Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BadrHari
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la BadrHari » 21 maj 2014, 17:13

deni_m1312 je napisao/la:I jesu naši najgori. Ljudi su zalijepili grb na šablon i eto dresa za SP. Trud uložen u dizajn = 0, što je razumljivo ako nisu imali vremena zbog ugovora sa Legeom, ali ako pricamo o nekom dizajnu, jedna velika NULA, da nema one 3 pruge i znak Adidasa pljuvali bi ga svi redom.

Za EP 2016 napraviće i nama specijalan dizajn, ne mora to biti ništa previše ali svaki će biti bolji od ovog.

P.S. I trebalo bi postaviti pitanje savezu koji su to naši domaći dresovi? Insistirati na bijelim dresovima, jer tako je bilo na pocetku. Po svaku cijenu sprijeciti da nam za godinu-dvije naprave neki plavo-žuti po uzoru na ovu novu zastavu.
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 maj 2014, 17:17

Danas bio u adidas shopu u Njemackoj, i nisu jos stigli dresovi. :x

VFC89

Post Postao/la VFC89 » 21 maj 2014, 17:23

Goalgetter je napisao/la:Danas bio u adidas shopu u Njemackoj, i nisu jos stigli dresovi. :x
Ima u Frankfurtu
https://www.dropbox.com/sc/dgbhbdrjtd16 ... T8DiHC_kya" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: VFC89, dana/u 29 maj 2014, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.

samke4
Kontakt:

Post Postao/la samke4 » 21 maj 2014, 18:41

Nije nas dres toliko los da bude 32,jedini dresovi koji su dobri Kolumbija,Portugal,Njemačka i Španija a ovo ostalo bas i nije nesto :)

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 21 maj 2014, 19:47

Dvije stari:

1) Kako mozete uporedjivati babe i zabe?
Ovaj dres koji je zavrsio na slavnom zadnjem mjestu ne lici na nase dresove, barem onaj lila ne lici na plavi nimalo. Takodjer je nas jedini dres koji nije normalno predstavljen i bacen je na bod pri slikanju, to samo od sebe nije bas lijepo. Treba li su nas postaviti podjednako kao ostale pa bi rezultat bio zasigurno drugaciji.

2) Bio sam danas u adidas shopu u Becu i na moju zalost je sve i jedan dres danas poslijepodne rasprodan. Za vrijeme dok sam pricao sa personalom je uslo jos dvoje i trazilo dres, medjutim sve je rasprodano. Morao sam se upisati u jednu listu "na cekanje" od 7 dana :roll: . Tako da nista od dresova za sada. Bio je samo jedan XL, dali su mi da probam ali nije to, to, dres je bio i zadnji iz lagera, sve ostalo rasprodano.

Dres kao dres je zaista lijep, bez pretjerivanja nekog, receno mi je da je krojen kao onaj iz Italije, dok su Njemci sireg kroja, rekli su nam da je sada uzi kroj "in", i da Njemacke dresove radi kroja (a mozda i estetike) niko ne kupuje, dok su bosanski bili odmah rasprodani (momak iz radnje, Austrijanac, je uzeo jedan sebi). Ja licno nisam bilder, a nisam ni tanak, srednja zalost i meni stoji Xl dobro, mislim da bi L bilo fenomenalno, tako da cu pricekati. Uglavnom svi u radnji su se slozili da je bosanski dres ljepsi od njemackog i da je kroj bolji a na ovoj anketi je njemacki zavrsio kao drugi ako se ne varam, dakle nikakvo mjerilo.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2014, 19:54

DonCorleone je napisao/la: Uglavnom svi u radnji su se slozili da je bosanski dres ljepsi od njemackog i da je kroj bolji
Emerik :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 21 maj 2014, 20:14

Ajde nek neko otvori blog, stavi nas na prvo i mirna Bosna... Imalo bi istu tezinu kao i ovaj sto nas je stavio na zadnje zadnje :roll:

Mozda dresovi nisu top, ali su najbolji koje je nasa ekipa ikada imala. Pa sjetite se samo Legeinih vreca :facepalm:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 21 maj 2014, 20:50

Mrsko mi traziti ko je kupio, ali momak u Cikagu koji je kupio dres, u kojoj radnji je kupljen? Mozda i ovdje kod mene ima? Ako neko zna nek javi. Hvalaa :D :D
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 21 maj 2014, 21:53

Ne idemi u glavu kako moze biti u adidas shopu u austriji u prodaji a u njemackoj u minhenu ne, iz drzave odakle ta firma dolazi. Ja nazvo sinoc ovdje u adidas shopu da pitam jesul stigli. Kazi mi covjek da BiH nece biti sponzorisan od adidasa i da je to odgodjeno. Ja sam se slatko na smiju i reko mu da su dresovi u austriji vec pusteni u prodaju. On meni kaze da nece imati dresove na u prodaju da bi kasnije reko da nezna i da dodjem sljedece sedmice u radnju i da pogledom.

Nema nista gore kaf radis u jedinoj i glavnoj prodavnici jednoj takvoj svjetskog brenda i da nemas tri ciste o tome sta proddajes. Morat cu izgleda cekati do 2.6.

Prosle sedmice sam bio u adidas shopu i probao njemacki i argentinski dres broj M i bio sam iznenadjen bio mi je kao skrojen, inace mi stoji samo broj L jer sam nabildan. Ako nas dres bude neki "sliky" uz tijelo onda nece biti dobro po mene.
Svim srcem se nadam da ce biti kroj kao u njemacke, jer je on za moje tjelo prejeben :D

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 21 maj 2014, 21:58

Consigliere je napisao/la:Ajde nek neko otvori blog, stavi nas na prvo i mirna Bosna... Imalo bi istu tezinu kao i ovaj sto nas je stavio na zadnje zadnje :roll:

Mozda dresovi nisu top, ali su najbolji koje je nasa ekipa ikada imala. Pa sjetite se samo Legeinih vreca :facepalm:
Upravo tako.

S tim se uoste ne treba zamarati. Dresovi su napokon dobri i to je to :)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

VFC89

Post Postao/la VFC89 » 21 maj 2014, 21:59

.
Zadnja izmjena: VFC89, dana/u 25 maj 2014, 01:36, ukupno mijenjano 3 puta.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 21 maj 2014, 22:00

Mogu ti odmah reci da nije kao u Njemacke, nego uzi, probao sam njemacki L i bio je siri nego bosanski, ako uzmemo u obzir da njemacki dres ima po meni neshvatljiv dizajn (na bijeli mislim), rekli su mi danas da onaj dizajn simbolira integraciju u Njemackoj :roll: .

Ne kontam uopste tvoj problem, uzmes bosanski XL i bice ti super, jedino ako si toliko nabildan da si mrcina, onda XXL, ali tada ti nece pomoci ni Njemacki L, jer ne licis onda ni nasta :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 21 maj 2014, 22:42

VFC89 je napisao/la:
AlenHalilovic je napisao/la:Ne idemi u glavu kako moze biti u adidas shopu u austriji u prodaji a u njemackoj u minhenu ne, iz drzave odakle ta firma dolazi. Ja nazvo sinoc ovdje u adidas shopu da pitam jesul stigli. Kazi mi covjek da BiH nece biti sponzorisan od adidasa i da je to odgodjeno. Ja sam se slatko na smiju i reko mu da su dresovi u austriji vec pusteni u prodaju. On meni kaze da nece imati dresove na u prodaju da bi kasnije reko da nezna i da dodjem sljedece sedmice u radnju i da pogledom.

Nema nista gore kaf radis u jedinoj i glavnoj prodavnici jednoj takvoj svjetskog brenda i da nemas tri ciste o tome sta proddajes. Morat cu izgleda cekati do 2.6.

Prosle sedmice sam bio u adidas shopu i probao njemacki i argentinski dres broj M i bio sam iznenadjen bio mi je kao skrojen, inace mi stoji samo broj L jer sam nabildan. Ako nas dres bude neki "sliky" uz tijelo onda nece biti dobro po mene.
Svim srcem se nadam da ce biti kroj kao u njemacke, jer je on za moje tjelo prejeben :D
Nazovi Adidas shop u Frankfurtu.

Adresa je Zeil 105
https://plus.google.com/app/basic/local ... A&hl=en-BA" onclick="window.open(this.href);return false;
Ova slika je nastala u tom shopu prije 3 dana

https://www.dropbox.com/sc/wcdtyzxj53zi ... DQdxsWU8Sa" onclick="window.open(this.href);return false;
To to mi je previse daleko druze. Nazvat cu, mozda ga budu mogli dostaviti.
DonCorleone je napisao/la:Mogu ti odmah reci da nije kao u Njemacke, nego uzi, probao sam njemacki L i bio je siri nego bosanski, ako uzmemo u obzir da njemacki dres ima po meni neshvatljiv dizajn (na bijeli mislim), rekli su mi danas da onaj dizajn simbolira integraciju u Njemackoj :roll: .

Ne kontam uopste tvoj problem, uzmes bosanski XL i bice ti super, jedino ako si toliko nabildan da si mrcina, onda XXL, ali tada ti nece pomoci ni Njemacki L, jer ne licis onda ni nasta :lol: .
Bas ima poseban dizajn ali koji za moje tijelo nemoze biti bolji. Oko stomaka je bio malo uzi, oko ramena siri, oko rukava skroz uzak. Inace ako nosim M broj bilo koje odjecu, zaljepi si za mene preko cijelog tjela. Ali njemacki je uzak ali u isto vreme uz tijelo. Toliko mi je se svidio da ga zamal nisam kupio. :mrgreen:

Problem mi je sto imam dosta siroko rame i ledja a imam jedno 1,75. Necu da izgleda ped erski usko na meni i necu da bude oko ramena uredu da ostalo da sve vjesi na meni, eh to je problem kod mene kod tih sliky dresova.

Najvjerovatnije da cemi kod naseg broja moci L. Nadam se da cu sve proreci ovo sto sam reko sa Njemacki dres i mozda nas bude jos bolji :mrgreen: a uostalom kakav god bude nas je i ipak cu ga kupiti :bih:
Zadnja izmjena: AlenHalilovic, dana/u 21 maj 2014, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 21 maj 2014, 22:44

Razumijem ja šablon i sve to, ali nigdje veze crna :?
Prelijep dres bi bio kad bi preovladavale plava i bijela ( zavisno gostujuci i domaci ) a detalji bili zlatni.
Ne sad šare neke zlatne, nego tek poneki sitni šmekerski detalji :cool:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 21 maj 2014, 23:53

BadrHari je napisao/la:Razumijem ja šablon i sve to, ali nigdje veze crna :?
Prelijep dres bi bio kad bi preovladavale plava i bijela ( zavisno gostujuci i domaci ) a detalji bili zlatni.
Jel' treba biti zuto-plav sa zvijezdicama, pa da ga obucemo naopako?

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 maj 2014, 01:24

al kako se izvuče, fol zadnji s lagera uzo on :mrgreen: i eto nema više dresova :P eeeeeeee Corleone ko te ne zna :x
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 22 maj 2014, 01:29

DonCorleone je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:Razumijem ja šablon i sve to, ali nigdje veze crna :?
Jel' treba biti zuto-plav sa zvijezdicama, pa da ga obucemo naopako?

Jesi ti corav, citas li sta je momak napisao? Sitni detalji, znas li ti sta su detalji?
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 22 maj 2014, 15:43

AlenHalilovic je napisao/la: Problem mi je sto imam dosta siroko rame i ledja a imam jedno 1,75. Necu da izgleda ped erski usko na meni i necu da bude oko ramena uredu da ostalo da sve vjesi na meni, eh to je problem kod mene kod tih sliky dresova.

Najvjerovatnije da cemi kod naseg broja moci L. Nadam se da cu sve proreci ovo sto sam reko sa Njemacki dres i mozda nas bude jos bolji :mrgreen: a uostalom kakav god bude nas je i ipak cu ga kupiti :bih:
Uzmi Bosanski L i ne bi trebao biti nikakav problem, bas dobro izgleda kada se dres popuni (nabildan), samo ne treba biti previse.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 22 maj 2014, 15:46

legenda reala je napisao/la:al kako se izvuče, fol zadnji s lagera uzo on :mrgreen: i eto nema više dresova :P eeeeeeee Corleone ko te ne zna :x
Dobro habibi, no offense, ja sam samo postavio informacije koje sam dobio iz radnje, neovisno o tome sta ti mislis o tome. Adresa radnje u Becu: Brandstätte 4c, 1010 Wien, Telefon: +43 1 5351216, nazovi i pitaj da li jos ima dresova, dobices odgovor da su svi rasprodani i da imas opciju da se stavis na listu cekanja (kao i ja), ako tako bude ima da mi ti rodis dres ;) .

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 22 maj 2014, 15:56

Ja sinoć u gradu (Zenica) vidio momka nosi ovaj dres novi, sad odkud mu .. pitaj Boga :)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Proximic i 17 gostiju.