Ma kakav rutinski prolaz, ljudi su dogurali na euru ako se ne varam u osminu..bolji su na rang listi od nas, timski su top. Samo oprezno.
Nadam se prolazu ali daleko od rutinskog.
Tri stopera znaci ostala. Zadnja linija dva debitanta i jednom treci nastup, i desni bek ne bas kvalitetan..i osteceni za Rusmira
Hajd da vidimo u 17h sta veli Dusko.
Realno, tu smo negdje sa Sjevernom Irskom.
Da ponovim, nadam se prolazu, ali nece biti lahko.
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 07 okt 2020, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
"Bosna i Hercegovina će sutra dočekati Sjevernu Irsku u polufinalu baraža za Euro, a pravdu na stadionu Grbavica će dijeliti španski arbitar Antonio Mateu Lahoz.
Lahoz je jedan od najboljih svjetskih nogometnih sudija, nalazi se u UEFA-inoj elitnoj grupi a 2017. i 2019. godine je sudio polufinale Lige prvaka.
Ovaj 43-godišnjak iz Valencije je internacionalni arbitar od 2011. godine i do sada je 95 puta dijelio pravdu u međunarodnim takmičenjima.
Poznat je po tome što voli mnogo komunicirati s igračima tokom utakmice i nije "lak" na kartonima, te prosječno pokazuje manje od dva žuta kartona po utakmici"
Ma kakav rutinski prolaz, ljudi su dogurali na euru ako se ne varam u osminu..bolji su na rang listi od nas, timski su top. Samo oprezno.
Nadam se prolazu ali daleko od rutinskog.
Tri stopera znaci ostala. Zadnja linija dva debitanta i jednom treci nastup, i desni bek ne bas kvalitetan..i osteceni za Rusmira
Hajd da vidimo u 17h sta veli Dusko.
Potpuno drugacija motivacija u barazu, trener im debitovao protiv Norvezana, bez Evansa koji je tata im u odbrani i Lafertija su igrali..uostalom Norveska je u naletu nenormalnom sa Halandom i ostalima, i kakvu je strasnu tekmu imamo Haland protiv njih i koje je to nabijanje bilo na njega i Sorlotha samo. Srbima neka je bog na pomoci protiv Norveske.
Nista taj rezultat ne znaci.
"Bosna i Hercegovina će sutra dočekati Sjevernu Irsku u polufinalu baraža za Euro, a pravdu na stadionu Grbavica će dijeliti španski arbitar Antonio Mateu Lahoz.
Lahoz je jedan od najboljih svjetskih nogometnih sudija, nalazi se u UEFA-inoj elitnoj grupi a 2017. i 2019. godine je sudio polufinale Lige prvaka.
Ovaj 43-godišnjak iz Valencije je internacionalni arbitar od 2011. godine i do sada je 95 puta dijelio pravdu u međunarodnim takmičenjima.
Poznat je po tome što voli mnogo komunicirati s igračima tokom utakmice i nije "lak" na kartonima, te prosječno pokazuje manje od dva žuta kartona po utakmici"
Ko prati la ligu zna da je ovaj lud skroz. Ako irci budu agresivni mogo bi nam pomoc
Ova obraćanja su gubljenje vremena, novinar pita selektora hoće li neki od novih igrača dobiti priliku sutra i selektor odgovara da će sigurno svi dobiti priliku ali ne može reći u kojoj utakmici. Bolje da sam 20 sekundi zurio u mačku nego što sam poslušao pitanje i odgovor.
Kakva je atmosfera? Jesu li pitali? Nemoj da nisu.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Ova obraćanja su gubljenje vremena, novinar pita selektora hoće li neki od novih igrača dobiti priliku sutra i selektor odgovara da će sigurno svi dobiti priliku ali ne može reći u kojoj utakmici. Bolje da sam 20 sekundi zurio u mačku nego što sam poslušao pitanje i odgovor.
Jesu glupa pitanja, to stoji. Ali sta pitati selektora kada nece nista otriti svakako. Na svako pitanje, ja vec odgovor znam sta ce reci
Jesu glupa pitanja, to stoji. Ali sta pitati selektora kada nece nista otriti svakako. Na svako pitanje, ja vec odgovor znam sta ce reci
Očekivao sam barem pitanje da li je Zukanović spreman. Mi nismo mogli čuti ovo što novinari pišu da je rekao da zbog kiše ima jednu dilemu u sastavu, o tome je trebalo tražiti dublji odgovor, kojem to igraču smeta kiša i zašto.
Nek smo i mi nekom historijska utakmica. Za Sjeverne Irce ovo je jedna od najvećih utakmica reprezentacije ikad, za igrače jedna od najvažnijih utakmica u karijeri, tako je oni vide. Sanjaju finale protiv Republike Irske.
Igrali su top 16 EURA.
Reci im to.
Znaci baraz za EURO bitniji od knock-out faze istog ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Znaci baraz za EURO bitniji od knock-out faze istog ?
Ne pitaj mene, već kontaktiraj novinare i igrače iz Sjeverne Irske koji govore da je ovo najveća utakmica za reprezentaciju godinama unazad i objasni im da nisu u pravu.
Očekivao sam barem pitanje da li je Zukanović spreman. Mi nismo mogli čuti ovo što novinari pišu da je rekao da zbog kiše ima jednu dilemu u sastavu, o tome je trebalo tražiti dublji odgovor, kojem to igraču smeta kiša i zašto.
Zukanovica nisam vidio na treningu, mislim da js to jedina dilema.
Najveća oyebina od sudije u čitavoj Evropi.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
Bojim se samo da se Pjanic sutra ne saplete o vlastita muda!
Imali iko prestavu koji je to sutra sastav?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY