Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Chat
Dvije minute ne uđem na forum, vi već 3 stranice ispisali.
Daj spameri!
Daj spameri!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma ovo je normalna za'ebancija između nas, gotivim ja vas dvojicu
LBJ, ova tvoja priča mi je šuhvali za ovu malu
Ali isti si Dylan i njegova scena sa drkanjem

LBJ, ova tvoja priča mi je šuhvali za ovu malu

Ali isti si Dylan i njegova scena sa drkanjem

Jimmy, korisniji si kad prčiš!OTNYS_YNWA je napisao/la:Dvije minute ne uđem na forum, vi već 3 stranice ispisali.
Daj spameri!

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sad ću na "ruKi" da se istresem. (
) Desanka, ljubavi mog' života.

Nek si mu rek'oBianconeri1988 je napisao/la:Ma ovo je normalna za'ebancija između nas, gotivim ja vas dvojicu![]()
![]()
LBJ, ova tvoja priča mi je šuhvali za ovu malu![]()
Ali isti si Dylan i njegova scena sa drkanjem![]()
![]()
Jimmy, korisniji si kad prčiš!OTNYS_YNWA je napisao/la:Dvije minute ne uđem na forum, vi već 3 stranice ispisali.
Daj spameri!

Koja scena?Ja nisam upoznat s tim,Dylane šta si drko

Udahni,izdahniOTNYS_YNWA je napisao/la:Sad ću na "ruKi" da se istresem. () Desanka, ljubavi mog' života.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kad' sam vam nabacivao trebe da prčite, dobar sam vam bio.
Dobro, dobro ... Znao sam ja da mi niko neće zahvaliti.
LBJ MVP je napisao/la:Udahni,izdahniOTNYS_YNWA je napisao/la:Sad ću na "ruKi" da se istresem. () Desanka, ljubavi mog' života.
i tako ostani

FORZA MARŠAL !!!
Jedina treba koju si mi nabacio je Desanka ŠakićOTNYS_YNWA je napisao/la:Kad' sam vam nabacivao trebe da prčite, dobar sam vam bio.

Divi hodže što je za'ebanhodža je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Udahni,izdahniOTNYS_YNWA je napisao/la:Sad ću na "ruKi" da se istresem. () Desanka, ljubavi mog' života.
i tako ostani

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš!OTNYS_YNWA je napisao/la:Kad' sam vam nabacivao trebe da prčite, dobar sam vam bio.

Ž '21!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Mene pratiš ti, za koga navijaš?Bianconeri1988 je napisao/la:Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš!OTNYS_YNWA je napisao/la:Kad' sam vam nabacivao trebe da prčite, dobar sam vam bio.
Dobro, dobro ... Znao sam ja da mi niko neće zahvaliti.![]()

Ne znam za vas,ali meni kad zafali picke znam na koju adresu da idem 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Bravo, za ostale jedan savijet, ako ne znate gdje da umočite ... Idite u Vareš.LBJ MVP je napisao/la:Ne znam za vas,ali meni kad zafali picke znam na koju adresu da idem

LBJ MVP je napisao/la:Divi hodže što je za'ebanhodža je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:
Udahni,izdahni
i tako ostani
jbg..mora se otimati za posao...utanjile dženaze pravo

FORZA MARŠAL !!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Ž '21!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Mrtav Ladan, predobar film. Pregledan - X puta. 

Aj taman je i blizu malomOTNYS_YNWA je napisao/la:Bravo, za ostale jedan savijet, ako ne znate gdje da umočite ... Idite u Vareš.LBJ MVP je napisao/la:Ne znam za vas,ali meni kad zafali picke znam na koju adresu da idem

Ma hajde biće to dobro.Stiže meni isporuka sljedeći mjesec pa ako hoćeš da te proguram.Jest da su ateističke sahrane,al nemaš ti problema sa tim?hodža je napisao/la:
jbg..mora se otimati za posao...utanjile dženaze pravo

Aj odh ja imam praksu ujutru.Čekaju me neke sexi medicinske sestre

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Jel me nagovori da turim struju u ogradu? Turim ti ga majci!

Ž '21!
Bolje da si crtani gledaoBianconeri1988 je napisao/la:Jel me nagovori da turim struju u ogradu? Turim ti ga majci!![]()
![]()
![]()

Pogledaj te emocije,snazne poruke..
[youtube][/youtube]
Dok nisam upoznao tebe i Rizaha hodze sam drugacije zamisljaohodža je napisao/la:haj razlaz....jacija davno bila![]()
Selam i Bog vam pomog'o![]()

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Češka policija bila je prisiljena provesti alko-test nad fudbalskim sudijom koji je u regionalnoj utakmici pokazao tri crvena kartona igračima iste ekipe bez ikakvog razloga.
Tomaš Fidra je uoči utakmice u kojoj je ''dijelio pravdu'' slavio svoj rođendan. Očito je proslava bila vrlo burna i ''mokra'', jer svjedoci tvrde da su se u njegovoj blizini osjećali kao u pivovari. Sudac je bio toliko pijan, da se konstantno spoticao i padao po igralištu, a onda je, baš ničim izazvan, trojici igrača ekipe Jestrabi Lhota pokazao crvene kartone.
Utakmica je ipak nekako privedena kraju, i to rezultatom 1-1, jer su igrači suparničke ekipeTynec-nad-Labema, pokazali duh fair-playa. Kada su vidjeli što se događa, da je protivnička ekipa iz bizarnih razloga ostala bez trojice igrača, složili su se da neće napadati gol suparnika.
- Sudac nije niti pokušao sakriti činjenicu da je slavio rođendan. Da smo sami prekinuli utakmicu, bili bismo kažnjeni – objasnio je za jedne češke novine dužnosnik Jestrabija.
Važeći pravilnik doista nema stavku prema kojem bi sucu u alkoholiziranom stanju bilo zabranjeno obnašati svoju dužnost.
Ipak, regionalni fudbalski autoriteti su poništili utakmicu, ''na temelju fair-playa''.
Dotičnom sudiji je policija u krvi izmjerila 1,94 posto razine alkohola u krvi! Prijeti mu suspenzija od 12 mjeseci
(Totalsport)

Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 24 gosta.