Morao sam.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Pa ucestvuje li Tito ikako oko taktike i odabira sastava ili uopste ne kontaktiraju oko toga? Znam da ima on sad vaznijih problema, ali ipak mozda nadje nesto vremena i za to.mandraX je napisao/la:Smijem se kladit' da će Roura isti sastav kao i večeras izvesti za par dana protiv Reala.
Šta ćeš ti kad je to limitirano k'o saksija.
Ma naravno da učestvuje, al' definitivno ne onol'ko koliko bi trebao.Cartman je napisao/la:Pa ucestvuje li Tito ikako oko taktike i odabira sastava ili uopste ne kontaktiraju oko toga? Znam da ima on sad vaznijih problema, ali ipak mozda nadje nesto vremena i za to.mandraX je napisao/la:Smijem se kladit' da će Roura isti sastav kao i večeras izvesti za par dana protiv Reala.
Koliko je moja pampersice tebi dodina ?farisija je napisao/la:messi je dostigao vrhunac i sada ide dole, nema on vise sta ponuditi spektakularno. ko kad ide uz brdo i onda se mora spustati. uopste ga nisu cuvali pretjerano veceras
ucestvuje ovako kako i mi ucestvujemo, vjerovatno napismeno nesto rokiju posalje,al roki se umota u jaknu i ne mice, sjetimo se guardiole i kako je on dirigovao pored aut linije, ovaj roki samo zna skocit i ko nas kosarkaski trener sabit hadzic samo derat se igrajte p.... mu maternaCartman je napisao/la:Pa ucestvuje li Tito ikako oko taktike i odabira sastava ili uopste ne kontaktiraju oko toga? Znam da ima on sad vaznijih problema, ali ipak mozda nadje nesto vremena i za to.mandraX je napisao/la:Smijem se kladit' da će Roura isti sastav kao i večeras izvesti za par dana protiv Reala.
tvrdio sam za onu do prije desetak dana, ova i mene iznenadjujelegenda reala je napisao/la:Vidiš moj Romario da se ponovo dokazalo da Barca nije nepobjediva, kako si ti to pričo, sve ove ekipe koje mogu trčati imaju šansi,kao što sam uvijek i govorio.
Jes da Barca od ove sezone nije ni slika od one prije godinu-dvije, ali i za ovu si tvrdio da je nepobjediva
Pa kada je u formi nepobjediva je.legenda reala je napisao/la:Vidiš moj Romario da se ponovo dokazalo da Barca nije nepobjediva, kako si ti to pričo, sve ove ekipe koje mogu trčati imaju šansi,kao što sam uvijek i govorio.
Jes da Barca od ove sezone nije ni slika od one prije godinu-dvije, ali i za ovu si tvrdio da je nepobjediva
upravo tako !RealMoudrid je napisao/la:Real i Milan su vas nadigrali u svakom segmentu. Problem je što vas ovaj posjed lopte zaslijepi. Ne možete vi meda, prosječna ekipa koja je Real u većini utakmica dobila uz pomoć sudija.
Tacno.AndreaAgnelli je napisao/la:Pri nabrajanju zaboravio si ključnu riječ: slabost. Najveća slabost ove Barcelone su odbrana i loše pozicioniranje odbrambenih igrača. Svaka napadački potentna ekipa to iskoristi. Ove sezone je Barcina odbrana primila 7 golova od Reala u 3 utakmice na Nou Campu. Toliko Guardiola nije za 3 sezone, ako se ne varam. Nemaš se ti čemu nadati s takvom odbranom. Večeras amaterski golovi, dva ista iz kontra napada i onaj treći iz kornera. Ozbiljna ekipa ne može sebi dopustiti da prima golove iz kornera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.