FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Aldinn1
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Aldinn1 » 10 maj 2012, 22:28

Ma džaba vam karte i cijene, mi ćemo opet doći da podržimo šampione najbolje u državi. Pored toga vam složimo par komada i idemo da slavimo troduplu.
Ku-čimo se jer možemo...
Potpis!

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 10 maj 2012, 22:41

Sretno komšije :mrgreen:
Zadnja izmjena: ekran, dana/u 10 maj 2012, 22:52, ukupno mijenjano 2 puta.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 10 maj 2012, 23:51

GunnerS je napisao/la:Cijene su trebale i veče. Da se ja pitam ja bih stavio sjever cenera istok 15 a zapad 25 KM... Mi svakako imamo sezonske i onda ne vidim razlog zašto nebi ove cijene za derbi se stavljale. Kone ako im se ne sviđa, nemojte ni doći a svakako neće doći da navijaju, pa... ;)
realno bilo bi vas u tom slucaju max 300 a nas 0 te tom politikom bi samo tvoj klub bio u minusu i to velikom , inace mislim da to preseravanje oko ulaznica i cijena samo skodi klubovima mozda cak vama vise al eto nadam se jednoj od boljih utakmica , realno nikad se ne zna pobjednik i dan danas zajebavam prijatelja kad smo vam sjebali i kup i titulu a mi bili losi tamo u sredini tabele tako da ne moze niko reci da uzima 100 % ...

dide
Kontakt:

Post Postao/la dide » 10 maj 2012, 23:56

Jeste dosadni vise sa tim glupim djecijim prepirkama. Isto mala djeca: moj babo je jaci od tvoga, moj babo ce tvog prebit bla bla bla :(

Dajte malo ljudi 99 derbi, jos malo pa 100.

Uzivajte !

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 11 maj 2012, 00:06

Sto bi rekli nadrealisti krenimo redom i logicno. Derbi....kako sada stvari stoje samo neka rijec bez nekog velikog znacenja, naboja neznam ti ni ja cega vise....razlog jer smo da ne kazem sta. Jos nemogu sebi da dodjem da smo zijanili protiv Olimpica al sad cu to da ostavim po strani to je vec tema da veliku diskusiju i ozbiljno duboko razmisljanje, sta, sto, zasto, kako itd. Licno znam a vjerujem i vecina vas nekoliko igraca od Adilovica, Husica, Sesara tako da i cesto razgovaram sa njima, a znam i Irfana na moju radost ili zaslost to ce se pokazati vremenom mada i sada polako sklapam neke kockice i imam neko misljenje o njemu al otom potom. Moram da kazem svoje misljenje dijelio to neko samnom ili ne, a to je derbi je lijepa stvar, događaj, rijetke zemlje i gradovi u svijetu to imaju i trebamo se ponositi time, ali ljudi moji mene da neko pita i da mogu da odlucim a nemogu ja bih se sada potpisao da narednih 25godina nas komsinice dobiju i na kosevu i na svom terenu a da mi budemo sampioni narednih 25godina jer pise se ko je sampion u knjigama za sva vremena a ne ko je pobijedio jednu ili dvije tekme. Neznam kako svi svi gledate na to al kako starim sve vise mi je bitnija titula nego pobjena u derbiju. Eh sad posto smo mi opet da ne upotrijebim jednu ruznu rijec sta smo ostala nam je samo jos ta radost za nas navijace, sipmatizere i namjerno ostavljam zadnje mjesto Horde zla koje ne da zasluzuju pobjedu na derbiju nego narednih 20 titula kako bodre klub, navijaju, daju sve od sve od materijalog pa do neznam ti ni ja cega ako cemo i zdravlja, zivota a znamo svi na koga mislim. Iz tog razloga sam pomenutim igracima rekao u lice jer se niti stidim niti bojim koga iako sam dobar sa njima jer oni treba da se stide Hordi i nas navijaca da ako ste vec cune budite ljudi i dajte sve od sve da pobijedite u derbiju jer ako nam vec nemozete priustiti neku ljepotu od igre, titule onda bar ovo probajte, i kao da slutim i znam sta misli svaki Hordas sa sjevera rekao sam im da moze svasta biti ako ne pobijede jer je puna casa svima nama a posebno onima koji 90 i kusur minuta daju svoje grlo i dlanove i kao i svi mi zive za taj klub. Mene je odavno vec sramota svega al opet idem na svaku tekmu, pitam se samo dali sam bas toliko bolestan kao i svi mi za klubom ili me neko dobro pravi budalom...mozda uskoro saznam.
Izvinjavam se na dugom posti al dusa boli sve vise i sve jace svakog dana....lijep pozzzz

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 11 maj 2012, 01:06

Ja bih zamolio da se poslije ove postavljene karte sa Grbavice, za ogradjeni sektor na sjeveru tog stadiona, gdje je barem 3-4 puta do sada bila karta 15KM..napokon zavrsi ta rasprava oko cijene karata za zapad Koseva.

slika

To sto se jug morao zakljucati, kao tribina koja uvijek prima gostujuce navijace (i ne samo Manijake) to je do komiteta za normalizaciju i takvih propisa i zabrana( da nije ta zabrana aktuelna jug bi vam bio identicna cijena kao sjever 6KM). A zapad je uvijek, svaki derbi i svaku evropsku utakmicu, bio od 3 do 5 KM skuplji u odnosu na istok jer je pregled sa te tribine duplo kvalitetniji, jer ima puno vise ulaza i gdje je puno manja guzva itd. itd.

Zaista ne vidim razloga da se raspravlja o svemu toem, jer je zapadna tribina najskuplja uvijek i kada igra reprezentacija na Kosevu upravo iz prije navedenih razloga itd. itd.

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 11 maj 2012, 08:22

Vamos je napisao/la:Ja bih zamolio da se poslije ove postavljene karte sa Grbavice, za ogradjeni sektor na sjeveru tog stadiona, gdje je barem 3-4 puta do sada bila karta 15KM..napokon zavrsi ta rasprava oko cijene karata za zapad Koseva.

slika

To sto se jug morao zakljucati, kao tribina koja uvijek prima gostujuce navijace (i ne samo Manijake) to je do komiteta za normalizaciju i takvih propisa i zabrana( da nije ta zabrana aktuelna jug bi vam bio identicna cijena kao sjever 6KM). A zapad je uvijek, svaki derbi i svaku evropsku utakmicu, bio od 3 do 5 KM skuplji u odnosu na istok jer je pregled sa te tribine duplo kvalitetniji, jer ima puno vise ulaza i gdje je puno manja guzva itd. itd.

Zaista ne vidim razloga da se raspravlja o svemu toem, jer je zapadna tribina najskuplja uvijek i kada igra reprezentacija na Kosevu upravo iz prije navedenih razloga itd. itd.
100 % normalan post, samo jedna zamjerka mislim da su karte za jug uvjek nešto skuplje nego za sjever al nema veze. GRADSKI DERBI uništavaju uprave oba kluba sa cijenama karata jednostavno sve je u parama.Kad bi neko malo razmislio i smanjio cijene zbog navijača sve bi došlo na svoje. Ja još uvjek žalim za onim poslijeratnim derbijima kad su stadioni bili puni a kvalitet fudbal i nije bio nešto.
Vidimo se sutra i NAPRAVITE ŠPALIR ŠAMPIONIMA......
Jer si JEDAN JEDINI...........

High

Post Postao/la High » 11 maj 2012, 08:42

Karte u prodaji od danas.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

maksi
Kontakt:

Post Postao/la maksi » 11 maj 2012, 08:44

Mislim da vam se dobro ne piše, imate ekipu koja nije fizički pripremljena i igrate katastrofalno loše i imate teške tri nutakmice Željo, Zvijezda u Gradačcu pa vam Borac dolazi a Olimpik će dobit Kozaru u Gradišci, Leotara na Otoci a ako mu bude trebalo ima on i Širokog mislim da Gracić ima sve pod kontrolom, loši ste loši, varate sami sebe kad pobedite Rudara,Zrinskog, Kozaru koju svi pobeđuju, s Travnikom dogovorite,Slaviji otmete, al zato vas GOŠK, Široki, Olimpik poderu. Žao mi vas velik ste klub sretno protiv Želje al u Gradačcu se spremamo valjda vaš SIR JOVIĆ ne dobije crveni karton pa bude smio doć u Gradačac haha ima on obraz haha

High

Post Postao/la High » 11 maj 2012, 08:52

Jest' vala, dogovorili se sa Travnikom. Kupili sve utakmice, sve je ono brate namješteno. Al' hajde, imate vi tu, da osvjetlate obraz. Znaš kol'ko mene boli briga za vas, i za vaše utakmice. Dokaz je samo da pratiš FKS. Hajd sad balavac jedan, **** sa teme. Ima nas ovdje koji komentarišemo u vezi svog kluba, ne pišemo nebuloze kao ti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

alibi

Post Postao/la alibi » 11 maj 2012, 09:17

Shvatam da svak moze svasta da skraba bog nam dao racunare pa udri,al daj te malo bar malo ozbiljnosti.FCS-ok znam da smo institucija i da mnogi zele i trude se da na bilo koji nacin pa evo i ovaj putem racunara blebetaju svasta,ali malo ozbiljnosti nikom nebi skodilo.E sad o tekmi sutra manje vise igraci "znaju" sta im je ciniti.Mislim borbenost i htijenje nek ne dostaje i to je to.O rezultatu i ocekivanjima je manje vise nezahvalno govoriti,ali kad god igramo s curicama sa grbavice naravno da ce biti "uzbudljivo".Ocekujem pobjedu naravno.

golgeter242
Kontakt:

Post Postao/la golgeter242 » 11 maj 2012, 09:26

Sutra ocekujem pobjedu, nista drugo. Dosta igraca smo odmarali protiv Olimpika tako da smo sutra svi svjezi i mora se pobjediti ukoliko zelimo da idemo u Evropu na kraju sezone.
Isto tako ocekujem pune tribine i odlicnu atmosferu. Vrijeme ce vjerovatno biti fino i svi su se uvjeti stekli da to bude jedan pravi derbi, BEZ MANIJAKA :D
Manchester United! FK Sarajevo! Roger Federer! Miami Heat!
Dok Sarajevo postoji i Miljacka tece, Horde tvoje ime zaboraviti nece!
VEDRAN PULJIC!

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 11 maj 2012, 09:36

golgeter242 je napisao/la:Sutra ocekujem pobjedu, nista drugo. Dosta igraca smo odmarali protiv Olimpika tako da smo sutra svi svjezi i mora se pobjediti ukoliko zelimo da idemo u Evropu na kraju sezone.
Isto tako ocekujem pune tribine i odlicnu atmosferu. Vrijeme ce vjerovatno biti fino i svi su se uvjeti stekli da to bude jedan pravi derbi, BEZ MANIJAKA :D

Ne mogu da vjerujem kako je vama drago kad' nas nema jel' to zato da se i vi cujete na derbiju ili ?
Željo do groba Života mi moga !

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 11 maj 2012, 09:45

Nema sta kome drago biti,jer derbi i jeste zato tu da bi bili navijaci na okupu!!
Sa obadvije strane,ali posto je odluka kakva jeste kao sto je i nama bila.
Prema tome!! Sjedite fino i gledaj te preko tv! Ili dodi te i psssss!!

golgeter242
Kontakt:

Post Postao/la golgeter242 » 11 maj 2012, 09:50

The Maniacs '87 je napisao/la:
golgeter242 je napisao/la:Sutra ocekujem pobjedu, nista drugo. Dosta igraca smo odmarali protiv Olimpika tako da smo sutra svi svjezi i mora se pobjediti ukoliko zelimo da idemo u Evropu na kraju sezone.

Ne mogu da vjerujem kako je vama drago kad' nas nema jel' to zato da se i vi cujete na derbiju ili ?
Ne znam ja o cemu ti pricas prijatelju. Dok Horde nisu dolazile na Grbavicu vasi su napaljeni navijaci cvjetali od srece, samo zato sto nas nema. Nista konkretno tebi ne govorim ali bilo je mnogo takvih :)
Manchester United! FK Sarajevo! Roger Federer! Miami Heat!
Dok Sarajevo postoji i Miljacka tece, Horde tvoje ime zaboraviti nece!
VEDRAN PULJIC!

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 11 maj 2012, 09:57

bordo je napisao/la:Nema sta kome drago biti,jer derbi i jeste zato tu da bi bili navijaci na okupu!!
Sa obadvije strane,ali posto je odluka kakva jeste kao sto je i nama bila.
Prema tome!! Sjedite fino i gledaj te preko tv! Ili dodi te i psssss!!
mi cemo da dodjemo ako Bog da a vi cete da psssssssssss kad nas vidite ;) sve u svemu ako Bog da gubite :D

High

Post Postao/la High » 11 maj 2012, 09:58

Baš nam je drago što ćete doći :)

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 11 maj 2012, 10:00

High je napisao/la:Baš nam je drago što ćete doći :)
Upravo tako mi cemo da pucamo i gorimo od srece evo sve suze radosnice teku.. :D
Jos malooooooooo komsije!!! ;)
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

maksi
Kontakt:

Post Postao/la maksi » 11 maj 2012, 10:04

High je napisao/la:Jest' vala, dogovorili se sa Travnikom. Kupili sve utakmice, sve je ono brate namješteno. Al' hajde, imate vi tu, da osvjetlate obraz. Znaš kol'ko mene boli briga za vas, i za vaše utakmice. Dokaz je samo da pratiš FKS. Hajd sad balavac jedan, **** sa teme. Ima nas ovdje koji komentarišemo u vezi svog kluba, ne pišemo nebuloze kao ti.
Čujemo se posle utakmice?

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 11 maj 2012, 10:50

Halo koce meni zabranit da dodjem ja koji sam 40 godina u svom Sarajevu proso po gradu sve i svasta rat prezivio i sad ce meni neki pitar rec nemoze se na utakmicu.Na zapadu sam sa sinom damo go normala skacem kome se nesvidja moze i reagovat.Vozdra do sutra a fala bogu ima nas dosta jos ovakvih ko ja tako da se nadam najmanje 3.000 milje nas na zapadu.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, NazorUso, nokee i 50 gostiju.