Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nije ovdje samo Vico kriv, ogroman problem su korumpirane balije koje zbog svog interesa sve ovo podrzavaju a i hrvati također. Najveci krivac je narod koji dopusta ovaj cirkus u drzavi posljednjih 20 godina.
-
- Kontakt:
Pa normalno. Imaš domaće izdajnike, balijandere, koji se prodaju sad pa sad.
-
- Kontakt:
Znači problem je publika na 1 utakmici u BL, a nije problem prekinuto prvenstvo i još k tome dodjeljena titula koja je burno proslavljena. Pitarska logika.
Srećom stigle su ih Usrefove suze
- Shategabri
- Kontakt:
Ako ti ne vidiš problem što će publika biti u BL, a neće u VrapčićimaVelezovoDijete je napisao/la: ↑21 maj 2021, 13:13Znači problem je publika na 1 utakmici u BL, a nije problem prekinuto prvenstvo i još k tome dodjeljena titula koja je burno proslavljena. Pitarska logika.

Al hajd, možda bude još koji put Evropa za Velež

Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Ne vidim problem, neka ljudi proslave titulu kako treba. Osvojili su je kako god. Kad prvih 11 utakmica sezone u BL nije bilo nikom bitno šta rade, što bi sada bilo. Nama ste se smijali sa 1. mjesta kad nas je Gigović nagu*io. Prema tome, problema nema. MOžda iduće sezone od prvog kola klubovi stanu svi skupa kad se napravi neka lakardija, a nećeShategabri je napisao/la: ↑21 maj 2021, 13:15Ako ti ne vidiš problem što će publika biti u BL, a neće u VrapčićimaVelezovoDijete je napisao/la: ↑21 maj 2021, 13:13Znači problem je publika na 1 utakmici u BL, a nije problem prekinuto prvenstvo i još k tome dodjeljena titula koja je burno proslavljena. Pitarska logika.
Srećom stigle su ih Usrefove suze![]()
Al hajd, možda bude još koji put Evropa za Velež![]()

- Shategabri
- Kontakt:
A jbg, hajmo se onda smijati jedni drugima kad te neko naguzi. Ne znam šta bih ti drugo rekao.VelezovoDijete je napisao/la: ↑21 maj 2021, 13:19Ne vidim problem, neka ljudi proslave titulu kako treba. Osvojili su je kako god. Kad prvih 11 utakmica sezone u BL nije bilo nikom bitno šta rade, što bi sada bilo. Nama ste se smijali sa 1. mjesta kad nas je Gigović nagu*io. Prema tome, problema nema. MOžda iduće sezone od prvog kola klubovi stanu svi skupa kad se napravi neka lakardija, a nećeShategabri je napisao/la: ↑21 maj 2021, 13:15Ako ti ne vidiš problem što će publika biti u BL, a neće u VrapčićimaVelezovoDijete je napisao/la: ↑21 maj 2021, 13:13Znači problem je publika na 1 utakmici u BL, a nije problem prekinuto prvenstvo i još k tome dodjeljena titula koja je burno proslavljena. Pitarska logika.
Srećom stigle su ih Usrefove suze![]()
Al hajd, možda bude još koji put Evropa za Velež![]()
![]()
Ja koliko znam vi ste s nama u ovoj priči o nekom udruženju klubova, ne znam šta sad galamiš

Nije problem proslave kao proslave, jeste dvostrukih aršina.
Al hajd, yebo nas. Nek slave zaslužili su, u pravu si.
Koševo Zapad
Gdje su sad Manijaci da bace jednu bombu na zgradu saveza onako usput
Samo smrt Borcu !

Samo smrt Borcu !
- Chapman1886
- Kontakt:
Vise smisla ova titula Borca, nego proslogodisnja korona titula licemjernih pitara koje puca kriza identiteta na svim poljima. Ja opet gledam malo siru sliku i mislim da smo mi u sunovratu velikom bez obzira ko bio na vrhu. Realno, 95 % forumasa su ljudi sa posebnim potrebama i tesko je ove stvari shvatiti pogotovo izbaciti to licemjerstvo iz sebe, da se ne nasladjujes kad ne treba i da priznas kad treba. Kad ovim iz Banja Luke napises da nije liga regularna, odmah ide to zato sto je Borac, sto smo Srbi. Isti slucaj sa ovim ozracenim debilcicem sto mrzi glavni grad vise od svog siromasnog zivota, pa nesto likuje, a klub igra u Šijama i Nemili, a kod nas transparenti. To su kompleksasi i zadojena djecurlija. Tesko je ozbiljno komunicirati.
Mogu reci da je Velez najpostenija ekipa i da mi je bas drago zbog njih. Sve na terenu, radom, fino, kulturno. Prave stadion, ne kukaju. Oporavili su se poslije onog masakra Gigovica na Gradskom. Tako se to radi. Oni su se gore njima umijesali i malo pomrsili racune, a nisu bili planirani. Takodjer, i Siroki igra dobru sezonu.
Mogu reci da je Velez najpostenija ekipa i da mi je bas drago zbog njih. Sve na terenu, radom, fino, kulturno. Prave stadion, ne kukaju. Oporavili su se poslije onog masakra Gigovica na Gradskom. Tako se to radi. Oni su se gore njima umijesali i malo pomrsili racune, a nisu bili planirani. Takodjer, i Siroki igra dobru sezonu.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
- Chapman1886
- Kontakt:
pitari se zadnji trebaju javljati po pitanju ovog
Samo Sloboda | COYG
-
- Kontakt:
Čuj jači od ratova režima i partija, a sam A.Osim veći od njihovog kluba 

Gdje si rodjak. Evo Borac ti sampion. Proguglaj malo historiju Zeljeznicara i ustani kad spomenes tog poslije jer vise je puta rasplakao 10+ hiljada na Bilinom nego sto ima klubova u toj ligi sto igrate.Convicts1988 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 13:32Čuj jači od ratova režima i partija, a sam A.Osim veći od njihovog kluba![]()
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Da je pameti, pa finale kupa u BL prebaciti.
Sudar starih rivala, a da nema publike.
Sudar starih rivala, a da nema publike.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
nije veci od ovogConvicts1988 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 13:32Čuj jači od ratova režima i partija, a sam A.Osim veći od njihovog kluba![]()

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Mogli ste i u Beograd na neutralan teren da proslavite kup drzave BiH !
Mjau !
-
- Kontakt:
cestitke na novom poslu! Da sam na tvom mjestu pazio bih se Hareta

nasa noc traje danima
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
U Engleskoj je u jednom trenutku savez dozvolio ogranicen broj navijaca na Anfildu, a zabrana je i dalje vazila za pojedine kriticne regije kao npr. Old Trafford.
Slicna situacija je i kod nas, FBiH nije popustila mjere, RS stab je donio odluku o pustanju. Svi smo gladni stadiona i utakmica i dabogda se svi ubrzo vratili na tribinu.
Slicna situacija je i kod nas, FBiH nije popustila mjere, RS stab je donio odluku o pustanju. Svi smo gladni stadiona i utakmica i dabogda se svi ubrzo vratili na tribinu.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.