiti veliku porciju u nedjelju 8-)
Ono, nahujati se i reći ostatku lige da nema govora o tome da su u ekipi zategnuti odnosi, štimung narušen i da nema ništa od nastavka serijala nekad popularnog fc hollywooda. :P
Još se očekuje povratak pljačkaša...

A meni i @effeu fina uvertira pred nedjeljni meč. Stara damica gegen Clubera. 8-)
Usput ti i @ribery odigrajte kup takmičenje. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 jan 2014, 18:00

Sretan sam u Bayernu jer ja sam Bavarac! :twisted:

E moj Krooskonju, nije ti nigdje bolje do u Bayernu.
Uzmi tih 6 miliona i sutaj se nogom u dupence, taman ti je. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 jan 2014, 18:05

Ma produžiće Toni sigurno jer zna šta ima u Bayernu i šta još može imati.Trofeji,novac,najbolji trener na planeti ne znam šta više možeš poželiti,još da mu plate dvije Ruskinje. :)

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 31 jan 2014, 20:21

Nakon Gladbacha dominacija se nastavila i u Stuttgartu- 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 01 feb 2014, 00:14

5.12. 2008. godine - 17. kolo BL; Bayern - Hoffenheim; Vedo zabija za 0:1, Lahm poravnava rezultat i u zadnjoj minuti Toni daje gol za 2:1
21.9.2010. godine - 6. kolo BL; Hoffenheim - Bayern; Vedo zabija za 1:0, Muller izjednačava rezultat i u zadnjoj minuti van Buyten daje gol za 1:2
29.1.2014. godine - 16. kolo BL (zaostalo); Stuttgart - Bayern; Vedo zabija za 1:0, Pizzaro izjednačava rezultat i u zadnjoj minuti Thiago daje gol za 1:2

NARAVOUČENJE IZ OVE PRIČE: Vedo, ajd daj prvi ti gol Bayernu :D :D :D
Sent from my Philips Smart TV.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 01 feb 2014, 01:22

-----------------------RENSING-----------------------------

--------LUCIO--------DEMICHELIS----------V.BUYTEN---

LELL------------------V.BOMMEL--------------LAHM-----

--------SCHWEINSTEIGER-----------ZE ROBERTO--------

------------TONI------------------POLDI-------------------

19.09.2008. godine :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 feb 2014, 10:46

I kad covjek pogleda koliko je Bayern napredovao u samo 5 godina. :o
Obistinile su se rijecu Ullija da ce Bayern u buducnosti biti najbolji na Svijetu, ali nisam ocekivao da ce to biti tako brzo. :mrgreen:
Manuel Neuer: "Bilo bi lijepo zauvijek ostati u Bayernu. Ako igrate u najboljem klubu na svijetu onda nemate razlog ići u neki drugi klub. To bi bilo smiješno."

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 01 feb 2014, 11:02

Ako je ikad losiji igrac od Lella igrao ... :roll: :mrgreen:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: B1988K, eaglebvb09 i 8 gostiju.