NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

Rafael30
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la Rafael30 » 20 apr 2014, 00:11

NKJ je napisao/la:Uroš ako je to uradio, onda mu ja j. staru. Ako igra ovdje, onda neka igra, zaradjuje platu, a ne da mi glumi ovdje nešto i znakove neke pokazuje. Ne opravdavam to ni najmanje, gadi mi se to. I ne treba provocirati sa tim, nek provocira sa tim što ostavi srce na terenu.
Tebra ne nasjedaj na te dječije fazone, osim ako nisi i ti djete.

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 20 apr 2014, 00:12

Rafael30 je napisao/la: Tebra ne nasjedaj na te dječije fazone, osim ako nisi i ti djete.

Nisam dijete, samo kažem kako jeste, ako je to uradio, ja mu lično j. staru. Dovoljno je bilo četnika. Ako nije uradio to, onda na čast ovima iz Gračanice što lažu.

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 20 apr 2014, 00:14

Rafael30 je napisao/la:
NKJ je napisao/la:Uroš ako je to uradio, onda mu ja j. staru. Ako igra ovdje, onda neka igra, zaradjuje platu, a ne da mi glumi ovdje nešto i znakove neke pokazuje. Ne opravdavam to ni najmanje, gadi mi se to. I ne treba provocirati sa tim, nek provocira sa tim što ostavi srce na terenu.
Tebra ne nasjedaj na te dječije fazone, osim ako nisi i ti djete.
nema veze,ovo su dječiji fazoni,valjda ćete nekad doći u gračanicu,ali budite sigurni da i navijači neće dobro proć,a urošu j...m sve i mrtvo i živo

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 20 apr 2014, 00:17

7april je napisao/la: nema veze,ovo su dječiji fazoni,valjda ćete nekad doći u gračanicu,ali budite sigurni da i navijači neće dobro proć,a urošu j...m sve i mrtvo i živo
Posto znam da vasi navijaci nece u Bihac dolazit posto ih nemate nazalost ali sigurno bi bila puna kantonalna bolnica DR.Irfan Ljubijankic,onda ce vasi igraci dobit duplu porciju,bice na stadionu 10 zarobljeni kao 95-te
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 apr 2014, 00:19

i tako ljudima koji su vas dobrim dijelom ostavili u ligi prosle god :D

a za tri prsta, moda jbg, gore i onako ne znas ciji je ko :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 20 apr 2014, 00:20

Bihac96 je napisao/la:
7april je napisao/la: nema veze,ovo su dječiji fazoni,valjda ćete nekad doći u gračanicu,ali budite sigurni da i navijači neće dobro proć,a urošu j...m sve i mrtvo i živo
Posto znam da vasi navijaci nece u Bihac dolazit posto ih nemate nazalost ali sigurno bi bila puna kantonalna bolnica DR.Irfan Ljubijankic,onda ce vasi igraci dobit duplu porciju,bice na stadionu 10 zarobljeni kao 95-te
to vas onaj hamdo tigar naučio,papci jedni,onda će naši igrači ponijet oružije

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 20 apr 2014, 00:21

Oružije, ili oružje. Hajde gramatike malo, pa onda spomeni Hamdu ;)

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 20 apr 2014, 00:24

7april je napisao/la: to vas onaj hamdo tigar naučio,papci jedni,onda će naši igrači ponijet oružije
To ste sami danas krivi napadali ste sve redom i ocekujete da vas u Bihacu docekaju aplauzom.Pogotovo SN ,momci koji 2 godine nikako nisu ni jedne utakmice propustili,a ni na jednoj nije bio ni jedan incident i eto slucajno kod vas da budu napadnuti igraci i navijaci...Nas je Hamdo naucio makar pucati,a sta je vas Daso naucio,da pljujete :lol: :lol: :lol:

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 20 apr 2014, 00:27

Uros ako je digao 3 prsta kako vi to kazete ja cu prvi od Emira, predsjednika, traziti da napusti klub. Ja vam garantujem to.

Zrnic je poznat po losem sudjenju, nas je dosta puta zeznuo kod kuce iako nam je "prijatelj". Ja vam sigurno mogu reci da predsjednik Jedinstva, Emir Mujadzic, nema nista sa "namjestanjem" utakmica kao sto vi uveliko pricate. Danas sam pricao sa clanom Uprave koji mi je dosta stvari rekao... Koliko su Jedinstvu nudili da odustanu od Pl, koliko su nudili da izgube od Bratstva, koliko su pojedinim nasim igracima davali pare da na neki nacin uniste Jedinstvo. Molim vas, neki se ovdje previse pametni prave i pricaju o zavjerama a veca su **** od sviju.

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 20 apr 2014, 00:33

tropic je napisao/la:Uros ako je digao 3 prsta kako vi to kazete ja cu prvi od Emira, predsjednika, traziti da napusti klub. Ja vam garantujem to.

Zrnic je poznat po losem sudjenju, nas je dosta puta zeznuo kod kuce iako nam je "prijatelj". Ja vam sigurno mogu reci da predsjednik Jedinstva, Emir Mujadzic, nema nista sa "namjestanjem" utakmica kao sto vi uveliko pricate. Danas sam pricao sa clanom Uprave koji mi je dosta stvari rekao... Koliko su Jedinstvu nudili da odustanu od Pl, koliko su nudili da izgube od Bratstva, koliko su pojedinim nasim igracima davali pare da na neki nacin uniste Jedinstvo. Molim vas, neki se ovdje previse pametni prave i pricaju o zavjerama a veca su **** od sviju.
ma ja ti garantujem svojim životom da nije bilo danas štimanja naš se borili ko lavovi čist penal nesvira nad suljićem,prvih pet kornera za bratstvo svira prekršaj u napadu,15 žutih to ko nije gledo utakmicu može mislit da je bilo i mrtvih,momku slomljena ključna kost,on ništa i na kraju uz sve to 4minute nadoknade,van svake pameti

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 apr 2014, 00:34

evo Daso kaze dje sad duple pare svakom ko dobije Jedinstvo :)..nrema ovi sad ce se obogatit uzeti od dvije ekipe pare da povale Jedinstvo :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 apr 2014, 00:35

Odo 25. kolo opet u Banovice :mrgreen:

2343

Post Postao/la 2343 » 20 apr 2014, 00:36

SaltCityAttack je napisao/la:evo Daso kaze dje sad duple pare svakom ko dobije Jedinstvo :)..nrema ovi sad ce se obogatit uzeti od dvije ekipe pare da povale Jedinstvo :)
Samo je problem što su neke ekipe već dobile pare od nekog drugog/trećeg :stop: :stop:

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 20 apr 2014, 00:36

SaltCityAttack je napisao/la:evo Daso kaze dje sad duple pare svakom ko dobije Jedinstvo :)..nrema ovi sad ce se obogatit uzeti od dvije ekipe pare da povale Jedinstvo :)
ma i ja da imam pare svima bi dao samo da tu sramotu od ekipe unište,a jel istina za pantu i denisa,piso sam na vašoj temi

MarcoPolo
Kontakt:

Post Postao/la MarcoPolo » 20 apr 2014, 00:37

Opet me primoravate Bišćani na komentar sramota me Benje stari čovjek rećiće a laže opet se javlja ali ovo morate znati mi smo vas ostavili u 1 federalnoj jer su to dogovorili Tigar i Sloboda a posrednik je bio Naser O ,odgledali smo mi dosta utakmica pod Borićima i opet ćemo u jesen ili proljeće a vi se stidite svojih komentara jer parama od naših PDV obveznika kupujete utakmice umjesto da obanavljate pomenutu bolnicu koja nosi ime heroja kojeg ste vi ubili sram vas bilo pogledajte nekad i BH televiziju i vidite kako na vas kuka njegova supruga da krijete istinu ,nemojte gledat samo HTV ,a vi Bišćani svak dan putujete kroz Gračanicu na liječenje u Tuzlu i još jedna npomena stidite se sami sebe uvas brat s bratom nije mogao a da možete s ostalim narodom.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 20 apr 2014, 00:41

MarcoPolo je napisao/la:Opet me primoravate Bišćani na komentar sramota me Benje stari čovjek rećiće a laže opet se javlja ali ovo morate znati mi smo vas ostavili u 1 federalnoj jer su to dogovorili Tigar i Sloboda a posrednik je bio Naser O ,odgledali smo mi dosta utakmica pod Borićima i opet ćemo u jesen ili proljeće a vi se stidite svojih komentara jer parama od naših PDV obveznika kupujete utakmice umjesto da obanavljate pomenutu bolnicu koja nosi ime heroja kojeg ste vi ubili sram vas bilo pogledajte nekad i BH televiziju i vidite kako na vas kuka njegova supruga da krijete istinu ,nemojte gledat samo HTV ,a vi Bišćani svak dan putujete kroz Gračanicu na liječenje u Tuzlu i još jedna npomena stidite se sami sebe uvas brat s bratom nije mogao a da možete s ostalim narodom.
Sulejmane Tihicu jesi to ti ? :lol:

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 20 apr 2014, 00:42

MarcoPolo je napisao/la:Opet me primoravate Bišćani na komentar sramota me Benje stari čovjek rećiće a laže opet se javlja ali ovo morate znati mi smo vas ostavili u 1 federalnoj jer su to dogovorili Tigar i Sloboda a posrednik je bio Naser O ,odgledali smo mi dosta utakmica pod Borićima i opet ćemo u jesen ili proljeće a vi se stidite svojih komentara jer parama od naših PDV obveznika kupujete utakmice umjesto da obanavljate pomenutu bolnicu koja nosi ime heroja kojeg ste vi ubili sram vas bilo pogledajte nekad i BH televiziju i vidite kako na vas kuka njegova supruga da krijete istinu ,nemojte gledat samo HTV ,a vi Bišćani svak dan putujete kroz Gračanicu na liječenje u Tuzlu i još jedna npomena stidite se sami sebe uvas brat s bratom nije mogao a da možete s ostalim narodom.
N
Zadnja izmjena: nerkolfc, dana/u 20 apr 2014, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 20 apr 2014, 00:44

Komsija komsiju izdao, kao sto vasi hoce vas da naguze. Sad ste se ujedinili a pojma nemate sta vam rade iza ledja ;)

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 20 apr 2014, 00:45

nerkolfc je napisao/la: npomena stidite se sami sebe uvas brat s bratom nije mogao a da možete s ostalim narodom.
Naravno da ce ovaj idiotizam ostati nekaznjen. Hej brat s bratom, da se nisi malo pogubio i osenilio po stare dane? Ima ovdje ljudi koji su gubili očeve a ti ovako prozivas, treba da te bude sramota :!:[/quote]

Treba da bude sramota onih ciji su ocevi ginuli, a oni se danas ovako ponasaju?
Ocevi im ginuli da bi Uros diozo 3 prsta po sjev.istocnoj Bosni jel????
Ocevi im ginuli da bi oni krali po Bosni jel ???
E moj boze neka se.....sramota i sinova i oceva :?

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 20 apr 2014, 00:47

Šta ste zapeli za Uroša više, šta ću ja sad tu.
Kad je Ćiro rekao da bi vodio RS, niko ništa. A što nisu uradili kao Sarajevo, doveli trenera, našla se slika sa .... i odmah treneru otkaz. Nema toga jelde. Šta Sloboda onda radi sa Ćirom, kad oni otjeraju Ćiru i mi ćemo Uroša, a dotad uzivajtte.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Vanja8 i 16 gostiju.