AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

FaraonTM
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la FaraonTM » 20 jul 2015, 00:05

rope11 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Samo da znate, ja sam tu i čitam vas redovno samo mi je mrsko pisati :mrgreen:

ne lazi, znamo da nas vise ne volis :plac:
Izdala me tastatura na lapašu pa se krpim kako znam i umijem :tralala:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

muxa
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 20 jul 2015, 08:15

IlPrincipino je napisao/la:Problem je sto Savic nikada ne bi zavrsio u Milanu za 12 miliona. Trazila bi se daleko veca cifra od Milana.

Romagnoli kosta 30. Savic i Ogbonna za manje od 25. A odbrana DALEKO bolja.
Taj Ogbona je nevidjeni kloc
Il Club più titolato al mondo!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 20 jul 2015, 09:35

Bolji stoper od svakog vaseg milijardu puta ;)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 20 jul 2015, 10:02

Pisao sam kad je presao u Juve da ce se samo zajebati i to iz razloga sto nece igrati i normala je da lik grohne... znam da ga je i Milan htio u to vrijeme i da je dosao sigurno bi napredovao i igrao jer ne bi imao konkurencije.. ovako poletio je za rezultatima i zajebao karijeru sebi.

Agazzi, Albertazzi, Zaccardo i Verdi neće putovati sa ekipom na turneju po Kini, jer su na transfer listi. [CorSera] ima ovdje jos kloceva al aj makar ovu prvu 3 rijesiti a Verdia na pozajmicu poslati.

Savic bi nas isto kostao 20-25 miliona jer ce nam sad svako igraca prodati 5-10miliona skuplje nego sto bi neki 3 klub kupio..
Na kraju mislim da ce opet Romagnoli doci a da ce transfer iznositi negdje izmedju 25-30 miliona i Ibra u augustu je nas.. Do kraja ocekujem jos makar 1 u vezi iako bi volio 2 al zelje moje pusti snovi..

Sta je bilo sa Abdenhurom da li je potpisao za nas i ostao na pozajmici ili je suplja bila? i kad ce Mr. Bee potpisati vise kupovinu tj, da li je ozvaniceno to?
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 20 jul 2015, 10:13

Champion1 je napisao/la:Pisao sam kad je presao u Juve da ce se samo zajebati i to iz razloga sto nece igrati i normala je da lik grohne... znam da ga je i Milan htio u to vrijeme i da je dosao sigurno bi napredovao i igrao jer ne bi imao konkurencije.. ovako poletio je za rezultatima i zajebao karijeru sebi.
Ja se nadam da to nece biti slucaj i sa Ruganiem. Rugani je beton vec dvije sezone a jako mlad i buducnost Italije. Ogbonna je igrao pristojan broj utakmica u Juventusu i ono sto je odigrao bilo je stvarno na pristojnom nivou.
Champion1 je napisao/la:Agazzi, Albertazzi, Zaccardo i Verdi neće putovati sa ekipom na turneju po Kini, jer su na transfer listi. [CorSera] ima ovdje jos kloceva al aj makar ovu prvu 3 rijesiti a Verdia na pozajmicu poslati.

Savic bi nas isto kostao 20-25 miliona jer ce nam sad svako igraca prodati 5-10miliona skuplje nego sto bi neki 3 klub kupio..
Na kraju mislim da ce opet Romagnoli doci a da ce transfer iznositi negdje izmedju 25-30 miliona i Ibra u augustu je nas.. Do kraja ocekujem jos makar 1 u vezi iako bi volio 2 al zelje moje pusti snovi..

Sta je bilo sa Abdenhurom da li je potpisao za nas i ostao na pozajmici ili je suplja bila? i kad ce Mr. Bee potpisati vise kupovinu tj, da li je ozvaniceno to?
Savic je i A.Madrid kostao fino. 12 mil plus Suarez koliko sam procitao. Milanu trebaju bar dva pojacanja u odbrani.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 20 jul 2015, 10:21

IlPrincipino je napisao/la:
Champion1 je napisao/la:Pisao sam kad je presao u Juve da ce se samo zajebati i to iz razloga sto nece igrati i normala je da lik grohne... znam da ga je i Milan htio u to vrijeme i da je dosao sigurno bi napredovao i igrao jer ne bi imao konkurencije.. ovako poletio je za rezultatima i zajebao karijeru sebi.
Ja se nadam da to nece biti slucaj i sa Ruganiem. Rugani je beton vec dvije sezone a jako mlad i buducnost Italije. Ogbonna je igrao pristojan broj utakmica u Juventusu i ono sto je odigrao bilo je stvarno na pristojnom nivou.
Champion1 je napisao/la:Agazzi, Albertazzi, Zaccardo i Verdi neće putovati sa ekipom na turneju po Kini, jer su na transfer listi. [CorSera] ima ovdje jos kloceva al aj makar ovu prvu 3 rijesiti a Verdia na pozajmicu poslati.

Savic je i A.Madrid kostao fino. 12 mil plus Suarez koliko sam procitao. Milanu trebaju bar dva pojacanja u odbrani.
Juventusov "problem" (da tako kazem) je taj sto imaju Bonucia i Chiellinia koji su odlican stoperski par i koji nema potrebe da se mijenja tako da igraci koji docu ako ugrabe koju utakmicu da odigraju to je dobro...takav slucaj je bio sa Ogbonnom i igrac da bi bio dobar i da bi napredovao mora igrati tj mora odigrati 60-70% utakmica u sezonu inace postajes ono sto je Ogbonna ili neki drugi igraci u nekim drugim klubovima.

Sacekajmo to u vezi Savica da bude zvanicno, misljenja sam da ako bude isao igrac u suprotnom smijeru da ce naknada u novcu biti manja.

Realno milanu trebaju 4 pojacanja u odbrnai jer je sve katastrofa, ali za ovaj period do zimskog prelaznog roka bio bi zadovoljan sa 2 stopera ili 1 stoper i jedan bek, ali realno je ocekivati samo stopera (Romagnoli) i to je to. Iskreno vise bi volio sredinu da pojacaju jer onda bi se koliko toliko rasteretila odbrana kad 70% utakmice napadas, a ne kao sto je kod nas slucaj prethodne dvije sezone mi se branimo 70% utkamice protiv ekipa kao sto su Atalanta,chievo itd itd

edit:
Milan je ponudio €25m + €3m bonusa za Romagnolia, to je brojka koja bi mogla uvjeriti Romu. [Mediaset]
FORZA MILAN!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 20 jul 2015, 19:41

Yebo ih Romanjoli vise, koliko su zapeli za njega kao da ne postoji niko drugi. Al hajd, samo da opravda ocekivanja ako ga dovedu. Onaj Tunizanin bi trebao sljedece godine da dodje, jer nema vise mjesta za igrace izvan EU za ovu godinu. Nisam gledao utakmicu, a vidim po komentarima da je i bolje sto nisam :oops:

Valjda ce Miha uvidjet koji to klocevi od igraca ne zasluzuju i nemaju kvalitet da igraju u Milanu. Za pocetak kad bi spomenuta tri igraca dobila nogu bilo bi odlicno. Vidim Ibra vjerovatno dolazi, ja se i dalje nadam da ce prije njega doci wc veznjak i ovaj stoper iz Rome da se ne brukamo po toj Azijskoj turneji i ostalim turnirima gdje budemo igrali.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 20 jul 2015, 21:03

Pa sto je najgore, za nas ni ne postoji niko drugi. :mrgreen: Jedni su nedostupni, drugi preskupi, treci ne zele doci tako da ostajes na svega dva-tri moguca igraca koje mozes dovesti, a i za njih moras bas posteno zapeti, evo vec mjesec dana traje saga oko 20-godisnjaka koji cak nije ni predvidjen da bude u prvoj postavi Rome. A nismo ruku na srce u poziciji da puno biramo i cjenkamo se, u suprotnom cemo poceti sezonu bez novih stopera.
I ovo za Abdenura je nesigurno, neko bacio bombu da je nas igrac od iduce sezone i muk, niko nista vec danima ne pise. Prije da je laz nego istina.

A i ne ide nam na ruku ni to sto sad svi pokusavaju izmusti sto vise novca jer vide da imamo :salut:
i zivo me zanima kojeg ce to veznjaka dovesti, sad nam je vec prpa jer smo izgubili primarnog igraca i dvije alternative, a nije da imas bog zna kakvog izbora... samo da ne bude ono fine as we are na kraju. :salut:

sta ovo ni hasim nece na americku turneju uz jos par igraca, u prevodu "prodat cemo te" :facepalm: ma ja, prodajte sve sto je mlado i perspektivno, majku vam najebem :facepalm:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 20 jul 2015, 23:55

IlPrincipino je napisao/la:Bolji stoper od svakog vaseg milijardu puta ;)
Po mom mišljenju nije bolji,al zato nije ni gori ;) Nista mi nebi dobili njegovim dolaskom
Il Club più titolato al mondo!

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 21 jul 2015, 01:14

Ako Mastour ne bude isao na Amerisku turneju, to vjerovatno znaci povratak u Primaveru ili neka posudba do kraja sezone, da se momak kali jer se nece naigrati u Milanu u ovoj sezoni. Nikakva prodaja nije u pitanju.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 21 jul 2015, 11:24

Jooj sto ovi nasi oko svega komplikuju :S :S :S
daj vise il plati koliko traze il se okreni drugom igracu ima ih koliko hoces :S
FORZA MILAN!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 21 jul 2015, 12:09

Ma komplikujete i vi vala',iz nicega stvarate negativu na temi. Zar nije logicnije da sacekamo kraj prelaznog roka i onda sve saberemo i oduzmemo. Tada cemo im suditi.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 21 jul 2015, 12:15

Vrhunac gluposti bi bilo platiti preko 20 miliona za precijenjenog Romagnolija. Po mom mišljenju, čak i 15 milki je previše za Rominu rezervu, koja je upravo skrivila pogodak protiv Cityja. Čitanje igre mu je definitivno slabija strana.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 jul 2015, 12:22

Nije to negativa, nego trenutna osjecanja :mrgreen: sad ce avgust, potrosili 80 miliona na nista specijalno, a sve mete i njihove alternative izgubili.
sta ce biti do kraja, ne znam, ali daleko od toga da je savrsena situacija trenutno.

sta sad hoce i meneza prodati? :facepalm: ne volim ga i bio sam za njegov dolazak dok saravi nije otisao, ali je li oni razmisljaju o povredama, razmisljaju li da ova formacija nece upaliti, da cemo mozda morati nekada igrati i sa krilima kad nas protivnici procitaju? razmisljaju li o bilo cemu uopste, to je bolje pitanje? :facepalm:

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 21 jul 2015, 13:33

I zadnje pitanje,imaju li oni cime misliti uopste ? :D

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 21 jul 2015, 13:35

Berlu kitom misli :mrgreen: :zviz:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 21 jul 2015, 14:32

Ako Ibra dodje onda je najlogicnije uzeti neku kintu za Meneza. A imamo Cercija, Bonu, Nianga i Hondu za krila, u slucaju potrebe. Ja za Romanjolija ne bih dao 25mil, radije bih i ovu sezonu odigrao sa Paletom i Alexom-Mexesom na CB, a slijedece sezone Abdennouru pridruzio jednog, vidjet kako ce odigrati Paleta.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 jul 2015, 15:32

Ali valja ga imati na klupi da uleti kad treba, koliko god ne nervirao, umio je jednim potezom rijesiti utakmicu. Ti gori navedeni igraci su izgubljeni slucajevi, nista ti ne donose, pogotovo u igri krilima (osim mozda Cercija, al' i on je grohnuo u formi).
A i imamo sad para, nije da nam je neka prpa za prodajom, a vazno je imati dobar back up da okrene vodu na tvoj mlin kad zagusti.

Pa vidis, ja se ne slazem s tim jer ako zelimo vratiti stari Milan i privuci poznata imena ovdje,od krucijalne je vaznosti izboriti LS iduce sezone, a sa ovim trenutnim stoperima (mogu i veznjaci pod ruku skupa) nema teoretske sanse za tim. Ne znam, ja bih rizikovao i pretplacivao, yebat ga, inace nam slijedi jos jedan slican merkato u kojem gubis igrace i koji odbijaju preci ukoliko jos jednu godinu ne izborimo Evropu.

Jedva sam docekao vijest da je glavna alternativa poslije Witsela Soriano :lolno: svrsit od srece, Soriano i Bertolaci :lolno:

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 21 jul 2015, 19:12

Mi bez kvalitetnog veznog reda mozemo pjevati borbene...de jong Bert8llaci Montolivo i Poli, pa to prosjecan vezni red, drugo bekovi koji ti prave razliku ti si uzasno tanak....ne znam zadnju ligu prvaka ti je uzeo vezni red, napad je bio Pippo i Gila

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 21 jul 2015, 22:27

Uff kad vidim ovog Matrija (panjinu) smraci mi se pred ocima. Daj saljite ga negdje samo da nije kod nas. Zali Boze onih ogromnih 12 mil za njega, kako samo glup potez, promasaj nad promasajima. :facepalm:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.