FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

mandraX
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la mandraX » 27 feb 2013, 00:05

slika

Morao sam. :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 27 feb 2013, 00:06

Najjača scena je bila kad Puyol umalo ne udavi onog divljaka Pepea. :lol:

Obavezno Songa sad u subotu ubacit da se šuta sa ovima.
I da Cesc out, MaraVilla in. Ja bih još ubacio Mascherana, jbg odbrana ne može biti gora da je ****, a nekima treba pokazati da nisu nezamjenjivi.

Potpisao bih još jednu katastrofu, samo da se izbaci Milan. :D

Umalo da zaboravim, najjači su ovi sa upadicama o Messiju. :lol:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 27 feb 2013, 00:06

Pa ako pocnu bez Fabregasa i sa Villom u napadu imali bi sanse da im vrate za ovo, ali k'o da gledam da se to nece desiti i da ce opet istrcati standardno. :lol:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 27 feb 2013, 00:08

Smijem se kladit' da će Roura isti sastav kao i večeras izvesti za par dana protiv Reala.

Šta ćeš ti kad je to limitirano k'o saksija.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 27 feb 2013, 00:14

katastrofa, hegemonija je nokautirana, sad je na konpcima i ceka se milan da zada konačan udarac, ili da se kao ali protiv foremana s konopaca maestralno vrati i prodje milana i pogazi sve pred sobom u ligi prvaka

kup je dakle izgubljen, obicno to nije vazan trofej toliko, ali ovaj je bio vazan, em sto se igralo protiv reala, em sto je liga elaborirana i ekipa se mogla komotno skoncetrisati na ligu prvaka i ove dvije utakmice protiv reala. ali..

desila nam se trenersko neznanje i to je osnovni razlog ispadanja iz kupa i kriticnog rezultata u milanu, to se nasim trenerima, bez obzira jel to drugi,treci ili sesti trener nije smjelo desiti, vidjeli smo trenerske poteze i mogu vam reci da sam vise trenerskog umijeca mogao vidjeti ovdje kod pojedinih forumasa nego kod naseg strucnog staba.

veceras ono cega smo se pribojavali i o cemu smo pisali ovdje prije utakmice, ta kriticna greska s fabregasom, umjesto s viljom, pored toga, velike greske u samom vodjenju utakmice itd, ali mora se priznati veceras su i igraci podbacili

puyolu vjerovatno najgora utakmica u dugogodisnjoj karijeri, direktni ili indirektni krivac kod sva tri gola i u nekoliko situacija jos, pike kretenski penal pravi, alba i alves takodje losi, fabregas uzasan, trio xavi, iniesta messi nikakav, totalni podbacaj ponovo kao i protiv milana, ekipa djeluje izmoreno, zasiceno i to nas uvijek i kosta, al i to je vjerovatno do strucnog staba, u situaciji kad imas rijeseno prvenstvo, mogli su se igraci maximalno pripremiti za real i milan, ali ne, umjesto da u ligi se dokazuju mladji momci, strucni stab je napravio kriticnu gresku sto pored idealne situacije nije mogao odrzati svjezinu i ozbiljnost prvog tima. greske ce vjerovatno ispraviti sad u ligaskom klasiku, ali kasno je to, nebitna utakica, veceras je trebalo znati postaviti igrace i dati im motiva, u subotu i da 5 0 pobijedimo, hebo to

ruku na srece, mora se priznati, veceras su se i neke druge stvari poklopile da se izgubi, real je dao tri gola, sva tri nekako lako, zbog nase nespretnosti, uz malo i srece, bilo je nekog pritiska kod 0 1, ali onda kontra reala, tj nabijanje lopte iz odbrane, onda malo puyolove nespretnosti, malo srece prilikom odbijanca i tu je odluceno sve, prije toga barca fulala dobre sanse, tad pocetkom drugog poluvremena mogla se okrenuti utakmica i u nasu korist, al ajd, generalno sve je lose bilo i poraz je neminovnost

sad ostaje neko vrijeme da se ekipa presabere i da se protiv milana vrati u onu formu kakvu smo dugo imali, no gledajuci ovaj nas strucni stab pocinjem sumnjati i u to, svim mozgovima forumskim koji su tvrdili da pep nije neki trener, da barcu moze voditi svako, veceras i protiv milana se pokazalo da nije tako, ne znam dal bi drugacije bilo da je tu tito, sta cemo, covjek je bolestan, ako se neka trenerska imena pominju onda bi to po meni trebao biti doktor pellegrini, mada ne vjerujem da ima od toga ista, tito ce se nadam se oporaviti i voditi ekipu i dalje, dok je on bio tu sve je islo kako treba
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 27 feb 2013, 00:16

Iniesta je jedini i igrao večeras, pokušavao nešto.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 27 feb 2013, 00:18

Ma Iniesta ih je veceras silov'o.
Samo sto to neki ne primjete zbog rezultata.

Nevjerovatno kako taj covjek razmislja.
Treba ga klonirat.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 feb 2013, 00:20

mandraX je napisao/la:Smijem se kladit' da će Roura isti sastav kao i večeras izvesti za par dana protiv Reala.

Pa ucestvuje li Tito ikako oko taktike i odabira sastava ili uopste ne kontaktiraju oko toga? Znam da ima on sad vaznijih problema, ali ipak mozda nadje nesto vremena i za to.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 27 feb 2013, 00:22

Cartman je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Smijem se kladit' da će Roura isti sastav kao i večeras izvesti za par dana protiv Reala.

Pa ucestvuje li Tito ikako oko taktike i odabira sastava ili uopste ne kontaktiraju oko toga? Znam da ima on sad vaznijih problema, ali ipak mozda nadje nesto vremena i za to.
Ma naravno da učestvuje, al' definitivno ne onol'ko koliko bi trebao.
Ipak nije isto komandovati sa timom hiljadama kilometara udaljen i sa klupe istog.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 feb 2013, 00:23

farisija je napisao/la:messi je dostigao vrhunac i sada ide dole, nema on vise sta ponuditi spektakularno. ko kad ide uz brdo i onda se mora spustati. uopste ga nisu cuvali pretjerano veceras :lol:
Koliko je moja pampersice tebi dodina ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 27 feb 2013, 00:24

Cartman je napisao/la:

ucestvuje ovako kako i mi ucestvujemo, vjerovatno napismeno nesto rokiju posalje,al roki se umota u jaknu i ne mice, sjetimo se guardiole i kako je on dirigovao pored aut linije, ovaj roki samo zna skocit i ko nas kosarkaski trener sabit hadzic samo derat se igrajte p.... mu materna
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 feb 2013, 00:31

Vidiš moj Romario da se ponovo dokazalo da Barca nije nepobjediva, kako si ti to pričo, sve ove ekipe koje mogu trčati imaju šansi,kao što sam uvijek i govorio.

Jes da Barca od ove sezone nije ni slika od one prije godinu-dvije, ali i za ovu si tvrdio da je nepobjediva
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 27 feb 2013, 00:33

legenda reala je napisao/la:Vidiš moj Romario da se ponovo dokazalo da Barca nije nepobjediva, kako si ti to pričo, sve ove ekipe koje mogu trčati imaju šansi,kao što sam uvijek i govorio.

Jes da Barca od ove sezone nije ni slika od one prije godinu-dvije, ali i za ovu si tvrdio da je nepobjediva
tvrdio sam za onu do prije desetak dana, ova i mene iznenadjuje
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 27 feb 2013, 00:46

legenda reala je napisao/la:Vidiš moj Romario da se ponovo dokazalo da Barca nije nepobjediva, kako si ti to pričo, sve ove ekipe koje mogu trčati imaju šansi,kao što sam uvijek i govorio.

Pa kada je u formi nepobjediva je.
Sta ima tu cudno. :D

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 27 feb 2013, 00:51

naravno, sve je to do forme, protivnik nije bitan toliko, to se mnogo puta pokazalo, nikakva iznenadjenja nismo vidjeli od reala veceras, igrali su kao i u prvom classiku, kao i milan isto, ponovo se pokazalo da barca moze zaustaviti jedino sama sebe, nekad losom igrom, nekad nesretnim spletom okolnosti, kad je imalo barca igrala u skaldu s mogucnostima, protivnici su bili nemocni bez obzira ko su, al kad barca podbaci, svaki imalo ozbiljniji protivnik nas moze dobiti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 27 feb 2013, 00:54

Real i Milan su vas nadigrali u svakom segmentu. Problem je što vas ovaj posjed lopte zaslijepi. Ne možete vi meda, prosječna ekipa koja je Real u većini utakmica dobila uz pomoć sudija.
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 27 feb 2013, 00:58

RealMoudrid je napisao/la:Real i Milan su vas nadigrali u svakom segmentu. Problem je što vas ovaj posjed lopte zaslijepi. Ne možete vi meda, prosječna ekipa koja je Real u većini utakmica dobila uz pomoć sudija.
upravo tako !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 27 feb 2013, 00:59

Na kraju lijek za Barcu nadje trener koji po primanjima nije ni medju top10 :D

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 27 feb 2013, 00:59

Pri nabrajanju zaboravio si ključnu riječ: slabost. Najveća slabost ove Barcelone su odbrana i loše pozicioniranje odbrambenih igrača. Svaka napadački potentna ekipa to iskoristi. Ove sezone je Barcina odbrana primila 7 golova od Reala u 3 utakmice na Nou Campu. Toliko Guardiola nije za 3 sezone, ako se ne varam, mrsko mi računati. Nemaš se ti čemu nadati s takvom odbranom. Večeras amaterski golovi, dva ista iz kontra napada i onaj treći iz kornera. Ozbiljna ekipa ne može sebi dopustiti da prima golove iz kornera. Traži se alibi u nesretnim okolnostima i lošoj formi, a svi bježe od činjenice da je odbrana katastrofa za razliku od prošlih sezona. :roll:

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 27 feb 2013, 01:02

AndreaAgnelli je napisao/la:Pri nabrajanju zaboravio si ključnu riječ: slabost. Najveća slabost ove Barcelone su odbrana i loše pozicioniranje odbrambenih igrača. Svaka napadački potentna ekipa to iskoristi. Ove sezone je Barcina odbrana primila 7 golova od Reala u 3 utakmice na Nou Campu. Toliko Guardiola nije za 3 sezone, ako se ne varam. Nemaš se ti čemu nadati s takvom odbranom. Večeras amaterski golovi, dva ista iz kontra napada i onaj treći iz kornera. Ozbiljna ekipa ne može sebi dopustiti da prima golove iz kornera. :roll:
Tacno.
Eto kako Real daje golove.

Slabost odbrane se iskoristi, ali opet tu nema nekih akcija.
Uglavnom su to penali, prekidi, korneri, frljoke.
A to maximalno koriste svi protivnici zadnjih godina.

Zato na ljeto stoper ( Humels, Sakho, Verthongen .. ), Ter Stegen i Neymar.

Prodat Mascherana, Alexisa i Valdesa i to bi bilo to.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.