FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
35
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
23
9%
Samo stranac
59
24%

Ukupno glasova: 249

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 08 jun 2022, 14:47

Pantelija je napisao/la:
08 jun 2022, 14:34
Interesantno. Uvijek ista ekipa igraca je pričala protiv
Tatara
Rahmana

Engleza
Jajala
Benke

To su oni sto su se rezultatski "lijepili " za njih, produzavali ugovore i pričali okolo... Zato smo i stigli tu gdje jesmo.

Velika istina i sad zahvaljujuci prvenstveno ovoj dvojici prvonabrojanih su sada najtrofejniji, najbolji strelci u istoriji Kluba.
Tatar,Englez i Benko nisu imali postovanje jedne od najlopovskije Uprave, koju sam i sam branio, a i mnogi drugi :kuknjava:

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 08 jun 2022, 14:48

Zukanovic je napisao/la:
08 jun 2022, 14:43
Kuzmanovic danas dobio nogu u Celje
Po meni dobra opcija za rezervu Suljiću. I on na heroinu je bolje krilno rješenje od Dala, Hebibovića, Velkoskog i Kobiljara zajedno.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 08 jun 2022, 14:51

napoleon72 je napisao/la:
08 jun 2022, 14:36

Pa druze, sve je bilo u afektu. Covjek voli pobjedjivat, taj dan nije mogao nista na terenu, jos je crveni dobio. Uhvatio se za prsa, dres puknuo. Treba ga strijeljat radi toga? Gora su mi 10 puta nasa "djeca" koja se pos.eru po nama tipa Resic.

Btw, Ronaldo je prije par godina bacio dres Juventusa.

''Normalno je da želi zabiti. To je stav šampiona koji uvijek se uvijek žele istaknuti'', objasnio je nakon utakmice Andrea Pirlo, koji je najavio kako neće biti nikakve kazne zbog bacanja dresa nakon posljednjeg sučeva zvižduka.

Evo sta je njegov trener izjavio. Sasvim normalno razmisljanje.

EDIT: sto Keli kaze, bacio je i kapitensku reprezentacije. Covjek je takav, rodjeni lider, kad izgubi i djecu na tribinama samara.

Ok, kad ti dvojica(a ne 10-torica) kazu:pijan si,valjaj se". Od sada sam Benjamin Benjo Tatar. :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 08 jun 2022, 14:56

zagorski je napisao/la:
08 jun 2022, 14:44
08 jun 2022, 14:43
zagorski je napisao/la:
08 jun 2022, 14:39
Ja i dalje ne mogu da provarim povratak hadzije u klub,odnosno da razumijem taj Mirvicev potez.
Od svih Mirvicevih poteza dobar je samo ovaj sa Dudicem. Ostalo Boze sacuvaj. Al eto, njegove su pare, nek radi sta hoce.
Samo da ne bude na kraju izmuzli ga,zayebali i dizi sidro
Pa i bice tako. Na pocetku sam velike nade polagao u tog covjeka, ali iz dana u dan stices dojam da radi protiv kluba. Direktorica, Hadzija, glupiranje sa Sejom Brajlovicem, komentari po instagramu, kojekakvi videi i ne znam sta jos.

Stice se dojam da mu FK Sarajevo sluzi iskljucivo za samopromociju, te kao paravan za nesto drugo. Mozda cak i angazman u politici, brzo se preslo preko toga s kim je sjedio u Zenici na finalu Kupa...
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Maroon99
Kontakt:

Post Postao/la Maroon99 » 08 jun 2022, 14:59

Glupa vam je prica njegove su pare nek radi sta hoce
Sutra da istakne lgbt zastavu opet bi bilo njegove su pare, pare jesu ali klub nije
Do smrti odani!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 08 jun 2022, 15:02

Tino Sven isto sada dobio nogu u Sloveniji.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 08 jun 2022, 15:02

Jel ima neko Mirvića na tom Linkedinu ? Čuo sam pricu, da Mirvić na toj mreži koja kao slovi za ozbiljnu i za ugledni poslovni svijet, kači takve gluposti i nebuloze, da je to za ne povjerovati.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 08 jun 2022, 15:05

Ovako to izgleda kod nas: dodje neko u klub i ovdje odmah krenu jedni da svršavaju a drugi da omalovažavaju. Onda taj ode iz kluba. Sutimo i poneko tek kaze ma ko ga j... Dodje novi prelazni rok i onda opet prizeljkujemo tog ili te koji su otisli.
Sta zelim reci - raja toliko dobro poznaje fudbalsko tržište da samo vrti ove prežvakane likove od husrefa do evo kuzmanovića.
Btw sta je s tim Ikićem?

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 08 jun 2022, 15:07

Lucas je napisao/la:
08 jun 2022, 15:02
Jel ima neko Mirvića na tom Linkedinu ? Čuo sam pricu, da Mirvić na toj mreži koja kao slovi za ozbiljnu i za ugledni poslovni svijet, kači takve gluposti i nebuloze, da je to za ne povjerovati.
Imam ja, ponasa se sasvim normalno, pristojno i u skladu sa nekim generalnim prosjecnim korisnicima te drustvene mreze, ja do sada nista od toga sto si napisao nisam vidio
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 jun 2022, 15:08

Zukanovic je napisao/la:
Tino Sven isto sada dobio nogu u Sloveniji.
Pa zar nije prije jedno mjesec dana potpisao :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 jun 2022, 15:10

Lucas je napisao/la:
Notorna laž
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 08 jun 2022, 15:11

Lucas je napisao/la:
Ma treba mu otkaz uruciti, ne cekati sutra :D

OzmoodPinglewood
Kontakt:

Post Postao/la OzmoodPinglewood » 08 jun 2022, 15:12

Lucas je napisao/la:
Imam ga i ja, totalna normala. Ne znam ko i iz kojeg razloga baca takve bombe?
SARAJEVO SIAMO NOI

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 08 jun 2022, 15:14

JavierBosnia je napisao/la:
08 jun 2022, 15:07
Lucas je napisao/la:
Imam ja, ponasa se sasvim normalno, pristojno i u skladu sa nekim generalnim prosjecnim korisnicima te drustvene mreze, ja do sada nista od toga sto si napisao nisam vidio
Mogu potvrditi ovo :thumbup:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 jun 2022, 15:16

Ma opozicija i dušmani ce izmisliti da je mafijaš i serijski ubica. A raja naivna, evo vec pišu da nista nije uradio za klub a covjek nas uzeo u najgorem momentu u istoriji kluba gdje si bio duzan, igraci odlazili, tuzbe pristizale itd itd al eto takvi smo hebat nas

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 08 jun 2022, 15:16

Samozdravlje je napisao/la:
08 jun 2022, 14:09
Pitar6785 je napisao/la:
07 jun 2022, 23:00

Nihad 1.1 m€
Pidro 300 k€
Kovacevic 300 k € (15% od narednig transfera)

Velkoski ??? K€
Stanojevic 300 k €

Tatar 280 k€
Rahmanovic 300 k€

Cimirot ???(?) k€
Mihojevic ??? k€
Sadiku 300 k€
Hadzic 300 k€
Catakovic 150 k€
Mustafic 130 k€

Dupovac ??? k€
Suljic ??? k€
H.Handzic k€

Samo mala opaska ahbabu. Masa Akademaca, a mnogi i nisu neki kvalitet. Samo smo dvojicu "stranaca" uspjeli utopiti, ako nesto nisam zaboravio i promasio(plavi/bold), ako znas popuni upitnike :thumbup:
Sta smo se para nadavali za: Stepanova, Ikandea, Pejovica, Velkoskog, Cmiljanica,Oremusa ....(nastavi niz) :urnebes:
Uvjek cu pamtiti tvoje zapazanje da Akademci igraju za klikere(ovi bold/bordo)

Da sam na mjestu Gosp. Mirvica moja vizija Kluba u OVOM TRENUTKU bi bila: Akademija(jako ozbiljan rad, ne kao dosad), zatim angazovanje najboljih bh igraca do 26 god., a potom dovodjenje stranaca tipa STANOJEVIC (meni posebno drag) :thumbup:
Drug, svi se mi ovde slazemo da je broj jedan imat naj jacu akademiju u bh..TO MORAMO jer je ta opcija naj jeftinija, jer vecina klubova nemoze da finasija prvi tim a kamoli da gura akademiju. Al MORA BIT BALANS koji ce 4 do 5x kad je 50-50% pretec na seniore

Samo da te vratim 10 tak godina nazad, recimo SB je skoro uvjek bio pri vrhu osvajali su titulu evropu igrali, cim su lovu poceli davat u akademiju prvi tim nit je pri vrhu o tituli ne sanjaju evo lagano velez i glogova popunjavaju taj njihov prostor. Imaju oni finu akademiju i fini igraca u omladinskom pogonu al nije to to..

Cmiljenic krste said parmakovski ahmet oremus hebibovic to su ok igraci u datom momentu al cim su udarili30 godina ugovor 1+1 moras imati takve igrace cak i da im das 20 k km godisnje vise za ugovor 1+1 je bolje nego 2.5-3 godine fiksni ugovor..

Igraci sa 26-27 godina e tu moras imati skaute sd trenera (koji ce imat 300 k km godisnje po komadu) koji ce to to znat procjenit, al vjerujmi sa 50-100 k€ ostete i platom 100-200 k€ godisnje skoro nemoguca misija.To uspijes svako 10-15 godina.

Jer evo recimo i kad uspijes i dovedes igraca takvog kalibra mi ocekujemo pit bula na lancu kojeg kad mi pustimo ne ocekujemo da ujede nekog vec da ubije pojede i izasere.

Primjer je Nermin Nemanja Bilbija mi ga doveli sa 27 godina **** mu i sestru i popa koji ga je okrstio covjek ode kod svinja ljudi mu dali jednu godinu da igra prosjecno i evo muzuga 5 godina i svake godine sve bolji uspjeliga (kao mi sa krstom) prodat ga za 2-3 stoje opet se vratio sad malo po reprezentaci i dobro..

Akademija je pod MORANJE, al ne samo (to treba bit prvi cilj) pravljenje igraca, vec apsulutnu dominaciju u svim kategorijama. 100+ golova dat 1do 3 gola primljena sve pobjede MORAS BIT DINAMO NA STEROIDIMA jer imas samo 2 ekipe sto imaju ikakav kvalitet, pokupovat i iz te 2 ekipe najbolje igrace (to se moze zamale pare odradit )

Da se imidz akademije dovede da kad SARAJEVO ti nazove baba majku ne da se upisaju vec da oboje svrse u gacice..

E to trazi 1.5 do 2 m€, i to nije puno

Sad bi podpisao da nam budzet za seniore bude 4.5-5 m € a sa akademija ima 1.5-2 m€

Sto se tice seniora JAKIROVICA je to fino objasnio a ja sam to patentiro izmislio on je to kopiro, sto manja fiksna plata a bonuse tolike dat da kad propali igraci dodju na trening da se potuku da posle svakog treninga bude vise krvi po terenu nego farbe..

Jar mi moramo bit svjesni da mi nemozemo priustit 18 benka delaca i da cemo morat imat ubleha u ekipi e sad svesti na sto manje amatatera (zamjenit ih sa akademcima) e to je poenta..

Za Akademiju mi je bezsmisleno ( nije do kluba vec drzave) da trener u akademi nemoze dobit odkaz, vec ko zastalno primljen i radio kako radio nije bitno bitno je da dodje na vrijeme i da se djeca igraju lopte. Taj zakon klub treba da nepostuje i da se podpisuje ugovor po 3 mjeseca

Jer ovo je sport nije gumotehnika
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 08 jun 2022, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 08 jun 2022, 15:17

Garant napisao Alen Kovac na fejsbuku. :lol:
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 08 jun 2022, 15:19

bordobijeli je napisao/la:
08 jun 2022, 15:16
Ma opozicija i dušmani ce izmisliti da je mafijaš i serijski ubica. A raja naivna, evo vec pišu da nista nije uradio za klub a covjek nas uzeo u najgorem momentu u istoriji kluba gdje si bio duzan, igraci odlazili, tuzbe pristizale itd itd al eto takvi smo hebat nas
bas tako
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 08 jun 2022, 15:22

mnon46 je napisao/la:
08 jun 2022, 14:38
08 jun 2022, 14:36
Samozdravlje je napisao/la:
08 jun 2022, 14:19

Poderao, zguzvao i bacio kao toalet papir(TV). Imas li neki primjer slican iz svog svjetskog fudbala. Zasto braniti neodbranjivo.
Dres je sinbol Kluba, nije samo krpa. Dobro vjerovatno je u pitanju generacijski jaz, zbog kojeg ja ne razumijem. Svim forumasima priznam da vise volite FK Sarajevo od mene, ali ja ga volim duze.
Pa druze, sve je bilo u afektu. Covjek voli pobjedjivat, taj dan nije mogao nista na terenu, jos je crveni dobio. Uhvatio se za prsa, dres puknuo. Treba ga strijeljat radi toga? Gora su mi 10 puta nasa "djeca" koja se pos.eru po nama tipa Resic.

Btw, Ronaldo je prije par godina bacio dres Juventusa.

''Normalno je da želi zabiti. To je stav šampiona koji uvijek se uvijek žele istaknuti'', objasnio je nakon utakmice Andrea Pirlo, koji je najavio kako neće biti nikakve kazne zbog bacanja dresa nakon posljednjeg sučeva zvižduka.

Evo sta je njegov trener izjavio. Sasvim normalno razmisljanje.

EDIT: sto Keli kaze, bacio je i kapitensku reprezentacije. Covjek je takav, rodjeni lider, kad izgubi i djecu na tribinama samara.
Ne možeš ti to nama objasnit, mi smo unazad 10-15 godina navikli da sve pichke nose naš dres, pa kad tako neko srčan dođe, haman da je nepoželjan.
:thumbup:
Sve mi znamo.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 08 jun 2022, 15:34

nokee je napisao/la:
08 jun 2022, 13:13
scholsey je napisao/la:
07 jun 2022, 14:17
nokee je napisao/la:
07 jun 2022, 11:46

Sve ok kralju prati ti profile. Ali pisao sam ovom snobu sto zna i gdje je radila i kakva je osoba itd na osnovu drustvenih mreza, sto je totalni idiotizam.
E čuj snob :D

Rekoh ti da to što znam skoro pa nikakve veze nema s njenim društvenim mrežama. Idiotizam je ne skontati ofirnu zajebanciju.

Al koga libo racku o tome kad će Ayla sama pokazati koliko vrijedi..
Pa sta znas, napisi javno da i mi znamo. Osim da je bila u Africi to mozemo zakljuciti po drustvenim mrezama..
E jbg brate, ti isto dijete. Baš ću ovdje konkretno o tome i baš bi mi vjerovao.

Znam da nije kompetentna i et. Da ne peglamo raju, vidiš da se čeka Ikić. :D
The saddest thing in life is wasted talent.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Varijantas8 i 22 gosta.