Izet Hajrovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ajax
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la Ajax » 04 dec 2015, 21:57

Pa cak i da je jedan od najboljih ne mijenja to apsolutno nista. Klub koji je u toj sezoni igrao protiv Lyona pretkolo za ligu prvaka. Pametnom I VISE nego dosta. Ovaj VIRTO je PRESKOCIO taj period. Kao covjek nije igrao. :roll: :roll: To ako je tebi zasmetao odnosno tacnije ako si pogresno razumio moj komentar kada sam poredio Ibisevica i Seferovica to nije moj problem. To nije bilo protiv ovog prvog nego vise da se pohvali jedan segment igre ovog drugog.

I jesi izabrao koga ces da branis svaka tebi cast. :clap: :clap: I to za najmanje bitan dio ovog dialoga mene i njega.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 04 dec 2015, 22:01

Sve vise i vise me podsjecas na prezrelu dinju.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 dec 2015, 22:11

Da da jesi nasao koga ces da branis svaka tebi cast jos jednom. Sam je izvalio glupost neka se sam vadi. I to dali je Basel veci klub ili Grasshoppers to je najmanje bitno ovdje. Osim toga lik sere ovdje vec godinama i pise gluposti. I ti ga sada vadis kada je izvalio opet jos vecu glupost. A kada neko drugi nesto napise on se hvata za svaku rijec.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 04 dec 2015, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 dec 2015, 22:16

E čuj Grasshoppers nabolji Švicarski klub :rol: :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 04 dec 2015, 22:18

Izet je flop, end of discussion :kafa: :shh:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 04 dec 2015, 22:19

Virtu4l je napisao/la:E čuj Grasshoppers nabolji Švicarski klub :rol: :rol:
Valjda najtrofejniji, o tome je MM pricao u toku prenosa iz Ziline. ;) Sigurno da su neki pogresno shvatili tu njegovu recenicu pa se sad zna provuci takva prica.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 dec 2015, 22:20

Pusi ****. Svi su procitali ( osim ova manjina koji te gotive iz kojeg god razloga to bilo - vjerovatno tvojih 50 000 postova ) kakve gluposti pises. Cak i kada napises nesto sto veze nema sa istinom ti to branis. Jos jednom TI si poceo da se seres ne ja. I ja ti sigurno necu ostati duzan.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 04 dec 2015, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 04 dec 2015, 22:21

Ajax je napisao/la:Da da jesi nasao koga ces da branis svaka tebi cast jos jednom. Sam je izvalio glupost neka se sam vadi. I to dali je Basel veci klub ili Grasshoppers to je najmanje bitno ovdje. Osim toga lik sere ovdje vec godinama i pise gluposti. I ti ga sada vadis kada je izvalio opet jos vecu glupost. A kada neko drugi nesto napise on se hvata za svaku rijec.
To nije nista manje bitno od sve ovo sto ti argumentiras, ali ko sve to, dzaba trosis vrijeme da ides samo okolo i da podizes iste poente po ko zna koliko puta bez ikakav kraj. Dosta je vise toga, zavezi i ti i on.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 dec 2015, 22:27

Bolanos je napisao/la:Valjda najtrofejniji, o tome je MM pricao u toku prenosa iz Ziline. ;) Sigurno da su neki pogresno shvatili tu njegovu recenicu pa se sad zna provuci takva prica.
Naravno da je najtrofejniji, pola titula osvojili kad su bile drveni golovi. Zna se koji je najbolji, bar ti to znaš i zamalo da još jednom saznaš :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 04 dec 2015, 22:32

Bolanos je napisao/la:Valjda najtrofejniji
Istina! Samo, kako bi se kod nas reklo, to je drugi par opanaka.
Basel je zadnjih 10-15 godina daleko najbolji i najtrofejniji svicarski klub.

Why so serious?!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 dec 2015, 22:38

Ma veze ti nemas virtualni. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 04 dec 2015, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 04 dec 2015, 22:42

Romanista i Crnogorac ce odmoriti 7 dana!
DD

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 dec 2015, 22:44

Burundi je napisao/la:Romanista i Crnogorac ce odmoriti 7 dana!
Da prvo promijenis nick?
Voli te tvoje Sarajevo.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 04 dec 2015, 23:09

:rol:
Pola sata tražim film da gledam, a nisam znala da je ovdje ovako zabavno.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 dec 2015, 23:19

@ne_znam_ko_sam
ne_znam_ko_sam je napisao/la:Bravo zmaju!!!

Drugi pogodak je samar mnogim hejterima jer je postigao pogodak izvan 16-erca :mrgreen:
Ko kaze da Vedo ne zna van 16 ? :mrgreen:
Na ovo sam mislio. Jer sam ja tada ja pisao o Seferovicu i lijepio onaj gif kako on postize te golove van16 a Ibisevic ne. I to nije bilo zamisljeno kao kritika Ibisevicu. Pogresno si shvatio ako si tu na mene mislio uopste.

Inace izvinio bi se svima i nezelim stvarno ovako komentarisati. Samo ne mogu ne odgovoriti ako me neko prvi proziva. Mislim da bi bilo najbolje da nas dvojica ne komentarisemo jedan drugog i ja sam spreman to i uraditi. Jer nije fer do drugih koji ovo citaju ako nista drugo. I vec duze vremena ga ni ne komentarisem osim kao odgovor. Ne slazemo se oko nekih stvari na forumu i to je sve. A zajednicko nam je valjda da pisemo jer zelimo sto bolje rezultate reprezentacije samo nemamo iste poglede na neke stvari. I kada krenu uvrede onda se i svasta napise. Glup razlog sto se mene tice da pisemo na ovakav nacin.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 04 dec 2015, 23:35

BSBosna je napisao/la:
Pivopija je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Igrac najbolje ekipe na planeti na posudbi u malom Gijonu. U Hajrovicevom slucaju je obrnuto, on je dosao u bolju ekipu. Vise bi sanse za minutazu imao u Werderu ove sezone.
Hajrovic u Eibar, a Prcic u Torino, samo kod nas igraci idu na posudbu u bolje klubove. :lol:
Kako je sad Eibar bolji od Werder? Izgubili su 3-0 od nizeligasku ekipu jucer. Sigurno si to promasio.
Obzirom da je Eibar u jacoj ligi u vrhu, a Werder u slabijoj ligi u dnu, moze se reci da je Eibar trenutno sigurno bolja ekipa, a kup je nebitan.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 05 dec 2015, 01:37

@Ajax, bas si kao prezrela dinja! Puk'o si skroz na skroz :mrgreen:

De malo proguglaj pojam "sarkazam" ;)

Why so serious?!

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 05 dec 2015, 01:54

BaDa12 je napisao/la::rol:
Pola sata tražim film da gledam, a nisam znala da je ovdje ovako zabavno.
Evo ovdje je drama. :mrgreen:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 05 dec 2015, 02:03

Pivopija je napisao/la: Obzirom da je Eibar u jacoj ligi u vrhu, a Werder u slabijoj ligi u dnu, moze se reci da je Eibar trenutno sigurno bolja ekipa, a kup je nebitan.
Pa tesko je sad to reci tek u Decembru. I prosle je godine Eibar igrao dobru prvu polusezonu ali su raspali poslije nove godine i zavrsili na 18. mjesto, ali su samo ostali u ligi zbog administrativnih problema kod Elchea koji su spali u drugoj ligi umjesto njih. Vidjet cemo hoce li uraditi bolje ove godine u drugoj polusezoni, al za sada, tesko reci da li su bas trenutna bolja ekipa od Werdera ovako rano.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 05 dec 2015, 03:11

BSBosna je napisao/la:
Pivopija je napisao/la: Obzirom da je Eibar u jacoj ligi u vrhu, a Werder u slabijoj ligi u dnu, moze se reci da je Eibar trenutno sigurno bolja ekipa, a kup je nebitan.
Pa tesko je sad to reci tek u Decembru. I prosle je godine Eibar igrao dobru prvu polusezonu ali su raspali poslije nove godine i zavrsili na 18. mjesto, ali su samo ostali u ligi zbog administrativnih problema kod Elchea koji su spali u drugoj ligi umjesto njih. Vidjet cemo hoce li uraditi bolje ove godine u drugoj polusezoni, al za sada, tesko reci da li su bas trenutna bolja ekipa od Werdera ovako rano.
Pa napisao sam trenutno, znaci ovaj prvi dio sezone, gdje rezultati govore da jesu bolji od Werdera.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, CAGarfia i 13 gostiju.