FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

drug

Re: FK Željezničar

Post Postao/la drug » 17 okt 2010, 19:40

tik-tak je napisao/la:osime napusi se ti k ite
napuši se ti meni!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 17 okt 2010, 19:41

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:jel to zayebancija il fkt su podigli tu parolu dala meni mama 10 km itd .....
Istina i podigli jos jednu "Ko voli u dupe dobije po picic "
1921-2011

drug

Post Postao/la drug » 17 okt 2010, 19:43

i? šta sad? Naučili da pišu i da čak mogu dizat parole na utakmicama :roll: e svaka im čast.

Tema je FK Željezničar

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 17 okt 2010, 19:45

Je li u 5 s Borcem u srijedu?
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 17 okt 2010, 19:46

nookey je napisao/la:Je li u 5 s Borcem u srijedu?
I mene ovo zanima, jer sam druga smjena :x

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 17 okt 2010, 19:48

nookey je napisao/la:Je li u 5 s Borcem u srijedu?
jeste

Normalan
Kontakt:

Post Postao/la Normalan » 17 okt 2010, 19:48

Bio kratki snimak na tv-u. Višća šuta slobodan udarac sa 17 metara, a u trenutku šuta pet igrača Slavije na 16,5 metara. Naravno, izblokirali su ga. :roll: I naravno, nije ponovljen slobodan udarac. Tuga.

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 17 okt 2010, 19:49

Srđan Savić nema pravo nastupa u derbiju zbog kartona :mrgreen:

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 17 okt 2010, 19:51

Elektrika je napisao/la:Srđan Savić nema pravo nastupa u derbiju zbog kartona :mrgreen:
Nije Savic dobio karton nego Srdjan Stanic i on ima pravo da igra na tvoju zalost ili radost kako je igrao danas bolje bi bilo da ne igra nikako.
1921-2011

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 17 okt 2010, 19:55

Elektrika je napisao/la:Srđan Savić nema pravo nastupa u derbiju zbog kartona :mrgreen:
vidi ti njemu srece hahah :lol: :lol: ponadao se došljak, a ne zna da je u pitanju Srđan ali Stanić ,a ne Savić hah :mrgreen:

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 17 okt 2010, 19:58

Današnju utakmicu je sa zapadne tribine posmatrao i Mirza Varešanović, koji je očito došao špijunirati Plave. :D

Fakat je žalosno šta smo danas sve promašili. Bešlija imao stopostotnu šansu, pa Rovac, penal je bio čist kada je Dujković u šesnaestercu pokupio jednog igrača. Sudija krenuo da svira penal, a onda, nakon signalizacije pomoćnika i duboke rasprave sa igračima Slavije, povuko odluku.

Žalosno je bilo vidjeti i navijanje domaćih, počevši od skandiniranja (čitavog stadiona) "Srbija, Srbija" itd... No, njima na dušu.

Pohvalio bih mladog Omara Baljića koji je odigrao zadnjih desetak minuta. U tom je periodu napravio više nego Rovčanin u čitavoj utakmici. Dobri su danas bili Stanić, Kerla, Višća i Šehić koji nije mogao puno napraviti kod gola. Sve u svemu, poraz nezaslužen, okrećemo se sada dvjema veoma važnim utakmicama.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 17 okt 2010, 20:03

Mandrak je napisao/la:
vidi ti njemu srece hahah :lol: :lol: ponadao se došljak, a ne zna da je u pitanju Srđan ali Stanić ,a ne Savić hah :mrgreen:
Stanić, Savić sve je to isto imaju isto ime moja greška.

Samo ne znam zašto u svakom postu moraš da koristiš ove glupe imenice došljak i slično? Ti mene sa tim ne vrijeđaš jer su moji rođene sarajlije kao i što sam ja. Moji nisu potomci konduktera i skretničara, kao tvoji što si i sam priznao na ovom forumu.

Hvala i doviđenja.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 okt 2010, 20:04

Nama treba napadac i titula je nasa,dal' cemo ga iskopat' sami bog zna.Sve u svemu,nakon ovog poraza pobjeda u derbiju je imperativ ako zelimo ostati u samom vrhu.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 17 okt 2010, 20:07

Pod hitno u Gradacac i dovest Tosunovica dok ga nije ko pokupio.Nista strasno niko povrjedjen svi igraci spremni za Borac i komsije.Dobro je zna Osim sta radi.

BlingBling
Kontakt:

Post Postao/la BlingBling » 17 okt 2010, 20:10

Alene zlata li si vrijedan!!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 okt 2010, 20:11

Alipasino je napisao/la:Pod hitno u Gradacac i dovest Tosunovica dok ga nije ko pokupio.Nista strasno niko povrjedjen svi igraci spremni za Borac i komsije.Dobro je zna Osim sta radi.
Ma yebo i to.Trebali smo ljetos klepiti nekog spica al' nismo.Ali nema veze opet smo u vrhu iako nemamo klasicnog dobrog spica,ja vise i ne znam kad smo zadnji put imali,Dzelo?,pa i tome ima vec 4-5 godina,strasno yebote.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 17 okt 2010, 20:13

bistrikboy je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Pod hitno u Gradacac i dovest Tosunovica dok ga nije ko pokupio.Nista strasno niko povrjedjen svi igraci spremni za Borac i komsije.Dobro je zna Osim sta radi.
Ma yebo i to.Trebali smo ljetos klepiti nekog spica al' nismo.Ali nema veze opet smo u vrhu iako nemamo klasicnog dobrog spica,ja vise i ne znam kad smo zadnji put imali,Dzelo?,pa i tome ima vec 4-5 godina,strasno yebote.

Dialiba ?
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 okt 2010, 20:14

LIvada je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
Dialiba ?
Ma ono spica vidjelo nije,iako je igrao naprijed ali vise lijevo ili iza spiceva a naprijed kloc bio.Ali Buba je bio za ove sada Robinho

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 17 okt 2010, 20:17

Imali smo Mešanovića koji sa 35 godina bio za ove maljeve Igracina :!: ...zabio 10 golova na polusezoni i na nesrecu se ozljedio :( ali znao iz jedne poluprilike zabiti gol...ovim "talentima" nije dovolja ni 100% zicer prilika da zabiju gol :oops:

Normalan
Kontakt:

Post Postao/la Normalan » 17 okt 2010, 20:20

MinistaR je napisao/la: Žalosno je bilo vidjeti i navijanje domaćih, počevši od skandiniranja (čitavog stadiona) "Srbija, Srbija" itd... No, njima na dušu.
Na Radiju se orilo i vrlo zdužno "ubij Turčina", ako je to više ikome ikakva vijest.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Firebase, Google Adsense [Bot], Napaceni87 i 72 gosta.