Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Handanovic, Kurtic, Ilicic, Seferovic, Junuzovic, vjerovatno je bilo sansi da neki zaigraju, mozda i svi, da se na vrijeme i ozbiljno pristupilo.
Junuzovic misli da je jos rat u BiH. Barem tako kaze novinarima u estereichu.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Rekao sam - mozda, za Seferovica sam siguran da ga je Susic otjerao iz Licnih interesa i seljacke sujete.
To upravo pokazuje koliko je bitno da povecamo zalaganje da privucemo takve igrace u narednom periodu. Ranije sam napisao, da nam nije Hajrovica bilo mi ne bi ni Svijetsko Prvenstvo vidili. Isto tako bi nam jedan Seferovic itekako valjao, kao jedna opcija. Moramo sve uciniti da fond igraca prosirimo.DeeWa je napisao/la: ↑12 jan 2020, 14:39Kad podvucemo crtu, malo je bilo nekih kvalitetnih opcija koji su mogli uopce da doprinesu nesto a da su se odlucili igrati za druge reprezentacije.
Ne mislim na igrace tipa Ibrahimovic koji nije nikada bio opcija jer je covjek uvijek govorio da se smatra svedjaninom.
Haris Seferovic je jedini mozda koji nam je mogao pomoci i koristiti nam. Mimo njega, ne znam da li i za kime drugim mozemo uopće i zaliti. Svi su na kraju manje-vise polovni igraci.
Pricam za one koji su objektivno imali sanse da ih gledamo u nasem dresu.
Lik izjavio da nije vise od kada je otisao iz BiH bio dole. Jer strahuje za sigurnost. Lik je u filmu, pusti njega.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Za koga god ima zrno nade treba treba ga završavati nebitno koliko je talentovan i perspektivan.
Širiti sliku i broj ljudi, kako ono, ta nismo mi Brazil
Širiti sliku i broj ljudi, kako ono, ta nismo mi Brazil

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
ne znam koji bi nas bivsi igrac mogao biti most izmedju saveza i dijaspore...mislim da je spahic prvi izbor kao autoritet ali pitanje da li to njega zanima i kakav bi mu bio pristup...ne moze se ici sa hoces-neces ko te je.be...mora tu biti i finese...mora se i medit ako treba....mislim da su u ovom trenutku omeragic, hadzikadunic i onaj drugi sved apsolutni prioritet, igraci koji mogu igrati 10-15 godina....moramo imati covjeka koji ce ih privoliti da igraju za seniore BiH...nemaju se sta peglat sa mladim repkama i aktivirat nezgodnu situaciju kod kuce kao sto je bilo kod rakitica itd
nisam siguran da je miske pravi izbor....i on moze gledat iz svoje perspektive i reci necu da se "saginjem" balavcima...djeluje sujetno
nisam siguran da je miske pravi izbor....i on moze gledat iz svoje perspektive i reci necu da se "saginjem" balavcima...djeluje sujetno
od slovenaca jedini koji je vidio bosne poslije rata je iličić,otac mu je poginuo u ratu kod sanskog mosta ukopan
kurtića su zvali ali nas je glatko oddjebo
Sta je sad sa omeragicem? Jel to sigurno u vezi milana? I znal ko sta vise u vezi repke.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- ASD
- Kontakt:
“Prije sedam godina dobio sam poziv Slaviše Stojanovića. Prvo me je on nazvao, a sedam dana poslije dobio sam poziv iz BiH, gdje su me željeli u reprezentaciji. Nije bilo ništa, jer sam odmah rekao da sam odlučio igrati za Sloveniju. To bih učinio i prije nego sam dobio poziv Stojanovića”, rekao je Kurtić, dodavši:
“Slovenija je moja država. Svakoga poštujem, ali… Ja imam sve u Sloveniji. Imam prijatelje, ljude koji su mi dali hljeb. Slovenija mi je dala hljeb i krov nad glavom. To su stvari koje morate poštovati. Doista sam se lako odlučio. Nije bilo sumnje da će biti drugačije. Rekao sam ne reprezentaciji BiH i prihvatio poziv Slovenije, te pozdravio BiH”.
Sramota da se tako odnosis prema drzavi u kojoj se nalazis. Kad toliko volis Bosnu dodji pa zivi u njoj.SanaBosna je napisao/la: ↑11 jan 2020, 01:48Anel Ahmedhodzic sinoc odigrao za svedsku protiv moldavije u prijateljsku, odigrao je citav 90 min.
Steta ako izgubimo i njega.
Sad ko je kriv neznam, da li je savez ili je do momka,
sto se mene tice imam 30 god rodjen sam u bosni, zivim u dijaspori, da mi nudi australija da igram za nji i da mi jos na to daju 10 million dollara posro bi se na nji samo bi za bosnu igrao i da moram platiti igrao bi samo za bosnu.
Nerazumijem ovu omladinu nikako, kazu volu bosnu bla bla onda na kraju se odluce za drugog,kao Seferovic recimo on kaze da savez ga zezao i odabrao je svicu, ja bi radije jeo **** nego izabrati svicu, cekao bi za poziv bosne i znam da bi ga dobijo kad tad.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Justin je napisao/la: ↑12 jan 2020, 17:11Sramota da se tako odnosis prema drzavi u kojoj se nalazis. Kad toliko volis Bosnu dodji pa zivi u njoj.SanaBosna je napisao/la: ↑11 jan 2020, 01:48Anel Ahmedhodzic sinoc odigrao za svedsku protiv moldavije u prijateljsku, odigrao je citav 90 min.
Steta ako izgubimo i njega.
Sad ko je kriv neznam, da li je savez ili je do momka,
sto se mene tice imam 30 god rodjen sam u bosni, zivim u dijaspori, da mi nudi australija da igram za nji i da mi jos na to daju 10 million dollara posro bi se na nji samo bi za bosnu igrao i da moram platiti igrao bi samo za bosnu.
Nerazumijem ovu omladinu nikako, kazu volu bosnu bla bla onda na kraju se odluce za drugog,kao Seferovic recimo on kaze da savez ga zezao i odabrao je svicu, ja bi radije jeo **** nego izabrati svicu, cekao bi za poziv bosne i znam da bi ga dobijo kad tad.

Bravo Sana, i ja tako razmisljam.
Dovljno je procitati boldirano, da bude jasno ko nam vodi fudbal i zasto smo tu gdje jesmo.ASD je napisao/la: ↑12 jan 2020, 16:58“Prije sedam godina dobio sam poziv Slaviše Stojanovića. Prvo me je on nazvao, a sedam dana poslije dobio sam poziv iz BiH, gdje su me željeli u reprezentaciji. Nije bilo ništa, jer sam odmah rekao da sam odlučio igrati za Sloveniju. To bih učinio i prije nego sam dobio poziv Stojanovića”, rekao je Kurtić, dodavši:
“Slovenija je moja država. Svakoga poštujem, ali… Ja imam sve u Sloveniji. Imam prijatelje, ljude koji su mi dali hljeb. Slovenija mi je dala hljeb i krov nad glavom. To su stvari koje morate poštovati. Doista sam se lako odlučio. Nije bilo sumnje da će biti drugačije. Rekao sam ne reprezentaciji BiH i prihvatio poziv Slovenije, te pozdravio BiH”.
Razbojnici su se sjetili da ga "nazovu" kad je dobio poziv od maticne seniorske reprezentacije i prihvatio ga.
Pitanje je ko ga je nazvao, a siguran sam da su ga nazvali tek da se ubiljezi da su nesto kao pokusali. Naravno, kada je vec bilo gotovo.

Da li ostavljaš mogućnost da ima i jedan fudbaler koji je jednostavno odlučio igrati za neku drugu reprezentaciju šta god naš Savez uradio ili ne uradio
Ovdje nije tema sta je igrac odlucio, nego sta smo mi uradili da ga pridobijemo.
Ova prica oko Kurtica je tipican primjer - dakle nismo uradili NIŠTA da ga pridobijemo.
A vidi cuda, gornji tekst se postavlja kao dokaz da nas je odyebo.
Ova prica oko Kurtica je tipican primjer - dakle nismo uradili NIŠTA da ga pridobijemo.
A vidi cuda, gornji tekst se postavlja kao dokaz da nas je odyebo.

I onaj Haris Vuckic nas je glatko odje.bao
Nesto ima u janeskom zraku
Nesto ima u janeskom zraku

Zasto mislis da je uvijek do nas? Halilovic, Seferovic, Tankovic... svi su dobili pozive na okupljanje da savez sa njima sredi stvari oko papirologije. Halilovicu se 2 puta na noge otislo jednom u Zagreb, jednom u Međugorje. Seferovic se takođe pozvao, al bi drazi poziv Hitzfelda. Tankovic nas 2 puta izradio yebo mu Zlatan mamu. Onda onaj ker u Holandiji sto iskoristi sve to za poziv Srbije.
Ima i do nas koliko hoces, ali nije uvijek do nas.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.