http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628" onclick="window.open(this.href);return false;

Hahaha nikad viseCernica je napisao/la:Brato nikad ne idi sa stadiona do zvuka pistaljke1922VFC1981 je napisao/la:Razocaran igrom izadjem sa stadiona oko 90' min ulazim u auto na parkingu kraj stadiona kad ono..haha igru brisi bodove pisi
![]()
kad smo kod toga koliko sam puta prije rata zakasnio po 10 minuta pod bb i nisam vidio dva gola
ono brato kasnis na pocetak a znas da ces propustit dva gola. Samo cujes na rondou goooooo yebes sebi majku,dok si dosao da starog veležovog cujes opet goooooo i onda potrcis sprintom eeee necete me zayebat za treci
![]()
forzaaaa
I za kup prosle godine kad su u dvi tekme jednom presli centar dali gol u 75oj i prosli u polufinaleel-fighter je napisao/la:Ovaj gol Haurdica im je bio za onu stativu Dine na Bilinom u 90. minuti u prvom dijelu sezone
Ovo smo od svaba kupili birvaktile,mi njima prodavali neke fazone s loptom.dribling,sakrivanje lopte i te fazone a oni nas naucili da se igra dok sudija ne svirne krajCernica je napisao/la:Brato nikad ne idi sa stadiona do zvuka pistaljke1922VFC1981 je napisao/la:Razocaran igrom izadjem sa stadiona oko 90' min ulazim u auto na parkingu kraj stadiona kad ono..haha igru brisi bodove pisi
![]()
kad smo kod toga koliko sam puta prije rata zakasnio po 10 minuta pod bb i nisam vidio dva gola
ono brato kasnis na pocetak a znas da ces propustit dva gola. Samo cujes na rondou goooooo yebes sebi majku,dok si dosao da starog veležovog cujes opet goooooo i onda potrcis sprintom eeee necete me zayebat za treci
![]()
forzaaaa
Vise nego solidan u nastavku sezone.belosevic28 je napisao/la:Nadam se da se Anes bar malo iskupio ovim golom, znam da ste bili kivni na njega...Dobar je Ana momak. Inace, RAja, cestitke na pobjedi, bar jedan rezultat s kojim sam zadovoljan, kad ovi moji uhljupi meda nmgu
Drago mi je zbog brata, bezze je otjeran s Koseva, nek se bar kod vas pokaze. Pozz RA1922VFC1981 je napisao/la:Vise nego solidan u nastavku sezone.belosevic28 je napisao/la:Nadam se da se Anes bar malo iskupio ovim golom, znam da ste bili kivni na njega...Dobar je Ana momak. Inace, RAja, cestitke na pobjedi, bar jedan rezultat s kojim sam zadovoljan, kad ovi moji uhljupi meda nmgu
![]()
Ima još jednu godinu ugovora sa nama do 2016. i mogao bi slijedće sezone biti naš ključni igrač, a već se polahko nameće ka tome.1922VFC1981 je napisao/la:Vise nego solidan u nastavku sezone.belosevic28 je napisao/la:Nadam se da se Anes bar malo iskupio ovim golom, znam da ste bili kivni na njega...Dobar je Ana momak. Inace, RAja, cestitke na pobjedi, bar jedan rezultat s kojim sam zadovoljan, kad ovi moji uhljupi meda nmgu
![]()
Druze borio se danas i da nije zavalio onaj eurogol nije problem. Manje se zajebaje,manje dribla a vise se zalaže. Ja sam ovim njegovim zadovoljan i nadam se da ce ostati i nastaviti ovako i iduce sezonebelosevic28 je napisao/la:Nadam se da se Anes bar malo iskupio ovim golom, znam da ste bili kivni na njega...Dobar je Ana momak. Inace, RAja, cestitke na pobjedi, bar jedan rezultat s kojim sam zadovoljan, kad ovi moji uhljupi meda nmgu
faj ne zayebaji? juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu konačno. Čestitke upravi!1922VFC1981 je napisao/la:Jooooj umjetne jesu je slozili fino,tacno kad sam vidio danas pff..![]()
Akobogda brato. Danas je Pikin mali Dino Ćemalović dobio 20 minuta,prošlu Tolić. Polako se djeca guraju u vatru i to je prava stvar je bez omladine Veležove nema budućnosti. Hvala drug na lijepim željamabelosevic28 je napisao/la:On, Hebib, onaj mali napadac kad sredi papire...relativno mladi igraci, a imaju kvalitet, mogli bi ciniti okusnicu Veleza. Nadam se da ce tako i biti, uz par vasih juniora, i ponekog iskusnog sa strane...dobra ekipica... Vrijeme je da se Velez vrati u vrh BH fudbala, gdje mu je i mjesto.
Druze moj ne cestitaj kad nemas na cemu,izvini sto sam te trznoAlemC85 je napisao/la:faj ne zayebaji? juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu konačno. Čestitke upravi!1922VFC1981 je napisao/la:Jooooj umjetne jesu je slozili fino,tacno kad sam vidio danas pff..![]()
![]()
![]()
Postavi koju sliku.
e hebi se ja se baš obradovao....1922VFC1981 je napisao/la:Druze moj ne cestitaj kad nemas na cemu,izvini sto sam te trznoAlemC85 je napisao/la:faj ne zayebaji? juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu konačno. Čestitke upravi!1922VFC1981 je napisao/la:Jooooj umjetne jesu je slozili fino,tacno kad sam vidio danas pff..![]()
![]()
![]()
Postavi koju sliku.Pisem ovo da bi skreno pozornost na tu pricu sta vise cekaju,zanima me sta je sad problem..
E jest vala baš,još mislim da je bila kiša tu utakmicu i da smo kod 1-0 imali šansu mrtvu i yebi ga primimo gol!Cernica je napisao/la:I za kup prosle godine kad su u dvi tekme jednom presli centar dali gol u 75oj i prosli u polufinaleel-fighter je napisao/la:Ovaj gol Haurdica im je bio za onu stativu Dine na Bilinom u 90. minuti u prvom dijelu sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.