Bilo bi mi zaista drago da bude ovako ali ne ponavlja li se ova priča već niz godina ?Faraon iz Visokog je napisao/la:Od ove sezone mozete puno ocekivat od Arsenala.Borba za EPL i evropski vrh
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
FK Pjetlovi
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
ako ne bude povreda kao ove godine sigurno jereds je napisao/la:Bilo bi mi zaista drago da bude ovako ali ne ponavlja li se ova priča već niz godina ?Faraon iz Visokog je napisao/la:Od ove sezone mozete puno ocekivat od Arsenala.Borba za EPL i evropski vrh

Rođen s tobom da budem
- ___Benny___
- Kontakt:
a kakve veze ovi postovi imaju samnom ja ni na jednom forumu nisa bio registrovan u to vrijeme,,al ok.,sorry nije bitno,ostavimo to po strani,.,tema je arsenal a ne ko je veci navijac.iako i to ima veze sa arsenalom,glupo je prepirati se oko toga.msm,ja navijam za arsenal i svjestan sam da trenutno sa ovim kadrom smo mozda u 10-15 ekipa na svijetu jer smo svjetlosnima godinama iza manure,chelsea,a da ne govorim o realu,barci,interu,itd.,,.Genghis je napisao/la:Jedan od mnogobrojnih fanova Arsenala je napisao:Ja sam napisao:ensadek je napisao/la:
Ma pusti ih ba adnane,vidiš da nemaju pojma.Arsenal je u ovom trenutku jedna od 4 ili 5 najboljih ekipa u evropi i to će dokazati.Ja i dalje vjerujem vengeru.Ovaj arsenal je opet jači od realovih milona.To se desilo u julu prošle godine, prije nego je sezona počela. To je jedan od dokaza za ovog benija da ja ne pišem gluposti, nego činjenice, a i tebi druže (Gunners) dokaz da su navijači Arsenala pričali istu priču prije nepunih godinu dana.Dugo to oni dokazuju ... ocel' to vise da docekamo... od kako su prodali Henry-a, to je druga ekipa... Ja ti garantujem 100% da Arsenal nece osvojiti ni PL ni CL ove sezone.
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''
- -Paja
- Kontakt:
Najvise volim ove neutralne sto se brinu za Arsenal ono sa dobronamjernim svojim izjavama to su najgori licemjeri a nije slucajno da je svaki od njih fan nekog spanskog polukluba. Nego da se vratimo na temu i da kazem nesto o Wengeru i politici koju podrzavaju pravi navijaci Arsenala pogotovo oni u Engleskoj. Vidite Arsenal je sagradio stadion nakon sjajne generacije krenuo je stvarati novu za koju nije bilo puno novca da se izdvoji i oslonili su se na mlade igrace iz akademije koji su tu stigli kao tinejdzeri od 15, 16, 17,18 godina. Tu generaciju je pojacao sa par talentovanih igraca naravno ne odjednom posto se klub zaduzio i nije se moglo puno trositi i tako proslo je par sezona i tim je sve jaci i jaci i uz par pojacanja je vec spreman ove sezone bio da pokori Englesku i Evropu ali ozlijede (na koje se ne treba vaditi ali ove sezone je to bilo kao nikad dosada) su nas sprijecile u tome i to u krucijalnim dijelovima sezone. Sada su se pojavili neki klubovi koji pokusavaju da razdore nas kolektiv uznemiravajuci nase igrace koji imaju visegodisnje ugovore ali Wenger ih je spustio na zemlju i uz jos koje pojacanje spreman je za DOMINACIJU!
@YNWA: Tebi nije dosta ni to sto je admin rekao da ja i ciki nismo ista osoba ali eto misli sta hoces nisam ja kriv sto slabo kontas.
In Arsene We Trust!
@YNWA: Tebi nije dosta ni to sto je admin rekao da ja i ciki nismo ista osoba ali eto misli sta hoces nisam ja kriv sto slabo kontas.
In Arsene We Trust!
Dio Arsenala
ovaj vazda o nekakvim dominacijama prica

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
a ti vazda na temi arsenala... ima pravo pricati o kakvim god dominacijama hoce sve dok je u granicama teme tj. arsenala jedini si ti ovdje sa off topicom...drop je napisao/la:ovaj vazda o nekakvim dominacijama prica![]()
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... each-final
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
^ Ne bi me čudilo ni da si admin HAHAHA. Ma zezam se, svejedno mi je hehe
Više sam to u šali govorio al eto, no offense.

- -Paja
- Kontakt:
Uskoro stizu pojacanja sve je to jos u tajnosti. Wenger je pravi smooth operator.
Smooth Operator!
Smooth Operator!
Dio Arsenala
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Evo SportSport.ba pise prve spekulacije oko pojacanja-Paja je napisao/la:Uskoro stizu pojacanja sve je to jos u tajnosti. Wenger je pravi smooth operator.
Smooth Operator!
SportSport.baArsene Wenger, trener londonskog Arsenala potvrdio je za The Sun da je s upravom kluba dogovorio prelazak mladog Aarona Chambersa.
Naime, mladi Chambers bi u skorijoj budućnosti trebao zaigrati na poziciji defanzivnog veznjaka, a Arsene ga je ocijenio kao strašno dobrog mladog talenta. Chambers dosad nije imao nogometnu karijeru, no sigurni smo da će uskoro postati sjajan veznjak, čim prestane nositi pelene.
Chambersu je samo 2 godine, no prema tvrdnjama njegovih roditelja, i Arsenal će dobiti svog Essiena. Vrijednost transfer zasad nije poznata, no spominje se moguća odšteta od tri dorina cokolade.
Paja sta kazes na najnovije pojacanje?
@Casillas, mislim da nije ovo tema gdje bi ti pisao. Hajd vi trošite stotine miliona eura na pojačanja a titula nigdje....
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
imaju dvije titule u zadnjih 5 godina za razliku od nekih.GunnerS je napisao/la:@Casillas, mislim da nije ovo tema gdje bi ti pisao. Hajd vi trošite stotine miliona eura na pojačanja a titula nigdje....
- ___Benny___
- Kontakt:
AL TI NEKI A ZNAM NA KOGA ALUDIRAS SU POTROSILI SU -2 MILIONA € i smanjili su dug dok ti sto su osvojili nesh imaju " van planetarne dugove"i prezivljavaju na grbaci banki i naravno drzave.,Wolverine je napisao/la:imaju dvije titule u zadnjih 5 godina za razliku od nekih.GunnerS je napisao/la:@Casillas, mislim da nije ovo tema gdje bi ti pisao. Hajd vi trošite stotine miliona eura na pojačanja a titula nigdje....
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''
dobro vas je financijski stručnjaci de malo o fudbalu a ne samo o dugovima___Benny___ je napisao/la:AL TI NEKI A ZNAM NA KOGA ALUDIRAS SU POTROSILI SU -2 MILIONA € i smanjili su dug dok ti sto su osvojili nesh imaju " van planetarne dugove"i prezivljavaju na grbaci banki i naravno drzave.,Wolverine je napisao/la:imaju dvije titule u zadnjih 5 godina za razliku od nekih.GunnerS je napisao/la:@Casillas, mislim da nije ovo tema gdje bi ti pisao. Hajd vi trošite stotine miliona eura na pojačanja a titula nigdje....
.
uskoro ce i real a i barca morati samo o dugovima a nikako o fudbalu.. naravno ako sve bude transparentnocatalonia je napisao/la:
dobro vas je financijski stručnjaci de malo o fudbalu a ne samo o dugovima

Kakvi dugovi prijatelju moj, u svijetu prodano Ronaldovih, samo Ronadlovih dreosva za 120 miliona eura... hem sto je otplatio sebe, otplatio je Realu i svoju platu za par sezonasin3x je napisao/la:uskoro ce i real a i barca morati samo o dugovima a nikako o fudbalu.. naravno ako sve bude transparentnocatalonia je napisao/la:

Nema tu nikakvih dugova ni krize, pare samo dolaze... mi kad kupimo, to sve komercijalom i vratimo... a vi kad kupite nista ne osvajate jer su to sve djecurlija

- ___Benny___
- Kontakt:
hahaa,.,ma kakav ronaldo jbt.,ko ce njegov dres kupit iz realove prodavnice,kupit ce ih 200-300 hiljada ljudi po cenera ko kod nas ,.a mi otplacujemo dug ulaznicama jer kod nas su najvece cijene ulaznica,te izdavanje i pordavanjem stanova u highbury squeru,web shopovima sve ono sto novcani klub nema,.,haha,ajde bolan mi makar nismo ubijali igraca barce da se dokopamo titule,.,Casillas je napisao/la:Kakvi dugovi prijatelju moj, u svijetu prodano Ronaldovih, samo Ronadlovih dreosva za 120 miliona eura... hem sto je otplatio sebe, otplatio je Realu i svoju platu za par sezonasin3x je napisao/la:uskoro ce i real a i barca morati samo o dugovima a nikako o fudbalu.. naravno ako sve bude transparentnocatalonia je napisao/la:
Nema tu nikakvih dugova ni krize, pare samo dolaze... mi kad kupimo, to sve komercijalom i vratimo... a vi kad kupite nista ne osvajate jer su to sve djecurlija

A tebi nije poznata informacija da je Ronaldo prodajom dresova otplatio sve i cent koliko ga je Real platio?
http://blog.foreignpolicy.com/posts/200 ... eal_madridCasillas je napisao/la:A tebi nije poznata informacija da je Ronaldo prodajom dresova otplatio sve i cent koliko ga je Real platio?
evo ja nakon ovoga nebih navijao za rma XD ... mogu da trose koliko hoce jer im banke ne smiju prijetiti da ce traziti da im se vrati dug zbog politicke situacije ...
i jos nesto otplatio je ronalda a sta je sa ostalim dugom
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... -team.html
- -Paja
- Kontakt:
Naravno imam nesto reci u vezi tog transferaCasillas je napisao/la:Evo SportSport.ba pise prve spekulacije oko pojacanja-Paja je napisao/la:Uskoro stizu pojacanja sve je to jos u tajnosti. Wenger je pravi smooth operator.
Smooth Operator!
SportSport.baArsene Wenger, trener londonskog Arsenala potvrdio je za The Sun da je s upravom kluba dogovorio prelazak mladog Aarona Chambersa.
Naime, mladi Chambers bi u skorijoj budućnosti trebao zaigrati na poziciji defanzivnog veznjaka, a Arsene ga je ocijenio kao strašno dobrog mladog talenta. Chambers dosad nije imao nogometnu karijeru, no sigurni smo da će uskoro postati sjajan veznjak, čim prestane nositi pelene.
Chambersu je samo 2 godine, no prema tvrdnjama njegovih roditelja, i Arsenal će dobiti svog Essiena. Vrijednost transfer zasad nije poznata, no spominje se moguća odšteta od tri dorina cokolade.
Paja sta kazes na najnovije pojacanje?
Bar ga nismo platili 100 miliona eura!
Dio Arsenala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.