Vidi sine i kod nas je onda bomba nadjena u livadi izmedju sjevera i istoka onda po tvome mozes reci nije ni to bilo na stadionu.Denvald je napisao/la:
Opet laž pilence malo? bačena je na objekat a ne na stadion kao što sam gore rekao,ne bi ti navijao za želju da si normalan svakako.Vi ste ti koji bacate bombe po stadionu i koji se bodete i ubijate međusobno ili živiš u nekom svom svijetu pa ništa od toga nije istina?
FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
A ništa ono što je nađena ispod stolice,ona prva? onda bacanje bombe na dječije igralište isto ništa?
Zadnja izmjena: Denvald, dana/u 12 avg 2015, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
Jeste li vi normalni ? Momak je ubijen, a vi od toga pravite segu i salu i oko toga se raspravljate Ili ste dijeca ili debili obicni. Ovo sto sam napisao odnosi se na pitare koji se ovdje javljaju.
Umni bolesnici, nista vise.Dinara je napisao/la:Jeste li vi normalni ? Momak je ubijen, a vi od toga pravite segu i salu i oko toga se raspravljate Ili ste dijeca ili debili obicni. Ovo sto sam napisao odnosi se na pitare koji se ovdje javljaju.
Pa meni je to sve isto bilo pucanje po kobiljoj glavi ili bacanje bombi po zenici.Denvald je napisao/la:A ništa ono što je nađena ispod stolice,ona prva? onda bacanje bombe na dječije igralište isto ništa?
Ne kontam,vec sam to negdje jednom napisao..isto sranja se desilo,ili desava i kod jednih i drugih i ponovo jedni druge prcaju...pa jbt zivot opiceni.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
ne znam ali ne vrijedi pricati definitivno,doce u glavu nekadcala je napisao/la:Umni bolesnici, nista vise.Dinara je napisao/la:Jeste li vi normalni ? Momak je ubijen, a vi od toga pravite segu i salu i oko toga se raspravljate Ili ste dijeca ili debili obicni. Ovo sto sam napisao odnosi se na pitare koji se ovdje javljaju.

Isto je i loše je samo manijaci su bacili bombu na dječije igralište a Horde Zla se nisu pucale po KG...velika je razlika.Vidim ostalo si preskočio jer nemaš argumenata i znaš da sam upravu,došlo je znači i do tebepile87 je napisao/la:Pa meni je to sve isto bilo pucanje po kobiljoj glavi ili bacanje bombi po zenici.Denvald je napisao/la:A ništa ono što je nađena ispod stolice,ona prva? onda bacanje bombe na dječije igralište isto ništa?

Drug ja se sa tim ne zezam meni je neci zivot iznad klubova i fudbala samo pokusavam reci da se desava isto tamo i ovamo.mma_hz je napisao/la:Ne kontam,vec sam to negdje jednom napisao..isto sranja se desilo,ili desava i kod jednih i drugih i ponovo jedni druge prcaju...pa jbt zivot opiceni.
Doci ce kad se, ne daj Boze, ponovi Vedran ili Mirza.Dinara je napisao/la:ne znam ali ne vrijedi pricati definitivno,doce u glavu nekadcala je napisao/la:Umni bolesnici, nista vise.Dinara je napisao/la:Jeste li vi normalni ? Momak je ubijen, a vi od toga pravite segu i salu i oko toga se raspravljate Ili ste dijeca ili debili obicni. Ovo sto sam napisao odnosi se na pitare koji se ovdje javljaju.
A mislim da oko takvih stvari uopste ne treba pricati,svaki pravi navijac zna kako je kod koga i nece te stvari uopste spominjati,a djeca hoce jbg..cuje negdje ,procita i navali..pile87 je napisao/la:Drug ja se sa tim ne zezam meni je neci zivot iznad klubova i fudbala samo pokusavam reci da se desava isto tamo i ovamo.mma_hz je napisao/la:Ne kontam,vec sam to negdje jednom napisao..isto sranja se desilo,ili desava i kod jednih i drugih i ponovo jedni druge prcaju...pa jbt zivot opiceni.

FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Zeko o pravopisu govori a napiše "koje kakvih", "pridavati pažnje", "s kobilje glave". Bez tačke i zareza, tok rečenice iracionalan, vidi se da si pismen.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Naravno, samo bojim se da ti ne bi shvatio pa pokušavam da se spustim na tvoj nivo.Zip je napisao/la:Imas sta pametnije da kazes?bagrcavi je napisao/la:Vidim da si upućen u tu tematiku, vjerovatno znaš po sebi.Zip je napisao/la: Ni qurva nikad nije zadovoljna, uvijek trazi nesta vise
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ne, nego ne znas!!!
Mozes samo vrijedjati, a nesto pametno reci mislim da to ne treba da ocekujemo.
Mozes samo vrijedjati, a nesto pametno reci mislim da to ne treba da ocekujemo.
Dovoljno je reči navijači gradskog kluba i pridošlice a zna se ko je ko. Samo muzika koja se vrti na njihovim utakmicama u odnosu na muziku na našim utakmicama je samo mali segment koji puno toga govori. Dva smo svijeta različita. Najjače mi je kad kažu, moj grad, moj klub a na prste ruke možeš nabrojati navijače Sarajeva kojima je makar otac rođen u Sarajevu.
Ako mislis na zenicu kakvo ba ba djecije igraliste vidim da si mlad i da ne znas neke stvari . To neki napisao djecije igraliste i odma se to prihvata. Ne opravdavam to nego samo zelim istinu da se pise a ne gluposti. Ako zelis vise da znas o tome kontaktiraj me na pp ne zelim da o tome ovdje pisem.Denvald je napisao/la:Isto je i loše je samo manijaci su bacili bombu na dječije igralište a Horde Zla se nisu pucale po KG...velika je razlika.Vidim ostalo si preskočio jer nemaš argumenata i znaš da sam upravu,došlo je znači i do tebepile87 je napisao/la:Pa meni je to sve isto bilo pucanje po kobiljoj glavi ili bacanje bombi po zenici.Denvald je napisao/la:A ništa ono što je nađena ispod stolice,ona prva? onda bacanje bombe na dječije igralište isto ništa?
Mi prave Sarajlije nikad nismo razlikovali kako treba č i ć, a što se tiče srpsko - hrvatskih časova ni tu baš nismo bili redovni tako da se samo provaljuješ sa tim isčuđivanjem a vi ste se vazda trudili da gramatički pričate ne bi li na taj način pokazali da ste građani.jurisicduska je napisao/la:Zeko o pravopisu govori a napiše "koje kakvih", "pridavati pažnje", "s kobilje glave". Bez tačke i zareza, tok rečenice iracionalan, vidi se da si pismen.
Naravno,neko osnovan u Sarajevu a neko izvan + došlje iz Hercegovine su osnovale tvoj klub.A to drugo je upravo za navijače prigradskog kluba pošto je sam jug 90% iz okolnih sela,država a zamisli ostalebojamora je napisao/la:Dovoljno je reči navijači gradskog kluba i pridošlice a zna se ko je ko. Samo muzika koja se vrti na njihovim utakmicama u odnosu na muziku na našim utakmicama je samo mali segment koji puno toga govori. Dva smo svijeta različita. Najjače mi je kad kažu, moj grad, moj klub a na prste ruke možeš nabrojati navijače Sarajeva kojima je makar otac rođen u Sarajevu.