FK Željezničar (opšte diskusije)

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la pile87 » 12 avg 2015, 18:47

Denvald je napisao/la:
Opet laž pilence malo? bačena je na objekat a ne na stadion kao što sam gore rekao,ne bi ti navijao za želju da si normalan svakako :D .Vi ste ti koji bacate bombe po stadionu i koji se bodete i ubijate međusobno ili živiš u nekom svom svijetu pa ništa od toga nije istina?
Vidi sine i kod nas je onda bomba nadjena u livadi izmedju sjevera i istoka onda po tvome mozes reci nije ni to bilo na stadionu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Denvald
Kontakt:

Post Postao/la Denvald » 12 avg 2015, 18:49

A ništa ono što je nađena ispod stolice,ona prva? onda bacanje bombe na dječije igralište isto ništa?
Zadnja izmjena: Denvald, dana/u 12 avg 2015, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.

Dinara
Kontakt:

Post Postao/la Dinara » 12 avg 2015, 18:51

Jeste li vi normalni ? Momak je ubijen, a vi od toga pravite segu i salu i oko toga se raspravljate Ili ste dijeca ili debili obicni. Ovo sto sam napisao odnosi se na pitare koji se ovdje javljaju.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 12 avg 2015, 18:53

Dinara je napisao/la:Jeste li vi normalni ? Momak je ubijen, a vi od toga pravite segu i salu i oko toga se raspravljate Ili ste dijeca ili debili obicni. Ovo sto sam napisao odnosi se na pitare koji se ovdje javljaju.
Umni bolesnici, nista vise.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 avg 2015, 18:54

Denvald je napisao/la:A ništa ono što je nađena ispod stolice,ona prva? onda bacanje bombe na dječije igralište isto ništa?
Pa meni je to sve isto bilo pucanje po kobiljoj glavi ili bacanje bombi po zenici.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 avg 2015, 18:58

Ne kontam,vec sam to negdje jednom napisao..isto sranja se desilo,ili desava i kod jednih i drugih i ponovo jedni druge prcaju...pa jbt zivot opiceni.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Dinara
Kontakt:

Post Postao/la Dinara » 12 avg 2015, 18:58

cala je napisao/la:
Dinara je napisao/la:Jeste li vi normalni ? Momak je ubijen, a vi od toga pravite segu i salu i oko toga se raspravljate Ili ste dijeca ili debili obicni. Ovo sto sam napisao odnosi se na pitare koji se ovdje javljaju.
ne znam ali ne vrijedi pricati definitivno,doce u glavu nekad :D

Denvald
Kontakt:

Post Postao/la Denvald » 12 avg 2015, 19:07

pile87 je napisao/la:
Denvald je napisao/la:A ništa ono što je nađena ispod stolice,ona prva? onda bacanje bombe na dječije igralište isto ništa?
Pa meni je to sve isto bilo pucanje po kobiljoj glavi ili bacanje bombi po zenici.
Isto je i loše je samo manijaci su bacili bombu na dječije igralište a Horde Zla se nisu pucale po KG...velika je razlika.Vidim ostalo si preskočio jer nemaš argumenata i znaš da sam upravu,došlo je znači i do tebe :pray:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 avg 2015, 19:08

mma_hz je napisao/la:Ne kontam,vec sam to negdje jednom napisao..isto sranja se desilo,ili desava i kod jednih i drugih i ponovo jedni druge prcaju...pa jbt zivot opiceni.
Drug ja se sa tim ne zezam meni je neci zivot iznad klubova i fudbala samo pokusavam reci da se desava isto tamo i ovamo.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 12 avg 2015, 19:09

Dinara je napisao/la:
cala je napisao/la:
ne znam ali ne vrijedi pricati definitivno,doce u glavu nekad :D
Doci ce kad se, ne daj Boze, ponovi Vedran ili Mirza.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 avg 2015, 19:09

pile87 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Ne kontam,vec sam to negdje jednom napisao..isto sranja se desilo,ili desava i kod jednih i drugih i ponovo jedni druge prcaju...pa jbt zivot opiceni.
Drug ja se sa tim ne zezam meni je neci zivot iznad klubova i fudbala samo pokusavam reci da se desava isto tamo i ovamo.
A mislim da oko takvih stvari uopste ne treba pricati,svaki pravi navijac zna kako je kod koga i nece te stvari uopste spominjati,a djeca hoce jbg..cuje negdje ,procita i navali.. :puke:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 12 avg 2015, 19:19

Zeko o pravopisu govori a napiše "koje kakvih", "pridavati pažnje", "s kobilje glave". Bez tačke i zareza, tok rečenice iracionalan, vidi se da si pismen.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 avg 2015, 19:30

Zip je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Zip je napisao/la: Ni qurva nikad nije zadovoljna, uvijek trazi nesta vise
Vidim da si upućen u tu tematiku, vjerovatno znaš po sebi.
Imas sta pametnije da kazes?
:)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Naravno, samo bojim se da ti ne bi shvatio pa pokušavam da se spustim na tvoj nivo.
DRUG NEBI TI PUNCA

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 avg 2015, 20:10

Ne, nego ne znas!!!
Mozes samo vrijedjati, a nesto pametno reci mislim da to ne treba da ocekujemo.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 avg 2015, 20:16

Nemoj se uzbuđivati previše.
DRUG NEBI TI PUNCA

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 12 avg 2015, 20:27

Dovoljno je reči navijači gradskog kluba i pridošlice a zna se ko je ko. Samo muzika koja se vrti na njihovim utakmicama u odnosu na muziku na našim utakmicama je samo mali segment koji puno toga govori. Dva smo svijeta različita. Najjače mi je kad kažu, moj grad, moj klub a na prste ruke možeš nabrojati navijače Sarajeva kojima je makar otac rođen u Sarajevu.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 avg 2015, 20:27

Denvald je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Isto je i loše je samo manijaci su bacili bombu na dječije igralište a Horde Zla se nisu pucale po KG...velika je razlika.Vidim ostalo si preskočio jer nemaš argumenata i znaš da sam upravu,došlo je znači i do tebe :pray:
Ako mislis na zenicu kakvo ba ba djecije igraliste vidim da si mlad i da ne znas neke stvari . To neki napisao djecije igraliste i odma se to prihvata. Ne opravdavam to nego samo zelim istinu da se pise a ne gluposti. Ako zelis vise da znas o tome kontaktiraj me na pp ne zelim da o tome ovdje pisem.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 12 avg 2015, 20:31

jurisicduska je napisao/la:Zeko o pravopisu govori a napiše "koje kakvih", "pridavati pažnje", "s kobilje glave". Bez tačke i zareza, tok rečenice iracionalan, vidi se da si pismen.
Mi prave Sarajlije nikad nismo razlikovali kako treba č i ć, a što se tiče srpsko - hrvatskih časova ni tu baš nismo bili redovni tako da se samo provaljuješ sa tim isčuđivanjem a vi ste se vazda trudili da gramatički pričate ne bi li na taj način pokazali da ste građani.

Denvald
Kontakt:

Post Postao/la Denvald » 12 avg 2015, 20:33

bojamora je napisao/la:Dovoljno je reči navijači gradskog kluba i pridošlice a zna se ko je ko. Samo muzika koja se vrti na njihovim utakmicama u odnosu na muziku na našim utakmicama je samo mali segment koji puno toga govori. Dva smo svijeta različita. Najjače mi je kad kažu, moj grad, moj klub a na prste ruke možeš nabrojati navijače Sarajeva kojima je makar otac rođen u Sarajevu.
Naravno,neko osnovan u Sarajevu a neko izvan + došlje iz Hercegovine su osnovale tvoj klub.A to drugo je upravo za navijače prigradskog kluba pošto je sam jug 90% iz okolnih sela,država a zamisli ostale :) ;)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 avg 2015, 20:35

Jel' se ovo onaj delegat mortem reaktiviro :rol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: kontra, laszlo, N3R3D, Zigazaga i 32 gosta.