FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

exbabilon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la exbabilon » 11 maj 2012, 18:26

High je napisao/la:@ Elegant
Ne mogu njemu ništa, vjeruj mi. Svako će ti ovo potvrditi, momak radi šta hoće...
Može šta hoće, al ne može dokle hoće, ničija nije do zore sjala. ;)
Naći će se luđi i od njega, što prije to bolje, ovako samo ispašta najtrofejniji klub u državi koji dugo nije igrao bolje.

Da ne bude off topic, sretno sutra na derbiju, najveća opasnost prijeti od Husejnovića i Sesara, eventualno Suljića ako ne bude jak vjetar. Šalu na stranu, mislim da smo sutra favoriti, ali derbi je to, jedan potez može odlučiti utakmicu, baš kao što je to bilo i na Grbavici jesenas. ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 11 maj 2012, 18:35

bagrcavi je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol:
razmišljam isto kao i član predsjedništva naše zemlje. :mrgreen:
slika
najjaca danas :lol: :lol: :lol: :lol:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 maj 2012, 18:35

exbabilon je napisao/la:
High je napisao/la:@ Elegant
Ne mogu njemu ništa, vjeruj mi. Svako će ti ovo potvrditi, momak radi šta hoće...
Može šta hoće, al ne može dokle hoće, ničija nije do zore sjala. ;)
Naći će se luđi i od njega, što prije to bolje, ovako samo ispašta najtrofejniji klub u državi koji dugo nije igrao bolje.

Da ne bude off topic, sretno sutra na derbiju, najveća opasnost prijeti od Husejnovića i Sesara, eventualno Suljića ako ne bude jak vjetar. Šalu na stranu, mislim da smo sutra favoriti, ali derbi je to, jedan potez može odlučiti utakmicu, baš kao što je to bilo i na Grbavici jesenas. ;)
Tamam.
Davno je jedan tvrdio da ej "nepobediv". Pa ga smotaše ko perec. No baš kako reče, da ne idemo u off.

Mah, nikad se ne zna. Jebote, vi u raspadu, trener vam prije koji dan dobije otkaz i gleda s tribina tekmu. Dakle, raspad sistema. I onda Kajtaz pod 90. I kraj.
Hoću da vidim dresove naopljene znojem, krvlju ako treba. Borbu az svaku loptu. Mangupluk u igri. Toga sam se poželio najviše. Naravno, i pobjedu. Ali ako ovo gore ispune, pa i ne pobjede neću biti kivan. Jbg to je fudbal.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

High

Post Postao/la High » 11 maj 2012, 18:37

Ako Čomor bude u startnih 11, ja izlazim sa tribine.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 11 maj 2012, 18:38

Dobro Zeljko. Znam za koga vise ne glasam. :lol: :mrgreen:
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

High

Post Postao/la High » 11 maj 2012, 18:42

Nisam ciljao na okršaj u vezi tribine, već inače šta radi. Mislio sam na odnos njega i policije, prijava, puštanja iz ćuze...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 maj 2012, 18:43

High je napisao/la:Ako Čomor bude u startnih 11, ja izlazim sa tribine.
Čomor fkt ima grešaka tokom utakmice, ali je zato spreman kao malo ko u našoj ligi (tu se ne računaju Željini igrači :mrgreen: ), igrao je na neprirodnoj poziciji, ali jbg vi ga više gledate, pa sigurno bolje znate.
DRUG NEBI TI PUNCA

High

Post Postao/la High » 11 maj 2012, 18:45

http://imageshack.us/photo/my-images/696/catseei.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false; To je to.

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 11 maj 2012, 18:53

High je napisao/la:Komitet zabranio gostujuće, Benjo domaće. :lol:
hahahahaha nasmijao sam se iz srca... Zao mi ih je kao navijacke skupine jer su definitivno uz nas najmnogobrojniji u BiH...Nisu zasluzili ovo da docekaju da ih jedan balavac terorise...Sutra se andam derbiju sa puno golova...Oni su rezultatski rastereceni, a mi zelimo osigurati Evropu...Vrijeme je vise da jedan derbi bude lijep...Joj kad se sjetim onih derbija prije 10ak godina kad noc prije derbija nisam mogao da spavam, a na dan utakmice je sve bilo u bordo i plavoj boji. Trenutno derbi nema tu draz ali nadati se da ce se to jednog dana opet vratiti i da ce opet Kosevo biti krcato kao nekad...
ubi me nostalgija :D
Mi nikada odustati necemo...

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 11 maj 2012, 18:54

@VanBasten
Ne sumnjam ja da će se trudit i naši i vaši, derbi je to, pa makar ga igrali igrači koji nemaju veze sa gradom, ali nisu slijepi, vide da se za to ovdje živi. Bez obzira na to da utakmica nema neki rezultatski značaj, očekujem da će svaki igrač dat najbolje od sebe, al možda to nije dovoljno da budemo zadovoljni. Možda starija raja koja se sjeća derbija od prije 10-15 godina očekuje više nego što današjni igrači mogu dati. Mi smo se ove godine "izbigecali", imamo stabilne temelje, solidno smo pokriveni na svim pozicijama...po meni najviše nam fali taj napadač, koji može sam uradit nešto, koji ne čeka Zebinu loptu da postavi nogu, već da može nanizat 2-3 igrača i dat gol, to def. ne mogu ni Adilović ni Selimović. Osim napadača, fali nam to jedno krilo, nema Smajića, nema Bešlije, ko će uletit tu ne znam, al teško da će biti dostojna zamjena. Kod vas nakon što ste izbacili Čomora iz prvih 11 teško se može naći igrač koji je "crna ovca" i koji je daleko ispod prosjeka ekipe. Ali da budem iskren, od vaših igrača u Želji bih u ovom trenutku želio vidjeti Husejnovića, evenutalno Sesara i Suljića s tim što bi njima bila klupa vjerovatno. Ako bi Gušo u penziju, onda možda Adilović na go, a ostalo, ne vidim da bi neki od ostalih vaših igrača unaprijedio našu igru, to je moje mišljenje. U skladu s tim, očekujem da će i sutra ta kvaliteta koju pokazujemo ove godine doći do izražaja, ali ne očekujem lepršavu igru, puno golova, jbg, derbi je, nit je revijalna utakmica, nit je Bajramski turnir... I opet nisu ispunjeni svi uslovi za derbi kakav svi želimo, ne bih o tome puno, možda je tako i najbolje, da se ne ponavljaju Vedran Puljić, Aner Kasapović...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 11 maj 2012, 19:03

exbabilon je napisao/la:@VanBasten
Ne sumnjam ja da će se trudit i naši i vaši, derbi je to, pa makar ga igrali igrači koji nemaju veze sa gradom, ali nisu slijepi, vide da se za to ovdje živi. Bez obzira na to da utakmica nema neki rezultatski značaj, očekujem da će svaki igrač dat najbolje od sebe, al možda to nije dovoljno da budemo zadovoljni. Možda starija raja koja se sjeća derbija od prije 10-15 godina očekuje više nego što današjni igrači mogu dati. Mi smo se ove godine "izbigecali", imamo stabilne temelje, solidno smo pokriveni na svim pozicijama...po meni najviše nam fali taj napadač, koji može sam uradit nešto, koji ne čeka Zebinu loptu da postavi nogu, već da može nanizat 2-3 igrača i dat gol, to def. ne mogu ni Adilović ni Selimović. Osim napadača, fali nam to jedno krilo, nema Smajića, nema Bešlije, ko će uletit tu ne znam, al teško da će biti dostojna zamjena. Kod vas nakon što ste izbacili Čomora iz prvih 11 teško se može naći igrač koji je "crna ovca" i koji je daleko ispod prosjeka ekipe. Ali da budem iskren, od vaših igrača u Želji bih u ovom trenutku želio vidjeti Husejnovića, evenutalno Sesara i Suljića s tim što bi njima bila klupa vjerovatno. Ako bi Gušo u penziju, onda možda Adilović na go, a ostalo, ne vidim da bi neki od ostalih vaših igrača unaprijedio našu igru, to je moje mišljenje. U skladu s tim, očekujem da će i sutra ta kvaliteta koju pokazujemo ove godine doći do izražaja, ali ne očekujem lepršavu igru, puno golova, jbg, derbi je, nit je revijalna utakmica, nit je Bajramski turnir... I opet nisu ispunjeni svi uslovi za derbi kakav svi želimo, ne bih o tome puno, možda je tako i najbolje, da se ne ponavljaju Vedran Puljić, Aner Kasapović...
Prestani im se uvlačiti u shuuppack i ko fol saosjećati s njima derbi je sutra i na terenu nek bolji pobijedi.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 11 maj 2012, 19:07

@ BlueBoy1921
Iznio sam samo svoje mišljenje, nit sam se kome ulizivao, nit sam bio bezobrazan. Derbi jest, al ne moramo se preko nišana gledat' zbog derbija. ;)

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 11 maj 2012, 19:12

exbabilon je napisao/la:@ BlueBoy1921
Iznio sam samo svoje mišljenje, nit sam se kome ulizivao, nit sam bio bezobrazan. Derbi jest, al ne moramo se preko nišana gledat' zbog derbija. ;)
Izvini druže nisam htio biti tako izricit ;) ali vrijeme je da ih popustimo i da se sutra naslađujemo pobjedom

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 11 maj 2012, 19:33

Trebate igrat lopte i imat klub iz naroda i imat igrače,upravu i pare za sve to,a to što ste bili na đamijama nekim je samo revanš Olimpicu i Graciću koji vas handri,a onda hladan tuš u 92 minuti pa to je gore nego da ste izgubili 5-0 e jadni vi mogu vas samo žaliti što patite titula je gdje joj je mjesto i gdje će biti još dugo vi samo možete sanjati o tituli šampiona,tituli kupa najboljem strijelcu lige,nizu o 32 utakmice bez poraza u svim takmičenjima,18 utakmica bez primljenog gola,najbolji smo najjači i najljepši,a vi udbaši pocrkajte.

alibi

Post Postao/la alibi » 11 maj 2012, 20:11

Blagoje Bratić je napisao/la:
Trebate igrat lopte i imat klub iz naroda i imat igrače,upravu i pare za sve to,a to što ste bili na đamijama nekim je samo revanš Olimpicu i Graciću koji vas handri,a onda hladan tuš u 92 minuti pa to je gore nego da ste izgubili 5-0 e jadni vi mogu vas samo žaliti što patite titula je gdje joj je mjesto i gdje će biti još dugo vi samo možete sanjati o tituli šampiona,tituli kupa najboljem strijelcu lige,nizu o 32 utakmice bez poraza u svim takmičenjima,18 utakmica bez primljenog gola,najbolji smo najjači i najljepši,a vi udbaši pocrkajte.
Gdje si blagojeeeeeeeeeeeeeeeeee.Sam se crveni sad haj odmah.

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 11 maj 2012, 20:22

kengur je napisao/la:Blagoje Braticu,
Da je Bog do ona tvoja drolja od mame crkla sada bi svijet bio bolji. Takodje zali sebe jer za Sarajevo su uvijek navijala gospoda. Zeljo je ove godine bolji od Sarajeva ali su mu navijaci uvijek bili i ostali INFERIORNI u odnosu na Horde. Da ulozis tu mrznju i frustraciju u nesto korisno mozda bi od tebe i postalo nesto, jadnice.
:roll: :oops: :oops:
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 11 maj 2012, 20:34

"...Nisu svi kao što smo mi ...
...Pravi drugovi uvijek najjači...
... Horde zla kao nekada...
...jedini moj san za njega zivim ja...
... Sad smo tu došlo je i to...
... spremite se svi vratilo se zlo!..."

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 11 maj 2012, 21:14

Vidi ovog' padobranca. Je l' se 'ko tebi obratio uopste??

Shvatam tvoje frustracije zbog relacija na vasoj tribini. Opsuti se,a sutra lagano 15KM pa na sveti stadion ;)

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 11 maj 2012, 21:34

drugovi :**************************************
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 11 maj 2012, 21:44

theprodigy je napisao/la:hajmo sutra ove debile namlatiti, digli su se previse ovi iz hrasnog i grbavice, jedna trica u mrezi guse, najbolji poklon za osvojenu titulu
A de nemojte... :lol: :lol: :lol:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: KarloIvandic, stokastoka23 i 44 gosta.