Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Zar nije riješena situacija sa Vladavićem prije više od mjesec dana,o čemu priča sad njegov menadžer ako je ranije sve dogovoreno?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Riješeno je s Vladavićem. Malo je nespretna izjava. Izgleda da je mislio inače na loš rad te komisije ovaj menadžer. Komisija rješava Maksumića i Pehlića sutra što potvrđuje da je Vladavić ranije okončan.
-
- Kontakt:
I kakav su dogovor postigli?aleksandar_veliki je napisao/la:I ja mislim da je tako, samo je ovaj frajer navodio to sve zbog ove komisije. Dakle, s Vladom je postignut dogovor, a rjesava se za ove ostale.lakovic je napisao/la:Riješeno je s Vladavićem. Malo je nespretna izjava. Izgleda da je mislio inače na loš rad te komisije ovaj menadžer. Komisija rješava Maksumića i Pehlića sutra što potvrđuje da je Vladavić ranije okončan.
Predpostavljam da mogu sam sebi odgovorit na pitanje, a to je "poslovna tajna"....
Znam samo da su dogovorili obeštećenje, a iskreno ne znam koliko.
Evo jedna novost. Krajem marta ili početkom aprila kreće izgradnja nove tribine na stadionu Otoka.
Re:Olimpic Sarajevo
Stadion Otoka je napravljen 2000. godine a ne 1993. kao što piše na naslovnici.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
arbitraža je napisao/la:Evo jedna novost. Krajem marta ili početkom aprila kreće izgradnja nove tribine na stadionu Otoka.

Koje?arbitraža je napisao/la:Evo jedna novost. Krajem marta ili početkom aprila kreće izgradnja nove tribine na stadionu Otoka.
Verovatno one prekoputa ove velike.Edol je napisao/la:Koje?arbitraža je napisao/la:Evo jedna novost. Krajem marta ili početkom aprila kreće izgradnja nove tribine na stadionu Otoka.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Da, one s druge strane.Devil je napisao/la:Verovatno one prekoputa ove velike.Edol je napisao/la:Koje?arbitraža je napisao/la:Evo jedna novost. Krajem marta ili početkom aprila kreće izgradnja nove tribine na stadionu Otoka.
Ma to je i moja pretpostavka bila, ali ipak sam pitao znajući da je na drugoj strani već imaju, čini mi se, dva reda stolica, i to vrlo blizu terena, a iza toga je betonski zid, bazeni i nekakva džamija, pa mi to ne djeluje pretjerano pogodno za gradnju.
Vidjet ćemo kako će se snaći, u svakom slučaju drago mi je da napreduju. Nadam se da će biti utakmice koliko-toliko posjećene i kad se ne bude ništa dijelilo.
Vidjet ćemo kako će se snaći, u svakom slučaju drago mi je da napreduju. Nadam se da će biti utakmice koliko-toliko posjećene i kad se ne bude ništa dijelilo.
Poraz protiv Borca
Nakon tri pobjede u pripremnom periodu ekipa Olimpica je doživjela prvi poraz. U utakmici protiv Borca odigranoj u Međugorju bilo je je 3:1 za Banjalučane. Strijelac jedinog gola za Sarajlije bio je Miloš Vidović.
Trener Nedim Jusufbegović u ovoj utakmici nije mogao računati na povrijeđene Bojana Regoju, Asima Škaljića i Almira Plisku.
Olimpic se danas vraća u Sarajevo, a već od subote baza će ponovo biti Čitluk.
olimpic.ba
Nakon tri pobjede u pripremnom periodu ekipa Olimpica je doživjela prvi poraz. U utakmici protiv Borca odigranoj u Međugorju bilo je je 3:1 za Banjalučane. Strijelac jedinog gola za Sarajlije bio je Miloš Vidović.
Trener Nedim Jusufbegović u ovoj utakmici nije mogao računati na povrijeđene Bojana Regoju, Asima Škaljića i Almira Plisku.
Olimpic se danas vraća u Sarajevo, a već od subote baza će ponovo biti Čitluk.
olimpic.ba
... pričao sam sa jednim čikicom kod stadiona... prije ovog snijega... i koliko sam ga shvatio ta nova tribina bi trebala ovako nekako doći...Edol je napisao/la:Ma to je i moja pretpostavka bila, ali ipak sam pitao znajući da je na drugoj strani već imaju, čini mi se, dva reda stolica, i to vrlo blizu terena, a iza toga je betonski zid, bazeni i nekakva džamija, pa mi to ne djeluje pretjerano pogodno za gradnju.
...google earth prije obnove one tribine...

...otprilike ovako... ovo zeleno cijelom dužinom stadiona su 2-3 reda tih stolica koje spominješ i povezano sa novom tribinom...

Blizu si. Ova nova tribina će biti kao jedna mala zgrada.ne7en je napisao/la:... pričao sam sa jednim čikicom kod stadiona... prije ovog snijega... i koliko sam ga shvatio ta nova tribina bi trebala ovako nekako doći...Edol je napisao/la:Ma to je i moja pretpostavka bila, ali ipak sam pitao znajući da je na drugoj strani već imaju, čini mi se, dva reda stolica, i to vrlo blizu terena, a iza toga je betonski zid, bazeni i nekakva džamija, pa mi to ne djeluje pretjerano pogodno za gradnju.
...google earth prije obnove one tribine...
...otprilike ovako... ovo zeleno cijelom dužinom stadiona su 2-3 reda tih stolica koje spominješ i povezano sa novom tribinom...
- BolanBolan
- Kontakt:
I, kad bi mogla biti gotova ta nova tribina ako se počne krajem marta ili početkom aprila (kako je neko pisao)!?

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
-
- Kontakt:

Sta je s ovim!?
Bogami uspjeli ste se ugurat u kantonalni budjet,250 000 KM nije lose 

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
-
- Kontakt:
Šta reći nego poželjeti sreću.
http://www.olimpic.ba/cms/" onclick="window.open(this.href);return false;
Alem Merajić u Dinamu
Alem Merajić 18-godišnji lijevi bek Olimpica od jučer je zvanično igrač Dinama iz Zagreba. Sarajevski premijeligaš je izdao sve potrebne papire i ovaj bh. reprezentavac mlađih kategorija u budućnosti će nostiti dres zagrebačkih modrih.
Prije nekoliko dana još jedan mladi igrač Olimpica otisnuo se van granica BiH. Novi član mladog tima rumunskog Otelula postao je 20-godišnji Semir Aganspahić.
Inače, iz Olimpica najavljuju kako bi u narednih nekoliko dana još jedan igrač iz omladinskog pogona mogao u pečalbu, a ovog puta se radi o jednoj od najjačih liga svijeta.
http://www.olimpic.ba/cms/" onclick="window.open(this.href);return false;
Alem Merajić u Dinamu
Alem Merajić 18-godišnji lijevi bek Olimpica od jučer je zvanično igrač Dinama iz Zagreba. Sarajevski premijeligaš je izdao sve potrebne papire i ovaj bh. reprezentavac mlađih kategorija u budućnosti će nostiti dres zagrebačkih modrih.
Prije nekoliko dana još jedan mladi igrač Olimpica otisnuo se van granica BiH. Novi član mladog tima rumunskog Otelula postao je 20-godišnji Semir Aganspahić.
Inače, iz Olimpica najavljuju kako bi u narednih nekoliko dana još jedan igrač iz omladinskog pogona mogao u pečalbu, a ovog puta se radi o jednoj od najjačih liga svijeta.
Kad je otišao ovaj Aganspahić u Rumuniju ??? Po transfermarktu on igra u Iskri iz Bugojna 

DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:Kad je otišao ovaj Aganspahić u Rumuniju ??? Po transfermarktu on igra u Iskri iz Bugojna
Da, stvarno tako piše, razlog ne znam, ali momak je bio rezerva u Olimpicu tokom jesenjeg dijela sezone. To znam 100 posto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.