Izdala me tastatura na lapašu pa se krpim kako znam i umijemrope11 je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:
Samo da znate, ja sam tu i čitam vas redovno samo mi je mrsko pisati
ne lazi, znamo da nas vise ne volis

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Izdala me tastatura na lapašu pa se krpim kako znam i umijemrope11 je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:
Samo da znate, ja sam tu i čitam vas redovno samo mi je mrsko pisati
ne lazi, znamo da nas vise ne volis
Taj Ogbona je nevidjeni klocIlPrincipino je napisao/la:Problem je sto Savic nikada ne bi zavrsio u Milanu za 12 miliona. Trazila bi se daleko veca cifra od Milana.
Romagnoli kosta 30. Savic i Ogbonna za manje od 25. A odbrana DALEKO bolja.
Ja se nadam da to nece biti slucaj i sa Ruganiem. Rugani je beton vec dvije sezone a jako mlad i buducnost Italije. Ogbonna je igrao pristojan broj utakmica u Juventusu i ono sto je odigrao bilo je stvarno na pristojnom nivou.Champion1 je napisao/la:Pisao sam kad je presao u Juve da ce se samo zajebati i to iz razloga sto nece igrati i normala je da lik grohne... znam da ga je i Milan htio u to vrijeme i da je dosao sigurno bi napredovao i igrao jer ne bi imao konkurencije.. ovako poletio je za rezultatima i zajebao karijeru sebi.
Savic je i A.Madrid kostao fino. 12 mil plus Suarez koliko sam procitao. Milanu trebaju bar dva pojacanja u odbrani.Champion1 je napisao/la:Agazzi, Albertazzi, Zaccardo i Verdi neće putovati sa ekipom na turneju po Kini, jer su na transfer listi. [CorSera] ima ovdje jos kloceva al aj makar ovu prvu 3 rijesiti a Verdia na pozajmicu poslati.
Savic bi nas isto kostao 20-25 miliona jer ce nam sad svako igraca prodati 5-10miliona skuplje nego sto bi neki 3 klub kupio..
Na kraju mislim da ce opet Romagnoli doci a da ce transfer iznositi negdje izmedju 25-30 miliona i Ibra u augustu je nas.. Do kraja ocekujem jos makar 1 u vezi iako bi volio 2 al zelje moje pusti snovi..
Sta je bilo sa Abdenhurom da li je potpisao za nas i ostao na pozajmici ili je suplja bila? i kad ce Mr. Bee potpisati vise kupovinu tj, da li je ozvaniceno to?
Juventusov "problem" (da tako kazem) je taj sto imaju Bonucia i Chiellinia koji su odlican stoperski par i koji nema potrebe da se mijenja tako da igraci koji docu ako ugrabe koju utakmicu da odigraju to je dobro...takav slucaj je bio sa Ogbonnom i igrac da bi bio dobar i da bi napredovao mora igrati tj mora odigrati 60-70% utakmica u sezonu inace postajes ono sto je Ogbonna ili neki drugi igraci u nekim drugim klubovima.IlPrincipino je napisao/la:Ja se nadam da to nece biti slucaj i sa Ruganiem. Rugani je beton vec dvije sezone a jako mlad i buducnost Italije. Ogbonna je igrao pristojan broj utakmica u Juventusu i ono sto je odigrao bilo je stvarno na pristojnom nivou.Champion1 je napisao/la:Pisao sam kad je presao u Juve da ce se samo zajebati i to iz razloga sto nece igrati i normala je da lik grohne... znam da ga je i Milan htio u to vrijeme i da je dosao sigurno bi napredovao i igrao jer ne bi imao konkurencije.. ovako poletio je za rezultatima i zajebao karijeru sebi.
Savic je i A.Madrid kostao fino. 12 mil plus Suarez koliko sam procitao. Milanu trebaju bar dva pojacanja u odbrani.Champion1 je napisao/la:Agazzi, Albertazzi, Zaccardo i Verdi neće putovati sa ekipom na turneju po Kini, jer su na transfer listi. [CorSera] ima ovdje jos kloceva al aj makar ovu prvu 3 rijesiti a Verdia na pozajmicu poslati.
Savic bi nas isto kostao 20-25 miliona jer ce nam sad svako igraca prodati 5-10miliona skuplje nego sto bi neki 3 klub kupio..
Na kraju mislim da ce opet Romagnoli doci a da ce transfer iznositi negdje izmedju 25-30 miliona i Ibra u augustu je nas.. Do kraja ocekujem jos makar 1 u vezi iako bi volio 2 al zelje moje pusti snovi..
Sta je bilo sa Abdenhurom da li je potpisao za nas i ostao na pozajmici ili je suplja bila? i kad ce Mr. Bee potpisati vise kupovinu tj, da li je ozvaniceno to?
Po mom mišljenju nije bolji,al zato nije ni goriIlPrincipino je napisao/la:Bolji stoper od svakog vaseg milijardu puta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.