Uredu, voliš Želju, pravi si Željovac i vidiš da ovi ne zaslužuju da vode klub. Hajde nam onda molim te obrazloži zašto i ima li neko koga bi ti radije vidio u ovom klubu?bojamora je napisao/la: ↑30 jul 2023, 18:13Nikakav trol nisam i veči sam navijač od ogromne večine na ovom forumu. Svaka čast i Bašiču i igračima a posebno nama pravim navijačima ali zaslužujemo da imamo puno bolju upravu od ove. To pišem zato što sam pravi Željovac i vidim da ne zaslužuju da vode naš klub
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Neophodno je prosiriti roster. Ovo kako su momci odigrali ove tri tekme u ovakvim sastavima je ravno cudu. Koliko su se morali dati i potrositi najbolje pokazuju i ove povrede. Trebaju nam minimum dva kvalitetna pojacanja. Krilo i dobar vezni. Zardadili smo neke pare i bio bi red ispostovati Basica. S druge strane, dobar igrac trazi jaku platu. Ne znam koliko je pametno sad nekim novim dati jake plate, s obzirom da ima dosta prvotimaca koji vec duze vrijeme igraju za smijesne pare.
Iskopak Samire neke dobre, a da nisu puno gladni. Nemoj da ispadne da smo te bezveze dizali u nebesa.
Iskopak Samire neke dobre, a da nisu puno gladni. Nemoj da ispadne da smo te bezveze dizali u nebesa.
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Jasta radi, nema sumnje u tako nestobojamora je napisao/la: ↑30 jul 2023, 18:13Nikakav trol nisam i veči sam navijač od ogromne večine na ovom forumu. Svaka čast i Bašiču i igračima a posebno nama pravim navijačima ali zaslužujemo da imamo puno bolju upravu od ove. To pišem zato što sam pravi Željovac i vidim da ne zaslužuju da vode naš klub
Što se tiče sastava ako fakat ne mognu Amoa i Jašarević ja bi išao ovako
........................Halilović..................................
...... Galić....... Kosorić...... Cocalić....... Obuča.......
.......Drljo....... Mekić........Biber...........Štilić...
............Krpić...............Haračić..................

-
- Kontakt:
Ma sve ce ovo proći,ovo je trenutnog daha. Kapa do poda igracima I Basicu iako sam bio skeptik. A upravu imamo kao da nemamo. Klasični misketovi ublebasi koji neće nikad nista uraditi. Živi bili pa vidjeli. Samo vi prosipajte šuplju to svakako rade ljudi koji uopće ne žive ovdje.
Isto tako Zeljo zasluzuje puno bolje navijace od tebe. Sreca pa si samo pojedinac koji nema blage veze od fudbala ali ima neke skrivene namjere jer ne vidim nikakav drugi razlog da u ovom trenutku pises nesto protiv uprave.bojamora je napisao/la: ↑30 jul 2023, 18:13Nikakav trol nisam i veči sam navijač od ogromne večine na ovom forumu. Svaka čast i Bašiču i igračima a posebno nama pravim navijačima ali zaslužujemo da imamo puno bolju upravu od ove. To pišem zato što sam pravi Željovac i vidim da ne zaslužuju da vode naš klub
..................Halilović..................................
Ova uprava je vec sad uradila puno vise nego sto je uradila Amarova pucisticka uprava (ako se moze nazvati upravom).AlijagaPetkim je napisao/la: ↑30 jul 2023, 18:31Ma sve ce ovo proći,ovo je trenutnog daha. Kapa do poda igracima I Basicu iako sam bio skeptik. A upravu imamo kao da nemamo. Klasični misketovi ublebasi koji neće nikad nista uraditi. Živi bili pa vidjeli. Samo vi prosipajte šuplju to svakako rade ljudi koji uopće ne žive ovdje.
-
- Kontakt:
Ja imam vremena da ulazim s tobom raspravu oko toga ali nema smisla. Jer tvoj izvor informacija je toliko povrsan da je suludo uopće ulaziti u komunikaciju s tobom i tebi sličnim.obagol je napisao/la: ↑30 jul 2023, 18:36Ova uprava je vec sad uradila puno vise nego sto je uradila Amarova pucisticka uprava (ako se moze nazvati upravom).AlijagaPetkim je napisao/la: ↑30 jul 2023, 18:31Ma sve ce ovo proći,ovo je trenutnog daha. Kapa do poda igracima I Basicu iako sam bio skeptik. A upravu imamo kao da nemamo. Klasični misketovi ublebasi koji neće nikad nista uraditi. Živi bili pa vidjeli. Samo vi prosipajte šuplju to svakako rade ljudi koji uopće ne žive ovdje.
@bojamora i glupahopka sa svojim drugim nickom alijagom vode raspravu 

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Na ovom forumu nije teško biti veči navijač od ogromne večine. 70 % onih koji pišu na ovom forumu su pitari.bojamora je napisao/la: ↑30 jul 2023, 18:13Nikakav trol nisam i veči sam navijač od ogromne večine na ovom forumu. Svaka čast i Bašiču i igračima a posebno nama pravim navijačima ali zaslužujemo da imamo puno bolju upravu od ove. To pišem zato što sam pravi Željovac i vidim da ne zaslužuju da vode naš klub
..................Halilović..................................
Znači ako vi pišete gluposti i razmišljate da je uprava dobra trebam i ja tako. Pa jarane koliko to imaš godina iskreno reći?Mana je napisao/la: ↑30 jul 2023, 11:31Nemam namjeru svadjati se sa tobom ili bilo kim na forumu. Samo mi nije jasno zasto uvijek pises suprotno od svih nas. Ako ne volis Zelju, ti se onda prebaci na temu drugog kluba kojeg volis a ne da nas sve smaras sa negativom i kako ti niko ne valja, uprava, Samir Bekric ili trener a i igraci su za tebe dno dna. Sramota je da tako nesto pises na ovoj temi u vrijeme kada smo svi ujedinjeni u uspijeh naseg voljenog kluba. Sportski pozdrav al bilo bi lijepo da razmislis prije nego napises…..Hulahopka je napisao/la: ↑30 jul 2023, 10:25Kakvog kolosijeku? Uprava nam je goli ku.rac. Ovo što smo uradili do sada je zasluga igraca I navijaca jedino. Tu se priča završava. Ova uprava nema nista s ovimjointunija je napisao/la: ↑30 jul 2023, 10:16Raja ba,ne dozvolite da vas par likova izbaci iz kolosijeka,uživajmo svi u ovome,pojačati se moramo i hoćemo,i platićemo.
Samo jako
Nema smisla zato sto pises gluposti. Zapamti, ta ekipa je haman unistila Zelju i nikad vise nece imati priliku za takvo nesto.AlijagaPetkim je napisao/la: ↑30 jul 2023, 18:47Ja imam vremena da ulazim s tobom raspravu oko toga ali nema smisla. Jer tvoj izvor informacija je toliko povrsan da je suludo uopće ulaziti u komunikaciju s tobom i tebi sličnim.obagol je napisao/la: ↑30 jul 2023, 18:36Ova uprava je vec sad uradila puno vise nego sto je uradila Amarova pucisticka uprava (ako se moze nazvati upravom).AlijagaPetkim je napisao/la: ↑30 jul 2023, 18:31Ma sve ce ovo proći,ovo je trenutnog daha. Kapa do poda igracima I Basicu iako sam bio skeptik. A upravu imamo kao da nemamo. Klasični misketovi ublebasi koji neće nikad nista uraditi. Živi bili pa vidjeli. Samo vi prosipajte šuplju to svakako rade ljudi koji uopće ne žive ovdje.
Slažem se bracika moj, nadam se da makar pola ova energije Bašić može prenijeti i na ligu i uz jedno-dva ciljana pojačanja siguran sam da se može opet izboriti Evropa.braco je napisao/la: ↑29 jul 2023, 15:20Ovo je sastav koji je završio utakmicu protiv Neftcija:Raonffa je napisao/la: ↑29 jul 2023, 14:09
...nisu oni nas zadnjih pola sata onako stisli zato što smo mi toliko fizički pali (mada bilo je i toga dijelom sigurno) nego zato što smo skroz otupili prema naprijed i kad su izašli Krpić, Amoah, kad su ušli Dubačkić i Turanjanin (a gdje je još povrijeđeni Irfan, zavaljeni Ovčina, Rustem, Štila) jednostavno više nismo imali nikakvu okomitost, direktnost, nikakav presing, apsolutno ništa što bi njih moglo ugroziti kao što smo ih dosta maltretirali u prvom poluvremenu.
Mulalić - Drina, Dubačkić, Kosorić, Ovčina, Galić, Mekić, Biber, Turanjanin, Gasal, Haračić
Kad pogledaš taj sastav vidiš koliko je čudo što smo se uopšte ravnopravno pobili sa njima i to čak 2 puta vodili. To je dokaz koliko dobra taktika i dobar sistem mogu zamaskirati mane igrača.
Još na sve to zbog povreda nisu igrali Rustemović, Štilić, Cocalić, onda u prvom poluvremenu ostaneš bez Amoaha i Jašarevića, onda sa ionako tanke klupe ti mora ući Gasal za kojeg je Bašić poslije tekme rekao da nije spreman ni za 10 minuta igre plus nemaš Allysona i Al Jabera zbog viza.
Nama je klupa protiv Neftcija bila Beća, defanzivac Šemdin iz kadeta, lijevi bek Pašić iz juniora, desni bek mali Musić koji nikad nije ni igrao za prvi tim, Dubačkić, nespreman Gasal, Turanjanin i Ovčina.
E kad sve ovo saberemo što sam napisao onda vidiš koliko je veliko sve ovo što su igrači, Bašić i njegovi pomoćnici uradili.
Kad smo kod pomoćnika, treba i njih spomenut. Čini se da konačno imamo pomoćnike kako Bog zapovjeda, mladi i moderni stručnjaci. Imamo videoanalitičara u vidu Kolašinca i Botonjić kojem je 41 godina tako da je i on u trenerskom smislu mlad, a već ima bogato iskustvo jer je radio kao pomoćnik u ljubljanskoj Olimpiji, Domžalama, Radomlju, grčkoj Trikali i albanskom Luftetariju.
Ogroman smo napredak napravili u tom smislu stručnog štaba u odnosu na prethodni sa Sabljom, Haretom i Bogijem, uz dužno poštovanje prema spomenutim.
Kako god, sa Nerminom treba biti pametan i ne tjerati čovjeka ako zareda par kikseva (kojih će sigurno biti), treba ga pustiti neka odradi ovu sezonu do kraja pa onda na kraju sumirati utiske.
Ali znaš ti nas, sad ga svi kuju u zvijezde, a jedan dobar dio ga je ismijavao kada je došao kod nas. Ne sumnjam da će i nakon prve naredne lošije serije rezultata krenuti pljuvanje, takvi smo mi yebiga.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mirni.Frrrr.Zasto nebrani Muftic koji je bio u top formi na kraju sezone i koji je zasluzan sto igramo Evropu.Odgovor molim.
-
- Kontakt:
Rekoh ti, upućen si u to kao ja u političku situaciju na Zanzibaru.obagol je napisao/la: ↑30 jul 2023, 19:00Nema smisla zato sto pises gluposti. Zapamti, ta ekipa je haman unistila Zelju i nikad vise nece imati priliku za takvo nesto.AlijagaPetkim je napisao/la: ↑30 jul 2023, 18:47Ja imam vremena da ulazim s tobom raspravu oko toga ali nema smisla. Jer tvoj izvor informacija je toliko povrsan da je suludo uopće ulaziti u komunikaciju s tobom i tebi sličnim.
Alija ba **** peres
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- MocMahale444
Amar Tito
Miske Tito
Eto hajde sad nas pustite da pricamo o trenutnoj situaciji.
Ljudi nemoj da sirite pesimizam i kuknjavu.
Idemo se pobiti pa sta bude, jbga povrede kao sto je i Velez imao slicne. Igraci su preforsirani.
Kako nismo izganjali papire za arapa i alisona, no gud. Valjali bi nam sad.
Pozitiva idemo jako.
Miske Tito
Eto hajde sad nas pustite da pricamo o trenutnoj situaciji.
Ljudi nemoj da sirite pesimizam i kuknjavu.
Idemo se pobiti pa sta bude, jbga povrede kao sto je i Velez imao slicne. Igraci su preforsirani.
Kako nismo izganjali papire za arapa i alisona, no gud. Valjali bi nam sad.
Pozitiva idemo jako.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Vjerovatno jer je struka procjenila da je ovaj bolji golman, po meni jeste, zavisi kako ko gleda, Basic igra moderni fudbal, gdje je bitnija igra nogom od refleksa, tako da je ocekivano da je Mulalic prvi pik
Najbolji je on, on je šampion !
🔵⚪🔵⚪
🔵⚪🔵⚪
-
- Kontakt:
Ali ovo su neki novi momenti. Kaze onaj Halilovic (!) na go, Obuca (?) na beka, i Stila na krilo

1921
- MocMahale444
Golman je posebna prica za sebe, lik cisti paucinu
na pocetku drugog i napravi indirekt.
Kontas a gdje nadjose ovu budalu.
Onda lik stavi zivot na liniju i postavi tintaru da sacuva svoj gol
.
Sta reci koju posluku porati.

Kontas a gdje nadjose ovu budalu.
Onda lik stavi zivot na liniju i postavi tintaru da sacuva svoj gol

Sta reci koju posluku porati.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Da ne citiram sviju koji su me citirali, ovako mi je lakše i preglednije
Stanje za dvomeč sa Neftčijem:
Povrijeđeni: Šehić, Cocalić, Jašarević, Štilić, Rustemović, Amoah
Suspendovan: Drina
Nespreman: Gasal
Administrativni razlozi: Allyson, Al Jaber
Dakle u jednoj ili potencijalno u obje utakmice sa Neftčijem, mi imamo 10 igrača koji nisu u stanju da igraju. Deset igrača je previše da se to Zrinjskom desi, a kamoli nama. Apsolutno se slažem sa Bašićem da su nam potrebna bar još 2 pojačanja, što i zbog kvaliteta, što brojčano radi širine. Da su nama hipotetički svi igrači fit i dostupni da igraju, ovo je naša širina (ovo je slika odnedavno pa je zato Hajdar na slici):

Kad gledam sliku od 8 ofanzivnih opcija (ako računamo obje krilne pozicije, poziciju desetke i poziciju špica), mi smo ostali samo na Krpiću, Haračiću, Drlji i Gasalu koji nije spreman. Ako Cocalić i Jašarević ne budu spremni, mi smo od 8 defanzivnih opcija ostali samo na Kosoriću, Dubačkiću, Galiću i Ovčini koji nije prirodan lijevi bek. Koliko god naše rezervne opcije nisu spektakularne, ipak drugačije je kad ti imaš ubacit lupam Allysona i Al Jabera nego bukvalno nikoga. Deset igrača je prevelik hendikep za bilo koji tim.

Stanje za dvomeč sa Neftčijem:
Povrijeđeni: Šehić, Cocalić, Jašarević, Štilić, Rustemović, Amoah
Suspendovan: Drina
Nespreman: Gasal
Administrativni razlozi: Allyson, Al Jaber
Dakle u jednoj ili potencijalno u obje utakmice sa Neftčijem, mi imamo 10 igrača koji nisu u stanju da igraju. Deset igrača je previše da se to Zrinjskom desi, a kamoli nama. Apsolutno se slažem sa Bašićem da su nam potrebna bar još 2 pojačanja, što i zbog kvaliteta, što brojčano radi širine. Da su nama hipotetički svi igrači fit i dostupni da igraju, ovo je naša širina (ovo je slika odnedavno pa je zato Hajdar na slici):

Kad gledam sliku od 8 ofanzivnih opcija (ako računamo obje krilne pozicije, poziciju desetke i poziciju špica), mi smo ostali samo na Krpiću, Haračiću, Drlji i Gasalu koji nije spreman. Ako Cocalić i Jašarević ne budu spremni, mi smo od 8 defanzivnih opcija ostali samo na Kosoriću, Dubačkiću, Galiću i Ovčini koji nije prirodan lijevi bek. Koliko god naše rezervne opcije nisu spektakularne, ipak drugačije je kad ti imaš ubacit lupam Allysona i Al Jabera nego bukvalno nikoga. Deset igrača je prevelik hendikep za bilo koji tim.