a pazi smijenit ga nece....onda i ovaj vidiportal ima svoju ulogu u svemu ba, sad pred odlucujucu tekmu da se potenciraju ove price itd itd svasta tu ima...
ali stoji cinjenica da se skupstina kluba i odgadja tj nije odrzana nikako dijelom iz razloga sto su u skupstini jos uvijek vecina dusmani, "legende" i ostali koji su godinama zivjeli na racun Slobode i koji bi da to nastave i dalje...posebno sad kad ih je Azmir skoro izuvkao iz druge lige iz koje oni nikad ne bi znali izac, a u drugoj ligi im nema para koliko bi mogli uzeti u PL...
ja sam vam vec kod Cirinog dolaska indirektno rekao da skupstine nece biti , a neki zapeli za grb pa grb ko..

, i da ustvari ovaj prosireni upravni odbor djeluje i donosi sve odluke samostalno...u sustini i ovaj odbor je prosiren mimo skupstine, sjetit ce te se da kad su ovi clanovi ulazili skupstina nije sazivana niti je sta odlucivala upravo iz tog razloga sto je i Jasmin tad podrzao klub i indirekno i jesu oni iz opstine predlozili da se skupstina kao tijelo jednostavno zaobidje da ne bi doslo do blokada pojedinaca koji imaju pravo glasa u istoj...sto je na kraju i ucinjeno...
kako god doslo vrijeme da se skupstina mora odrzati, ali se sastav skupstine nije promijenio..ako se ne varam trebala je 29.og zat sam ja i pitao jel danas skupstina

pa je pomjerena opet za ponedjeljak jer se pojavila ova sumnja da nisu cista posla....
veliku vecinu ljudi u skupstini boli q za Slobodom, oni su nas i doveli do ovdje a sad je opet doslo do toga da oni moraju nesto da odlucuju...
zat sam se svaki put smijao kad vidim da neko inicira skupstinu ili zbog grba ili nekih drugih stvari vrsi pritisak da se ista odrzi
kako god ukoliko se stvari nastave odvijati u negativom smijeru, ali ne bi trebale, medjutim svakako zbog predstroznosti trebalo bi u sto vecem broju posjetiti skupstinu kluba kad god se odrzala....
ako bude "stani-pa'ni" treba da i vodja preko mikrofona na tekmi upozna ljude sa situacijom i pozove -odziv bi bio veliki