Dvije stari:
1) Kako mozete uporedjivati babe i zabe?
Ovaj dres koji je zavrsio na slavnom zadnjem mjestu ne lici na nase dresove, barem onaj lila ne lici na plavi nimalo. Takodjer je nas jedini dres koji nije normalno predstavljen i bacen je na bod pri slikanju, to samo od sebe nije bas lijepo. Treba li su nas postaviti podjednako kao ostale pa bi rezultat bio zasigurno drugaciji.
2) Bio sam danas u adidas shopu u Becu i na moju zalost je sve i jedan dres danas poslijepodne rasprodan. Za vrijeme dok sam pricao sa personalom je uslo jos dvoje i trazilo dres, medjutim sve je rasprodano. Morao sam se upisati u jednu listu "na cekanje" od 7 dana

. Tako da nista od dresova za sada. Bio je samo jedan XL, dali su mi da probam ali nije to, to, dres je bio i zadnji iz lagera, sve ostalo rasprodano.
Dres kao dres je zaista lijep, bez pretjerivanja nekog, receno mi je da je krojen kao onaj iz Italije, dok su Njemci sireg kroja, rekli su nam da je sada uzi kroj "in", i da Njemacke dresove radi kroja (a mozda i estetike) niko ne kupuje, dok su bosanski bili odmah rasprodani (momak iz radnje, Austrijanac, je uzeo jedan sebi). Ja licno nisam bilder, a nisam ni tanak, srednja zalost i meni stoji Xl dobro, mislim da bi L bilo fenomenalno, tako da cu pricekati. Uglavnom svi u radnji su se slozili da je bosanski dres ljepsi od njemackog i da je kroj bolji a na ovoj anketi je njemacki zavrsio kao drugi ako se ne varam, dakle nikakvo mjerilo.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.