Velika istina i sad zahvaljujuci prvenstveno ovoj dvojici prvonabrojanih su sada najtrofejniji, najbolji strelci u istoriji Kluba.
Tatar,Englez i Benko nisu imali postovanje jedne od najlopovskije Uprave, koju sam i sam branio, a i mnogi drugi

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
napoleon72 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 14:36
Pa druze, sve je bilo u afektu. Covjek voli pobjedjivat, taj dan nije mogao nista na terenu, jos je crveni dobio. Uhvatio se za prsa, dres puknuo. Treba ga strijeljat radi toga? Gora su mi 10 puta nasa "djeca" koja se pos.eru po nama tipa Resic.
Btw, Ronaldo je prije par godina bacio dres Juventusa.
''Normalno je da želi zabiti. To je stav šampiona koji uvijek se uvijek žele istaknuti'', objasnio je nakon utakmice Andrea Pirlo, koji je najavio kako neće biti nikakve kazne zbog bacanja dresa nakon posljednjeg sučeva zvižduka.
Evo sta je njegov trener izjavio. Sasvim normalno razmisljanje.
EDIT: sto Keli kaze, bacio je i kapitensku reprezentacije. Covjek je takav, rodjeni lider, kad izgubi i djecu na tribinama samara.
Pa i bice tako. Na pocetku sam velike nade polagao u tog covjeka, ali iz dana u dan stices dojam da radi protiv kluba. Direktorica, Hadzija, glupiranje sa Sejom Brajlovicem, komentari po instagramu, kojekakvi videi i ne znam sta jos.zagorski je napisao/la: ↑08 jun 2022, 14:44Samo da ne bude na kraju izmuzli ga,zayebali i dizi sidronapoleon72 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 14:43Od svih Mirvicevih poteza dobar je samo ovaj sa Dudicem. Ostalo Boze sacuvaj. Al eto, njegove su pare, nek radi sta hoce.
Imam ja, ponasa se sasvim normalno, pristojno i u skladu sa nekim generalnim prosjecnim korisnicima te drustvene mreze, ja do sada nista od toga sto si napisao nisam vidio
Pa zar nije prije jedno mjesec dana potpisao
Notorna laž
Imam ga i ja, totalna normala. Ne znam ko i iz kojeg razloga baca takve bombe?
Mogu potvrditi ovoJavierBosnia je napisao/la: ↑08 jun 2022, 15:07Imam ja, ponasa se sasvim normalno, pristojno i u skladu sa nekim generalnim prosjecnim korisnicima te drustvene mreze, ja do sada nista od toga sto si napisao nisam vidio
Drug, svi se mi ovde slazemo da je broj jedan imat naj jacu akademiju u bh..TO MORAMO jer je ta opcija naj jeftinija, jer vecina klubova nemoze da finasija prvi tim a kamoli da gura akademiju. Al MORA BIT BALANS koji ce 4 do 5x kad je 50-50% pretec na senioreSamozdravlje je napisao/la: ↑08 jun 2022, 14:09Cimirot ???(?) k€
Mihojevic ??? k€
Sadiku 300 k€
Hadzic 300 k€
Catakovic 150 k€
Mustafic 130 k€
Dupovac ??? k€
Suljic ??? k€
H.Handzic k€
Samo mala opaska ahbabu. Masa Akademaca, a mnogi i nisu neki kvalitet. Samo smo dvojicu "stranaca" uspjeli utopiti, ako nesto nisam zaboravio i promasio(plavi/bold), ako znas popuni upitnike![]()
Sta smo se para nadavali za: Stepanova, Ikandea, Pejovica, Velkoskog, Cmiljanica,Oremusa ....(nastavi niz)![]()
Uvjek cu pamtiti tvoje zapazanje da Akademci igraju za klikere(ovi bold/bordo)
Da sam na mjestu Gosp. Mirvica moja vizija Kluba u OVOM TRENUTKU bi bila: Akademija(jako ozbiljan rad, ne kao dosad), zatim angazovanje najboljih bh igraca do 26 god., a potom dovodjenje stranaca tipa STANOJEVIC (meni posebno drag)![]()
bas takobordobijeli je napisao/la: ↑08 jun 2022, 15:16Ma opozicija i dušmani ce izmisliti da je mafijaš i serijski ubica. A raja naivna, evo vec pišu da nista nije uradio za klub a covjek nas uzeo u najgorem momentu u istoriji kluba gdje si bio duzan, igraci odlazili, tuzbe pristizale itd itd al eto takvi smo hebat nas
mnon46 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 14:38Ne možeš ti to nama objasnit, mi smo unazad 10-15 godina navikli da sve pichke nose naš dres, pa kad tako neko srčan dođe, haman da je nepoželjan.napoleon72 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 14:36Pa druze, sve je bilo u afektu. Covjek voli pobjedjivat, taj dan nije mogao nista na terenu, jos je crveni dobio. Uhvatio se za prsa, dres puknuo. Treba ga strijeljat radi toga? Gora su mi 10 puta nasa "djeca" koja se pos.eru po nama tipa Resic.Samozdravlje je napisao/la: ↑08 jun 2022, 14:19
Poderao, zguzvao i bacio kao toalet papir(TV). Imas li neki primjer slican iz svog svjetskog fudbala. Zasto braniti neodbranjivo.
Dres je sinbol Kluba, nije samo krpa. Dobro vjerovatno je u pitanju generacijski jaz, zbog kojeg ja ne razumijem. Svim forumasima priznam da vise volite FK Sarajevo od mene, ali ja ga volim duze.
Btw, Ronaldo je prije par godina bacio dres Juventusa.
''Normalno je da želi zabiti. To je stav šampiona koji uvijek se uvijek žele istaknuti'', objasnio je nakon utakmice Andrea Pirlo, koji je najavio kako neće biti nikakve kazne zbog bacanja dresa nakon posljednjeg sučeva zvižduka.
Evo sta je njegov trener izjavio. Sasvim normalno razmisljanje.
EDIT: sto Keli kaze, bacio je i kapitensku reprezentacije. Covjek je takav, rodjeni lider, kad izgubi i djecu na tribinama samara.
E jbg brate, ti isto dijete. Baš ću ovdje konkretno o tome i baš bi mi vjerovao.nokee je napisao/la: ↑08 jun 2022, 13:13Pa sta znas, napisi javno da i mi znamo. Osim da je bila u Africi to mozemo zakljuciti po drustvenim mrezama..
Trenutno korisnika/ca: Varijantas8 i 22 gosta.