Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ljudi pa Dzeko je igrac koji sam sebi stvori priliku a zamislite kad mu u velikom klubu bude zadatak samo da zabije ono sto mu se pripremi onda bi tek vidjeli kako se zabija ovako se jos i trosi da sebi napravi priliku iskreno mislim onako da je za Edina klub iz snova ARSENAL i Wenger kao trener
ja imam neki cudan osjecaj da ce Dzeko u Man.U. njima treba uz onog majmuna W.ROONEYA jos jedan napadac tipa Dzeke i mislim ako dobro odigra protiv njih sada da ce tako i biti!!!!!!!!!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- rob do bagro
- Kontakt:
Kad bi se to ostvarilo...mene bi ga bilo strah gledati u tom Gigantskom klubu,koja bi to cast njemu bila zaigrati u Manchesteruvrebac86 je napisao/la:ja imam neki cudan osjecaj da ce Dzeko u Man.U. njima treba uz onog majmuna W.ROONEYA jos jedan napadac tipa Dzeke i mislim ako dobro odigra protiv njih sada da ce tako i biti!!!!!!!!!!!!
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
ako ti spucam sljagu sad njemu dzeko pa ces vidjet hoces li svirat ruku.dosta mi ja vise kofrcenja.MinistaR je napisao/la:
- Ponos Torina
- Kontakt:
Gledaj Gentnera isti Nail iz moje mahaleMinistaR je napisao/la:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Jesu im dobri dresovi, nisam prije ni primjetio.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Svijetle u mrakuRz88 je napisao/la:Jesu im dobri dresovi, nisam prije ni primjetio.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- TheManiacs
- Kontakt:
Stoper madridskog Reala i reprezentacije Portugala Pepé najavljuje se kao najzvučnije iznenađenje ovogodišnjeg malonogometnog turnir “4 kafića” koji će svoje osmo izdanje doživjeti 27. prosinca u Spaladium Areni, piše Jutarnji list. Očekuje se i dolazak Edina Džeke, centarfora Wolfsburga, koji će tako u Splitu imati prigodu revanširati se Pepéu zbog eliminacije sa SP-a 2010.
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
TheManiacs je napisao/la:Stoper madridskog Reala i reprezentacije Portugala Pepé najavljuje se kao najzvučnije iznenađenje ovogodišnjeg malonogometnog turnir “4 kafića” koji će svoje osmo izdanje doživjeti 27. prosinca u Spaladium Areni, piše Jutarnji list. Očekuje se i dolazak Edina Džeke, centarfora Wolfsburga, koji će tako u Splitu imati prigodu revanširati se Pepéu zbog eliminacije sa SP-a 2010.
Je li to rade slova sada
IDOL NACIJE

Ako idol nacije zabije gol Man Utd-u u ligi prvaka i ako Wlf zabiljezi dobar rezultat, onda C Milan nece imato dovoljno novca za njega a to me malo plasi....
Nakon toga na svijetu bi postojalo samo 5-6 klubova koji bi mogli isplatiti njegovu cijenu...
Stoga naprijed Dzeko !!!!
Nakon toga na svijetu bi postojalo samo 5-6 klubova koji bi mogli isplatiti njegovu cijenu...
Stoga naprijed Dzeko !!!!
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............
Ozljede Robina van Persieja i Nicklasa Bendtnera, kao i porazi u posljednja dva kola Premier lige, priuštili su veliku brigu Arsenalovom menadžer Arseneu Wengeru. Prema pisanju engleskog Metroa, francuski stručnjak po svaku će cijenu pokušati dovesti pojačanje u napadu tijekom siječanjskog prijelaznog roka.
Talijanski mediji pišu da je Wenger zainteresiran za Interova nogometaša Marija Balotellija, ali Metro je uvjeren da će prvi izbor menadžera Topnika biti bosansko-hercegovački napadač Edin Džeko. Gotovo da više i nema europskog velikana koji nije, izravno ili neizravno, iskazao zanimanje za 'bosanskog dijamanta', a po strani očito ne želi stajati ni Arsenal.
'Wolfsburgov strijelac Edin Džeko bi mogao biti rješenje za Arsenal, Wenger je veliki obožavatelj njegovih kvaliteta u kaznenom prostoru. Jedini je problem što Džeko ne bi smio igrati u Ligi prvaka', stoji u Metroovom izvještaju.
--- SPAM ---
Talijanski mediji pišu da je Wenger zainteresiran za Interova nogometaša Marija Balotellija, ali Metro je uvjeren da će prvi izbor menadžera Topnika biti bosansko-hercegovački napadač Edin Džeko. Gotovo da više i nema europskog velikana koji nije, izravno ili neizravno, iskazao zanimanje za 'bosanskog dijamanta', a po strani očito ne želi stajati ni Arsenal.
'Wolfsburgov strijelac Edin Džeko bi mogao biti rješenje za Arsenal, Wenger je veliki obožavatelj njegovih kvaliteta u kaznenom prostoru. Jedini je problem što Džeko ne bi smio igrati u Ligi prvaka', stoji u Metroovom izvještaju.
--- SPAM ---
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
Koji kreten taj Arsene Wenger!
Prije par sedmica govori kako nije zainteresovan za Edina Dzeku jer Arsenal ima vec 3 odlicna napadaca (Van Persija, Eduarda, i Bendtnera) i sad su Van Persie i Bendtner povrijedjeni pa mu treba brzo i kvalitetno rijesenje kao Dzeko.
A kad se oporavi Bendtner i pogotovo Van Persie koji je broj 1 u napadu kod Arsenala, onda ce Dzeko pravac na klupu.
Prije par sedmica govori kako nije zainteresovan za Edina Dzeku jer Arsenal ima vec 3 odlicna napadaca (Van Persija, Eduarda, i Bendtnera) i sad su Van Persie i Bendtner povrijedjeni pa mu treba brzo i kvalitetno rijesenje kao Dzeko.
A kad se oporavi Bendtner i pogotovo Van Persie koji je broj 1 u napadu kod Arsenala, onda ce Dzeko pravac na klupu.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Ma on da ista zna osvojio bi titulu..Uistinu igraju lijep fudbal sa njom, no dzaba to jarane kad je odbrana prava promaja..Cim dodje prava ekipa uvali im golcinu i kraj utakmice..Kad god im treba neka velika pobjeda isto im se desi...Zbog toga ce vjecno biti 4. i igrati dobro....Pauk je napisao/la:Koji kreten taj Arsene Wenger!![]()
Nije Dzeko za Arsenala...Oni igraju dobro no ne bi se Dzeko tu uklopio...AC Milan ili Liverpool bi bile najbolje solucije za Dzeku !!! Cudi me da Liverpool nije zagrizao na Dzeku...
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Ja sam i prije 6 mjeseci govorio da bi najbolje mozda bilo da Dzeko predje u Liverpool i zajedno u napadu bude sa Torresom.Bob_Rock je napisao/la:Ma on da ista zna osvojio bi titulu..Uistinu igraju lijep fudbal sa njom, no dzaba to jarane kad je odbrana prava promaja..Cim dodje prava ekipa uvali im golcinu i kraj utakmice..Kad god im treba neka velika pobjeda isto im se desi...Zbog toga ce vjecno biti 4. i igrati dobro....Pauk je napisao/la:Koji kreten taj Arsene Wenger!![]()
Nije Dzeko za Arsenala...Oni igraju dobro no ne bi se Dzeko tu uklopio...AC Milan ili Liverpool bi bile najbolje solucije za Dzeku !!! Cudi me da Liverpool nije zagrizao na Dzeku...
Ali Liverpool nije zainteresovan za Dzeku nazalost, sto se tice AC Milana kako sada izgleda mislim da bi greska bila jer ACM nije ono sto su bili prije 3-4 godine i malo golova daju skroz sto je tipicno za italijansku ligu.
Najbolje za Dzeku je da ode u Englesku eventualno u Man.Utd kao zamjena za Berbatova ,ili mozda u Spaniju negdje, ali sanse za Spaniju su minimalne jer dole jedino su odlicne ekipe Barcelona i Real Madrid a kod njih za sada nema mjesta za Dzeku.
-------------------Begović------------------
Ebo Englesku.
Malo malo pa pola tima fali zbog povreda.
Tamo je mesara ziva.
Drugo milion utakmica nemas se kad pocesati po gujci kup ovoga,kup onoga
.
Tako da bi repka tu 100% popusila.
U Englesku ni za zivu glavu.Nebi cak ni Hrgovicu preporucio
Tamo je mesara ziva.
Drugo milion utakmica nemas se kad pocesati po gujci kup ovoga,kup onoga
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Ponos Torina
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Ebo Englesku.
Tamo je mesara ziva.
Drugo milion utakmica nemas se kad pocesati po gujci kup ovoga,kup onoga.
Ma daj sta treba u Italiju da ide da krempa bjezi (U italiji pola terena kao kod nas u PL
Za koga ti navijas,koji klinacPonos Torina je napisao/la:harishp je napisao/la:Ebo Englesku.
Tamo je mesara ziva.
Drugo milion utakmica nemas se kad pocesati po gujci kup ovoga,kup onoga.
Ma daj sta treba u Italiju da ide da krempa bjezi (U italiji pola terena kao kod nas u PLEngleska je najbolja i najjaca i najkvalitetnija liga na svijetu a njemu je mjesto medju najboljim da bude.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Edincapitano, FerdinandF, Goalgetter, GrbavicaHrammm, hansbosna, L-Train, napapijri1987, RajvoSA03, RobijasiZenica1988, s4mke, Sheyi, Zglavkar i 73 gosta.