Javim se nekad sa analizom mladih igraca, jer inace zbog posla pratim vecinu istih u PL BiH

Jest druze kisa padala. Trebali smo im dva gola prvu u Zenici zavalit zavrsilo 0:0 u Mostaru ih vodimo 1:0 i imamo 2-3 strasne sanse da ih zavrsimo i oni jednom pređu centar i daju nam ga. Kad se nisam objesio onaj dan na titovom mostu necu nikad. Ali evo danas se vratirodjenizavjecnost je napisao/la:E jest vala baš,još mislim da je bila kiša tu utakmicu i da smo kod 1-0 imali šansu mrtvu i yebi ga primimo gol!Cernica je napisao/la:I za kup prosle godine kad su u dvi tekme jednom presli centar dali gol u 75oj i prosli u polufinaleel-fighter je napisao/la:Ovaj gol Haurdica im je bio za onu stativu Dine na Bilinom u 90. minuti u prvom dijelu sezone
Definitivno zvezda granda je sve ispizdio danas na tribinama,svaka ti je na mjestu vise nemam sta dodat.Cernica je napisao/la:Zaboravi ja spomenut Reljića aka zvezdu granda koji je odigrao prvih 45 minuta ko muha bez glave i izgubio jedno 16 lopti. A daj nabijte ga nogom u guzicu odakle je i došao. Bolje bi Aco biciklista odigrao grob te yebo![]()
onaj lik nesmije ni minute vise dobit
Beloševiću braća naravno![]()
Ja smo ne znam ko njemu reče da zna igrati lopte poserem mu se u diplomu!Pa Avdija je za njega RonaldoCernica je napisao/la:Zaboravi ja spomenut Reljića aka zvezdu granda koji je odigrao prvih 45 minuta ko muha bez glave i izgubio jedno 16 lopti. A daj nabijte ga nogom u guzicu odakle je i došao. Bolje bi Aco biciklista odigrao grob te yebo![]()
Cernica je napisao/la:Zaboravi ja spomenut Reljića aka zvezdu granda koji je odigrao prvih 45 minuta ko muha bez glave i izgubio jedno 16 lopti. A daj nabijte ga nogom u guzicu odakle je i došao. Bolje bi Aco biciklista odigrao grob te yebo![]()
Drago mi za momka @pastrmka,jest majkemi nekako mi instikt govori da je mali sasvim ok momak.Znaci mislim na kompletnu licnost,od karaktera do sportskog kvaliteta.Mlad je decko i nema sumnje da mu treba dati priliku,pogotovo taj Reljic ,kojeg spominjes los skroz,totalni promasaj nase uprave.Cernica je napisao/la:Dino pikin imao finu sansu sa 15ak metara. Dobro je pucao nego pogodi nekog igraca celika. Konstitucijom me podsjeca na Anija i pravo mi je drago sto je dobio sansu mada nije imao vremena da nesto pokaze. Reljic![]()
za ne povjerovat oca mi. Brato da su doveli nekog tesara s građevine nešto bi uradio. Svaka lopta se odbila od njega,kretanje ko na ekstaziju i zaljepljenim tripom na čelu. Dabog sačuvaj. Ja nista gore u Veležovom dresu nisam vidio u 48 godina
Postano kroz Forum SportSport.ba app.Cernica je napisao/la:SRETAN VASKRS SVIM VELEŽOVCIMA PRAVOSLAVNE VJEROISPOVJESTI
FORZAAA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.