Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

dr.van nostrand
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la dr.van nostrand » 06 feb 2012, 16:27

Malagi nedostaju:
Van Nistelrooy, Isco, S. Sanchez, Baptista, Joaquin i Ruben.

Abel Resina, trener domacih;

"Naš protivnik ima u svojim redovima sjajne igrače koji su u stanju svakoga pobijediti. Upravo zato od svojih sam igrača zatražio da budu hrabri. Svakog treba poštovati, pa tako i mi poštujemo Malagu, ali ne smijemo se nikog bojati. Ovog tjedna pripremali smo se isključivo za Malagu. Intenzitet priprema bio je žestok, kao na pravim utakmicama, jer mislim da je to recept kako bismo i u važnim susretima bili na potrebnoj razini ."
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

othello
Kontakt:

Post Postao/la othello » 06 feb 2012, 16:29

Liverpool je čisti kec večeras ;)

Znal neko koliko igra Selby - Ebdon?

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 06 feb 2012, 18:14

starmo94 je napisao/la:Evo na onoj stranici na fb koju sam prije spominjao admin je dao free dojavu ..E sad , 3 puta je pogodio pa ko hoce nek proba .Dojava je Eskisehir-Istanbul - x/1 - kv. 5
nisam prvi put igrao neku fb dojavu, i nije mi nijednom ništa prošlo, ovaj put poslušam, vidio sam da si ti gledao te dojave i da su prolazile, al' ništa..
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

BranaVidara
Kontakt:

Post Postao/la BranaVidara » 06 feb 2012, 18:17

Ankaragucu - Manisaspor kvota na domacina bila 6,5 sada spala na 4..da nije opet neka turska muljaza il hoce da na navuku :D

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 06 feb 2012, 18:22

ma ljudi kakve dojave, na sta vi pare trosite jbt...neki dan je neki lik poslusao ovog lika, uplatio cenera i pojeo g*vno...posrecilo se adminu 3 puta....radije cu sam nesto odigrat, pa pasti k'o covjek, a ne slusat nekog sto buba parove, pa ako upali, dobro je...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 06 feb 2012, 18:30

Limuntos je napisao/la:ma ljudi kakve dojave, na sta vi pare trosite jbt...neki dan je neki lik poslusao ovog lika, uplatio cenera i pojeo g*vno...posrecilo se adminu 3 puta....radije cu sam nesto odigrat, pa pasti k'o covjek, a ne slusat nekog sto buba parove, pa ako upali, dobro je...
sad znam da si upravu.. sreća pa nisam dao puno love. sljedeći put ko postavi dojavu treba dobiti ban sigurno! (volio bih da se riječi iz drugog dijela mog posta usliše)

Kapiten Blue Traina

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 06 feb 2012, 18:44

A najzanimljivije je kad dojave salju preko privatne poruke i ima ODREDJEN broj kupaca.Izaberu 9 kupaca i svima posalju razlicite prelaze.Nekom ce proci,taj kome je proslo misli da je dobar i da ima prave dojave,a ovima kojima nije proslo jednostavno ih blokira. ;) ;)

I kad daju slike obratiti paznju na datum,vrijeme,ti sitni detalji .

slika

Ovdje nije stavljena tacka poslije 2010 godine,zatim vrijeme 11:57.26 između 57 i 26 je stavio tacku a trebao je dvotacku 57:26 onda nepravilno napisano "Manuputalativna" umjesto "Manipulativna" i tako dalje .. Tog se pazite,ja sam na to prije pado :lol: :lol: :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 06 feb 2012, 19:02

Limuntos je napisao/la:ma ljudi kakve dojave, na sta vi pare trosite jbt...neki dan je neki lik poslusao ovog lika, uplatio cenera i pojeo g*vno...posrecilo se adminu 3 puta....radije cu sam nesto odigrat, pa pasti k'o covjek, a ne slusat nekog sto buba parove, pa ako upali, dobro je...
Lindegaard je neki dan odigro tu moju "dojavu" koja je bila prvo pol. -1 ,a on je odigro cisto 1 i dobio je.Znaci taj par je proso, a pao je na Bayernu ..

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 06 feb 2012, 19:05

starmo94 je napisao/la:
Lindegaard je neki dan odigro tu moju "dojavu" koja je bila prvo pol. -1 ,a on je odigro cisto 1 i dobio je.Znaci taj par je proso, a pao je na Bayernu ..
znaci, dobio je svojom greskom (il je pogrijesio pa stavio cisti kec, il je namjerno stavio)...glavno je to da je dojava bila pogresna...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 06 feb 2012, 19:06

starmo94 je napisao/la:
šta, znači odeš u kladionicu da uzmeš 200 KM i dobiješ 20, pa se poslije radnica pravda da nije vidjela itd.? nema veze, nije ni prvi ni zadnji put da nešto nije prošlo, ali ne trebaju inače ljudi padati na te Facebook "dojave", a Boga mi ni na ostale

Kapiten Blue Traina

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 06 feb 2012, 19:12

Limuntos je napisao/la:
starmo94 je napisao/la:
znaci, dobio je svojom greskom (il je pogrijesio pa stavio cisti kec, il je namjerno stavio)...glavno je to da je dojava bila pogresna...
Pa ne kazem ja da dojava nije bila pogresna, al on je uplatio cenera i proso je taj par ,znaci da sam mu pomogo .. :? :D

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 06 feb 2012, 19:18

evo vam jedna dojava :lol: :lol: :lol: , Melo over 25 , procitao sam da Amare veceras nece nastupiti zbog porodicnih problema te jedino on ostaje a ukoliko zele da prekinu crnu seriju melo mora uzeti u svoje ruke , u posljednje ga vrijeme ne ide al mislim da veceras ejdnostavno mora biti lider , uzece on dosta suteva i prodora tako over , :D,
ps nije sa facebooka :lol: :lol:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 06 feb 2012, 19:26

načuo sam i ja za dojavu :lol: Bryant over 29 ako se ne varam da je granica na WWinu

Kapiten Blue Traina

Hater
Kontakt:

Post Postao/la Hater » 06 feb 2012, 20:30

imal ko kakvu ideju sta staviti na liverpool

othello
Kontakt:

Post Postao/la othello » 06 feb 2012, 20:36

Hater je napisao/la:imal ko kakvu ideju sta staviti na liverpool
Čisti kec.

Endi05
Kontakt:

Post Postao/la Endi05 » 06 feb 2012, 20:38

othello je napisao/la:
Hater je napisao/la:imal ko kakvu ideju sta staviti na liverpool
Čisti kec.
Iako i mene neki feeling vuče na kec, kad god sam ih gledao bili su bijedni. Ja odigro 1x.
Nije cilj samo pobjediti protivnika, treba ga poniziti.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 06 feb 2012, 20:46

Koliko igra Redbergslids-Lund ?
You'll never walk alone.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 06 feb 2012, 20:54

VolimLiverpool je napisao/la: Koliko igra Redbergslids-Lund ?
32-20

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 06 feb 2012, 22:04

Evo malo iz dosade sam prelistao statistiku i pogledao koji su igraci u dobroj formi i izdvojio ove

A.Bynum (LA Lakers) (16,5) Više
D.Howard (Orlando) (22,5) Više
N.Young (Washing.) (17,5) Više
L.Deng (Chicago) (17,5) Više
R.Gay (Memphis) (19,5) Više
T.Parker (S.Antonio) (19,5) Više
L.Aldridge (Port.) (22,5) Više

Ako ima netko iskusniji tko to vise prati da mi nekog od ovih potvrdi il kaze da nece doc :mrgreen:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 06 feb 2012, 22:05

Evo jedan tiket za večeras,.

Philadelphia - LA Lakers 1 1,70
A.Stoudemire (N.York) (20,5) Manje1,85
D.De Rozan (Toronto) (15,5) Više 1,85
New Jersey - Chicago(-8,5) 2 1,75
Atlanta - Phoenix 1 1,30
Toronto - Edmonton(5,5) manje 1,90

Ukupna kvota 25,15

Ajmo lajk ko prati :lol:

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.