RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

belosevic28
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la belosevic28 » 09 apr 2015, 00:35

Ma samo lagano, nek filtrira igrace za sljedecu sezonu ;) Cernica, pratim vas koliko stignem, tako da sam poprilicno upucen :D ali nemam snage da sad dublje analiziram, ovi moji su me unazadili :oops:
Javim se nekad sa analizom mladih igraca, jer inace zbog posla pratim vecinu istih u PL BiH :D
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 09 apr 2015, 00:38

rodjenizavjecnost je napisao/la:
Cernica je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Ovaj gol Haurdica im je bio za onu stativu Dine na Bilinom u 90. minuti u prvom dijelu sezone :D
I za kup prosle godine kad su u dvi tekme jednom presli centar dali gol u 75oj i prosli u polufinale
E jest vala baš,još mislim da je bila kiša tu utakmicu i da smo kod 1-0 imali šansu mrtvu i yebi ga primimo gol!
Jest druze kisa padala. Trebali smo im dva gola prvu u Zenici zavalit zavrsilo 0:0 u Mostaru ih vodimo 1:0 i imamo 2-3 strasne sanse da ih zavrsimo i oni jednom pređu centar i daju nam ga. Kad se nisam objesio onaj dan na titovom mostu necu nikad. Ali evo danas se vrati
From father to son

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 09 apr 2015, 00:39

Cernica je napisao/la:Zaboravi ja spomenut Reljića aka zvezdu granda koji je odigrao prvih 45 minuta ko muha bez glave i izgubio jedno 16 lopti. A daj nabijte ga nogom u guzicu odakle je i došao. Bolje bi Aco biciklista odigrao grob te yebo :urnebes: :urnebes: onaj lik nesmije ni minute vise dobit :nene:

Beloševiću braća naravno :thumbup: :bih:
Definitivno zvezda granda je sve ispizdio danas na tribinama,svaka ti je na mjestu vise nemam sta dodat.
#musvdg

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 09 apr 2015, 00:48

Cernica je napisao/la:Zaboravi ja spomenut Reljića aka zvezdu granda koji je odigrao prvih 45 minuta ko muha bez glave i izgubio jedno 16 lopti. A daj nabijte ga nogom u guzicu odakle je i došao. Bolje bi Aco biciklista odigrao grob te yebo :urnebes: :urnebes: onaj lik nesmije ni minute vise dobit :nene:

Ja smo ne znam ko njemu reče da zna igrati lopte poserem mu se u diplomu!Pa Avdija je za njega Ronaldo :twisted: Bolje da su nekog sa biroa uzeli bar bi bio jedan manje ne zaposlen u BiH :evil:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 09 apr 2015, 02:00

:lol: :lol: centralna je odradila posao što se tiče reljića :lol:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 09 apr 2015, 11:12

Mislim da se Mrkva u onom intervjuu sam izdao kad je pričao o igračima sa strane (tatlane). Izvuci cu iz konteksta (da sam ne trazim) : "Imamo menadžere koji nam se nude, koji nam nude igrače i onda ih mi testiramo i izaberemo šta nam treba". Po meni najveći pogodak od ovih igrača iz Srbije je Blagojević, i donekle Nikolić. Mada što se tiče Nikolića, 2 tekme odigra dobro, pa ga 5 nigdje, to nije karakter nijednog fudbalera. Pogledajte Blagojevića koji iz utakmice u utakmicu ima svoju konstantu i samo može biti bolji, nije nikad otišao ispod svog prosjeka (barem za mene). Po meni je Reljić promašaj, rekao sam odmah, bez obzira kako odigra do kraja sezone, to nije to. Napadač sa 175-180 cm se ne može nazvati napadačem. Da je kojim slučajem ostao onaj Jovanović, ja sam ubijedjen da bi druga priča bila što se tiče realizacije pa i nekih utakmica, barem bi ko imao razliku da napravi na terenu i pri prekidima bi na njemu bila po dva igrača, gdje bi se otvorila prilika nekom drugom igrači za postizanje gola ili samom njemu. Iskreno, nisam bio na utakmici, ali da je bio loš , nisam samo ovdje pročitao nego i od par osoba koje su bile na utakmici sam to čuo. Čestitke Dini za debi, neko mi reče da je za onih 15-ak minuta pokazao baš fin talenat i odlike pravog napadača sa kojim bi trebalo raditi i pruzati mu vecu priliku. Necu to da hvalim, jer svakog koga smo pohvalili se izgubio. Dino, pojma nemaš, nastavi raditi :D

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 09 apr 2015, 19:58

Dino pikin imao finu sansu sa 15ak metara. Dobro je pucao nego pogodi nekog igraca celika. Konstitucijom me podsjeca na Anija i pravo mi je drago sto je dobio sansu mada nije imao vremena da nesto pokaze. Reljic :facepalm: :damn: za ne povjerovat oca mi. Brato da su doveli nekog tesara s građevine nešto bi uradio. Svaka lopta se odbila od njega,kretanje ko na ekstaziju i zaljepljenim tripom na čelu. Dabog sačuvaj. Ja nista gore u Veležovom dresu nisam vidio u 48 godina
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 09 apr 2015, 20:08

Cernica je napisao/la:Dino pikin imao finu sansu sa 15ak metara. Dobro je pucao nego pogodi nekog igraca celika. Konstitucijom me podsjeca na Anija i pravo mi je drago sto je dobio sansu mada nije imao vremena da nesto pokaze. Reljic :facepalm: :damn: za ne povjerovat oca mi. Brato da su doveli nekog tesara s građevine nešto bi uradio. Svaka lopta se odbila od njega,kretanje ko na ekstaziju i zaljepljenim tripom na čelu. Dabog sačuvaj. Ja nista gore u Veležovom dresu nisam vidio u 48 godina
Drago mi za momka @pastrmka,jest majkemi nekako mi instikt govori da je mali sasvim ok momak.Znaci mislim na kompletnu licnost,od karaktera do sportskog kvaliteta.Mlad je decko i nema sumnje da mu treba dati priliku,pogotovo taj Reljic ,kojeg spominjes los skroz,totalni promasaj nase uprave.
Podrska Dini,samo radi momcino rezultat mora doci
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 09 apr 2015, 20:15

@rodjenisa i meni pravo drago bi kad ga je ubacio juce. Mali je bez pardona isao u svaki duel. Eto mogao ga je i zavalit da je imao malo vise sreće. Neka naše djece treba ih gurat u vatru da se kale a Reljicu aka zvezdi granda podhitno ispisnicu. Jos psuje juce Janku i ko svađao bi se on s njim. Yebo pleme sakato. Konta istetovirao ruke i igracina. A bjeri tamo
From father to son

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 10 apr 2015, 14:37

Da pozovem raju sutra na rukomet u 18h u Sjeverni. Fudbaleri nam u Sarajevu igraju, evo prilike za podržati još jedan Velež. Protivnik Međugorje, sigurno da je lagan protivnik u odnosu na ono šta nas čeka u nekoliko sljedećih kola i treba podržati to . SVI NA RUKOMET !

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 11 apr 2015, 03:13

IDEMO MOSTARSKI ROĐENI DANAS FACOM NA KOPAČKU DO POBJEDE

FORZAAAA

Ko mljaze :crazy:
From father to son

vfc1981
Kontakt:

Re: FK Velež: Stadion i infrastruktura

Post Postao/la vfc1981 » 11 apr 2015, 12:53

Zna li iko hoce li se zavrsavat pomocni razvukli su ovo,a bili su rekli da ce bit brzo zavrseno,ako neko ima informaciju neka salje pp.
...Za dres sa petokrakom ginu rođeni...

vfc1981
Kontakt:

Post Postao/la vfc1981 » 11 apr 2015, 12:55

HAJMO ROĐENI GOLOOOOOVAAAAAAA :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
...Za dres sa petokrakom ginu rođeni...

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 11 apr 2015, 18:13

Kakav panj je ovaj reljic pa to je za nepovjerovat.....gol igrac rak rana.....

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 11 apr 2015, 18:31

Bas su se proslavili sa dovodjenjem napadaca. Prvo Popovic pa sad ovaj. Moyda bude treca sreca.

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 11 apr 2015, 18:56

Koliko samo fali Ani, sa njim bi sigurno barem bod uzeli danas. Drugo poluvrijeme dosta bolje odigrano, u par navrata smo imali lijepih akcija, i da smo imali bilo kakvog napadaca, vjerujem da bi dali go. Idemo sad dobiti Sirokog aBd :thumbup:
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 11 apr 2015, 18:57

Slabo danas do bola mada ni Olimpic nista nije pokazao osim one majstorije iz slobodnjaka. Steta za onu nesrecu da Haurdic s peterca pogodi Hamzica u facu :facepalm: Reljic aka zvezda granda dokazao jos jednom da nije za Lokomotive a ne za ležVe. Nego ispa mi maloprije u liska ulici autobus Metaleghe iz Jajca yebote :urnebes: :urnebes: sta je ovo svi nas poceli kopirat za bus :njanjanja:
From father to son

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 12 apr 2015, 00:32

Tolic,Kodro,Reljic daleko ispod nekog prosjeka a tu se danas mogao naci i Maletic jer je lose odigrao ali nemam srca njemu zamjerit nesto zbog svih dobrih partija koje je pruzio..Opet citav dan nasekiran nazivciran tlak milion kad vidim kako igraju,pa dokle vise ove sekiracije i jednostvano razocarenja u Velez..Dodje mi da vise kazem jebte se i vi i "vas" Velez ali ne moguuuuuuuuuuu :facepalm: :facepalm:
#musvdg

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 12 apr 2015, 08:45

SRETAN VASKRS SVIM VELEŽOVCIMA PRAVOSLAVNE VJEROISPOVJESTI

FORZAAA
From father to son

rodjenizavjecnost
Kontakt:

Post Postao/la rodjenizavjecnost » 12 apr 2015, 08:51

Cernica je napisao/la:SRETAN VASKRS SVIM VELEŽOVCIMA PRAVOSLAVNE VJEROISPOVJESTI

FORZAAA
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.