Losiji od Safeta ne moze biti. Bar nece samo stajati uz out liniju. Bilic bi vec bio jack pot samo on jako skup poslje ovih uspjeha sa Besiktasom. Ali realno bolji je i od Prosineckog i Kovaca zajedno. Mada mislim da Prosinecki nebi ono juce onako postavio bez glave i repa. Igralo bi bar 11 najboljih igraca a i igra bi na nesto licila.Consigliere je napisao/la:Evo od mene jedno odlicno rjesenje:
Nas je, mislim, nije stranac, nece traziti astronomsku platu, vec je pokazao da je dobar trener, trenutno bez angazmana...
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 sep 2014, 12:17, ukupno mijenjano 1 put.
Ko god je igrao FM ne može bit gori od Safeta pa on ko da je pao s druge planete.Ajax je napisao/la:Losiji od Safeta ne moze biti.Consigliere je napisao/la:Evo od mene jedno odlicno rjesenje:
Nas je, mislim, nije stranac, nece traziti astronomsku platu, vec je pokazao da je dobar trener, trenutno bez angazmana...
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
I btw do sad sam mislio da je Sven Goran Erikson najgori trener od svih svjetski poznatih imena, ali sušić me demantova.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
naprijed rejal
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, sta ti je?! Prosinecki je bio glavni covjek u Bilicevom stabu, nesto slicno kao Loew u Klinsmannovom. Pravo rjesenje za nas, uvjeren sam... Samo da je tele nekako odstraniti..Ajax je napisao/la: Losiji od Safeta ne moze biti. Bar nece samo stajati uz out liniju. Bilic bi vec bio jack pot samo on jako skup poslje ovih uspjeha sa Besiktasom. Ali realno bolji je i od Prosineckog i Kovaca zajedno. Mada mislim da Prosinecki nebi ono juce onako postavio bez glave i repa. Igralo bi bar 11 najboljih igraca a i igra bi na nesto licila.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Sveti je napisao/la:I btw do sad sam mislio da je Sven Goran Erikson najgori trener od svih svjetski poznatih imena, ali sušić me demantova.
Kvaka je u tom' što Sušić ne spada u kategoriju poznatih svjetskih imena, (osim za jedan dio Horda).
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Mislim na trenere koji vode ozbiljne timove. Pardon
naprijed rejal
- AlfredBorden
- Kontakt:
jel se oglasio papetov virtualni papagaj, papetova krivica il je opet spaha kriv za poraz?
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Ako budem isao na utakmicu Wales BiH ako Bog da..nosim Pape OUT majcu..sto vise ljudi da nabiju pritisak da ovaj konj ide sto bolje. Neradi se dovoljno da se izbaci Munib Usanovic 2.0
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
@mone
Slika
Prije bi rekao da je KAZETA kasno stigla avionom, znaš da su se avio prevoznici udružili protiv našeg Selektora.
Slika

Prije bi rekao da je KAZETA kasno stigla avionom, znaš da su se avio prevoznici udružili protiv našeg Selektora.

- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Safet Sušić - Pape
Odlazi iz repke prevarantu i neznalico!
jbm ti sunce ove formacije koje on fura ne postoje ni na fifi ni na pes-u
igrali smo nesto tipa 2-1-5-2, yebo je i Pepa Guardiolu kad je u pitanju izmisljanje novih formacija
igrali smo nesto tipa 2-1-5-2, yebo je i Pepa Guardiolu kad je u pitanju izmisljanje novih formacija
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
koji je vama?
jedan poraz i odmah da se mjenja selektor, jeste li vi normalni???
pa majku mu, kako god - ne valja!
sto ne zove prcica, mali igra u francuskoj...pa onda sto je zvao prcica, koji je njemu, jel on normalan, mali nije za prvih 11!!!
sto ne igra sa 2 napadaca kad znamo da smo tako najjaci...pa onda sto je igrao sa 2 napadaca kad smo procitani.
sto ne stavi lulica, coek standardan u laciju...pa onda sto je stavio lulica i forsira kad lik nikad nije odigrao za repku
eno stavio vrsajevica, opet nas maltretira...a kad ne stavi onda pa coek redovno u hajduku, treba igrat...
nema centarhalfa kako treba, al dosta nam je spahe, dosta nam je misketa
kad podmladi pape, ne valja
kad pozove starije iskusnije, ne valja
tacno je da igraci nisu bili dobro pripremljeni za mec
tacno je da su igraci bili letargicni i pojedinci od kojih se ocekuje dobra igra podbacili
tacno je da pojedinci nisu trebali startovati tekmu i da su neki trebali biti zamjenjeni
dosta toga je tacno, i treba izvrsiti analizu i izvrsiti pritisak i na igrace i na selektora da se vise ne foliraju i glumataju jer stete prvo sebi.
jel pape kriv sto je dzeko 5-6 upotrebljivih lopti poslao pored gola
jel pape kriv sto je pjanic bio indisponiran cijelu tekmu i promasio penal
jel pape kriv sto je besic pogodio precku
jel pape kriv sto je begovic pogresno procjenio i kriv za prvi gol
podcijenili smo portivnika, precjenili sebe u smjeni generacije...nisam zadovoljan, nisam sretan i treba iz ovog poraza itekako pouke izvuci i u sljedeci mec uci vise nego ozbiljno i jaci.
jedino sam zadovoljan cinjenicom da imamo neke nove mlade snage koje za pocetak treba uigrati!
sto ne zove prcica, mali igra u francuskoj...pa onda sto je zvao prcica, koji je njemu, jel on normalan, mali nije za prvih 11!!!
sto ne igra sa 2 napadaca kad znamo da smo tako najjaci...pa onda sto je igrao sa 2 napadaca kad smo procitani.
sto ne stavi lulica, coek standardan u laciju...pa onda sto je stavio lulica i forsira kad lik nikad nije odigrao za repku
eno stavio vrsajevica, opet nas maltretira...a kad ne stavi onda pa coek redovno u hajduku, treba igrat...
tacno je da su igraci bili letargicni i pojedinci od kojih se ocekuje dobra igra podbacili
tacno je da pojedinci nisu trebali startovati tekmu i da su neki trebali biti zamjenjeni
dosta toga je tacno, i treba izvrsiti analizu i izvrsiti pritisak i na igrace i na selektora da se vise ne foliraju i glumataju jer stete prvo sebi.
podcijenili smo portivnika, precjenili sebe u smjeni generacije...nisam zadovoljan, nisam sretan i treba iz ovog poraza itekako pouke izvuci i u sljedeci mec uci vise nego ozbiljno i jaci.
jedino sam zadovoljan cinjenicom da imamo neke nove mlade snage koje za pocetak treba uigrati!
Umro sammone je napisao/la:

A evo i za ovoga iznad mene

Da, jedan poraz

Ljudi u nas stvarno nisu normalni.
Zadnja izmjena: MoR, dana/u 10 sep 2014, 12:36, ukupno mijenjano 1 put.
Pa, te formacije su bile "tabanati stazu". Novo je uvijek in. 
Sinoć je podbacio da valja.

Sinoć je podbacio da valja.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Narod misli Van Gaal lud sa 3-5-2...Trebaju pogledati nasu repku da se svak malo ismije, kakve talasike od igraca imamo koje on fura a koji valjaju pusta se za druge ili nemaju poziva. Dok igraci poput Vrancica,Hrgote,Husica igraju u Bundesligi, Zuka u Serie A nama igraju 2 iz HNLa 1 iz Austrijskog qrca, Boze sacuvaj jedva cekam dan kad ode Papak.miki_92 je napisao/la:jbm ti sunce ove formacije koje on fura ne postoje ni na fifi ni na pes-u
hz1987 je napisao/la:koji je vama?

evo ga još jedan

Ali pazi ti mozga,
jedan poraz kaže
Klasična priča kao i sa političarima. Narod je nenormalan i gotovo, od naroda ne treba ništa normalno i pametno očekivati.
jedan poraz kaže

Klasična priča kao i sa političarima. Narod je nenormalan i gotovo, od naroda ne treba ništa normalno i pametno očekivati.
i da smo pobjedli sinoc misljenje mi je isto o Papku, igramo jako bezveze, strpim kad ce nam neko probusti loptu kruz odbranu kao sinoc svaku utakmica me iznervira, bolje da ni negledam.Adnan89 je napisao/la:Narod misli Van Gaal lud sa 3-5-2...Trebaju pogledati nasu repku da se svak malo ismije, kakve talasike od igraca imamo koje on fura a koji valjaju pusta se za druge ili nemaju poziva. Dok igraci poput Vrancica,Hrgote,Husica igraju u Bundesligi, Zuka u Serie A nama igraju 2 iz HNLa 1 iz Austrijskog qrca, Boze sacuvaj jedva cekam dan kad ode Papak.miki_92 je napisao/la:jbm ti sunce ove formacije koje on fura ne postoje ni na fifi ni na pes-u
- invincible1921
- Kontakt:
Susic je igro za sarajevo i automatski ce ga pojedini pitari braniti, isti oni ko ce uvijek dzeku pljuvati jer je igro za zelju...
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.